Дарын
В здании
4.4
О
Орын
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, сколько стоит?
Aiz
Норм школа
ZY
Zhuldyz Y.
Руководство образовательного учреждения, обратите внимание на подбор персонала. Я была шокирована неадекватным поведением сотрудницы на вахте, 24дек.14:00-15:00 На замечание: «Кішкентай балаларға неге сонша дауыс көтересіз?» был дан грубый ответ: «Е, кетші, басымды ауыртпай». Когда мы вышли, моя 6-летняя дочь говорит: «Апай ауырып тұрған шығар». Даже ребёнок понимает разницу между вежливым поведением и неадекватностью. Считаю подобное поведение недопустимым в образовательном учреждении и прошу принять соответствующие меры.
Alua
ладно норм✌🏻кайсар+жандос =🐷🐽💗
Zhannurka 🤍🥥
Учусь но дети шумные не нравятся
Ерасыл Жанибек
Моя школа
Almira 😝📸
круто если по мимо школы ничего не посещать . все учителя классные находят подход к ученикам , уроки интересные . ең сүйікті мектебім . люди в школе хорошие очень, все очень добрые .
Nurai Kabarova
Хочу обратно
Амина Бакытқызы
Учусь в 5«ә» классе🤑
BA
Batyr Altynbek
Зауреш Хажмухановна,Еркежан Талгатовна,Назым Чаймуратовна топ Учители
Алтын Куатбекова
Неге онлайн болмай жатыр сабақ. Балалар қатты ауырып жатыр. Вирус кушейіп тұрған кезде
Камила Ықлас
Мектеп күшті 1 сыныптан оқып жатырмын, апайлар күшті жақсы түсіндіреді 🔥
ДА
Даулет Акимов
Классная школа.Люблю и буду любить
Еркежан Турмахан
любимая школа,хорошие люди,легко найти друзей,учителя тоже ничего так.
Ажар Шаймерден
Апайлар көп айғалайды А так ең күшті мектеп
Асель Биназарова
Ең жақсы мектеп, білімі жоғары, мұғалімдері мейірімді
Tigr •
Класс классный дети добрые и позитивные вообщем классная школа 🦾🦾🦾🦾🦾🦾
Aisha 🦦
лучшая школа
НБ
Назерке Бейсенова
Куплю галстук школы Дарын для девочек и для мальчиков 87027687777
a k
Кайф, но Гульнара ниязбековна ужас
Абдухамит Абдибеков
Я ученик Абдибеков Абдухамит. Я был в этой школе с 3 класса в 2022 году. И скоро я стану шестиклассником. Помню в нашем классе 3Е преподавала Гулжахан Райымкызы, очень хорошая учительница. P.S Я уже шестиклассник.
Анаргуль Нуралдинова
Хорошая школа ? Учусь здесь. Правда отравилась один раз в школьной столовой
ЭБ
Эльмар Бердыбеков
Здравствуйте, куплю галстук школы Дарын для мальчика, тел:87785030598, спасибо
ЗА
Зухра Андижановна Аншыбай
Куплю галстук для девочек формы Дарын. 87075170189.
СН
Сауле Назанова
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста есть ли подготовительные курсы для деток 5ти лет
Duss .
все хорошо кроме завучей,
Алма Шонтаева
Здравствуйте. Родители обеспокоены тем, что нет лежачего полицейского, для безопасности детей перед двором школы. Можно вопрос взять на контроль !!
Aiya Rakhieva
Здравствуйте, подскажите какая это школа? Мы переходим во 2-й класс, по прописке поступают в вашу школу? Или есть экзамены? Платная основа учебы?
Aiz
Aray Seidakhmet
очень хорошая школа
ГЖ
Гаухар Жунусова
Зачем нужна такая школа, если по прописке не берут? Идите типа ищите другую школу… Лучше б была по проще школа, чем дети должны искать другую школу. Школа есть, а толку нет
nurai darhankyzy
Школа супер очень красивая классная . Мои одноклассники добрые хорошие но почему-то в глазах завуча и тд мы что-то всегда натворим но нового директора надо поменять
Абай Абдрахман
норм(
SS
Shahira Shahmaran
Школа русская или казахская?
kaus🤍 .
Школа норм но учителя очень строгие желеют оценки
Розалия Бижанова
Биринши кабылдау инстага шигады деди ,ешким ештене салган жок.Жана жазып сурасам орын жок дидиго калай тусинуге болады
Камила
Школа классная , но новый директор агрессивный. Не умеет разговаривать с персоналом , все эти улыбки его это фальш, он далеко не такой.
Anuar Nygmet
Балдәурен жазғы лагерь! Құрметті Қаламқас Қабдрашитқызы және Мерей апай! Қызымыз Хадиша үшін биылғы жаз ерекше есте қалды. Лагерьге барған алғашқы күннен-ақ күн сайын қуана оралып, келесі күнді асыға күтетін болды. Әр күні – бір жаңалық, жаңа дос, қызықты сәт. «Бүгін не болды?» деген сұрақ біздің үйдегі күнделікті тақырыпқа айналды. Ал «лагерь бітті» деген күні қызымыз кәдімгідей мұңайып қалды. Бұл сіздердің баланың жүрегіне жол таба білгендеріңізді көрсетеді. Сіздер ұйымдастырған лагерь – жай ғана ойын-сауық емес, балалардың шынайы қуаныш, сенім мен шабыт алып қайтатын орнына айналды. Фото мен видеоларды қарап отырып, біз де сол шаттыққа ортақтас болдық. Оған қоса бәрі мұқият, талғаммен жасалғаны бірден көрініп тұр – бұл да сіздердің істеріңізге деген махаббаттың белгісі. Сіздерге аналық әрі әкелік алғысымызды білдіреміз. Балаларға сыйлаған қуаныш үшін, көңіл бөлген әр сәт үшін, ата-аналармен шынайы байланыс құрғандарыңыз үшін мың алғыс! Жазғы демалыстарыңыз өздеріңізге де қуаныш, тыныштық және жаңа шабыт сыйласын! Шаршауды білмес, жүректен шыққан еңбектеріңіздің жемісін көре беріңіздер! Ізгі ниетпен, Хадишаның ата-анасы 🫶🌿🌞
Maadi ★
Классная школа
Aiaru Aminova
отличная школа
Шерхан Кайрат
Маған бұл мектеп қатты ұнады. Ол жерде мұғалімдер 100% сабақ жақсы береді. Мен бұл мектепке 5 сынып болғанда келдім. Мен 5"в" сыныбында оқимын.Менің сынып жетекшісі Камила Дулатқызы.Ол ағылшын тілінен береді. Маған осы мектепте,мұғалімдеріде,ішіде бәрі ұнады.❤️❤️❤️
Danon Ismail
…
Birzhan Aitahmetov
Не был я там
лт
лев тигр
Сәлем баршаға! Егер сіз осы мектепке оқуға түскіңіз келсе, мен сізге толық шолу жасап бере аламын. Себебі мен бұл мектепті оның құрылған күнінен бастап білемін. 1. Мұғалімдер туралы. Мұндағы мұғалімдер өте жоғары білікті. Кейбір ұстаздар туралы теріс пікірлер естігенмін, бірақ олар қандай кәсіби сынақтардан өтетінін сіз елестете де алмайсыз. Барлық мұғалімдер құрметке лайық. Егер олар сізге қатал қараса, бұл олардың жаман екенін білдірмейді. Мысалы, химия пәнінің мұғалімі Гүлнара Ниязбековамен арамызда түсініспеушілік бар, бірақ шын мәнінде оның өте мейірімді адам екенін жақсы білемін. Барлық ұстаздарымыз мықты, бірақ балалардың шулағанының кесірінен жандануы мүмкін. Жалпы барлық мұғалімдердің оқушыларға деген қарым-қатынасы мен кәсібилігіне 9/10 деген баға беремін. 2. Мектеп ғимараты туралы. Мүмкін мен қателесетін шығармын, бірақ мектептің сыртын қайта бояу қажет емес еді. Ауласы абаттандырылған (құрылысқа дейін). Іші де таза, ұқыпты. Бірақ! Шкафтар әлі толық аяқталмаған. Төменгі шкафтарда аяқ киім мен киімге арналған бөлек бөлім жоқ, сондықтан киімге кір жұғуы мүмкін. Кейбірінде тұтқалар жоқ, ал кейбір есіктері мүлдем сынып қалған. Әсіресе дене шынықтыру залына жақын, теннис корты маңындағы шкафтар бекітілмеген, бастауыш сынып оқушылары олармен ойнайды. Суы ағатын фонтан жақсы идея болғанымен, кейде жұмыс істемей тұрады. Жоғарғы блоктың екінші қабатындағы екі фонтан бірде-бір рет қосылған емес. МВП кабинетіне жақын тұрған фонтанның су дәмі жағынан жағымсыз, ащы (басқалар да мұны байқаған). +Судың қысымы үнемі өзгеріп тұрады, бірақ бұл онша үлкен мәселе емес. Ең басты минус - дәретхана. Жаңа дүңгіршектерде дәретхана қағазы жоқ, сабын ыдысы жақсы жұмыс істемейді және көбіне сабын болмайды. Су әрқашан өте суық, кейде крандардан ағып кетпейді. Мен тазалық туралы айтпаймын, өйткені бұл мектеп емес, оқушылар кінәлі. Кабинеттер таза, жалпы интерьер де жақсы, бұл үшін бірден плюс. Жалпы сыртқы көрініс пен ішкі тазалыққа 8/10 деген баға қоямын. Кемшіліктер бар, бірақ ола
Интернет Нейросеть
Как сказать школа хорошая но есть много минусов, фонтаны где можно пить, вода из под крана ужасно, когда хочешь помыть руки вода ледяная, в буфете продавщицы дают еду без перчаток и готовят без перчаток и не моют руки Я сам это видел, в 4 этаже в мужской туалете завелись мыши! Везде много булингов старшие классы толкают когда Спускаемся по лестнице дети могут упасть в классе всегда жарко, учителя всегда занижают оценки, Жібек апай преподает по английскому она бесит всегда ставит заниженные оценки, условия ужасно везде грязно! Вот мое мнение.
Арайлым
Очень хорошая школа,учителя очень добрые и хорошо обьясняют а ученики воспитанные и уважают друг-друга
Айнур Курманбаева
Бегжан