Джафар
Торговый центр
В здании
Алмагуль Калкенова
Балалар ойнап , керемет көңіл көтерді . Тамаша , өзімізге қатты ұнады . Тамақ ішетін орын, ойын алаңы бәрі қамтылған
Моля Моля
Жалпы Джаффар сауда үйі ескі екен, тазалық жағы нашар, даладан көтерілгеннен бастап шаң, лас. Көлік тұрағы батпақ. Біз KIDS PARKта болдық кең, бірақ бәрі ескі, шаң, тазалық жағы нашар. Батут іші толған мусор. Үшінші қабаттан екінші қабатқа қарайтын терезе шаааңңң,жәй шаң емес коврик болып кеткен. Санитариялық тазалық жасау керек. Ковриктарын ауыстыру қажет. Наскиіміз соншалықты кір болғанда сөз жоқ. Антисанитария. Балалар көп келеді, ақша жақсы түсіп жатыр, неге бір бәрін алып тастап, дұрыстап тұрып уборка жасамасқа??? Тамақтары өтеееее қымбааатт.
Макпал Абугалиева
Сегодня были в первые тут, очень хорошо но прохладно, берите кофточки детям и можно сменую обувь. Ток зашли и нам начали объяснять на казахском языке, я, чуть не поняла что говорят, и девушка стояла на насмеялась над этим якобы не понимает казахский язык, мы живём в стране где можно общаться на 2х языках, прошу провести с ней беседу чтоб в сл раз знала свое место, где открывать свой рот а где прикрывать....и весь день где б не встретились убивала меня, своим взглядом а мне как-то пофиг на ние я, пришла с ребенком отдохнуть 😂, сама стоит на русском не а не б.конечно я не промолчала когда ана это ляпнула, и сказала напишу отзыв за твой язык 😂 😂 😂
Ернар Каскарбаев
Тут на видео ворыы ! Которые в этом игровом центре воруют вещи! Передайте и покажите им это информацию если знаете их есть полное видео, как Воруете и было заведено уголовное дело
Н
Нур
Самый плохое место не приходите я тут стаяла 20 минут и нас не пустили
MB
Mariyam Bekova
Пришли в игровую, к игровой вопросов нет. Но этот пандус у входа🤦🏽♀️, прошу тех кто поставил его пройтись по нему хотя бы без коляски! Это невозможно! Бедные родители с колясками! Просто издевательство какое то! Интересно, как будет зимой 😣 Примите меры! К вам очень много ходят мамочек с колясками!
NB
Nurislam Bekey
Өте адемі ішін де ойын дар көп маған ұнады арзан қолайлы, адреналин бар батут та адамдар көп келеді іші таза бал мұзақ, удар ұру ға болады өте керемет👍
Панда Медвежонок
Орталык ұнады бізге.Қаракөз деген қыз ұқыпты екен.Шашылған жерді жинап отыр. Балалар рәхаттанып ойнап жүр.Осындай ақшасына достойни жерлер көп болуына тілектеспін
КB
Карима Baltabekovа
Тамаша🌸 керемет👍🏻👍🏻👍🏻 бала шағаның жалықпай ойнайтын орны, барғанда арманда, бармағанда арманда. Балдарды кіргізіп жіберіп , күйеуіммен оңаша тамақтануға жақсы екен🥰 Өте қызық ойындар ұйымдастырад екен мұнда🔥🔥🔥🔥🔥
Aba 🤓
Оте кушты ойын сауык орталыты екен. Ернур деген бакылаушы молодец , красавчик оз жумысын адемы жасайды
Частый гость
Aikerim
3 қабатты және ойындар ойнатылады өте күшті мен осы ойын сауықтан басқа ешқайда барғым келмейді және ол жерде жануарлар көруге болады🫶
N
Nurila
Дажы не аитарымды білмеимін өте жаман тышқан жүр генін өз көзімен көрдім оны көрген жұмұшылар қарадыда қоиа салды жұмгс ісиегісі келмеима дым адамға деген силастық жоқ өздерімен өздері отырып сөилеседі жұмыс істеп отқанын көрген жоқпын Админын өзі құлақта наушник жүрелі әшин анаумен бір сөилесіп мынаумен сөилесіп дым ұнаған жоқ🙄🙄🙄
6 посещений
NA
Nazym Amanbol
Честно говоря, уже надоело это отношение. Особенно некоторые работники на горке — такие высокомерные, как будто короны на голове. Разговаривают резко, смотрят свысока, элементарного уважения ноль. Мы такие же люди, никто к вам с плохим не приходит. Почему нельзя нормально общаться? Откуда столько злости и надменности? Если вы работаете с людьми, научитесь уважать их. Никто не обязан терпеть ваше плохое настроение и самоутверждение за чужой сч
Абылай Раяна
ДЖАФАР!! Очень классная я там была 8 часов кафе очень классный и очень вкусные мне очень сильно понравилась
malika talgatovvnnaa
игровой нормальный, но их кафе очень грязный, диванчики грязные все просто даже сидеть там противно, столы в том числе тоже грязные везде ,воняет маслом жареный
Ульянаа Ллр
Норм
Балалар ойнайтын жердің бағасы тиімді, фуд корта бағасы жақсы. Балаларды ойнауға жіберіп , өзің астында салонда тырнақ ,шаш істетіп отыруға таптырмас жер. Бағасыда қол жетімді
6 посещений
Азамат Амангелды
Все классно сотрудники хорошо роботали и дина лучшая😃
E
Elzhas
Содрутники грубые еще и все спять на горке на батуте и так дале грязно не советую
Асель Бирсарина
Охранница чересчур любопытная. Вмешиваться не свое дело
Лаззат Елтай
Біздің үйреншікті жеріміз болды, сатушылары керемет
Жасулан Жаксылык
Осы сауда орын тым арзан жаксы жайлы жерде орналаскан ишиндеги ар бир саудагер ага апкелеримз дер де илтипатты рахмет сиздерге Балык басынан шириди деген бул кисилерге карап Базар бастыгы да жайлы жаксы жан деп ойлайм
Nuraika🤍✨
Очень красивои в башбае всё дешевле чем у других магазинах.мы там были 2 раза очень интересное места.
ZA
Zarina Aitkazinova
Мы ездили в Джафар. Официально ограничения для подростков там нет, однако нам не разрешили находиться во многих зонах, ссылаясь на возраст. Из за этого мы не могли свободно выбирать, где находится и чем заниматься, хотя пришли с целью отдыха и развлечений. В итоге пришлось обращаться к Администратору, который дал разрешение. При этом сотрудники обращали на нас повышенное внимание, что создало дискомфорт. В итоге мы нашли другое развлечение, где условия нас полностью устроила.
Д
Динара
Хорошие центр
Наталья Павловна
Грязно. Неоправданно дорого
Ин Жу
Английский продленка топ
Aiganym Sagitovna
Мне очень нравилась ваша парк🩷
Арайлым Батай
Балалар ойын аланы оте кызыкты
Зелимхан Чимурзиев
Игровая для детей понравилась. Молодцы
ТХ
Тимур Худайбергенов
Парковка вообще отстой. Затопленная вся
ХЯ
Ханзушка Я
Жаксы, осы баганы сактап калсаныз керемет!
kaliya 🖤
Ойын алаңы ұнайды
Айдар Ж
Кидсо парк классный
arushka_ 01
Очень хороший kids park рада во всём
Артур Ve
Имба место
Даяна Марзагали
Добрые продовцы
IB
Ismail Bot
Там очень классно и там есть все игры
Dinara Ualieva
Большой игровой зал, детям понравилось
Канат Апбазбай
Хорошая игровая зона для детей, и цены приятные.
Амангелды Алханов
Внутри не был снаружи можно и 5
Amina Muratbek
Обращение к детям плохое.. И почти всё нормальное для маленьких детей(
Amir Balgozha_04
MT
Magzhan Tokbolaev
Раздача да тұратын Ардақ және Дана жақсы тамақтары күшті
Гулнара Ерболатова
Менин балама осы майда тастар унады бирак ишдеги ойыншыктардын барын сындырып тастапты
7 посещений