Ертегi
Ясли-сад №35
Мадина Шуканова
Балабақшаға 100% направление алып беремін. 87056672398 ✅ Мадина 🌸 2024 ж балаларға 25 орын ашылады.
БА
Биба Астана
Балабақшамыздың логопеді Сапура Шамшитовнаға алғыс білдіргім келеді. Әр сабақтан фото мен видео жіберіп тұрады. Әр сабағы әртүрлі, ойын ретінде өте қызық өткізеді екен. Қызымның барып жүргеніне 1 ай ғана болды, мүлдем сөйлемейтін еді. Қазір сөйлемдер айтып қуантып жүр🤩👍🏻 Балабақша әкімшілігіне, Альфия Жанатқызына сапалы қосымша қызметтері үшін алғыс білдіремін. Ең керемет балабақша, мейірімді тәрбиешілер🤩👍🏻🤝🌷🌷🌷🌷
МГ
Молдаш Гулмарал
Балабақша ұжымына үлкен алғыс айтамыз. Тәрбиешілер өте сабырлы, мейірімді және өз ісінің мамандары. Балаларға жылы қарым-қатынас жасап, жақсы тәрбие мен білім береді. Баламыз балабақшаға қуана барып, көп жаңа нәрсе үйреніп келеді. Еңбектеріңізге үлкен рақмет!
ЕФ
Екатерина Фатхи
Любимая наша, Уважаемая Людмила Викторовна! Мы Благодарим Вас От всей души за прекрасный утренник, посвященный 8 марта, ощущение было, как будто побывали на большом представлении, насыщенная программа, все детки и родителя были задействованы, очень трогательно, до слез! Спасибо всем, кто вам помогал все это организовать!❤️❤️❤️🎉🥳👏🏻🤩группа «Зияткер»🚀
Жазира Орынбаева
Уважаемая Қайникен Мухамедиевна! От всей души благодарим Вас за замечательный утренник, посвящённый 8 Марта! Праздник получился очень тёплым, радостным и трогательным. Благодаря Вашему труду, терпению и любви к детям мероприятие прошло на высоком уровне и подарило всем мамам и бабушкам море положительных эмоций. Спасибо Вам за заботу, внимание к каждому ребёнку, за творческий подход и прекрасную организацию праздника. Дети выступили уверенно и с радостью, а это — Ваша большая заслуга! Желаем Вам крепкого здоровья, вдохновения, благодарных родителей и новых творческих успехов! С уважением и признательностью 🌸 🥰
СХ
Сухраб Хажибаев
"Ертегі" балабақшамызды ешқашан ұмытпаймыз. Менің қызым бұл балабақшаны бітіріп, қазір оқушы. Қазіргі жетістіктері балабақшадан алған тәлім-тәрбиесінің жемісі деп білемін✊🏻. Қызымның әрбір күні қуанышпен, жаңаны танумен, бақытты шақтармен өтуі тәрбиешінің кәсібилігі деп білемін. Қосымша қызметтерінің түрі, оларды таңдау мүмкіндігі әкімшіліктің жұмысына деген жауапкершілігі. Әр мейрамның ұйымдастырылуы, залдың безендірілуі🔥. Тәрбиешіміз Кайникен Мухамадиевнаға, меңгерушіміз Альфия Жанатовнаға, бүкіл ұжымға айтар алғысымыз шексіз🫶🏻 Сүйікті "Ертегіміз" өзіңнің қабырғаңда өткен әрбір күнді сағынышпен еске аламыз🥹🌷🙏🏻
Айдана Искакова
Хороший садик, доча в этом году уже выпускается, и мы не пожалели что отдали ее в этот садик. Особая благодарность нашей воспитательнице Анжелике Галымжанкызы, многое зависит от воспитателя, а она человек с золотым сердцем. Главное ребенок ходил в сад с удовольствием)
9 посещений
Алмагуль Нукутова
Кезінде барып жүрген ата-аналардан сұрастырып, осы балабақшаны таңдап едік, еш өкінбедік. Тәрбиешіміз Анжелика Ғалымжанқызына көп рахмет. Әр балаға көңіл бөліп, тілін табады. 8 наурыз қарсаңындағы ертеңгілік өте керемет өтті. Рахмет💐
GK
Gulmira Karakoz
Дополняю свой отзыв Третий год мой ребенок ходит в садик , любит своих воспитателей Анжелику Галымжановну и ранее Жанар Адильбековну , хочу поблагодарить каждого специалиста за труды и вклад в наших детей. Благодарю заведующую Альфию Жанатовну ее чуткое отношение к детям, ее новаторский подход, внимательность к просьбам и замечаниям родителей, профессионал находящий общий язык от младших до взрослых. Отдельное спасибо Жанар Адильбековне за старания , упорство в обучении детей, адекватное восприятие критики и нахождения компромисса в вопросах. Интересная методика скил, с ребенком с удовольствием выполняли задания в свободное время. Очень надеюсь и верю , что будет ребенок выпускаться с садика с теплыми воспоминаниями. Благодарю нянечку за помощь воспитателю и Аяулым Адилетлвну за помощь в проведении и организации мероприятий для группы Болашак
ГН
Гульжан Некеева
Ертегі балабақшасы керемет!
Madina Khamzina
"Болашақ" тобының жетекшісі Анжелика Ғалымжанқызына мың алғыс айтамыз, бүлдіршіндерімізге сіңірген еңбегіңіз ұшан теңіз, қамқорлықпен сүйіспеншілігіңізге мың алғыс!!! Сондай-ақ балабақша директоры Альфия Жанатқызына және ұжым басшылықтарына үлкен рахмет!!! Еңбектеріңіз жана берсін!!!
ОЖ
Оразкул Жолдасбековна
Кезекке коюга комектесемин 8702.614.48.59
Замира К
Ваучер алуға және кезекке қойуға көмектесемын ватсап 87781875262
Арай Арманова
Телефон не работает, как связаться то ? В бухгалтерию дозвонилась , разговаривают грубо, на этом этапе уже не стоит отдавать ребенка в этот сад!
Альфия Самигуллакызы
Орын керек 87752955892
Aigerim Aigerim
Тотальная была ошибка отдать свою дочь сюда. Жалею Очень сильно. Питание слабое, ребенок голодный каждый день. Доп занятия и вообще садик рассчитан на супер здорового ребенка. Если есть отставания в речи, сюда не стоит и слабенький по здоровью. Группа Байтерек. Мама Харрасовой Амиры. Мой номер 87782292713, если есть вопросы.
Перизат Аманкулова
Садикка орналастырамын 87472276141
Ирина Сулимова
Отличный детский сад! Хотела еще 14 лет назад, чтобы дочь в него пошла, но не удалось попасть. В прошлом году подошла очередь для сына и мы попали сюда! Ура! Все нравится! Заведующая, воспитатели наши любимые ❤️ атмосфера, уют и все все все! Тьфу тьфу тьфу🙏 сегодня было мероприятие для мам и пап, несмотря на мороз собралось много дружных родителей и мы на свежем воздухе играли и веселились. Со стороны администрации был накрыт стол с угощениями и приглашено ивент агентство с крутой ведущей! Спасибо нашей заведующей и такому крутому коллективу!
AА
Almas А
Орын алу балабакшага, ватсап 87026095633
Акеркен Тореханова
Ертегі балабақшасы Астанадағы #1 деп айтар едім❤️ Биыл біз үшін ерекше жыл — балабақшамен қоштасар соңғы жылымыз🥺һ Анжелика Ғалымжанқызына жаңа жылдық ертеңгіліктің жоғары деңгейде өтуіне қосқан зор еңбегіңіз үшін шын жүректен алғысымызды білдіреміз. Барлық балалар белсенді қатысып, ән де айтып, би де билеп, өз өнерлерін тамаша көрсетті, театрда спектакль көргендей тамсана қарап отырдық. Біздің балабақшамыздың тәрбиешілері өте өнерлі, сегіз қырлы бір сырлы екеніне көз жеткізді😍🥰 Бұл – сіздің және балабақша ұжымының үлкен еңбегінің нәтижесі. Әрбір балаға жеке көңіл бөліп, олардың бойындағы қабілеттерін ашуға көмектескендеріңіз үшін рахмет. Сіздердің еңбектеріңіз балаларымыздың жарқын болашағына қаланған берік іргетас деп білеміз. Баршаңызға мықты денсаулық, мол табыс, отбасыларыңызға амандық, еңбектеріңізге табыс тілейміз. Еселі еңбектеріңіз еленіп, абыройларыңыз арта берсін! Келе жатқан Жаңа жылдарыңызбен🫶 Ізгі ниетпен Болашақ тобының ата-анасы❤️
8 посещений
Алия0 Касенова
Спасибо нашему любимому садику за такое красивое оформление! За фотозону! Спасибо заведующей Альфие Жанатовне за красоту сказочную! Спасибо нашему воспитателю Макен Тельмановне за прекрасный утренник. От имени родительницы группы Алпамыс!
MS
Masala Sem
Ертегі десе - ертегі, ең сүйікті балабақшамыз
Дина Сайдакбарова
Қаракөз Оразбекова
Осы балабақшада Ғалымжанқызы Анжелика жұмыс жасайдыма
АО
Асем Оралханова
Балабақша ұжымына үлкен рақмет. Үнемі қызықты іс-шаралар өткізіп отырады. Бүгін “Адал азамат” атты семинарға қатысып келдім👍 барлығы өте жоғары деңгейді өтті. Тек балалармен ғана емес, ата-аналармен де жұмыс жасайды🫰🏻💚
KU
Khamar Utegenova
Астана қаласындағы №35 балабақшасының ұжымына, меңгеруші Альфия Жанатовнаға және тәрбиешіміз Бақыт Какимовнаға шын жүректен зор алғыс білдіреміз! Сіздердің балаларға деген мейірім мен қамқорлықтарыңыз, кәсіби шеберліктеріңіз бен жаңашыл көзқарастарыңыз әр күн сайын сезіледі. Балабақшада жылы атмосфера, сүйіспеншілік пен тәртіп ұштасып, әр бала өзін еркін әрі бақытты сезінеді. Айта кетерлігі, №35 балабақшасының ұжымы қалалық және республикалық деңгейдегі іс-шараларға белсене қатысып, өз еңбегімен үздік нәтижелерге жетіп жүр. Бұл — ұйымшыл ұжымның, білікті басшының және шығармашыл тәрбиешілердің бірлескен еңбегінің жемісі. Альфия Жанатовна — өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын, ұжымды алға жетелейтін көреген басшы. Бақыт Какимовна — әр баланы жақсы көретін, олармен тіл табыса білетін, шыдамды да іскер тәрбиеші. Осындай тамаша ұжымның еңбегі мен ықыласы үшін айрықша алғыс айтамыз! Еңбектеріңіз жемісті, дендеріңіз сау, отбасыларыңыз аман болсын! «Бала баққанның бағы артады» — сіздер соның жарқын үлгісісіздер! 💖 №35 «Ертегі» балабақшасының ұжымына мың алғыс! “Балдырған” тобының ата-аналары
КЧ
Карина Чиндалиева
Наш садик просто замечательный! 🌸 Очень тёплая атмосфера, внимательные воспитатели. Ребёнок каждый день идёт с удовольствием к нашей любимой апай к Мадине Төлеуғалиқызы. Спасибо за заботу, любовь и отличное воспитание! 💖
AR
Arailym Raisova
Бүгінгі өткен ертеңгілік үшін Умида Құдайбергенқызы,Нұргүл Орынбасаровнаға алғысым шексіз,балаларымыз өскенде қарайтын естелік,біз қызыға қарап тамсанатын әдемі ертеңгілік болды. Залдың оформлениесі көздің жауын алады, жеміс жидек болған балаларымыз одан сайын тәп-тәтті болып кетіпті. Алла сіздерге көпп сабыр,дендеріңізге саулық берсін! Балам тез үйреніп кетті,тілі де шыға бастады, қашан да баламен әртүрлі қызықты жұмыстар жасалып отырады,фотоларын жіберіп отырады.
Мадина Мусахан
Бүгін Самұрық тобында өткізілген керемет ертенгілік үшін Умида Худайбергенқызы мен Нұргүл Орынбасарқызына алғыс айтқым келеді! Балаларымыз кіші топ болсада әрдайым барлығының басын қосып, көп зат үйретіп, өз балаларындай еркелетіп, жақсы көріп жатқандарын көргенде көз қуанады❤️
8 посещений
I
Ilyas
Самый E Б Л A H C K И Й садик. У моего ребенка теперь шрам на лице. Апайка как обычно думает о Х У Я Х и не смотрит за детьми.
Асем
Отличный садик. Внутри очень уютно. Мы ходим к Кайникен Мухамедиевне, нам очень повезло с ней. Очень добрая, ответственная, мой сын ее очень полюбил. С удовольствием ходит, сам просится
ЮЯ
Юлия Ягина
Нужно два места 2020 и 2022г 87718342403
RK
Rimma Kazimollaeva
Т
Тимур
Детский сад ЕРТЕГІ один из лучших в Астане, огромное спасибо руководителю за Вашу умелую организацию детского пребывания!!!
Aiza Burkutbayeva
Нужно место в этом садике,2020 года 1августа обр по номеру 87766554462
Кундыз Абишева
Отличный сад
A A
Добрый день ! Нужно место 2022 года ( 24 июня ) Свяжитесь пожалуйста кто сможет помочь 87753332228
Айсулу Базарова
Нужно место одно 2022года 6 января день рождения 3,7 годика 87056737160
РС
Р С
Очень хороший сад , спасибо за любовь к детям все воспитатели замечательные Людмила Дмитриевна жалко что ушла конечно , Актоты Нажмутдинкызы, Кайникен Мухамедиевна, Аида Муратовна, Риза Жанатаевна и няня Галина Сергеевна. Администрация сада всегда помогут если нужно. Вообщем супер садик 👍👍👍. А ещё тренер по футболу Илья Владимирович дети прям его так обнимают , любят спасибо таким педагогам. Низкий поклон вам в вашей не легкой работе. И сын и дочь очень любят этот сад .
ГС
Гиба Сулеева
Хочу выразить благодарность нашей любимой и очень дорогой Кайникен Мухамедиевне! Вы прекрасный педагог, человек! Спасибо вам за терпение, неоценимый труд и вклад на наших деток! Будьте здоровы, всего вам наилучшего 🤝🤝💫💫🥲🥲 группа Самурык
Айтолкын
Приёмная работает вообще?тел не берут
ЖК
Жақсыгул Кулжигитова
Салеметсіздерме 35 “Ертегі”балабақшадан алдық орын Бармай жатыр бақша ұнап жатыр Бырақ қыста қиналып қаламыз. 72 “Жанарым” бақшадан қажет уйге жақын Ауысатын адам барма болама солай 35 “Ертегі “Апайлары тамаша екен жуздеры жылы жузы жылыдан тұнылме дегендей Ойланбай ала беріңіздер тамаша Бақша барлық уйырмелер тұры бар екен 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
Arai Maulenova
Садик очень хороший, много кружков( бассейн, танца, изо, дроны) территория сада большая, ухоженная Дочка ходит уже 2 года, ей нравится, не плачет, это самое главное
Айгерим ТУ
Прекрасный садик! Персонал вежливый Всё супер!
BI
Begimay Isakova
Сегодня пошли на заселение в садик тепло приняли спасибо