Балдаурен
Частные детские сады
4.3
4.3
Меруерт Алибекова
Оба моих детей ходили в это садик , очень любим всех апайек , ни раз не пожалела что отдала именно в этот сад! Дети м радостью посещали и плакала когда выпускались с садика :( воспитатели очень внимательны и любят всех детей , всегда с понимание относились и к мамам . Если решусь на 3 ребенка то непременно придем снова к вам :) спасибо всем воспитателям и руководству садика! Вы лучшие , огромная вам благодарность 🙏❤️
АЕ
Айдана Егінбай
Индигода орын тұрғаннан кейін садикті көрейін деп хабарлассам орын жоқ дейді. Сонда бос тұрған орындарыңызды кімге сақтап отырсыздар? Ата-аналардың отзывына қарап хабарласып көріп едім, қателесіппін. Адаммен шамалы жылы сөйлесуді үйренсеңіздер!!!
Зухра Султан
Звондап,садик жайлы сураганымда,Грубо жауап берды!!! Неге адамша сойлеспеске? Мен Жай сурагымды койдым…
ЖА
Жаксылыкова Айгерим
Администратор Светлана Жаксылыковна ата ана мен кандай керемет сойлесип барлык кандай кужат керектигин айтып садикке улымды кабылдады ваучермен оз исинин биликти де билимди маманы. Ал Ботакан тобынын тарбиешиси Меруерт Кайратовна оз жумысын жаксы менгерген тарбиеши деп айта аламын. коп коп рахмет балаларга адеми развивающий жасатып балалардын ойын моторикасын дамытып жаткандарынызга❤️🥰😘 озимиз осы жакын да келсекте улым уже сизге уйренди сизге де няняга да алгысым шексиз🥰 няня да озинин жумысын тиянакты ари таза жасайды екен маган оте катты унады 🙏🏻 улым барлыгын айтып келеди няня оте сыпайы спокойной стресо устойчивый адам. няня апайымыздын атын билмедим бирак оте тиянакты кимдерин кие алмайтын балаларга шейн ар балага конил болип киндирип жатыр осы балдаурен садикке бергениме окинбеймин🥰 жумыстарынызга творчествалык табыс енбектеринизге жемис ар баланын шырагын жага билген сиздерге рахмет🥰❤️
Madina Meshitbaeva
Отличный сад🌹
Aruzhan Uvazhanova
Оте жаксы балабакша, менгерушиси Светлана Жаксылыковнага жане тарбиешиси Меруерт Кайраткызына коп коп Рахмет 👍🫶🏻 оз истеринин мамандары, улым 1ши куннен бастап тобына кирип кетти , унатты. Ауа райы жаксы болса, балалар кунде далада журеди👍 балам коп нарсени уйренип келеди
Ануар Мекибаев
Классные Руководители
Азина Аманкулова
Хороший сад , ходим уже пол года . Доча нравится еда в садике и воспитатели.
Бухгалтерский и налоговый услуги Налоговый отчёты
канша? неге телефон алмайды?
Aiana Kadirova
неше жастан бастап қабылдайды
Маржан Эсеркепова
Неге телефон алмайсыздар
НА
Нурсулу Абдыгалиева
Спасибо воспитателям за огромный труд! То что написано внизу не верьте. Я этого родителя знаю. Видимо от злости пишет все. Так как его ребенка отчислили по жалобом родителей
Мадина Бигаликызы
Уважаемые,Зайра,Надежда. Я как родитель понимаю вас. Вам не хочется принимать особенности вашего ребенка. Вместо того, чтоб сказать спасибо, что наши воспитатели заметили во время особенности вашего ребенка, вы как ребенок сидите обижаетесь на нас и всякие гадости пишите. Вы не в первый раз пишите от разных пользователей. Думаю что вместо этого вам стоит занятся с ребенком,ведь будущие вашего ребенка зависить только от вас. Мы свою очередь желаем Амирчику всего самого наилучшего.🙌🙌 а вам большое терпение... к сожелению наш сад не может оказатть достойную услугу вашему ребенку так как у нас нет специалистов как психиатр,дефектологов так же специалистов работающий с детьми ЗРР И ЗПР.
ЗИ
Зайра Итемгенова
Ужасное отношение к детям. ..
AI
Akmaral Issatayeva
Хороший сад. Добрые воспитатели)
ЖИ
Жулдыз Исатай
Отличный сад. Всем советую. Приятные воспитатели, огромное спасибо воспитателям за ваш большой труд.
Жаксы балабакша маган унады🥰 Жулдыз апаймыз оте керемет киси. Жумыстарыныздын жемисин кориниздер
ЛБ
Лаура Бегимова
Мы ходили в этот сад связи с переездом перестали ходит 😯 а так все нравилась ребенок так не хотел уходит. И воспитатели хорошие и няни все нравилось 😘😘😘
ГМ
Гүлдана Мәлікайдар
Балдаурен бала бақшасына 1жылдан бері менің 2 балам да барады. Ұлымды 1жас 3 айынан бастап бердім бірінші рет барып тұрсада жыламай қалатын сол кезде. Ал қазір апайларының еркесі болып алды. Меңгеруші Мадина Биғалиқызы барлық баланы өзінің баласындай көріп әрбірі үшін уайымдайды. Қызым да, ұлым да апайларын жақсы көреді. Апайлары да дәл солай әр баланы жақсы көреді. Бәрі де жылы қарсы алып тұрады. Жұмыстан кешігіп уақытылы алып кете алмай қалған жағдайда апайлары ешқандай ақысыз жұмыс уақыты бітсе де күтіп дөрекілік танытпай түсіністікпен қарап шығарып салады. Мындағы жазылған негатив отзывтар ешқандай шындыққа жанаспайды. Меңгеруші бір баланы ұрмақ түгіл айқайлапта сөйлемейді. Себебі мен қанша рет түскі уақытта болсын, кез келген уақытта барып жүрдім қызымды сұрап алып кетіп емдетуге сол кезде бала бақшаның ішіне кіргенде апайлардың балаларға айқайлап жатқан дауысын бір рет болсын естімедім. Менің екі балаларымда бала бақшаларын жақсы көреді. Ұзақ уақыт демалып қалса сағынып кетеді барғанша асығып. Сол себепті ойламайм ол жақта апайлар баланы ұрады деп. Балдаурен бала бақшасының барлық ұжымына алғысым шексіз! Рахметімді айтамын шын жүрегіммен!❤️❤️❤️
NB
Nazarbai Bastar
Очень хороший сад. Мой ребенок ходить уже 3 года. Не раз не пожалел что отдали именно в этот сад. Воспитатели очень хорошо относятся к каждому ребёнку.
Асият Аймушева
Өте тамаша садик🥰 Қызымды алғаш күннен бастап ,жақсы жылумен қарсылап алып,осы уақытқа дейін сол жылулықпен қарап жүр😘 Өзіміздің тәрбиешігеде ,заведующий апайғада алғысым шексіз !Еш өкінбеймін қызымды осы садикке бергеніме 🥰
Балхаш Балхаш
Я даже одну зведу не поставлю по таму што там детей бьют мои сын до сих пор ходи психологу сама заведующая бьют там если кто из детишек тронет еë дочку
НХ
Надежда Хамзина
Ребёнок мой ходил в этот сад. Грязно, тараканы, сама лично видела, за детьми толком не смотрят. Очень часто меняются воспитатели в младшей группе. После этого сада мы ходим по специалистам. Больше нечего сказать...
СА
Сымбат Айбынова
Не директор не заведующие нормально жауап бере алмайт,орын барма десем бар деп шакырып алып жок дейдигой орын осындай суыкта еще баланы алып келиниз деп,билип алып айтпайма
🌹🌹🌹 ....
😍это лучший детский сад! Чудесные воспитатели, отзывчивый персонал, насыщенная программа для детей и идеальный распорядок дня.
МЖ
Молдир Жакенова
2 ұлымда осы садикке барады. Апайларымыз жақсы шукир,тез уйренип кетті👍👍👍
Мария Степанова
Садик понравился, воспитатели👍, хороший подход к детям . Чисто, вкусно кормят
n
noob2
Біздің үлкен баламыз да, 3 жылдан кейін кіші қызымызды да Балдәурен балабақшасына бердік. Себебі біз толықтай балабақша ұжымына сенеміз. Балалардың жан жақты дамуына барлық жағдай жасалған. Рахмет!
Aiganym Sarsenbayeva
Очеееень прекрасный садик,нам и моим деткам очень нравиться сад👍мои детки с радостью ходят в сад очень любят своих воспитателей🥰сотрудники садика очень вежливые,добрые🌸желаю процветание садику💐
Askar Doszhanov
Классный садик! Доча рада! После того как перешли сюда, пропали утренние истерики, ходим с удовольствием!
Aray Ka
Ходим недавно, но всё очень нравится. Воспитатели приветливые, руководство всегда на связи с родителями. Ребенок ходит с интересом, кушает хорошо, значит еда нравится. Побывали на утренники, было очень интересно, всё прекрасно подготовили, видно что с детьми всё прорабатывают! Каждый день занятия проходят в игровой форме, ребенок вовлечен в процесс и соответственно получает знания. Я очень довольна, что мы попали именно в этот садик ☺️