Жулдыз
Детский сад №50
Счастливая Мама Даулета,Амины и Бакбергена
Сәлеметсіздер ме! Өте керемет балабақша, сонда жұмыс жасайтын қыздар сыпайы, тәрбиелі қыздар. Медбике Арайға, хатшы қыз Әсемге рахмет үлкен.
МЖ
Акбота Спанали
Орын алуға көмектесемін 87762432141 Акбота
AD
Akzhanat Duissenbayeva
Неге баланы кабылмай жатсыздар электронной жыберып койдым
MT
BK
Botagoz Kajmuratova
Отзывчивые начальства все супер
Асель Шумакова
Напишите пожалуйста контактный номер детского сада Жулдыз
АЫ
Айгерим Ыбыжанова
Қыздар осы садиктан Сейфуллина. Күмісбекова жақтағы садиктерге ауысатындарыңыз болса хабарласыныздар. 2022 жылғы бала 3 жас. 8778 968 88 24
Перизат Аманкулова
Помогу получить место 87472276142
Мадина Камзаева
Садиктен орын алуга комектесемин 8775 347 07 27 📲❗️ Индиго ed24 ваучер алу, кезекке қою, орын алу, док тапсыру, табель толтыру
Жанар Абзелова
Ынталы
Айгерим Мусина
Поменяюсь с местом в садике Шабыт, Шұғыла или Еркем-ай. Ясли сад средняя группа. В Этот садик нам очень далеко ехать. Звонить по этому номеру:8700-690-59-22. Нам нужен район Юго восток. Буду безумна благодарна и рада если есть места в этих садах.
Z
Zhansaya
Осы садиктен Нұра ауданындағы, левый берегтегі кез-келген гос. садикке алмастырамын,бізге өте алыс балаға обал 2022 (3 жас) 87089027890
ЖТ
Жанар Турлыбекова
Индиго қызметтері қажет болса хабарласыңыз 87772479443 Жанар
Damilya Sakipova
Ни один из указанных номеров не зарегистрирован
DS
Dinara Satieva
Карнавальние костюмы на прокат +77057712402 наш инстаграм prokat._astana
MM
Maya Maya
Поменяю место на Мичурина если есть желающие. Нам далековато ездить сюда . Меняю на 60 Арай или 74 Даурен . 87056309689
Тогжан Калыкулова
2-3 жасқа орын бар. Алып беремін 100% 87052769425
ГК
Гулсара Каменова
Оте жаксы балабакша тарбиешылеры де жаксы аита кетсем осы жерде енбек ететын жас маман балаларга талым тарбие берип Ата аналармен жаксы карым катынаста болып оз маманынын шеберы аидана апаига алгысым шексыз
Акбота Альжан
Садик жақсы далаға шығармайтындары болмаса, воспитательдері өте жақсы с опытом.Балаларды таза ұстап, тамақтан кейін батаны да үйретіп, Ұлы дала, Мәңгілік елден, Достық, Әл-фараби, Бөкейхана, Ақмешіт, Түркістан сияқты левый берегтен садикке орын болса,орын ауысатын баламен орын ауыстырамын. Маған пробкамен өте алыс екен. 2022мен орын ауыстырамын.
Анастасия
Садик хороший. Но охраник мужчина лезет куда ему не нужно . Один раз задержалась на 20 минут предупредив воспитателя .начал грубить во сколько мне забирать ребенка
Поменяюсь садиком 21 г рождения , причина мне далеко ездить , нужен район Нурлы Жол вокзал или хотя бы ближе 87014060737
МГ
Мадина Габбасова
Помогу получить направление 87789296196
Айгуль Айгуль
Я в шоке, не садик, а торговый дом направлений ! Поэтому вечно нет мест в этот садик
ТГ
Тайжанова Гулмарал
Керемет садик тәрбиеші апайлар керемет👍😘
ЖС
Жанибек Салык