Жанұя
Жадыра Альмухамбетова
Жаксы , адеми балабакша екен💐
ZK
Zhazylbek Kudekov
Балабақша Жанұя жайлы жылы, іші сыртын жақсы безендірген керемет балабақша. Тәрбиешілері тамаша ұстаз мамандар. Балалардың тәрбиесіне көп көңіл бөледі. Жадыра, Баян апайлар балалардың тілін таба біледі, тәрбие жұмысына балаларды үйретуден жалықпайды. Жақсы іс шаралар балаларға арналған жиі өткізіледі. Әр түрлі үйірме жұмыстары да жолға қойылған. Тәрбиешілер мен ұжым басшылығына алғысымыз шексіз, рахмет айтамыз.
Moldir Assanqyzy
Замечательный садик! Прекрасные воспитатели, уютная атмосфера и внимательное отношение к детям. Чувствуется забота о каждом ребёнке. Спасибо всему коллективу за сердечность и терпение!✨
ВН
Венера Нурпеисова
Хороший детский садик, нам очень понравилось. Хорошие профессиональные воспитатели, проводят интересные занятия для деток. Дети довольные
Г
Гульмира
Детский сад соответствует всем стандартам- педагогический состав, оснащение, материалы для творчества, иллюстрации. Очень уютно, красиво и главное все с заботой о детках😍
AY
Azamat Yermakhan
Садик понравился тем что внутри чисто, сухо,тепло. Воспитатели относятся к детям с теплом, с заботой, наверное поэтому доча ходит с удовольствием.
Айша Т-34
Очень милый и хорошо устроенный садик! Детям нравится ходить! Добрые воспитатели и отличный коллектив.
НЖ
Нуржан Жолдасов
Самый лучший чистый приятный садик дети довольные каждый день хотят туда!!!а воспитатели знают свою работу!и еда очень вкусная говорят дети спасибо повару спасибо всем сотрудникам!!!
Аина Сыздыкова
Очень уютный и хороший детский сад! Чисто, светло, тепло, детям нравится. Профессиональный коллектив, с удовольствием ходят. Благодарю!
Очень хороший садик. Дети ходят довольные!
БС
Байманова Сандугаш
Жаксы балабакша👍
DS
Dina Ser
Для меня очень важно с каким настроем ребенок ходит в сад, поэтому смело могу дать оценку всему садику начиная от персонала и до сервиса 10 балов из 10-и. Желаю процветания!!!!
Бибинур Аширова
Хороший садик Жануя, чистая, светлая, теплая, удобная локация. Детям нравится ходить. Рахмет!
Алия Журкабаева
Балабақша жаксы! Балаға өте ұнайды!! Рахмет сизғе!
СB
Светлана Beauty
Ребёнку нравятся, мне тоже, хороший персонал, достойные преподаватели
ТШ
Татьяна Шамраева
Водим внучку. Отличный детский садик.Ходим с удовольствием. Всё для развития ребёнка делается. Притензий нет
Багдина Секербек
Балабақша жақсы! Тәрбиешілері үнайды!
ZR
Zhazira Ramazan
Өте жақсы балабақша керемет апайлары өте мықты маман балабақша ұжымы өте керемет 👍👍👍
ВТ
Венера Тыштыкбаева
Вожу ребенка ,все нравится 👍
RM
Ramazan Maratov
Садик болса осылай болу керек оте мыкты ышы таза
ФБ
Феруза Байкарашова
Балабақшада тарбйешылеры өте керемет . Тармақтарыда жақсы екен баларым керемет деб келеды балабақша болса осылай болу керек. Проста супер САДИК
Айнаш Анарова
Жанұя балабақшасы өзіме қатты ұнайды. Ұжым, әсіресе қазіргі ұлымның тәрбиешісі Жазира апай өте мықты маман. Әр бір іс әрекетінен ақ, білікті маман екені білініп,көрініп тұр! Күнде баламды Жанұя балабақшасына сеніммен, қуана алып барамын. Өйткені жауапкершілік пен тазалық, балаға махаббаты тола, еңбекқор қызметкерлер жұмыс істейді!!!
Багдат Аманжолова
Райгүл Жадыра апайлар мықты апайлар еді казір декретте екеуіде сол апайларға мың алғыс😍😍😘😘🌹🌹
ТT
Тамерлан Tamer
Четкий садик, претензий не имеем.Ребенок с удовольствием ходит в сад.
ДД
Д Д
Өте жақсы балабақша, баламыз қуана қуана қалады, апайларымыз да жақсы, өзімізге бәрі ұнайды!🌷
ДБ
Динара Бугубаева
Менын улым осы балабакшада 3жыл келеды бызге катты унаиды апаимызды екыншы анасындаи жаксы кореды тарбиешылер оте былыкты Оз мамандарынын иесы Сымбат апаи Баян апаига Рахмет
Aleka Utepova
Нам нравиться садик! Удобная локация, воспитатели отзывчивые.
MN
Mariyam Nasipova
Отличный садик 👍
ФА
Фазиля Асылбекова
Это наш любимый садик малыш ходит с удовольствием очень хорошие воспитатели удобная локация садик чистый светлый кормят хорошо 👌
Айнагуль Сейтенова
Садик очень светлый,теплый, энергетика приятная.Приветливый персонал!
Светлана Сейлова
Отличный садик, удобная локация. Доча ходит с удовольствием 🤗
Жулдыз Балыкбаева
Наш малыш 2 года и 2месяца ходит в этот садик. Нам все нравится. За ребенком хорошо смотрят, кушает, толком правда не спит, но думаем привыкнет. Воспитатель хорошая. В садике тепло, светло.
Замира Салиева
Выражаю искреннюю благодарность коллективу детского сада «Жанұя» за качественную организацию воспитательно-образовательного процесса. Воспитатели профессиональные, чуткие и внимательные к детям. Мы видим результат их труда и уверены, что ребёнок находится в безопасной и развивающей среде. Желаем коллективу дальнейших успехов!
Джо Деппо
Жұмыс күні музыканы сағат 9:00 ден ары қарай қосу керек неге 7 ден бастап қосасыздар сіздер ғана тұрсыздарма сол жерде
Алия Т
Таңертең музыканы неге сонша айқайлатып қоясыздар, ұйқы бермисіздер
КТ
Кайнар Турсынбаев
Сымбат апай жақсы қарайды. Қызымыз көптеген балабақшаларда болды. Сымбат апайға барғысы келіп жылап отыр. 🤣🤣🤣🤣🥰🥰
Бахытгуль Ахталина
Нужно вам поменять методиста или заведующую , ту которая занимается прикреплением детей , места есть через индиго говорю помогите прикрепиться , потому что не каждый день меняем сад , говорит не знаю ! Я 2 недели писала что мы хотим к вам ходить , а в конце говорит не знаю , места есть в базе есть ! Если вы НЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЫ принимать детей , так и скажите чтоб не занимать чужое время !
Арайлым Алшинбаева
Ясли садикте тәрбиеші апайлар өте жақсы қарайды, әр жылаған баланы қолына алып, балам бірінші күннен бастап үйреніп кетті.
Aidana Kalieva
Понравилась садик Воспитатели хороший Приняли сразу нас в садик Советую всем
Alex Murphy
Чёткий садик!
Азамат Нурпеисов
Ең жақсы бала бақша, үйдің қасында
AM
Anara Meshitbaeva
Отличный детский сад.Воспитатели добрые,позитивные,творческие. Очень удобное расположение для тех кто живет на юго-востоке
D.
Dainetta .
Самый лучший садик ❤️Ходил старший сын,теперь ходит младший сын❤️Рахмет апайкам, особенно Баян апай😍🌹🌹🌹
Айка Сайлаубековна
Менин балам осы балабакшага барады 2 жыл болды.Озимеде жане баламада катты унайды.Балам балабакшасына асыгады Баян апайын Жаксы кореди.Баян апайга улкен алгыс балаларга конил күй сайлап ар кундерин ерекше бир барине уксамайтындай кызыкты откизеди фото видео группамызга узбей келип турады биздинде журегимиз тыныш. Осы кисилердин аркасында алансыз жумыс истеп журмиз.😘😘😘❤️❤️❤️❤️
Баха Абдіғаппар тегі
Жаксы балабақша. Ұлдарым барған осы Жанұя балабақшасына апайларыда жаксы Сымбат апайға тез үйреніп кеткен көп көп рахмет ұжымдары өте керемет
ЖЖ
Жанаргуль Жиенбаева
Жанұя балабақша ұжымына мың алыс!!! Балабақша қазіргі білім беру жүйсінің талаптарына сай,Тамаша тәрбие мен білім алуға бағытталған орталық.Менің балам бұл бала бақшаға өте жақсы көңіл күймен барып келеді.Тәрбиешіміз Баян Абужусиповна өткізіп жатқан білім мен тәрбие жұмыстары әр ата-ананың көңіліне шығып жатыр.Біз аталған балабақшаны таңдағанымызға қуаныштымыз.
Алия Шарипова
Сәлеметсіз дер ,мен ерекше ризашылығымды Мешітбаева Гүлмира Елікқызына айтқым келеді,мінезі пысық, балаларды жылы қабылдап алады,қызым бала бақшаға қуана барады.Бірден үйреніп кеттік.
Sabina Nauryzalieva
Қызым жылдам үйреніп кетті садикке апайы Сымбат Болатқызы жүзі жылы керемет тәрбиеші екен алғысым шексіз❤😘
ЖА
Жузтаева Айжулдыз
Менің балам Жанұя бала бақшасында Жадыра Маратқызында тәрбиелінуші апай өте,жайдары,тамаша ,өз мамандығын жақсы көретін тәрбиеші алғысым шексіз сізге 🌷🌷🌷🌷🌷
AB
Aisana Bekzhanova
Отличный садик. Ребенку нравиться, ходит с удовольствием. Огромное спасибо воспитателям, апайкам 🌺🌺🌺