Asian Cosmetics

Отдел южно-корейской косметики и европейской парфюмерии
Асем Стамкулова1 отзыв
14 июня 2023, официальный ответ
Қайырлы кеш, Әсем! Жоғары пікір мен бағаңызға үлкен алғыс айтамыз! Рақмет Сізге😊
N
Nazym1 отзыв
СА
Салтанат Абаевна1 отзыв
14 июня 2023, официальный ответ
Здравствуйте, Салтанат! Благодарим за отличный отзыв, мы очень признательны. Для нас очень ценно то…
ЖМ
Жанна Мадиева1 отзыв
9 июня 2023, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікір мен бағаңыз үшін үлкен алғыс! Таңдауыңыз бен талғамыңыз үшін де рақмет айтамыз!
Думан Мергенов3 отзыва
8 июня 2023, официальный ответ
Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Әрқашан дұрыс таңдау жасауға көмектесуге дайынбыз)
A*
Altynzhan ****^206 отзывов
8 июня 2023, официальный ответ
Большое спасибо за замечательный отзыв и выбор нашего товара! Мы очень ценим, что у нас есть такие отзывчивые покупатели, как вы!
Zarina Murat8 отзывов
8 июня 2023, официальный ответ
Сізге көп-көп рақмет! Әдемілік пен тазалықты бағаланыңыз үшін алғыс білдіреміз!
Almas Nurzhanov4 отзыва
8 июня 2023, официальный ответ
Қуанышыңызға ортақпыз! Сапа мен бағаның сай келетіндігінің көрінісі деп білеміз!