Альнур
Банкетный зал
АЖ
Ардак Жетписбаева
Были вчера на тое. Очень понравилось
БТ
Бахыт Тугаева
Всё хорошо
ЖК
Жанаргуль Кажуева
Альнур ресторанына улкен рахмет!осында Бир емес еки той откиздик,оте жогаргы денгейде болды!кеше Имран балапанымыздын 1 жасын откиздик. администратор Куттыгыз оте жанашыр,Оз жумысын билетин киси,басынан аягына Дейн бирге болды.повар Молдир тате ерекше рахмет Бешбармак деген как всегда вкусно,салат жасаган Рыскуль татеге де улкен Рахмет,оформление салата прям красиво было, официант улдар мен кыздарга да Рахмет!Жумыстарыныз алда болсын!тойларыныз жалгасып клиенттеринз коп болсын!!
ЖК
Жанаргуль Кажуева
Aibek Huat
Керемет тойхана Ата анамның мерей тойын өткіздік Барша ағайын туыс риза Іші-орны бәрі Керемет Админ өте жақсы қызмет көрсеттті
Aidana Janimhan
Өте керемет рахмет сіздерге бәрі керемет болды
Толғанай Насихатқызы
Тойхананың іші әдемі, тағамдары мол, қызмет көрсету сапасы жоғары. Құттықыз тәтеге көп рахмет, барлығын ойдағыдай жасап берді. Бағасы да тиімді, осы жақта қызық-қуаныштарыңызды өткізуге кеңес беремін 👍🏻👍🏻👍🏻
Аделя Сабит
Өте жаман тойхана обслуживания ужасно столға не офицант келмеді айқайлап шақырамыз оңшен жас балдар администратор ужасно детский😡столға ешнәсе қоймады ненормально не обслуживать ете алмайды вообще унамады😒 и қонақтарды қарсалмады фотоларды қымбатқа сатып жатыр не советую вам идти! Даже бір звёздочкаға жалка.
АЕ
Айнур Ескенова
Бұл мейрамханада ас өткізгенбіз,қызмет көрсету сапасы өте жоғары,бәрі уақытында тез жасады,рахмет
zhanekk nnnm
очень хороший ресторан, выгодная цена, на высшем уровне, еда вкусная, хорошее обслуживание. спасибо вам😍
KM
Kymbat Meiramova
Красивый зал оформление стильное 🥰видно что вкладываются а управляющая хорошая женщина видно что любит свою работу отвечает на все вопросы
ЗГ
Зарина Габдуллина
Тойхана Альнурда 8 тамыз күні 40 жас өткіздік. Барлығы керемет болды. Администратор Құттықыз тәтеге, поварга, даяшыларға алғысымыз шексіз. Барлығы молынан , дәмді болды.
Сания Калиева
Бугин 03.08.25 тойымыз отти. Ризамын. Админ повор 👍👍👍 керемет . Уакытылы барине даяшылар улгерип журди. Тазалык жагы жаксы. Жуып тазалап кадагалап журди барин. Ешнарсеге аландамады . Рахмет Алнур ужымына🥰🥰🥰🫰🫰🫰
App Store
Альнур мейрамханасына өте үлкен алғысымды айтамын. Администрациясына, аспаздарына және даяшыларына Рахмет. Альнур ресторанының тағамдары өтте дәмді, Офинцантар сыпайы, жылы жүзді, обслуживание өтте жақсы. Осы мейрамханада екі рет той жасадық, риза болдық. Бәрі жоғары деңгейде өтті. Ризамыз.
ЗС
Замзагуль Садыкова
Керемет орын, ұзату тойын өткіздік, атмосферасы қонақтарға да керемет әсер қалдырды, дастарханы берекелі, дәмді. Альнур командасына алғысым шексіз, рақмет сіздерге! Еңбектеріңіз табысты болып, алға баса беріңіздер!
Ерсултан Батыралиев
Ресторан оте керемет, инимнин тойын истедим, бари дамди, администратор карапайым кез келген конакпен тил табысады, бешмарбактары енди потолок гой дамди кушти Бари унады, той истейстин болсаныздар Уайымдама истей бериниздер, всем советую, Отрик отзыв емес ,шынайы отзыв от клиента.
Маншук Курмангазина
Провели Ас в банкетном зале Альнур , Рахмет администрации всё подсказали , всё прошло хорошо 🙏🏻
Pablo Escobar
Оте жаксы ресторан,Куттыкыз татеге алгысымыз шексиз,кухнясы керемет,акустикасы вообще топ!!!!барине рекомендую!!
Мансур Нурахметов
Тойымыз жоғары деңгейде өтті Администратор Құттықыз ханым ға рахмет Өте керемет ресторан
SK
Sultan Kabylov
Өте керемет ресторан
ЖД
Жанна Досымова
Альнур тойханасы ұжымына алғыс білдіремін! Жолдасымның 100 күндік асын бердік,обслуживание жоғарғы деңгейде100% бәрі ұнады,бешбармақтың еті де жаймасыда келген қонақтардың бәріне ұнады. Алла қаласа той жақсылықта тағыда таңдаймыз осы тойхананы👍
аконя 💗
Очень классный ресторан,блюды,дизайн все на высшем уровне!Обслуживание всё четкое.Всем советую.
Арайлым Ашимова
Беш вкусно сварили! Салаты хорошими порциями! Рекомендую!👍
Бота Ботагоз
Күшті кеш өткіздік, акустика бәрі жақсы! Администрация и блюда очень хоршие!
Гульасал Аристанбекова
Осы сентябрь айында осы жерде тойда болдым все на высшом уровне! Офицанты шустрые и вежливые.Еда очень понравилась особенно бешбармак😋Сам ресторан светлый и просторный👍🏻👍🏻
Беко Би
Ресторан как ресторан
ЕН
Ерасыл Нуржапар
Ресторан Альнур Рахмет көп көп Үйлену той өткіздік Офицанттар очень вежливые быстро работают Администратор Құттықыз Рахмет сізге
Лаура Тусупова
Альнур тойханасыда той жасадық өте тамаша өтті тағамдары дәмді, қызмет көрсету деңгейі өте жоғары
AO
Asylym Oman
Июньда ағамның үйлену тойы болды. Мүлдем ұнаған жоқ. Кондиционер істемейді хотя істейді деп айтқан ауа жоқ. Су тері болдық. Ең самый ужасно жері холодильник жоқ. Торттымызды шығарамыз дегенге дейін еріп кетті😡 Мүлдем не советую. Администрация 👎🏻 Официанттар жұмыс жасау білмейді. Құдалардан ұят болды. Басқа жағын айтпай ақ қояйын. Құдаларға нормально қызмет етсе боладыгой. Әзер шақырып аласын. Қыздарының шаштары желбіреп ужасно именно бешбармақты алып келгенде жинап қойса болады ғой. 👎🏻 той күнін белгілеуге барғанда керемет қылып айта береді. Реальность и ожидание 👎🏻👎🏻моментально фото бесплатно деген қайдағы акелерінің құнына сатып отыр. Ала салайық десең качества ужасно 👎🏻👎🏻👎🏻 барлық школьниктарды неопытныеларды жиналған жер. Администрациянан бастап официант,фотограф бары. Личный раз штраф 👎🏻👎🏻 техничка жок. 1 жұлдыздың өзі жалко
Aselya Sultanova
Жаннур,мадис лучшиеее🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻😝
Акжол Серикулы
Жаннұр Мадис очень вежливый всегда рядом шустрый позитивный спасибо вам большое мне понравился именно ех обслуживание очень приятно посидели а то бывает некоторые рестораны тойхана не можешь найти официанты спасибо Жаннур Мадис это 5 звёзд для официантам
БС
БЕКСИ Сейдуали
Очень хороший ресторан обслуживания на высшем уровне лично хочу сказать про официанта Темирлан очень вежливый и шустрый пацан не пожалел что он обслуживал мой стол красавчик Тима
ГА
Гульбаршын Ашимханова
27.01.24жыл басы біз үшін жаман басталмайды аллаға шүкір 🙏🏻 міне бүгін осы керемет тойханада анамыздың 70жасы мен әке-шешеміздің алтын тойына тосын сый жасап, жандарына жақын жандардың басын қостық, "Альнур" тойханасы біздің көңілімізден шықты 👍🏻 бәрі өте дәмді болды, дастархан толы,әдемі болды ,әсіресе бешбармақ 🤤фото зона, оформление қандай керемет 👍 администратор дарға үлкен рақмет 🙏🏻 Той жасайтын ойларыңыз болса осы тойхана да өткізуге кеңес берер едім 👆 👍🏻
Сырым Нурахметов
Мы провели здесь юбилей, все прошло хорошо, нам понравилось все еда, персонал, зал все было хорошо. Спасибо вам большое!
ДЖ
Даниал Жаппарович
Провели в этом банкетном зале юбилей аташки. Было очень вкусно салаты,бешбармак,2 блюдо очень просторный зал всем советую Официанты быстро работают
Ильнара Керимбаева
задохнетесь газом 😭😨 надо вызывать проверку
КА
Камилла Абишева
Провели годик в данном заведении, кухня отличная, еда вкусная 👍🤩 сам зал красивый, уютный. Немного расстроились что администратор не контролировал весь вечер официантов, в зале трудно было их поймать где то прохлаждались😒😒😒 Весь вечер был запах газа, в зале холодно и сквозило поэтому ставлю 3 звезды.
Маржан Сайлау
Жақында ғана құдалық жасаған едік. Альнур ресторанының тағамдары өтте дәмді, бешбармақтың дәмін сөзбен жеткізе алмаймын әсіресе тестосы керемет шыққан 😍. Офинцантар сыпайы ,жылы жүзді, обслуживание өтте жақсы. Келесі той , ұзатуды осы ресторанда жоспарлаймыз!!!!
Azat Azamatovihc
28,11,23 үйлену той жасаған едік рахмет бәрі күшті өтті екі жас риза офицанттар жаксы адаммен карым катынастары оте керемет салаттары бешбармактары дәмді Бізге ұнады рахмет АЛЬНУР🙌🏻
KK
Karla Kabykeeva
Мы проводили свадьбу, ужасное заведение,официанты не умеют работать,еда не вкусная,бешбармак холодный, не советую. Звонила администратору грубо разговаривает,не хотят признать вину. Мясо воруют…ничайно нажала на звездочку🤦♀️
Лей Сериковна
25.08.2023 Анамыздын 70 жас мерей тойын осы тойханада тойладық.Керемет отті барі.Обслужевание.тб.Тағамдары өте дәмді.Қонақтарымыз риза болып кетті.Құтықыз тәте Аллаһ разы болсын.Тойхананыздан той үзілмесін
Ермукан Толеубаев
18.08.23 был в этом ресторане, официантка Мадина! Вообще не умеет работать с гостями! Хамка, попросил налить сок, в ответ получил возмущенный взгляд и слову «че?» Я понимаю ресторане не премиум класса, или же не такой элитный ресторан, но каким бы не был, персонал всегда должно быть вежливым, это же ее работа, никто же не не заставляет работать в этой сфере! Админам вообще грубо говоря «п***й» извиняюсь за выражение! Официанты вообще не умеет обслуживать, тупить на ровном месте! Старшему официанту попросил позвать Админа после этой ситуации, ушел так и не вернулся! Не буду ждать обратной связи! Лучше поработайте со своим персоналом пожалуйста!
Erksh Sss
Жара дышать не чем кондиционер не работает не советую
Савелий Громов
6 мая 2023 года на “ура” прошла наша свадьба. Очень довольны. Еда вкусная, зал большой. Соответствие цена качество на высшем уровне. Рекомендую👍 (если я не ошибаюсь не мы первые и не мы последние с начала января, но отзывов нет) Успехов во всем 🤝
AM
Aizhan Mustagulova
Бізгк бәрі ұнады. Тамақтары дәмді, барлығы өте сыпайы👍 Админ, повар, официант бәрі қарапайым, сұраған нәрсені қолдан келсе жасап береді. Туған күніміз жақсы, әні көңілді өтті. Ішә жылы, кең.
МН
Мансур Нурахметов
Очень шикарный ресторан
Madina Meirmanova
Благодарим администрацию и поваров ресторана 💐💐💐 Провели Кудай тамак! Все прошло классно! Бешбармак вкусный стол шикарный Спасибо Вам 💋
АО
Алина Омарова
Все было вкусно,красивоо.будем делать еще раз у вас в декабре 👍👍👍👍
Арай Омарова
Огромное спасибо, повару,официантом,администрации. Оформление было классным как и хотели! Всё было на высшем уровне! 👍👍👍
Аб
Альнур, банкетный зал
11 октября 2022, официальный ответ
Благодарим за отзыв, будем рады Вас видеть ещё у нас🌸🌸🌸
Екатерина В.
Делали траурный обед. Коллектив сработал отлично. Все блюда были вкусными, приготовили все, именно как мы хотели. Лояльно отнеслись к нашим пожеланиям и рекомендациям. Обслуживание тоже было на лучшем уровне. Официанты молодцы. Единственный минус, что не было нужного количества тарелок под первое, пришлось отдельно брать в аренду. Но мы получили хорошую скидку от администрации.
Аб
Альнур, банкетный зал