Like Park
Детский развлекательный центр
KA
Kumbat A
Қайырлы күн! Наурыз құтты болсын!Лайк паркке ұлымды ойнатуға келгенбіз, отырып тамақ заказ бердік, өте жақсы деңгейде бізге қызмет көрсеткен Сәнім атты қызға мың алғыс, жұмысың алға баса берсін, алға қойған арман-мақсаттарыңа жете бер!Лайк парк ұжымына мың алғыс! Өсіп өркендей беріңіздер!
Нұрлан Каримов
Көп-көп рахмет Балама ұнады тамақтар өте дәмді ұнады Оиын оинайтын жер көп Офицант Фазыл красавчик күшті обслужка болды барін тез акелып стол таза болды!!!!
elii nna
Жумыстары жақсы тиянақты ище ішінде ойнайтын заттары көп тамақтары өте дәмді ризамын контрларға балаларыңызды алаңдамай қалдыруға болады 😘
айым .
спасибо боььшое официанту мухаммаду и акниет за хорошее обслуживание все четко оссобенно хочу выделить официанта алим профессионал своего дела, спасибо за обслуживание
dimash darken
өте жақсы орын баларға арналған ойын сауық кешендері көп өте қызықты әсіресе фотогрф димаш бізге өте әдемі түсірді әлі сақтап журмін суреттеі өңді
as1iks .
Жумыстағы контрлардын жумыстарына риза болдым балаларға деген қарымқатынастарына ризамын очретпен кіргізіп шын отзывым ❤️
Эллен
Самое ужасное место, сотрудники во первых не совершеннолетние,а персонал вообще отстой,в кассе вообще одни жмоты,мне один сотрудник сказал (его уволили),не дали денег за его дни работы +-30 тысяч,в в итоге обнулили,и ей ничего не дали,что сотрудники,что персонал ужасные, особенно арнат обманщик,и олжас кидала,жандос вообще не знает что вообще его сотрудники вообще нарушают действия,дети подростки просто по приколу там работают,их обманывают
DI
Dinara Ibragim
Отличная игровая 👍 чисто, много чего есть молодцы👍 самое главное дети счастливы 🥳 отметили день рождения дочери 🥳 еда вкусная и обслуживания на 💯 % официантка Фарида молодец 👏
А Д
Барлыгы унады, таза иши. Только вот проблема фотографы. Слишком навязчивые, 5-ом ходят и умоляют аж стыдно уже становится. Тате Со скидкой давайте тате давайте подарок еще деп. Не снизили звезду так как остальное все понравилось .
СҚ
Сымбат Қадырова
Кухня не очень, лимонад без льда,теплый и на вкус ужасный.Малышам надо ходить а теплых носках а то холодно. Игровая хорошая.
Айсон .
Park өте ұнады! Балалармен келуге өте ыңғайлы, бәрі жақсы ойластырылған. Іші таза, жайлы, атмосферасы керемет. Балалар еркін ойнап, уақыттарын қызықты өткізеді, ал үлкендер де тыныш отырып демала алады. Отбасымен келуге таптырмайтын орын екен. Ерекше алғыс Сәнім деген официантқа! Өте сыпайы, жылы жүзді, өз ісіне жауапкершілікпен қарайды. Қызмет көрсетуі өте жоғары деңгейде, бәрін әдемі түсіндіріп, қонақтарға жақсы көңіл-күй сыйлап жүреді. Осындай қызметкерлер үшін қайта келгің келеді. Жалпы Like Park — балаларға да, үлкендерге де өте қолайлы, жайлы орын. Міндетті түрде тағы келеміз! ❤️
Екатерина Пастухова
Саним огромное спасибо за прекрасное обслуживание! Вы сделали наш вечер незабываемым. Ваша улыбка и профессионализм — супер! Обязательно вернемся снова.»
Дарья Гурлева
Официантка Саним очень внимательная и доброжелательна.Все на высшем уровне.Уютно и очень вкусно.Но самое лучшее это то,что обслуживание 0%😁Процветания вашему заведению.Дети тоже в полном восторге!
Зоя Полищуе
Здравствуйте,пришла с детьми все очень понравилось Спасибо!Процветания Вам команда супер Администрация вежливая кухня вкусная ❤️
Жанагуль Оспанова
Лайк парк ұнады. Кең жаксы ойластырылған екен. Сәнім официант кыз қызмет көрсетті. Ұнады. Рахмет! Шыққысы келмей арең кетіп жатыр балалар үйлеріне
Zhanara Zhumabekova
Ужасная кухня,заказала удон а там мясо вообще нет,заказали плов а через 40 мин сказали что плова нет просто нет слов ушли голодные и злые
B0
Bibka 01
Сәнім есімді даяшы қыз бала қонақтарға өте жақсы қызмет көрсетті.Өте сыпайы, жауапты және өз ісін жақсы білетіні көрініп тұр. Сапалы қызмет үшін үлкен алғыс. Осындай қызметкерлер мекеменің деңгейін көтереді, рақмет!
Айару Сүлеймен
Мне понравилось ониматоры, и еда там есть крутые батутуды мне понравилось
НТ
Нургуль Турганбекова
Кухня керемт екен,бәрі ыстық,Ерниязға рахмет,Аллах разы болсын.
Оте катты унады, тамагы дамди, официанттарыда вежливый. Спасибо за обслуживание еще приедем❤️
АО
Алишер Ошакбай
Все супер!!! Бізге ұнады ! Іші кең! Таза! Әдемі! Жарық! Ең бастысы балалардың көңілінен шықты😍🥰
Динара Бержанова
Балалар ойнауға өте жақсы жер😍👍🏻 Жаңа атракциондар бар.Кухнясы өте дәмді👍🏻
B
B
Керемет Маган Ұнады қаты
Арман Кайратов
Все блюда супер пицца огонь👍
Emae
Nurkanat Altynbekuly
Керемет 👀
ГБ
Гульден Байконова
Сатпаевта лайк парк ойын сауық орталығы ашылды іші өте керемет, тамақтары өте дәмді, бізге Айым обслуживание жасады, заказымыз тез келді,бәрі тамаша!
Ерлан Капаров
Спасибо официанту Мухаммад за вежливое и за отличное обслуживание, игровой центр очень понравился все чисто и аккуратно
GT
Gulnur Tazhbenova
Все понравилось и детям и мне. Еда вкусная, обслуживание все супер. Сәнім молодец, спасибо девочкам!
K…
Karlygash …..
Іші кең өте күшті😍 Барлық жастағы балаларға келеді👍🏻👍🏻 Тек кухнясы ұнамады и обслуживание нашар🫠
Актоты Кайырбек
Кеше ұлыммен бардым, обслуживание күшті, тамақтары дәмді. Айым официантка өте жақсы обслуживание жасады, бәрі ұнады көп рахмет😍🫶🏻
ZO
Zhantore Orazbekov
Официант Сәним очень вежливый, внимательный и хорошо выполняет свою работу. Обслуживание на высоком уровне, всё понравилось!
МИ
Мария Исхакова
Прекрасный парк) уже второй раз посещаем его! Дети довольны) обслуживание нравится) еда вкусна!!! Нас уже второй раз обслуживает официант Ернияз) хотим поблагодарить парня! Очень внимательный, вежливый!
Акнур Мейрамгалиевна
Бүгін отбасымызбен келдік, бәрі ұнады. Обслуживание 💯 особенно официантка Фарида очень вежливая красивая девушка😍 заказдарымды да тез жеткізіп берді. Бәрі керемет болды💯
ZY
Zhagg Y
Өте қызықты жер😍 остались довольны 🙌 развлекательный центр не только для детей, будем приходить почаще
ГЖ
Гулден Журынова
Өте тамаша балалар алаңы екен ұнады балама. Ішіндегі контолер Жанбота өте тамаша қарсы алып шығарып салды балама ұнады бұйыртса жйі келеміз😘👍👍👍
ДА
Диас Абеуов
Хочу оставить отзыв о кафе — очень приятное место с хорошей атмосферой и вкусной едой. Отдельно хочу отметить сотрудника по имени Мухаммад: очень вежливый, внимательный и быстро обслуживает. Видно, что человек старается и любит свою работу. Благодаря таким людям хочется возвращаться сюда снова. Большое спасибо!
Ярослав ..
Официант Алим очень хороший .все четко принес быстро все сделал без ошибок .заведение тоже очень хорошее
Гелевые шары Шары, фотозона
Даже 1 звездага да не стоит Аяк киімімізди биреу киіп кетіп остались без обуви. Адмнистрация тауып бермей отыр. Наша хата с краю деп биз жауап бермеймиз дейд. Камера котерип карандар десек байгыстардын камералары да жок екен!!! Вообщем администарция 0 !!! Не аяк киимнин акысын(акшасын) бермей кашып жур!!! Баратын жер емес!!!
Nikita Golovkachlena
Олим, отдельное спасибо что обслужил хороший официант добрый уважительно обещается, Рахмет большой за такой сервис🔥🔥
ЮЖ
Юлия Жолудь
Добрый день! Отдельное Спасибо Администраторации все понравилось , с входной группы сразу встречают , официанты вежливые кухня вкусная особенно понравился Суп, салаты , говядина по тайский нужно овощей по меньше в целом все понравилось!Молодцы вернёмся еще ...
НИ
Назира Ибраева
Сатпаевтағы Like park ойын сауығы өте ұнады іші кең, балаларға ұнады, обслуживание жасаған Айым деген қызға көп рахмет уақытында заказды әкеліп, жақсы әсер қалдырды👏
АЖ
Адина Жумабаева
Бүгін парке бардым жаксы бирак астында отыратын кыздар грубый сойлеседы бириншы клиентермен дурыстап сойлеп уйрену керек как попало жумыска ала бермеу керек Устинде Аружан деген кыз вежливый оте жаксы кыз сосын орамалда журген кыз жаксы но улкен адамдарга толеген деген не сумдык дурыс емес улкен адамдарга вапше алмау керек
ГИ
Гулнур Ибескенова
Балалар ойнайтын жаксы кен екен. Тамактары дамди офицант Саним деген кыз пысык заказ тез кабылдайды екен конилимизден шыкты клиентпен жаксы сойлеседы заказдарды улгерип тез кабылдап жатыр тамактары жаксы балалар ойнайтын ойыншыктар коп екен 👍👍👍
АХ
Айнура Хамитова
Сәнім официант қыздың жұмысы қатты ұнады , өте шустрая барлық сұрағанымызды ренжімей әкеліп отырды, лайк парк тамаша 👍
ПП
Полина Приймак
Не понравился центр, от слова совсем. Во-первых, вход для взрослого 500тг. Логично, что маленького ребёнка одного не оставишь. Сделали бы доплату за второго взрослого Во-вторых, негде отдохнуть взрослому. Только стоят неудобные лавочки или на бортиках можно посидеть вокруг игрового поля. Нет кресел-мешков, что бы полежать, отдохнуть В-третьих, кафе. Это отдельная история. Из всего огромного меню были только гамбургер с картошкой фри. Напитки только те, что в холодильнике. Больше не пойдём, только разочарование
E
Erzhan
Керемет, балаларымызга катта унады. Официанттары да молодцы. Асиресе Саним деген кыз бала👍коп жаса айналайын