Ақ Сұнкар
Детский сад №31
Акнур Мустафаева
Көп балалы отбасыларға тегін бе? Кандай женилдик бар екен
GA
Gulzinat Almatova
Ваучер алу, кезекке кою, орын алуга комектесемин, ед 24 восстановить ету, табель бекиту 87028646287
Перизат Аманкулова
Осы балабақшадан орын алып беремін 87472276141
Акбота Спанали
Ваучер алу, кезекке кою, орын алуга комектесемин, ед 24 восстановить ету, табель бекиту 87762432141 Акбота
Angel Baby
Обращение к детям ужасное . Гульжан не справляется с обязанностями 👎👎👎👎 Директор или отвечающий за тугис человек выгораживает своих сотрудников , даже е извинившись . Не кто не думает о последствиях , маленький ребенок , мокрый в холод
Анеля Токенова
Қайырлы кеш. Құрметті ата аналар. № 31 “Ақсұңқар” балабақшасы-барлық тәрбиенің бастамасы. Балаға бағыт- бағдар, тәлім-тәрбие беретін отбасынан кейінгі екінші анасы. Балаларға әрқашан қамқор болып, ешқашан жұмыс істеуден шаршамайтын жандардың бірі, Гулжан Мынжасаркызы Гаухар Жакеновна.Көмекші Назерке апай. Айгул Ереженовна Акзат Апай Көмекші Назерке апай. балабақшада ұзақ жылдардан бері қызмет жасайды. Кішкентай балапандарымыздың жан-жақты дамуына, өскелең ұрпақ тәрбиелеуде, өрелі жұмысы мен өлшеусіз еңбектері үшін алғыс білдіреміз. Еңбегіңіздің жемісін көріп, отбасыңызға бақыт тілейміз. Аққу және Балапан тобының тәрбиеленушісі Асылым Нұрланқызы Диана Нұрланқызы ата-анасынан.
Рахмет үкен!!!
Марина Абенова
Ақ сұңқар балабақшасын менің ұлым бітіріп, қазір қызымда барып жүр. Тәрбиеші Гүлжан Мыңжасарқызы екеуінде тәрбиеледі. Өте жақсы білімді кісі, балалармен қарым қатынасы жақсы. Рахметтен басқа айтарым жоқ.
Ажар Мангыбаева
Ақ сұңқар балабақшасының түлегіміз, 2 ұлым 2024,2025 жылы бітіріп шықты. Қазір Аққу және Балапан тобында оқимыз. Балаларым қуана барады, достары бар, тәрбиешілері мықты тәжірибелі мамандар: Гулжан Мыңжасарқызы және Гаухар Жакеновна, Айгул Ереженовна және Ақзат апайымыз сіздерге мың алғыс. Балаларымызды өсіріп, тәрбие беру үлесін қосып, білім бергендеріңіз үшін. Балам бақшаға үйреніп, өз үйіне барғандай қуанып барады. Біз сол жағалауда тұрсақта, күнде ерінбей сіздерге барамыз. Өйткені үлкен ұлдарым, көп жетістікке жетіп "Жұлдызды жол" бағдарламасына қатысып 1 және 2 дипломмен марапатталып, мектепке дайын болып барды. Тәрбиешілер балалардың ынтасына қарай бағыт беріп, конкурстарға қатыстырып отырады.
Aisaule Bainiyazova
Осы балабақшаға 2017 жылы ұлым барып даярлық тобын жақсы бітіріп шықты. Гаухар Жакеновнадан білім алды, сол кісінің тәрбиесінде болды. 2023 ж бастап қазірге дейін қызым барады. Тәрбиеші Гүлжан Мыңжасар қызы білікті тәрбиеші. Ата-анамен балалармен тіл табысуды біледі. Қарым қатынасы өте жақсы. Әрқашан баланы қолдап отырады, үйретуден жалыққан емес. Ата-ана ретінде Ақсұңқар ұжымына көп рахмет айтқым келеді. Еңбектері елене берсін!!!
BM
Bahytzhan Mazhenov
Искренняя благодарность отца На данный момент мой сын посещает группу «Аққу». Он ходит туда с двухлетнего возраста. За это время эта группа стала для нашей семьи по-настоящему тёплым и надёжным местом. Как отец, я хочу выразить искреннюю благодарность нашему воспитателю — Гульжан апай. Я говорю это не только как родитель, но и как человек, знающий, насколько непросто работать с детьми. Это труд, который требует большого терпения, любви к детям и настоящей преданности своему делу. Только по-настоящему сердечные и ответственные педагоги могут справляться с этой задачей на высоком уровне. Гульжан апай — именно такая. Заботливая, внимательная, добрая и очень чуткая. Она умеет находить подход к каждому ребёнку, помогает им адаптироваться, чувствовать себя уверенно и спокойно. Период адаптации в детском саду — всегда испытание как для ребёнка, так и для родителей. И в такие моменты особенно важно, чтобы воспитатель и семья были на одной волне, поддерживали друг друга. Мы увидели это сотрудничество и понимание с первых дней. Благодаря этому сын быстро привык к новой обстановке и с удовольствием ходит в садик. Поэтому хочу сказать: давайте ценить труд наших воспитателей, относиться с уважением и доверием к тем, кто ежедневно заботится о наших детях. Группа «Аққу» — особенная, а Гульжан апай — педагог с большой буквы. Огромное вам спасибо!
ДЖ
Данара Жанабаева
Озимнин Шынайы пикиримди калдыргым келеди. Кызым осы бакшага Балапан тобынан бастап кележатыр, тарбиешимиз Гулжан Мынжасаркызы-оте биликти маман, адамгершилиги мол, ашык жаркын устаз☺️
SG
Smanova Gulnaz
Қазіргі таңда ұлым «Аққу» тобында тәрбиеленіп жатыр. Бұл топқа 2 жасынан бастап барып келеді. Шын жүректен айтарым — апайымызға деген алғысымыз шексіз! Мен бұл пікірді тек ата-ана ретінде ғана емес, өзім де ұстаз, тәрбиеші ретінде айтып отырмын. Баламен жұмыс істеу — үлкен төзімділік пен шынайы махаббатты талап ететін еңбек. Мұны тек кәсібіне адал жандар ғана жүрекпен атқара алады. Гүлжан апайымыз дәл сондай жан — өз ісіне жауапты, мейірімді, баланың жүрегіне жол таба білетін нағыз педагог. Жаңа келген әрбір бала үшін балабақшаға бейімделу кезеңі оңай емес. Мұндай сәтте тәрбиеші мен ата-ана бір-бірін қолдап, түсіністікпен қараса, бала да тез үйренісіп кетеді. Сондықтан кез келген жағдайға біржақты баға бермей, тәрбиешілеріміздің еңбегін бағалай білейік. «Аққу» тобы — шынымен де ерекше! Ал апайымызға тек алғысымызды білдіреміз!👍
15 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо , да Вы правы!
Виталия Мильке
Не знаю как сам садик хорош нет ,но группа Акку беспокоит ,не рекомендую туда попасть. Воспитатель Гульжан Мынжасаркызы не справляется со своей работой. Общий язык с ребенком не нашла . Сестра привела племянника. Ребенок вечно плачет и жалуется на побои от детей ,стал писатся. Сегодня ребенок в минусовую погоду был на улице обписанный. Его не кто не переодел он просто сидел мокрый и плакал пока зять его не забрал. Привели в слезах и забрали так же. Если директор сада читает ,примите меры. Работа воспитателя ,это общий язык с детьми.
15 октября 2025, официальный ответ
Добрый день! Детскому саду № 31 "Ақ сұңқар" в этом году исполнилось 60 лет со дня открытия. За это д…
Мика Кадырова
58 Өркен, 72 Жанарымға осы садиктен орын ауыстырамын 2022 жыл 87786006225
Балнур Ергешова
Орын алуға көмектесемін 87763253501
Алима Сагинбаева
Здравствуйте. На отзывы не хотела обращать внимание пошла зачисляются. Бюракратизим полный! Не советую. Не советую! Не советую! И за не достоверный информацией секретаря аннулирован ваучер. Не берут телефоны Тянула время! В прытык оформляла договор чтоб я дальше не использовала ваучер. Я считаю это воспользвония своей должностью не во блага народа а в счёт государство
30 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день. По поводу Вашего обращения.Ваш ребёнок не был привит о возрасту. Не было всех прививок…
Аяжан Зекенова
Ходим неделю, пока адаптация,көреміз, жалко что нет специального места для колясок
ADI ADI
Барлык кызметтер, орын,договор, ватсап 87026095633
Мадина Камзаева
Садиктен орын алуга комектесемин 8775 347 07 27 📲❕ Индиго ed24 ваучер алу, кезекке қою, орын алу, док тапсыру, табель толтыру
DA
Diana Aaaa
Салеметсыз бе, осы садике орын керек, 2021 кыз бала, +7 778 239 13 48
Нургуль Карабаева
Менің қызым Балапан тобына барады, бала-бақша тәрбиешілеріне, Жанна апай, Нұржамал апай, Жазира апай тағыда басқа тәрбиеші, няняларға мың алғыс, еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер
Рахмет Сизге!!!
Б
Багила
Здраствуйте, выдали ваучер, хотела узнать есть место ребенку 2 ,6 лет, звонила сказпли что Садик на ремонте, у меня мало времени нужно быстро выбрать Садик, пожалуйста ответте,спасибо
30 июля 2025, официальный ответ
здравствуйте, позвоните пожалуйста 397449
ZD
Zhuldyz Dayir
Сегодня попалась одна воспитательница, бейджик не носит имени не знаю ! Я в шоке от сегодняшнего дня … Хотела устроить ребенка в садик.Адекватно спросила, она так не с охотой объясняет , с постоянным вздохом , что спросишь так сразу глаза свои закатывает …Ведет себя как подросток , а не компетентный сотрудник! После конфликта начала нормально объяснять,надо было с этого и начинать ! К сожалению, связи с тем что программа не работала , мне уведомление не пришло от ваучеров и сегодня был последний день регистрации. Я хоть как -то хотела понять.Индиго система для меня не знакомо , вместо того , чтоб подсказать … возмущается тем что она не обязана мне помогать !Человечности и доброты мало ! Пошла в другой садик … благо есть адекватные, профессионалы своего дело и не говорили мне подобные слова . Все быстро помогли , где надо вежливо подсказали ! Если читаете , учитесь взаимодействовать с людьми ! Хотя мне этот садик хвалили … сомневаюсь отдавать в такие руки воспитательниц ! Дерганная !
30 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день Это не воспитатель, а секретарь. Несмотря на Ваш молодой возраст, Вы даже не вникли в си…
юлиЯ Новикова
Что за ор каждое утро с вашего сада(со стороны взрослых и плача детей).Вчера дети с утра так орали как будто их убивают,а женщина орёт на них и счёт ведет(бір,екі, үш и так по кругу) Сегодня опять она же кричит....Невозможно после ночных смен отдыхать(
3 июля 2025, официальный ответ
здравствуйте, на период ремонтных работ в саду, группы объединяют и воспитатели замещают, дети плачу…
medinaa 🤍
🌸👉🏻Садикке кезекке коямын, орын алып беремін, Ed24.kz-пен де қызметтер жасаймыз, фотоотчеттар обязательно👌🏻садик бойынша сұрақтарыңыз болса 👉🏻+77054401324💯🌸
JE
Jasmin Erlan
Направление 🌺 Ed 24kz ашу Пароль қою,қалпына келтіру Келісім шарт жасау (договор) Табель бекіту Садикке күту парағына қою т.б қызметтер бойынша көмектесемін 87768081494 ватсап(званок) Алдын ала төлем жасамайсыз фотоотчетпен жұмыс жасаймын..
РЖ
Райгул Жукенова
Норм
Айка Айка
Қазір ваучерсіз гос садиктерге орналаса алмайсыз. Ваучер туралы жақсылап біліп алсаңыз, өзіңіз-ақ садикке орын аласыз. Консультация бойынша 87786096862! 75а
Moldir Iskakova
Нужно 2 места, 2022 год. 87082119175
20 мая 2025, официальный ответ
здравствуйте, вам необходимо зарегистрироваться в ИС индиго, встать в очередь на получение ваучера
Дс
Достар синема
Мен кызым осы садикти битирип шыккан. Енди улымды баска садиктен осы Ак Сункар садикке ауыстырдым. Басынан до конца сопровожденияда Айгуль Валькеева сизги улкен Рахмет. Жумысынызга тек кана табысты болыныз.озиме осы садик катты унайды
15 мая 2025, официальный ответ
Достар. Спасибо за отзыв. Будем рады вам всегда 💛
А С
Поменяю место в этом садике на N4Аружан детский сад, 2020 гр. 87054892186
Алка Алка
Осы балабақшадағы 2021жылғы баланың орнын N58 Өркен балабақшасына немесе 72Жанарым балабақшасына алмастырамын. Поменяем место ребенка 2021гр на садик 58 Оркен или сад 72Жанарым 87011891929
NS
Nazgul Samatovna
Садикке тіркеу Впучерге тіркеу✅ Орын алу 8702 820 9492
ЖИ
Жулдыз Ищанова
Здравствуйте есть тут дежурная группа ?
ORTAK Tv
Осы садикке орын керек 2022ж қыз 87477993130
JE
Jasmina Erlankyzy
🌸НАПРАВЛЕНИЕ 🌸 •Кез келген садикке ЖОЛДАМА алып беремин •Кезекке тиркеп беремин •Онлайн шарт туземин •Умытып калган парольди калпына келтиремин •ЭЦП ключ ашамын 🔑 •Кунделикти бос орындар корип берип отырамын.📲87768081494👈🌼🌝
ДТ
Дана Турсуканова
Это коррекционный сад? Если да, то скажите есть ли места ? У сына диагноз СДВГ и ЗРР. Возраст 3 годика
29 апреля 2025, официальный ответ
здравствуйте, это общеразвивающий детский сад.
Осы садиктен орын керек, 2 жас балага, 87473647075
A‼
Aya ‼️
Направление 2021ж алп берем 8-775-305-30-51
Lana G
Очень плохой. Ребенок ходил туда. Казахский, в итоге, элементарно не знает. Там только научили ребенка рот и сопли рукавами и одеждой вытирать. Долго отучали потом от подобного. Вечно меняющийся, равнодушный персонал. Очень жалею, что направление взяли в этот сад, потом никто не хотел меняться на него, чтобы уйти оттуда.
Nurai Amanzhol
Бул садик кандай комментарий айта аласыздарма ? Тазалыгы жагынан? Инстаграмы барма?
ЛТ
Ляззат Токтасын
Хочу поменятся местом если кто хочет в 41 сад Балдырган поМаскеу 38. Группа младшая, 2-3 года
AD
Zhansaya 🍓
Салеметсызбе
Д.
Дана .
Вдруг кто думает, переживает за своего ребёнка можете смело отдавать в этот сад, доча с удовольствием ходит уже больше года, многие воспитатели там работают уже давно видно что опытные, и заведующего вижу часто как она обход делает по группам это тоже плюс, есть кортроль значит! От души любим и блогодарны этому садику!