Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО МК-ЛомбардЛицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО МК-Ломбард
25 января 2026, официальный ответ
ЛК
Ляззат Керимбаева2 отзыва
20 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
Sulushash Turgunbayeva10 отзывов
11 марта 2026, официальный ответ
Орынкул Кайырбек1 отзыв
23 февраля 2026, официальный ответ
Муха Краш6 отзывов
14 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
AJ
GS
Guljanat Suleimenova3 отзыва
Кунымжан Кульмаева14 отзывов
10 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Ваш отзыв коллегам. С…
Аян Мамыров2 отзыва
20 октября 2025, официальный ответ
I
Indira2 отзыва
18 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Азамат Асылбек1 отзыв
10 октября 2025, официальный ответ
АЖ
Алтын Жамагат5 отзывов
25 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біз міндетті түрде Жұлдызай ханымға жеткіземіз. Сізді әрқашан қуана қарсы аламыз! Құрметпен, М-ломбард 💛
Городская легенда8 отзывов
7 сентября 2025, официальный ответ