Поиск
Положительные
Отрицательные
McQueen (Маквин)
1 отзыв
Маған бұл жер өте қатты ұнайды. Себебі мен 3-ші сыныпта ағылшын тілін үйрене алмадым енді қазір мен 1жыл қатысып жүрмін мектепте 15бал бақылаудан алдым әр сабақ та 10бал аламын.
АС
Арман Сайлаубек
1 отзыв
Мен сосын жерге келгеннен кейін ағылшын түсініп жүрм.Аударуды сөйлем жақсырақ құра бастадым өте керемет жер.
Жаси 🤍
2 отзыва
Мен Лаура мугалимге келип жургениме 4,5 ай болды, басында келгенде катты соз биле коймайтынмын, казир создик корым кобейп, шамалы болсын сойлемдерди тусине аламын уже, артикльдерди уйренип жатырмын, Laura rudolfs орталыгына рахмет айтамын!
AE
Aruhan Ergenbaeva
1 отзыв
Біз биыл 2ші жыл барып жүрміз ағылшыннан өте жақсы көрсеткіш!Еш қиналмаиды сабақта керісінше қызықты деп аитат!Рахмет орталыққа жас ұрпаққа берер білімдеріңіз арта берсін👏
А
Айым
2 отзыва
Сабаққа деген ынтасы артып, оқу үлгерімі жақсарды. Берілген тапсырмаларды уақытылы орындап, белсенділік танытып жүр.Laura rudolfs ке рақмет😍
ЛС
Лейла Салмановна
1 отзыв
Замечательный центр!!! Мы стали посещать совсем недавно,но очень довольны подходом и качеством обучения! Ваша ученица Айлин 🌸
DK
Diana Khan
1 отзыв
Классные преподаватели ,вежливый администратор всегда поможет !))
СМ
Салтанат Мукушева
1 отзыв
Қызымның барып жүргеніне 2 ай болды. Аллаға шүкір алға жылжу байқалады. Өзіне ұнайды. Өте жақсы орталық
НБ
Наргиза Баекенова
2 отзыва
Қайырлы күн! Балам екінші жыл барып жүр, өте ұнайды! Есептен жоғары бал алып жүр, жазуда реттеліп келе жатыр. Орталық ұжымға алғысым шексіз, оқушыларыңыз көп болсын!
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности