Аққанат
Детский сад №59
Мадина Шуканова
2024 ж балаларға ваучер беріледі. 2023 жылғы бала орын алып беремін 100% сопровеждение болады. Маған сеніп келген ата-аналарыма рахмет 💐 87056672398 Мадина
МЖ
Марья Жунусбек
Хороший детский сад
MT
Mega Tel
Осы садиктен орын керек болса маган жазыныздар 87788289845
Айс Бейби
Бары жаксы садикте жамандайтын Ата Аналар унамаса уйде карап отырыныздар , 20 мын толеп 200 мын толеп откан адам сиякты талап коймай оздерыныз 2 кун демалыста миыныз ашиды, тарбиешыге айдагы талапты коясыздар ,зан бойынша жумыс истеп отыр , охранага келетын болсак онда ар- быр келып кеткен адамды жазып кезекке туруды талап еткызсе барлыгыныз кешыгесыздер , сондактан арбыр ерте келген Ата Ана жазылып туруын талап етсе 1 пікір ушын 99 пайыз Ата Ана наразылыгын былдыреды , сол ушын болмайтын пыкырге ман бермей барлыгы ары карай журу керек . Бул садик оте жаксы 3 жыл болды 2 балам барады 3 шысы жакында очередпен тыркеймын осы садикке. Жаксы пыкырде болыныздар, барлык тарбиешы жаксы барлыгы озынын мындетын 100% жаксы аткарып жур!!!!
MK
Malika Kozhakhmetova
Менде осы бала бақша ұжымына алғысым ды айтып кеткім келіп отыр.Менде кішкентайымды бір үйдің еркесін бала бақшаға әкеліп үйретіп жүргеніме енді ғана 1 аптадан асты сол аралықта Балдырған тобының тәрбиешілері Сандуғаш Шакеновна , Арайлым апай мықты тәрбиешілер екен🙏Кулайым Хамитовна қызымның сүйікті әжесі болды 😅, апайларымыз керемет жандар😍. Аллаға шүкір 🙏 қызым қатты ерке сол еркелікті түсініп, сабырмен қарап жатқандарыңызға мың алғыс🙏. Барлық бала бір үйдің еркесі оларды бір нәрсеге үйрету оңай шаруа емес. Алла сіздерге күш қуат берсін 🙏.
Dina Akhmet
Мы всей семьей любим наш детский сад “Аққанат”. В особенности хочу отметить наших любимых воспитателей группы “Балдырған” - Сандуғаш Шакеновну, Арайлым апай и всеми любимую няню Кулайым Хамитовну! Благодаря их терпению, заботе и доброму сердцу каждый день моего ребенка становится познавательным. Воспитатели и няня встречают нас по утрам в теплой и дружелюбной атмосфере, в которой мой ребенок чувствует себя комфортно и уверенно. Заметно, что они вкладывают свою душу в свою работу. Воспитатели всегда на связи с родителями; они делятся и вместе с нами радуются достижениям детей. Например, Сандуғаш Шакеновна замечает даже маленькие успехи и делится этими моментами с родителями - высылая видео и фото. Также наши воспитатели каждый раз придумывают какие-нибудь интересные занятия, которые развивают умственные и творческие способности, учат малышей работать в команде, проявлять доброту и уважение к другим. Когда я прихожу за дочкой вечером, она накормлена, аккуратно и опрятна одета, причесана, в хорошем настроении. Это показывает, что ребенок чувствует себя важным и любимым когда находится с воспитателем в детском саду. Каждый вечер после детского сада, я разговариваю со своим ребенком и мы обсуждаем как прошел день. Ребенок с удовольствием делится событиями и новосятми за день, отзываясь о воспитателях с любовью и уважением. И это показатель того, что ребенку в детском саду хорошо. Желаю нашим воспитателям и няне крепкого здоровья, вдохновения и дальнейших успехов в таком важном и благородном деле!
Роза Батырқызы
Добрый день. Я Роза Батыровна, методист со стажем 32 года. Забирала сына своей племянницы из данного детского сада, раза 4 Вчера племянница прочитала мне отзыв отсюда. Как методист с большим опытом, хочу сказать методист в детском саду это мозг и совесть педагогического процесса. Он не сидит с детьми, а работает с воспитателями и отвечает за качество их педагогической и воспитательной работы. Если в саду воспитатели кричат, грубо разговаривают, у детей тревожность значит, методист и руководство не выполняют свою работу. Это не просто недоработка, это системная проблема. Возможно у сотрудников уже выгорание, особенно у тех, кто работает на полных ставках. Рекомендую директору чаще бывать в группах, делать обходы, лично беседовать с воспитателями и методистом, чтобы понимать, что действительно происходит внутри коллектива. Желаю удачи и хорошей работы воспитателям и всему коллективу детского сада.
Айнур Кишомарова
“Аққанат” балабақшасының “Балбөбек” кіші тобына биыл келдік. Ана ретінде басында қатты қобалжыдым. Балам үйреніп келе жатыр. Іші таза, тамақтары жақсы, кірген беттен жылы атмосфера. Тәрбиешілерімізге ерекше алғысымды білдіргім келіп тұр! Баланың тез үйреніп, бейімделуі осы адамдардың арқасында. Әрдайым ата-анаға кері байланыстарын беріп, балалармен тамаша жұмыстар жүргізеді. Жадыра Сериковна, Лаура Қайратқызы, Әйгерім, Самал апайларымызға мың алғыс! Адал жұмыстарыңыз үшін Алла разы болсын! Басында болған қобалжу қазір жоқ, баламды сеніммен балабақшаға апарамын. Рахмет сіздерге! 🫶🫶🫶
DE
Damira Erubaeva
Келісем! Дұрыс айтыпсыз. Біздің топта да сондай жағдай болды тәрбиешілер жиі Э деп қатты сөйлейтін еді Естігенде өзіңе де жайсыз, балалар да қорқып қалады. Өздерін «тәжірибеміз бар» дейді, бірақ сөйлегені әдемі емес. Сол үшін баламды бұл балабақшадан шығарып алдым.
ЖК
Ж К
Бұл бала бақшаға менің екінші қызым барады, үлкенім түлек болып ұшты. Ұжымға еш мінім жоқ. Әсіресе кіші топ “Балдәурен” тобының тәрбиешілері Жадра, Лаура, Әйгерім, Самал апайларымызға үлкен алғыс айтамын. Жұмыста табыс, шығармашылық шабыт тілеймін. Әрқашан ата-анамен тікелей байланыста. Бала бақша меңгерушісі де әрқашан тыңдап, қолынан келгенше қолдау беруге тырысады. Осындай басшылық тұрған жерде тәрбие де, тәртіп те болады. 🌺💐♥️
Уважаемый Руководитель детского Сада Акканат Обращаюсь к вам как родитель ребёнка из младшей группы. Очень прошу вас обратить внимание на поведение и манеру общения воспитателей. Слишком часто дети слышат в свой адрес грубые окрики вроде «Э!» или «Эээ!», причём это не просто повышенный тон — это крик. Такое обращение не только недопустимо по отношению к маленьким детям, но и неприятно даже взрослым, которые это слышат. Прошу провести работу с коллективом и напомнить, что уважительное, доброжелательное общение с детьми — обязанность воспитателя, а не рекомендация. Кроме того, был инцидент, который вызывает серьёзное беспокойство: я зашла в сад примерно в 14:30, во время тихого часа. Охрана не обратила на меня внимания, я спокойно вошла в группу, где дети спали одни — без няни и без воспитателя. Я находилась там около 20 минут, прежде чем воспитатель появилась (как оказалось, она была на концерте). Это грубейшее нарушение безопасности. А если бы в тот момент зашёл кто-то посторонний с плохими намерениями? Также я лично видела, как воспитатель ущипнула ребёнка. Это конечно же нарушение всех норм! И не могу не отметить, что воспитатели позволяют себе обсуждать родителей при других, использовать выражения вроде «что за мать», «такая-сякая». Это крайне некультурно и подрывает доверие к вашему коллективу. Очень прошу вас, как руководителя учреждения, взять под личный контроль культуру общения сотрудников и обеспечение безопасности детей. Именно директор несёт ответственность за атмосферу в саду, за подбор кадров и за то, чтобы дети находились в тёплой, спокойной и безопасной среде. В противном случае я буду вынуждена обратиться в вышестоящие органы для проведения проверки. Я говорю об этом не из злости, а из заботы — о детях, которые заслуживают уважительного и безопасного отношения.
МД
Мадина Данабекова
Дала қатты жауын!Балабақшаға жаңадан енді ауысып келгенбіз.Екі баламды алып,сыртта такси күтіп тұрмын!Әлі жоқ.Жаңбыр басылар емес.Кенет "Сәлеметсіз бе?-жүріңіз жеткізіп тастайын,баламен жүр екенсіз,-деген дауыс құлағыма саңқ ете қалғаны.Дәл осы сәтте мағанда жетіспей тұрғаны осы еді! Бірін жетектесіп, екіншісін өзім алып,машинаға кіруге асықтым! Жол үсті, орта бойлы,әдеміше келген,қазағымның қазақша сайрап тұрған, жымия да мейірлене қараған жарқын жүзі, адамгершілігі айтқызбайақ, сөзсіз түсінікті болып тұрды.... "Ұлық болсаң- кішік бол"осы бір мәтелдің айғағы іспеттес! Сөз сұраса келе" Аққанат" балабақшасының білім туын көкке көтеріп, бүлдіршіндердің ой санасын дамытуда,тәрбие мен тәлімді ұштастырып жүрген адалда,қарапайым,алтын қазыналы,жарық шамдай болған ұжымның меңгерушісімен таныстығымыз осылайша басталды!
UU
User12809634 User12809634
Хороший садик нянечки умницы заботливые приветливые
Assem Kenesbayeva
Есть в наличии рабочий тетради 5+/ 4+ Новый 2025 год есть доставка Напишите на ватсап 87071672629
Nurka😍😍😍
Балабақша сондай керемет әсіресе Динара Қуанышбай қызына алғысым шексіз баламды осы садикке бергеніме қуаныштымын Динара апай жұмысын өте жақсы атқарады екен ТАМАША👍🏻
Мадина Камзаева
Садиктен орын алуга комектесемин 8775 347 07 27 ✅📲 Индиго ed24 ваучер алу, кезекке қою, орын алу, док тапсыру, табель толтыру
TA
Togzhan Abdullayeva
Сад нам очень нравится. Почти 1 год 2 мои дочи посещали этот садик. Воспитатели Жадра Сериковна (младшая группа Балбобек), Дарига апай (средняя группа Балдаурен) Лучшие в своем деле , профессионалы. Знают подход к ребенку, всегда на связи с родителями. Многому научили за этот год, в общем очень благодарна им за их труд . Желаю вам всего хорошего ❤️
Саягуль Кудайбергенова
В садик мы ходили почти год. Двое деток ходили с удовольствием Нам повезло и нам попались хорошие апайки. В младшей группе Жадра Сериковна очень классная, так грустно было расставаться А второй сыночек ходил в группу Гульназий апай, спасибо большое за все😘🌷
Асем Кыдыралиева
Аққанат балабақшасына 2балам 1жылдан барды. Өте ұйымшыл, таза, сенімді балабақша. "Балбөбек" тобына 1ж келген баламызды 100% сеніммен, керемет көңіл күймен тапсыратынбыз. Тарбиеші Жадра Сериковнаға үлкен рақмет! Өз ісінің нағыз шебері. 3ж "Достар" тобындағы ұлымның да тәрбиешісі Гүлзат Адырбекқызы білікті, жауапкершілігі жоғары маман. Баланы өзіне, топқа толықтай баурап алды. Няня апайларымызға да алғыс білдіремін! Балаларым ой-өрістері өсіп, өзін еркін ұстауды, достармен қарым-қатынасты, күн тәртібіне бағынуды үйренді. Қимастықпен қаладағы үйімізге жақын балабақшаға ауысудамыз.🌹🌹🌹❤️
KT
Kuager Tolegen
Сіздерге үлкен алғыс! Балаларымыздың жарқын болашағы үшін жасап жатқан еңбектеріңіз ұшан-теңіз. Әрбір бүлдіршінге мейіріммен қарап, тәрбие мен білім беріп, олардың бойындағы жақсы қасиеттерді оятудағы рөлдеріңіз орасан зор.
Apple Pod
Тәрбиешілерге көп рахмет! Балам сіздерге келіп өсті, үйренді біраз нәрсе алғысым шексіз! Сіздерді сағынамыз! Сіздер сияқты балаға түсіністікпен махаббатпен қарайтын жетекшілер көп болсын! 😘🫶 Өте жақсы балабақша👍 Апайларыда керемет!👏
MK
Makpal Kowkarova
Керемет бала бақша. Тәрбиешілері де өте жақсы баламен тез тіл табысады 👍ұлым бітіріп шықты.
ФА
Фариза Айша
Бул садик кай жерде
Айым Наган
Қай район? 2023ж қызыма керек еді орын?
2024 жылғы балаға 1 орын бар, ваучеріңіз болса хабарласыңыз. 87716309670.
ЗГ
Зарина Гиндуллина
Есть ли в этом саду русская группа 1-2?
Бауржан Кисыков
💪
Аскар
Мой старый садик закончил 5лет назад топ
Moldir Orazalyevna
Қыздар номер қайдан аламыз звандауға
Получения место в садик,стоп листан шыгару,кезекке кою,блоктан шыгару,личный кабиентти восстановить ету. 87711193886 Жанайым
ГХ
Гульсум Хамзина
Добрый день , как можно связаться с администратором? Узнать есть ли места в ясли и подготовительную группу? Какая стоимость будет?
AM
Ariana Maitanova
Пишите кому нужно место : возраст 1-2, язык обучения казахский.
ПА
Перизат Аманкулова
Жолдама алуға көмектесемін барлық қала бойынша 87472276141 Оплата после получение место
АЕ
Аружан Едилбайкызы
Оплатасы қанша білетіндер болса айтып жібересіздер ма ?
ИН
Индира Нуркеева
Отличный детский сад! Посещаем группу Балдаурен. Лучшая Дарига апай. Всегда на связи, ребенку очень нравится. Многому научился за время посещения садика. Спасибо огромное!!!❤️
SE
S.F. ERG
Хочу поблагодарить воспитателей группы Акбота, в особенности Кадишу Жумагалиевну за заботу о наших детях. Ребенок ходит в сад с недавних пор, но я уже вижу улучшение не только в знаниях, но и в поведении ребенка. Ребенок с удовольствием идет в сад - а это о многом говорит. В саду есть дополнительные кружки для развития детей. Занятия ведут по разнообразным пособиям. Спасибо воспитателям и руководству сада!
Анатолий Прохоров
Огромная благодарность группе "Акбота " воспиталю Кадише Жумагалиевне и Эльвире Игоревне ,каждый утренник проходит на высшем уровне,мы родители всегда в восторге от подготовки и процесса мероприятия ,спасибо Нашим воспитателя за труд !!!
Almagul Azhigaliyeva
2гистан отзывтарды окып, осы балабақшаны таңдағанбыз. Расында өте керемет балабақша. Ұлым Құлыншақ тобына барады, Тәрбиешіміз Манзура Алдиярқызы және көмекшіміз Дамежан Хасеновна өте білікті мамандар, балаларға өте жақсы қарайды. Үнемі күліп қарсы алып, ата-анасымен сөйлесіп бәріне үлгеріп жатады. 2-3 жастағы балаларға қарау оңай емес, адаптационный период бар, баланың жылағанына түсіністікпен қарайды. Балабақша ішінде тұзды шахталары бар екен. Балабақша іші тап-таза, кіреберістегі күзеттегі апай, приемная комиссиядагы Ляззат ханым бәрі өз істерінің мамандары👍 Қызым Бәйтерек тобына барады, тәрбиешілері Айман Кагировна мен Жибек апай өте жақсы білікті мамандар. Солардың қызыма подход тауып, қызықтырганының арқасында тез үйреніп кетті.
Айдана Мергасым
Как можно связаться с администрацией?
GE
Gulnaz Ernazarova
Көптеген ақпараттарды жинай келе, жақсы деген балабақшалардың арасынан осы балабақшаны таңдаған едім. Жасаған таңдауыма мүлдем өкінген емеспін. Қызым "Құлыншақ" тобына түсіп, Алдиярова Мензура және де Хасенова Дамежан апайларының тәрбиесін алуда. Келген уақыттан бастап қазіргі сәтке дейін осы кісілердің арқасында көптеген жаңа қабілеттерді бойына шындап,өсіп келеді. Апайларымызға көптен көп рахмет, әр баланың еркелігін көтеріп,тілін табуда. Әрбір мерекеде балаларды қалдырмай,өлеңдерін жаттатқызып,естен қаларлық сәттер сыйлайды. Апайларының арқасында, осындай ұйымшыл, тату, білікті болып тәрбиеленуде .
NB
Nargiz Bekmukhanova
Я, Абенова Наргиз, мама Ансара. Хочу выразить искреннюю благодарность воспитателю группы «Кулыншак» Манзуре Алдияровне и нянечке Дамежан Хасеновне! Они с вниманием и заботой относятся к детям, создавая тёплую и поддерживающую атмосферу. Мы видим, как они относятся с любовью к нашим детям. В данной группе мы с 1 годика, это самый сложный возраст для работы и мы очень ценим их труд! Очень приятно наблюдать, как благодаря их усилиям Ансар стал увереннее и активнее в общении, а также развивается в других направлениях. Большое спасибо за ваш труд и заботу о наших детях!
GE
Gulnar Esenalina
Бізге унады. 1ай болды барып жургенімызге аллага шүкір натижелер болып жатыр. Біз “Қүлыншақ” тобына бармыз. Жеке Алдиярова Манзура апай. Жане де нянямыз Хасеновне Дамежанга алгыс айтам. Балаларга бар уакыттын махаббатын берип жатыр. Рахмет сыздерге.
Айтуган
Үлкен алғысымызды осы бала бақшанын тәрбиешілеріне- Манзура Алдиярқызына және Дамежан апайға айтқымыз келеді, ұлым көп нәрселерді үйренді, кіші топпен жұмыс істеу онай емес, сондада балар тап-таза болып жүреді, әр тұған күндерді есте қалардай сценка, ой ойнаткызып жүреді.
Saniya Mukhan
Хочу выразить искреннюю благодарность воспитателю группы «Кулыншак» Манзуре Алдияровне и нянечке Дамежан Хасеновне! Они с большим терпением и любовью относятся к детям, всегда создают доброжелательную атмосферу. Каждый день удивляют нас интересными занятиями и играми, которые помогают развивать навыки и умения у наших малышей. Я очень рада, что мой сын находится под заботой таких замечательных специалистов. В садике сынок научился делать все, уже вижу огромные результаты в речи и в целом в развитии ребёнка. Спасибо за ваш труд!
Айка Джумабекова
Очень хороший сад. Только из-за него приходится снимать жилье в данном районе. Всё мои 4 детей ходят в сад. Самый старший уже закончил и учится в школе. Младшие 3 с удовольствием посещают садик и очень любят своих воспитателей. Спасибо " Акканат" за моих деток
NM
Nazim Maulen
помогу получить направление 87785414727
Бактыгуль Хауметбай
Подскажите это примерно где находится?
A
Anara
Самые лучшее воспитателя
AM
Aiym Madyarbekova
Добрый день! Подскажите пожалуйста, когда ремонт закончится?
87052681096 направление алу керек болса жазыныздар.1-2 жас орын бар