ОБСЕ
Офис
1.1
1.1
Даулет Мустафин
Ағам Алматыдан Астанадағы ЮНИСЕФ пен ОБСЕ-ге арнайы Жастар саясаты мен кәмілетке толмағандарға қатысты құқық бұзушылықты тоқтату мақсатымен бағдарлама ұсыну үшін сапарда болған еді. 2025 ж. 29 қаңтар күні ЮНИСЕФ пен ОБСЕ кеңсесіндегі күзет қызметкері өзінің агрессивті мінез-құлықын көрсетіп, мән-жайды соңына дейін түсінбей, дауыс көтеріп, өзінің төмен кәсіби деңгейін көрсете отырып, Халықаралық Ұйымдардың атына кір келтіріп отыр. Сырт келбеті алкголді ішімдік қабылдаған сияқты. Осыған орай, жоғарыда айтылған жағдайға орай іс шара қолдануыңызды сұраймыз. Ағам Қазақстан Республикасының Кино одағының ардагері.
AI
Aika Iskakova
31 января 2025 года я пошла по адресу бейбитшилик 10. По незнанию перепутала двери, оказывается там находятся 2 двери. И несколько организаций. Не успев открыть двери, мне с окошка выкрикивают, словно животному выйди вон. Поздоровавшись я снова услышала выйдите вон. Я уважаю и люблю все нации , проживающих в моей стране. Но укажу национальность . Русский мужчина,сотрудник охраны.
N_
Nut _00
Раз сидите под огромной вывеской «Агентство по финансовому мониторингу», так не надо хамить людям, которые к вам по ошибке зашли. Или снимите здание в другом месте.