Той Астана
Компания по организации праздников
Эльнара Абильхасенова
Той Астана ұжымына алғыс білдіремін, Асем ханымға рахмет , бәрін ұйымдастырып берді , өте сыпайы, өте жауапкершігі мол екен және де Берік мырзаға рахмет , тойды өте жоғары деңгейде өткізді, өте көңілді өткізді , Барлық қонақтарға ұнады , үлкен рахмет , еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер ! Рекомендую , не пожалеете 💐💐💐
Р
Райяна
Оте керемет той уйымдастырушы Алла разы болсын Асем ханым га улкен рахмет биши кыздарда отте сулу рахмет
𝙰𝚛𝚞𝚣𝚑𝚊𝚗
Барлығы өте жақсы!😻Жылдам, сапалы, сыпайы✨Қызметкерлер өз ісінің маманы. Қызметтен толықтай қанағаттандым. Ұйымға рахмет! Жолдарыңыз түзу болсын.🙌🏼
GD
Gulmira Duzenova
Той Астана ұжымына алғысымыз шексіз.Сүндет той, Тіл ашар тойымыз өте жоғары деңгейде өтті! Әсерлі, көңілді, естен кетпестей болды. Барлық қонақтар риза болып тарады.Осындай қуанышты күндер көп болсын! Ұйымдастыру керемет! Еңбектеріңіз жемісті болсын!
ГА
Гюзаль Адылханова
Отбасымызбен Организатор қыздар Асель және Асем ханымдарға алғысымыз шексіз. Тойдын басынан, аяғына дейін жүгіріп, тойдын сәнін келтіріп жүрді👌🏻 Тойларыңыз ойдағыдай өтсін десеңіздер, осы Ханымдарды тандап, ешқандай қиындықсыз, аландамай, сценарий бойынша атқарып береді!
Сайраш Кобенова
Қайырлы күн! Менің шанырағымда болған - қызыма сырға салу, құда түсу, қыз ұзату тойын жоғары деңгейде ұйымдастырған “Той Астана” той ұйымдастыру командасына үлкен ризашылығымды білдіргім келеді. Бұл команданың менімен келісе құрған сценарийі, тойды өткізу форматы өзгеше болып, халықтың көңілінен шықты. Асабаны таңдаудағы ақыл- кеңестеріне де рахмет! Ұйымдастырушы қос қыздарым - Әсем мен Әселге ерекше алғыс білдіргім келеді, той барысында болатын әрбір шараға үлкен жауапкершілікпен қарап, әрбір істі тыңғылықты орындады. Ерекше алғысты тойымызды әсем әнмен көмкерген елімізге елеулі, халқымызға қалаулы, танымал эстрада әншісі, Қазақстанның еңбек сіңірген қайраткері, "Дарын" мемлекеттік сыйлығының иегері - Гүлнұр Оразымбетоваға білдіргім келеді. Гүлнұр ханым бұл тойда өзінің үлкен актерлік шеберлігін көрсете білді: әрбір мәнерлі сөзі, келісті киімі, халықты өзіне баурап ала білуі, ерекше болды. Қызымызды той залына кіргізген кездегі әуен, оның сөздері әсерлі болғаны соншалықты, барлығымыз ерекеше әсер алдық. Қызымның басына сәукеле кигізіп, шығарып салу рәсімі кезінде Гүлнұр Манатқызы жүрегінің ерекше нәзік екендігін көрсетті, өзінің туған қызын шығарып салып жатқандай бетінен сүйіп, маңдайынан иіскеп, бар мейірімін төгіп, халықтың жүрегін елжіретті. Тойымызды жрғары деңгейде өткізді деп сенімді айта аламын! Үлкен рахмет!
Айсулу Аблакатова
Тойымыз улкен жауапкершиликпен ,мыкты дайындыкпен отти.Той Астана ужымнын жигиттерине мын алгыс.Нурболат бастаган командага улкен алгысымыз шексиз.Конактарымыз керемет конил-куймен уйлерине кайытты.Оте керемет дарежеде отти.Озиме катты унады.Жигиттерге улкен Рахмет!Тойларыныз коп болсын!!
Бахытхан Күнтуған
Той Астана ұжымы және Асема ханым сізге көп рахмет тойымыз керемет өтті көніл күй жақсы болды Сіздер таңдаған Театр, қонақ қарсы алу би тб лары жағарғы дәрежеде болды сіздерге көп рахмет Алларазы болсын Мен той иесі ретінде уайымдамай сіздерге сеніп және сенімімнен шықтыңыздар
SA
Sabina Auelbekova
Тойымыздың ұйымдастырылуы өте жоғары деңгейде өтті! Қонақтарымыз да ерекше риза болды Ұйымдастырушы командаға үлкен алғыс! Әрбір ұсақ-түйекке дейін назар аударып, көңілімізден шықты. Ұсынамын барлығыңызға❤️
НШ
Назгул Шоканова
Той Астана ужымына коп рахмет,барин уйымдастырып,фото -видео уакытымен жасап берип,жулдыздарды уакытымен акелип,алып кетип,тойымызды жогары денгейде откизген ушин Нурболат мырзага жеке рахмет коп,акемиздин 80жас+немересине 1жас тойымыз оте керемет болды,буйырса тагы тойымызга ,ойланбай ак шакырамыз Той Астана ужымын,истеринизге саттилик ,осе бериниздер,оне бериниздер ,ар каладан ашыла берсин филиалдарыныз...
Жанара Аубакирова
Доверились Вам в организации нашего важного мероприятия и не прогадали , это было супер , до мелочей продуманно , такое множество пакетов , праздник прошел на ура , Нурболат Вам отдельное спасибо за организацию , Айболат Тамада с большой буквы , все были от Вас без ума , спасибо большое, успехов вам и всех благ , а главное всегда таких же от души благодарных клиентов 😇🥳🥳🥳
Molly Муратбек
Спасибо большое данной организации "Той Астана"! Мой узату прошел на высоком уровне, все гости довольные и мне тоже понравилось. Желаю вам много благодарных клиентов и хорошего процветания вашей компании❤️❤️ В дальнейшем только у них буду заказывать фото и видео съемки☺️
Тоғжан 🧚🏻♀️
Нұрболат ағаға рахмет! Ұзатуым жоғарығы деңгейде өтті😍🙌🏻 қонақтар дән риза! Өз ісіне жауапты! Жұмыстарыңыз жүре берсін!
СБ
Сейльбек Бабенов
Тойымызды ұйымдастырған Асем қызымызға жәнеде тойымызды басқарған Ерасыл бауырыма көп алғысымды білдіремін. Тойымыз ойдағыдай, жоғарғы дәрежеде өтті. Қазақстанның түпкір-түкпірінен келген қонақтарым, әріптестерім, курстастарым жақсы демалып, тойлап қайтты. Бір демалыс уақыт өтсе де, әлікүнге дейін өздерінің лебіздерін білдіруде әрі Ерасыл бауырым мен ұйымдастырушы Асем қарындасымның қызметіне өте тәнті болып, рахметтерін айтып жатыр. Денсаулықтары зор болсын, тойлары мол болсын.
Улжан Асыл
Әкемнің мерей тойында ең жақсы видео/фото жасап, дәл айтылған уақытқа дайындап берді. Рахмет сіздерге🌺🌟
MO
Meruert Oskenbaeva
Сәлеметсіздерме той уйымдаструшы орталығы сіздерге алғысым шексіз тойымды өте тамаша уймдастырп бергендернзге рахмет, алла расзы болсын сіздерге.Тойым тамаша өті рахмет.
13 января 2025, официальный ответ
Meruert, добрый день, спасибо вам за такой приятный отзыв, ждём вас в гости снова.
Айдана Апсалямова
30.11.2024 года провели Узату той🌸 Мы остались очень довольны обслуживанием, которое получили от компании “Той Астана”💐🌹 Хочу поблагодарить свадебного координатора Асем ханым. 😘 Вы профессионал своего дела !👍👏 Взяли под контроль всю организационную деятельность нашего мероприятия Кыз узату. Всё прошло замечательно! Остались всем довольны ! Спасибо Асем ханым !!!💐🌹
15 декабря 2024, официальный ответ
Айдана, здравствуйте! Спасибо за теплые слова 🤗 Мы рады, что вам всё понравилось!
Айнур Маханова
Делали той Тусау кесер, годик сыночку, все прошло организовано, все было схвачено каждая мелкая деталька под контролем у Асем 💐 рекомендую если кто сомневается. Все проведут на высшем уровне. Мои гости до сих пор под впечатлением
15 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Айнур. Благодарим за добрые слова, приходите к нам ещё, всегда рады 💛
КН
Куаныш Нурзолда
Молодцы! Все было четко!
15 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день. Благодарим вас за приятный отзыв. Приходите, будем рады вас видеть!
Ляззат Жусупова
Хочу оставить отзыв компании «той Астана». Проводили свадьбу сына. Организацию свадьбы доверили Нурболату и тамаде Жандарбеку. Всё прошло на одном дыхании, профессионально и очень интересно. Гости были в восторге и в приподнятом настроении. Жандарбек может «держать» зал , проводить интересные игры, а у Нурболата всё под контролем. Ребята ответственные и профессионалы своего дела. Рекомендую 👍🏻
Здравствуйте, Ляззат! Спасибо вам, что выбираете нас 🙏👌 Ждём вас снова 💛
Дана Смагулова
Хочу от всей души поблагодарить организатора Асем! С первых минут было понятно,что человек дела на которого можно положиться и не переживать! Асем присутствовала с начала тоя,держала все под контролем !Наше мероприятие прошло на одном дыхании! Спасибо большое тамаде Искандеру,все гости очень его хвалили! Теперь знаем кому обращаться за певцами,танцорами,тамадистами и тд. Спасибо огромное! Процветания вашему делу!!!!
15 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам большое, что выбираете нас 🤗 Будем вас ждать!
А.
Аманжол .
В субботу была свадьба, той организовывал Нурболат! Тамада Айболат и Кымбат, задали прекрасное настроение, от начала и до конца держали публику в полном восторге! Огромное спасибо за шикарно проведенный вечер! Все было классно, отлично отработали с рестораном, персоналом, шоу программой! Я рад что мне вас посоветовали! Удачи, здоровья и больших вам проектов!!!
15 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим за доверие 💛 Приходите к нам ещё, всегда рады!
IK
I K
От всей души благодарю Нурболата и его команду за профессиональный подход! Все договоренности выполнили честно и точно по времени👍🏼. Рекомендую всем их агентство!
15 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам большое за добрые слова. Всегда вам рады 😉
Р
Рахима
Тойымыз өте керемет өтті, қонақтарымыз әлі айтып жүр 👍🏻организатор Асем ханым, тамада Айболат өз істерінің маманы 🔥🔥
Большое спасибо за доверие 💛 Мы старались 🌸
БД
Базаргул Даурбаева
ТОЙ ДЫ КЕРЕМЕТ ӨТКІЗДІ АЛҒЫСЫМ ШЕКСІЗ.
15 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Базаргул! Благодарим вас 🤗 Были рады помочь!
Салима Копабаева
Очень сильно благодарна вам за всю организацию, за танцы , фото видео съемка. Той кушти отти. Рахмет! Нурболат профессионал своего дела! От души рекомендую всем! Всегда был на связи! Все подсказал. За всем следил! 🔥🔥🔥🔥🔥
Салима, благодарим вас за отзыв 🔥 Были рады помочь 💛
ЖБ
Жулдыз Бизяхан
Той уйымдастыру орталыгына Астана той эвент орталыгына алгысымыз шексиз Сиздердин аркаларынызда Тойымыз жогаргы денгейде отти Нурболат мырза алгысым шексиз 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👍👍👍👍 Коптен коп рахмет
Жулдыз, здравствуйте! Спасибо большое ❤ Мы рады, что вам всё понравилось 🤝
МН
Мейірхан Нақыпов
Понравился профессионализм команды в целом, начиная от самого тамады Айболата который отлично держит в зале веселую атмосферу, от начала до конца мероприятия, а также Нурболата который контролирует весь процесс очень грамотно, заканчивая их программами. В целом их программы очень интересные и увлекательные. Кстати, уже 5-ое мероприятие провели именно они 👍👍👍👍
19 сентября 2024, официальный ответ
Мейірхан. Спасибо вам, что уделили время и написали отзыв ❤ Ждём вас вновь!
ДЖ
Даметкен Жумабаева
30 августа 2024 г.проводили вечер знакомства в малом зале ресторана Алтын Адам. Всё прошло прекрасно, начиная с зоны отдыха, сам зал расположили гостей к хорошему настроению и конечно музыкант которого нам порекомендовала организатор праздников Асема. Спасибо большое! Хотела бы по благодарить всех работников ресторана: администратора, официантов, поваров (всё было вкусно приготовлено). Рекомендую. С удовольствием обратимся вновь.
19 сентября 2024, официальный ответ
Даметкен, здравствуйте, спасибо вам за добрые слова о нашей работе 😉 Ждём вас вновь!
Ардак Шакарова
Очень быстро среагировали! Тамада и организация отличная, хорошо провели юбилей и главное честно и от души! Улкен ракмет! Будем обращаться еще.
5 сентября 2024, официальный ответ
Спасибо вам за отзыв и оценку 😉 Всегда рады вам 💛
Актолкын Конаева
Кыз ұзатуым 19.07.2024 жылы өтті, осы кісілерге тойымды тапсырдым, ұзатуым мықты деңгейде өтті, үлкен рахмет,Жұмытарыныздын демісін көрініздер, ұзатуымды әлі күнге деійн айтып жүр😘👍.Болашақта әлі сіздерді тандаймыз, әлі нлкнн үлкен трйларды өткізе берніздер, биік шындардан көрінеберініздер,шет елдерге танымал болыныздар
8 сентября 2024, официальный ответ
Актолкын, добрый день! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🔥 Приходите к нам ещё.
Баян Ахметбекова
Очень понравилась работа Асем. Все по казахским традициям, быстро находит решения по форс-мажорным обстоятельствам. Рекомендую!!!
Баян, добрый день! Большое спасибо за ваш отзыв ❤ Были рады помочь 🌸
АЖ
Алуа Жусупова
Все было супер! Спасибо организаторам! Тамада вообще 🔥🔥🔥
8 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Алуа. Спасибо за отзыв и высокую оценку 🔥 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов!
СЖ
Саната Жусупова
Той күшті өтті ! Жаксы деңгейде өткізді🥰🥰😘😘😘
8 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Благодарим за отзыв и высокую оценку. Приходите ещё.
ГМ
Гульжан Милибаева
Вчера в первые были в банкетном зале «Ғажайып» очень понравился энергетика зала. Аккустика отменный. Атмосфера благодаря админам Асем и Асель было очень приятным. И офицанты очень шустрые знают свою работу. ❤❤❤
8 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Огромное спасибо, что уделили время и написали отзыв 🙏👌 Мы всегда вам рады 💛
ИО
Иван Органысов
Асема, ты - профессионал своего дела, очень рады, что доверили организацию такого важного дня именно тебе! Сразу понравилось то, что уже на первой встрече ты все подробно расписала: какая у тебя команда, опыт, дала дельные советы по планированию и составила нам предварительную смету торжества. За такой ответственный подход тебя и выбрали))
Спасибо вам за доверие! Будем стараться и дальше ❤
Dariga Iskakova
Недавно сыграли свадьбу ,изначально не хотели возиться хлопотами свадьбы по типу искать танцоров ,тамаду, и так далее,обратились к свадебному организатору Асем,она подобрала свадебный пакет шоу программы по нашему нраву и бюджету ,всегда была на связи ,предлагала нам новые идеи чтобы наша свадьба была шикарна,на самом то деле свадьба была шикарна ,все как надо ,Асем помогала мне будто и была моей дружкой,за это ей большой Рахмет ,самое главное довольны гости ,родители ,и мы с супругом ,тамада Адильхан вообще топчик,всем советую организатора Асем ,не пожалеете ,
Здравствуйте, Dariga, благодарим вас за доверие 🤗 Приходите к нам ещё 💛
Айдана Ережепова
Хочу выразить искреннюю благодарность организатору Асем за превосходное ведение моего ұзату. Этот день был для меня особенным, и благодаря вашему внимательному подходу и профессионализму всё прошло на высшем уровне. От начала до конца всё было продумано до мелочей, что позволило мне и моим близким насладиться каждым моментом этого важного события. Ваше умение учитывать все пожелания и забота о каждом аспекте мероприятия сделали его по-настоящему запоминающимся и значимым. Спасибо за вашу поддержку, ответственность и вклад в этот незабываемый день!
8 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам за отзыв и оценку 🙏 Обращайтесь!
АО
Аружан Омарова
Недавно провели шикарную свадьбу,хочу выразить огромную благодарность организатору Ассем,очень ответственная,понимающая,отзывчивая,мастер своего дела,благодаря ей мы действительно отдохнули и не переживали ни за что! Улкен Рахмет!
Добрый вечер, Аружан! Благодарим вас за теплые слова ❤
K
Kristina
Асем спасибо вам большое за организацию нашего торжества! Нам всё очень понравилось, все гости остались довольны! Вы настоящие профессионалы! Улкен рахмет!
Добрый вечер, Kristina. Благодарим вас 🤗 Приходите в гости ещё 💛
tA
takgat Asjar
Хорошая организация, сделали все в лучшем виде. Настоящие профессионалы своего дела. Нам всё понравилось. Спасибо большое
30 августа 2024, официальный ответ
Добрый день, спасибо за добрые слова.
Аскар Кайржанов
Асема ханымға алғысымыз шексіз,тойдың басынан аяғына дейің атқарып берді,той иелеры еш уайымдамай ,демалып жүрді .Оте жақсы организатор👍👍👍 әр ұсақ-түйекке дейін муқият кадағалап жүрді.Енді той болса осы организацияға келетін боламыз🤩👍👍
8 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Аскар! Спасибо вам большое за доверие!!! Очень приятно, рады сотрудничать 😁
АХ
Айгерим Хамитова
"Той Астына" Қайырлы күн. Тойды ұйымдастырушы ұжымға алғыс білдіремін. Той жоғары дәрежеде өтті. Көп рақмет ұйымдастырушы Асемаға . Видео и фото түсірушілерге ,жоғары деңгейде түсіріп бергені не,рахмет.
Айгерим, здравствуйте, большое спасибо, что выбираете нас 😌 Мы старались ❤
TK
Takeshi Kitano
Салеметсиз бе. 24.08.24 жылы тойымызды Әсем ханым басынан аяғына дейін қадағалап жасап берді. Ата анамнын басы ауырмай, тойда демалып отырды. Өте жауапты маман, әр нәрсені от и до жасап береді. Нұрекен екеуіңізге мың алғыс. Енбегіңіздің жемісін көріңіздер 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
8 сентября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Takeshi! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Рады были вам помочь 💛
ЭС
Эльдос Сайлауханов
Хочу выразить искреннюю благодарность команде «Той Астана» за безупречную организацию нашей свадьбы! С самого первого дня сотрудничества с вами мы ощутили профессионализм, внимание к деталям и искреннюю заботу о том, чтобы наше торжество стало поистине незабываемым. Особенно хочу отметить работу Нурболата, который взял на себя организацию всего мероприятия. Ваши советы, поддержка и способность превратить наши мечты в реальность сделали этот день волшебным. Всё прошло идеально, без малейших задержек или проблем. Также огромное спасибо нашему тамаде Айболату. Вы настоящий мастер своего дела! Ваша харизма, умение поднимать настроение и создавать атмосферу веселья сделали наш праздник ярким и душевным. Гости были в восторге, а мы сами не переставали улыбаться весь вечер. «Той Астана» — это команда, которая умеет творить чудеса. Мы безмерно благодарны вам за всё!
8 сентября 2024, официальный ответ
Эльдос, добрый день. Большое спасибо за добрые слова о нашей работе! Мы стараемся 🤝
Азалия Кайрбергенкызы
24.08.24 күні тойымыз өтті. Той өте жоғары деңгейде өтті. Қонақтар өте риза. Фотографтар өте кәсіби деңгейде біздің қалағанымыздан да жоғары жұмыс жасап, өте сапалы контент жасады. Тамада Әділ тойды басынан аяғына дейн қонақтарды жалықтырмай өзіне қарата білді. Қонақтар той соңына дейін жүріп, тойдың қалай өтіп кеткенін байқамай қалды. Әр сөзі, әзілі, ойындары өтімді әрі орынды болды. Организатор қыз Камила өте тыңғылықты барлығын қадағалып, ешқандай олқылық кетірмей, барлығын тыңғылықты ұйымдастырды. Той орталығының иелері Нұреке мен Асемге үлкен алғысымызды білдіреміз🥰🥰🥰😍😍😍
8 сентября 2024, официальный ответ
Азалия, здравствуйте! Большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 😉 Нам очень приятно ❤
НМ
Нургуль Мукатаева
Кеш жарық! 17 тамызда баламыздың тойын өткізу үшін осы компанияға жүгінген болатынбыз, керемет компания👍👍👍, тойымыз жоғары деңгейде өтті, той иесі ретінде, бірде бір жүгіріп, қалай не болады деп ойлаган жоқпыз, ребята данной компании очень сплоченные, все прошло на одном дыхании, без одной запинки, хотим от нашей семьи , выразить огромную благодарность🙏, процветания и роста вашей классной команде👍👍👍, 💯 рекомендуем всем, не пожалеете👍👍👍
8 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Нургуль! Благодарим за отзыв 🙏👌 Мы старались!
Асылбек Оразалы
Салеметсізбе Біздің Тойымыз Июльдің 27-сі болды.Той Астана организация шексіз рахметімді айтамын.Істерің алға жүрсін.Той жақсы өтті ойындары Тамадаға рахмет Еңбектерін жемісін көрініздер.Көп көп рахмет болашақта тағы сіздерді тандаймыз 💙
Добрый день! Спасибо вам!!! Мы стараемся 😉
ТМ
Табысхан Магұрыпхан
Барі жақсы қыз жыгттер жұмстарыңа алла разы болсын тек қана алға жұмстарыңа сәттлык
Табысхан, спасибо за ваш отзыв и оценку. Рады стараться ❤
Айнур Аманжолова
Твой провели в начале июня в ресторане Ұлытау. Ребятам огромное спасибо. той провели на высшем уровне. Ребята работали слаженно, организация очень хорошая, видео фото получили. Все очень качественно. Ещё раз спасибо! Желаем вам творческих успехов.
8 сентября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Айнур. Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь 😌 Рады были вам пом…