Альнур
Банкетный зал
Под ключ по 14.500 фуршетный стол в 🎁 Будние дни по 10.000 (без мяса)
Выбрать дату
ОА
Орал Абдрахманов
В восторге
Отметил юбилей в этом заведении. Отличный сервис, работали с Анаргуль и Айгерим, все предварительные договоренности и пожелания были исполнены. Команда профессионалов, все гости были довольны, в общем рекомендую. Я конечно не инспектор Мишлен, но свои пять звезд им ставлю 😁
Отзыв выбран компанией
СУ
Сакен Уринбаев
В восторге
Делали недавно юбилей, пресонал и сервис просто на высшем уровне, отдельное спасибо поворам, и официанту Бекарыс за то обслужил, делал все что просим и вежливо держал общение, дайте ему премию
МТ
Ментай Тажибаева
В восторге
12Сауір Альнур тойханасында 70жылдык мерей той өткіздік.Тойхана өте кең,тазалығы жаксы.Тамактары молынан салынды👍Етты керемет баптап пісірген,салаттары өте дәмді болды👌👍Айгерім өз жумысына мығым екен👍🌺❤️алғысымыз шексіз🙏Тамада Нурболга улкен рахмет🙏👍🔥🔥🔥тойымыз керемет өтті😍
ДЕ
Данияр Ешмуханбетов
В восторге
Даникер официант молодец всё быстро делал дайте ему премию
Айым Уринбаева
В восторге
прекрасный ресторан, еды были великолепны. Официант Бекарыс был хорош, успевал во всем и очень быстро и хорошо обслужил
Маулен Карымсаков
В восторге
Айдан очень добросовестный человек мне очень понравлюся как он обслуживает вежиливо и быстро. Прошу руководство по мере возможности примерововать его.
ББ
Бекжан Буранбаев
В восторге
Айдан парень очень отлично обслуживает гостей. Успехов ему в работе.
НН
Надия Негметова
В восторге
Была гостем в банкетном зале «Альнур», очень уютное заведение, еда вкусная, оформление красивое🌟 Рекомендую
𝑍ℎ
Хороший ресторан
7 посещений
НМ
Нурбану М.М.
Понравилось
Хороший зал, вкусные салаты
Ернур Искаков
В восторге
Отличный ресторан! Очень понравилась атмосфера — уютно, чисто и приятно находиться. Обслуживание на высоком уровне: персонал вежливый, внимательный, быстро реагирует на просьбы. Еда вкусная — всё свежее, красиво подано, порции хорошие. Особенно порадовало, что долго ждать не пришлось. Обязательно буду рекомендовать друзьям!
G9
GGG 999
В восторге
Альнур мейрамханасының қызметкерлеріне Рахмет Ауызашарымыз ойдағыдай болды Дастархан мол таза керемет.
alana .
В восторге
Делали юбилей папе и нам все очень понравилось. Дастарханы мол жане тагамдары дамди.Администратор Айгеримге коп Рахмет,жаксы кызмет корсетып,конилимизден шыкты!
Annura Makhmetova
В восторге
13.02 той өткіздік. Өте жоғары деңгейде өтті 👍 Админ Айгерім деген сұлу қыз бәрін тиянақты ұйымдастырады екен. Барлық тілегімізді ескеріп, қалағанымыздың бәрін орындап шықты.Көптен көп рақмет🙌🏻🙏Кеңес беремін 👍 👍 👍 5 деген баға 🌟
𝐄𝐥𝐦𝐢𝐫𝐚 𝐀𝐬𝐲𝐥𝐛𝐞𝐤𝐤𝐲𝐳𝐲
В восторге
Недавно проводили у вас той , всё очень понравилось. Атмосфера уютная, зал красивый и просторный. Еда была очень вкусная, всё свежее и красиво подано. Отдельное спасибо тамаде — вечер прошёл весело, душевно и организованно, гости остались в восторге🥰 Всё было на высшем уровне, обязательно будем рекомендовать ваш ресторан знакомым. Спасибо за прекрасный праздник 🥳❤️
diana .
В восторге
Безумно понравилось это место 😍 Очень красивый ресторан, уютная атмосфера. Отдельное спасибо администратору Айгерим такая внимательная и приятная, всё подсказала. Кухня вкусная, подача красивая, обслуживание на высоте. Остались только хорошие впечатления
Sanzh ⠀
В восторге
Были 16.02.26 админ Айгерим супер, кухня вкусная , официанты шустрые малые,все понравилось банкет прошел успешно тамада 👍
Мансур Наурдин
В восторге
делали свадьбу брата все на высшем уровне даже не думали что в Астане есть такой классный сервис тамада супер вообще всем все понравилось особенно еда советую всем спасибо банкетному залу ❤️❤️❤️❤️
Aikosha Kk
В восторге
Банкетный зал Жаксы! Бизге оте унады. Ресторан иши таза, ари жарык. Кухнялары оте дамди жане стол мол болды. Официнттары тез тез Жумыс истеп барине комектести. Администратор кызга коп Рахмет! Али тойга келемиз
Частый гость
Айару Карсыбай
В восторге
керемет тойхана екен тамағыда бәріде керемет болды👍🏻
АЖ
Ардак Жетписбаева
В восторге
Были вчера на тое. Очень понравилось
БТ
Бахыт Тугаева
Всё хорошо
ЖК
Жанаргуль Кажуева
В восторге
Альнур ресторанына улкен рахмет!осында Бир емес еки той откиздик,оте жогаргы денгейде болды!кеше Имран балапанымыздын 1 жасын откиздик. администратор Куттыгыз оте жанашыр,Оз жумысын билетин киси,басынан аягына Дейн бирге болды.повар Молдир тате ерекше рахмет Бешбармак деген как всегда вкусно,салат жасаган Рыскуль татеге де улкен Рахмет,оформление салата прям красиво было, официант улдар мен кыздарга да Рахмет!Жумыстарыныз алда болсын!тойларыныз жалгасып клиенттеринз коп болсын!!
ЖК
Жанаргуль Кажуева
Aibek Huat
В восторге
Керемет тойхана Ата анамның мерей тойын өткіздік Барша ағайын туыс риза Іші-орны бәрі Керемет Админ өте жақсы қызмет көрсеттті
Aidana Janimhan
В восторге
Өте керемет рахмет сіздерге бәрі керемет болды
Толғанай Насихатқызы
В восторге
Тойхананың іші әдемі, тағамдары мол, қызмет көрсету сапасы жоғары. Құттықыз тәтеге көп рахмет, барлығын ойдағыдай жасап берді. Бағасы да тиімді, осы жақта қызық-қуаныштарыңызды өткізуге кеңес беремін 👍🏻👍🏻👍🏻
Аделя Сабит
Совсем не понравилось
Өте жаман тойхана обслуживания ужасно столға не офицант келмеді айқайлап шақырамыз оңшен жас балдар администратор ужасно детский😡столға ешнәсе қоймады ненормально не обслуживать ете алмайды вообще унамады😒 и қонақтарды қарсалмады фотоларды қымбатқа сатып жатыр не советую вам идти! Даже бір звёздочкаға жалка.
АЕ
Айнур Ескенова
В восторге
Бұл мейрамханада ас өткізгенбіз,қызмет көрсету сапасы өте жоғары,бәрі уақытында тез жасады,рахмет
zhanekk nnnm
В восторге
очень хороший ресторан, выгодная цена, на высшем уровне, еда вкусная, хорошее обслуживание. спасибо вам😍
KM
Kymbat Meiramova
В восторге
Красивый зал оформление стильное 🥰видно что вкладываются а управляющая хорошая женщина видно что любит свою работу отвечает на все вопросы
ЗГ
Зарина Габдуллина
В восторге
Тойхана Альнурда 8 тамыз күні 40 жас өткіздік. Барлығы керемет болды. Администратор Құттықыз тәтеге, поварга, даяшыларға алғысымыз шексіз. Барлығы молынан , дәмді болды.
Сания Калиева
В восторге
Бугин 03.08.25 тойымыз отти. Ризамын. Админ повор 👍👍👍 керемет . Уакытылы барине даяшылар улгерип журди. Тазалык жагы жаксы. Жуып тазалап кадагалап журди барин. Ешнарсеге аландамады . Рахмет Алнур ужымына🥰🥰🥰🫰🫰🫰
App Store
В восторге
Альнур мейрамханасына өте үлкен алғысымды айтамын. Администрациясына, аспаздарына және даяшыларына Рахмет. Альнур ресторанының тағамдары өтте дәмді, Офинцантар сыпайы, жылы жүзді, обслуживание өтте жақсы. Осы мейрамханада екі рет той жасадық, риза болдық. Бәрі жоғары деңгейде өтті. Ризамыз.
ЗС
Замзагуль Садыкова
В восторге
Керемет орын, ұзату тойын өткіздік, атмосферасы қонақтарға да керемет әсер қалдырды, дастарханы берекелі, дәмді. Альнур командасына алғысым шексіз, рақмет сіздерге! Еңбектеріңіз табысты болып, алға баса беріңіздер!
Ерсултан Батыралиев
В восторге
Ресторан оте керемет, инимнин тойын истедим, бари дамди, администратор карапайым кез келген конакпен тил табысады, бешмарбактары енди потолок гой дамди кушти Бари унады, той истейстин болсаныздар Уайымдама истей бериниздер, всем советую, Отрик отзыв емес ,шынайы отзыв от клиента.
Маншук Курмангазина
В восторге
Провели Ас в банкетном зале Альнур , Рахмет администрации всё подсказали , всё прошло хорошо 🙏🏻
Pablo Escobar
В восторге
Оте жаксы ресторан,Куттыкыз татеге алгысымыз шексиз,кухнясы керемет,акустикасы вообще топ!!!!барине рекомендую!!
SK
Sultan Kabylov
Өте керемет ресторан
ЖД
Жанна Досымова
В восторге
Альнур тойханасы ұжымына алғыс білдіремін! Жолдасымның 100 күндік асын бердік,обслуживание жоғарғы деңгейде100% бәрі ұнады,бешбармақтың еті де жаймасыда келген қонақтардың бәріне ұнады. Алла қаласа той жақсылықта тағыда таңдаймыз осы тойхананы👍
meirbekovna 💗
В восторге
Очень классный ресторан,блюды,дизайн все на высшем уровне!Обслуживание всё четкое.Всем советую.
Арайлым Ашимова
Беш вкусно сварили! Салаты хорошими порциями! Рекомендую!👍
Бота Ботагоз
В восторге
Күшті кеш өткіздік, акустика бәрі жақсы! Администрация и блюда очень хоршие!
Гульасал Аристанбекова
В восторге
Осы сентябрь айында осы жерде тойда болдым все на высшом уровне! Офицанты шустрые и вежливые.Еда очень понравилась особенно бешбармак😋Сам ресторан светлый и просторный👍🏻👍🏻
Беко Би
Ресторан как ресторан
ЕН
Ерасыл Нуржапар
В восторге
Ресторан Альнур Рахмет көп көп Үйлену той өткіздік Офицанттар очень вежливые быстро работают Администратор Құттықыз Рахмет сізге
Лаура Тусупова
В восторге
Альнур тойханасыда той жасадық өте тамаша өтті тағамдары дәмді, қызмет көрсету деңгейі өте жоғары
AO
Asylym Oman
Совсем не понравилось
Июньда ағамның үйлену тойы болды. Мүлдем ұнаған жоқ. Кондиционер істемейді хотя істейді деп айтқан ауа жоқ. Су тері болдық. Ең самый ужасно жері холодильник жоқ. Торттымызды шығарамыз дегенге дейін еріп кетті😡 Мүлдем не советую. Администрация 👎🏻 Официанттар жұмыс жасау білмейді. Құдалардан ұят болды. Басқа жағын айтпай ақ қояйын. Құдаларға нормально қызмет етсе боладыгой. Әзер шақырып аласын. Қыздарының шаштары желбіреп ужасно именно бешбармақты алып келгенде жинап қойса болады ғой. 👎🏻 той күнін белгілеуге барғанда керемет қылып айта береді. Реальность и ожидание 👎🏻👎🏻моментально фото бесплатно деген қайдағы акелерінің құнына сатып отыр. Ала салайық десең качества ужасно 👎🏻👎🏻👎🏻 барлық школьниктарды неопытныеларды жиналған жер. Администрациянан бастап официант,фотограф бары. Личный раз штраф 👎🏻👎🏻 техничка жок. 1 жұлдыздың өзі жалко
Aselya Sultanova
Жаннур,мадис лучшиеее🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻😝
Акжол Серикулы
В восторге
Жаннұр Мадис очень вежливый всегда рядом шустрый позитивный спасибо вам большое мне понравился именно ех обслуживание очень приятно посидели а то бывает некоторые рестораны тойхана не можешь найти официанты спасибо Жаннур Мадис это 5 звёзд для официантам