Nurmed
Центр китайской медицины
Бесплатная консультация! На первый визит -10% скидка с промокодом 2ГИС
Қ
Құштар
Мен аяағым,белім өте қатты ауырып жүре алмай қалған соң NuR MED емханасына барып ине, массажымен,сестамамен10күн ем алдым .нәтижесі ерекше жақсы болды.нұршаш ханымға ,Қызметкерлеріне оте Рахмет.
3 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет❤️
qS
qaz Sar
арқам аурғалы бернеше кун болды сосын NUR MED емғанасына келп емделген едм өте жақсы болдем нуршаш ханмға нәзй ханмға алғсім шексыз келеңздер емделыңздер
Амангуль Батай
Nurmed клиникасына Қолым ұйып, әлсіреп келген едім. Бір апта ем алып сауығып шықтым. Нұршаш ханымға алғыс айтамын. Өте кішіпейіл жан екен. Нази, Айгүл, Әмина ханымдарға рақмет.
As
A.A satenova
Нұрмед емханасына үлкен рахмет😍🫰🏻 Оймнанда жақсы болып шықты дәрігерлері де өтте жауапты.Нуршаш ханым өтте жақсы қарайды екен,диогнозды тура қойып ем шаларды тезде бастап кетт☺️❤️Назигул ханымғада тоже үлкен рахмет қолы жеңіл екен масаждя өтте жақсы істеиді екен 😘❤️
Газиза Тулендина
Нұрмед шығыс емханасы өте жақсы емхана,үшінші күн ем алып жүрмін өте жақсы нәтиже алдым өте қуаныштымын Рахмееет сіздерге ❤️Нұршаш ханым диагнозды тура қойып ем шаралар жазып берді🫶Айгүл ханым инетерапеясымен хиджама салып қолы сондай жеңіл,Назигүл ханым массажды өте жақсы нүктелер бойынша әр ауыратын жеріңді тауып жақсы массаж жасайды🫶Әмина ханым система ,уколды жақсы салады🫶 әр қайсысына ерекше алғысымды білдіріп ,басымды иемін ,қолдарыңызға дерт көрмесін🙏🙏🙏🌹🌹🌹
PB
Perizat Bektassova
Добрый день всем! По состоянию здоровья обратилась к восточной медицине во главе Нуршаш, очень доброжелательно встретила и по пульсу вены поставила верные диагнозы. Целую неделю получила капельницу, массаж головы, спины и иглотерапию! Благодарю дружный коллектив в составе Амины, Айгуль и Назигуль, девчата очень вежливы и всегда найдут подход, чтобы вылечить вас! Очень рекомендую этот медицинский центр и хочу выразить благодарность Нуршаш! Также желаю успехов в работе и довольных, здоровых пациентов!!!
КС
Кенжегуль Сейлханова
Nur med орталығынан массаж,хиджама алдым,керемет жеңілдеп қалдым.Рахмет. Қызметкерлеріне ризамын
ЛЛ
Лайлим Лукпанова
Айгул ханымнан хиджама алдым өте керемет болды және Назигул ханымның массажы өте керемет болды көп-көп рахмеет ❤️❤️❤️😍😍😍
ДА
Данияр Абуов
Даулет мырзаға улкен рахмет и алғыс айтамын, массаж и хиджама алдым. Алла разы болсын жұмыстарына сәттілік🤝🙏🤲👍👌
Абикен Кокен
Қасымда көп адам китайский массаж ал грижаға жақсы көмектеседі деген соң, қатты сеніп кеткен жоқпық. Назигүл массажистқа 10 күн массаж алдын, бірінші екінші күні ауырсыну болды. Үшінші күннен бастап сергіп грижам жақсарып келе жатқанын сездім. 10 күннен соң бұрынғыдан көп жақсы боп қалдым. Қытайский массаж шынымен простой массажға ұықсамайды екен. Лечебные массажға жаттатынын еді білдім. Нұрмед клиникасына көп көп рақмет, істеріңізге сәттілік!
RA
Riza Abiken
Nurmed кликасына бір жылда 6-7 рет барып тұрам.өзімның тұрақты массажистім Нәзигүл ханым,керемет профессиональды массажист!10 күн тұрақты массаж алсам рақаттанып қалам!
ТН
Таскын Нуртай
NurMed клиникасы — Астанадағы жоғары деңгейлі жеке медициналық орталық. Мұнда қызмет көрсету мәдениеті жоғары, дәрігерлер өз ісінің нағыз мамандары. Емдеу сапасы мен нәтижесі көп жағдайда күткеннен де жақсы. Клиниканың іші таза, жайлы, заманауи жабдықтармен қамтамасыз етілген. Науқастарға көңіл бөліп, әрқайсысына жеке қарау ұнайды. Жалпы алғанда, NurMed – сенім артуға болатын кәсіби және жауапты клиника.
DA
Darmen Alikazy
Оте жаксы кызмет корсетеди...Даригер оте билимди .осы жерден ем аламыз семьямызбен!
ЕД
Есимкан Дербисалиев
Nur Med шығыс медицинасына өте риза болдым, мен өзім 2019 дан бері осы кісілерге келемін, барлық ем шаралары өте керемет жасайды, әсіресе бас дәрігер Нұршаш Нұрмұқанқызына өте ризамын, әр дайым келген кезде, жылы қарсы алады және тоқетерін аитады қалай емдеу керек екенін, Істеріңіз берекелі болсын, Алла разы болсын. Ауырмаңыздар....
Aiman Adal
Біз осы жерге жиі келіп жүрміз. Қызметкерлері сыпайы, дәрігерлер өз ісін жақсы біледі. Таза, жайлы және сенімді орын.
AE
Alesh Ensegen
Осы Орталық да білікті маманның қабылдауына болды. Керемет сапалық қызмет көрсетті. Наз гүл ханым нан 10 күн ем алдым, бірінші күннен бастап резултат көрдім. Алғысым шексіз!
DL
Duman Lakai
Иығым ауырып, қолым көтертпей қойғалы көп болған еді, Айгүл дәрігерден 5 күн инемен ем алдым, қазыр ауырғаны басылды, енді массаж алуға барамын, бұйырса. істеріңізге сәттілік!
ГИ
Гулдана Иса
Мен бардым. Бірақ ешқандай нәтиже алмадым. Дұрыс қарамады, Ал сын айтсам жақтырмады, мен ақша төлеп барып отымын, бірақ емге келгенде немқұрайлы қарайды. Толық аяқталған соң нәтижесін берер деп ойлап едім, жоқ мүлде. Келесі жолы бармаймын деген шешім қабылдадым.
Акку Накупова
Вчера пришла хотела поставить капельницу железа тк ранее её получала. Спросила есть ли их препарат, сказали нет и надо купить тогда поставят. Я сразу сказала назначения нет тк была у врача полтора месяца назад и уже получаю курс железа просто та клиника далеко. Ответили купить свои препараты и поставят. Сегодня прихожу с препаратом, врач в грубой форме говорит что ей нужно уезжать и она не будет ставить. График работы до 18:00 я подошла в 14:00!!! Полтора года была клиентом этой клиники и больше не приду. Просят всех говорить на казахском! Ладно я ещё понимаю а как быть русскоговорящим? И это вообще наше личное право! Постоянно ставили из дорогущие капельницы теперь ни ногой и никому советовать не буду более. Когда они ставят свое назначение на КИТАЙСКОМ мы молчим, хотя ОБЯЗАНЫ ЗНАТЬ ПО ЗАКОНУ что нам капают. Просто говорят КИТАЙСКАЯ ТРАВА. а тут видимо невыгодно стало за копейки ставить капельницу не свою.
Габит Туганбаев
✊✊✊
AF
Archi Fon
Ем алдым көңілден шықты, жақсы болып қалдым.
MM
Mira Mamanova
Кеше мен әкемді апарғанмын осы клиникаға, әкем екі қолына екі таяқпен әзер жүріп барған еді, бүгін әкемнің таяқсыз бұрыңғы қалпына келгенін көргенде көзге жас келу мүмкін емес🥹, Нұр мед клиникасына рақметімді айтамын, ризамын, Аллаһым сіздерге тек қана жақсылық пен қуанышты нәсіп етсін🤲, осы жазбаныда жылағым келіп жазып отырмын
ЖT
Жайна Tursunzhanova
Была записана на консультацию. Не смогла прийти, о чем сообщила врачу и отменила запись как только стало известно. Но мне сейчас написали с требованием отчитаться почему я записалась и не пришла. Впервые сталкиваюсь. Мне крайне неприятно что абсолютно не знакомый мне человек требует отчета. Планировала перезаписаться, но теперь точно не буду. Благодарю что стало известно все еще на стадии записи и не пришлось на вас тратить свое время😉 прикладываю фото подтверждение того что разговор с врачом был, где я сказала что не смогу прийти.
Azamat Kopeshbay
Недавно моя мама прошла китайскую процедуру у Нуршаш, и её восторгу нет предела! Она сразу почувствовала лёгкость в теле, улучшилось общее самочувствие, ушло напряжение и даже настроение стало заметно лучше. Мама особенно отметила профессионализм и чуткость Нуршаш, которая внимательно всё объяснила и сделала процедуру максимально комфортной. После сеанса сон стал глубже, появилась энергия и бодрость. Огромная благодарность Нуршаш за такой замечательный результат — теперь рекомендуем всем!
GI
Guzi Isaeva
Менде рақмет айтамын үлкен жеке жеке барлығына Ең басты байлық денсаулық шынымен басым қатты ауырып белім ауырып келген бүгін жүгіріп шықтым .Адаммен жұмыс жасайды қай жерің ауыратынын сұрайды да өзі врачта біледі Нұршаш ханымға Айгуль ханым Дина Аян барлығыңызға ракмет.Жаксы ем алдым.Келгенде түрім қандай Кеткенде түрім қандай . бірінші күн уже результат болды менде
29 апреля 2025, официальный ответ
Guzi, добрый день, спасибо вам большое за приятный отклик 😌 Рады работать для вас ❤
Айнабек Мирзахмедов
Өте жаксы маманда мен ризамын өз жумыстарының шеберлері
29 апреля 2025, официальный ответ
Айнабек, добрый день, спасибо за приятный отзыв 😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 💛
ЛВ
Лариса Вячеславовна
Каждый год в этом центре делаю курс массажа. Очень довольна результатом! Настоящие профессионалы. Внимательное отношение
Очень хорошие специалисты, знает своё дело. Меня много времени беспокоила мигрень но после иглотерапии и точенного массажа исчез слава богу. Спасибо вам огромное Нуршаш ханым❤️👍👍👍👍🤙
добрый день. Благодарим за приятный отклик! Мы стараемся 💛
OK
Orazkul Karimbaeva
Алтын ине терапиясын 2 курс алған болатынмын. Бірінші Алланың қалауымен, екінші Нұршаш ханымның арқасында 1 курста нәтижесін көрдім. Nurmed клиникасының ұжымына үлкен рахмет. Өз істерінің маманы.Жұмыстарыңызға жеміс тілеймін.
Благодарим за отзыв и оценку 😉 Будьте здоровы ❤
Mario
Хороший мед.центр. пришёл в первые сделать хиджаму. Специалист все сделал качественно, безболезненно. Приду ещё. Спасибо
M
Mafiza
Мамандар жақсы, ине арқасында аяғым мен қолымды қозғалтатын болдым. Мед центрге үлкен рахмет!
Здравствуйте. Благодарим вас, что оценили 🔥 Будьте здоровы 💛
Г
Гулбала
Биз Нурмед клиникасына келип жургенимизге 4-ші күн болды. Мен жолдасымды акелип журмин. Жолдасым инсульт алып қалған еди. Аллаға шүкір казир жақсы осы клиникаға келип ем алып журмиз. Нәтижесін корип жатырмыз. Нуршаш ханымға, Аян мырзаға, Дина ханымға үлкен рахмет айткым келеді. Барлық ұжымдарға үлкен рахмет. Сиздерге де осы Нурмед клиникасына келулеринизе кеңес беремин. 🌹🌹🌹💓💓💓💓💓💓
К
Куляш
Я прохожу лечения в Нурмет клиники восточной медицины мое состояние стало намного лучше персонал очень хороший отзывчивый советую всем проходить лечение здесь
K🤍
Kama 🤍
Келіп 10 күн ем алып, жақсы нәтиже көрдім. Ине терапиясын алған болатынмын
Добрый вечер, Камила! Спасибо вам большое, что выбираете нас 😉 Ждём вас вновь ❤
Ashim Shaikov
Келип жургеныме 5ши кун болып жатыр, Жаксы результат болып жатыр, керемет. Менде остеохондроз, уже женилдеп калдым. Даулет массажистке рахмет, колы женил, массажды жан танимен жасайды👍👍👍
29 апреля 2025, официальный ответ
Добрый день. Большое спасибо за добрые слова 🤗 Мы всегда вам рады.
ИД
Ибраева Динара
Өте білікті мамандар! Массаж головы, шеи, спины алдым курс массажист Назигүл ханым істеді, массаждан кейін жақсы болып қалдым. Тағыда келемін👍
TD
Tulegen Daribekov
Отличные врачи! Получаю иглотерапию, эффект налицо!🤝👍
ЭБ
Эльнура Байбосынова
Емхана өте жақсы,іші таза,емі ұнады
9 февраля 2025, официальный ответ
Спасибо вам за отзыв и высокую оценку 🔥 Ждём вас в гости снова.
Альбина Абенова
Спасибо большое доктору, очень давно хожу , ещё с Момышулы, на протяжений 8 лет, бабушку на иголки и сама переодически делаю хиджаиу, очень хорошо помогает и предложат лекарство на травах, чисто, аккуратно, все быстро, видно профессионалы своего дела 👍
9 февраля 2025, официальный ответ
Альбина! Спасибо большое за доверие 🔥 Ждём вас вновь!
Baurjan Orymbaev
Советую всем хорошие специалисты Вежливый персонал. Всем здоровья и добра
Akpeiil Sultankyzy
Nurmed клиника мне очень понравилась. Врачи очень хорошие, квалицированные. Принимала иглотерапию, хиджаму. Всем советую!
12 сентября 2024, официальный ответ
Akpeiil, добрый день, спасибо вам за такой приятный отзыв, будьте здоровы!
МЖ
Маржан Жұмашәріп
НурМед клиникасында екінші курс емімді алуға келіп жүрмін, дәрігерлер күнде жағдайымды сұрап, жақсы қарайды. Денсаулығымда бастапқыдан қарағанда жақсы жағынан үлкен өзгерістер болды. Сырқаттанып қалсақ отбасымызбен дереу осы клиникаға жүгінеміз. Үлкен рахмет👏🏻
12 сентября 2024, официальный ответ
Сізге көп рахмет! ем болсын
Айгуль Айгуль
Заранее записались , приехали с другого конца города на такси с пожилой матерью на хиджаму . Администратор вообще никакая, отвечает , что нет банок для хиджмы. Зачем записали и подтвердили запись . Ставлю О за обслуживание
ГА
Гульмира Аукебаева
Нурмед клиникасына ем алдым.Врач инемен емдеген Толкынга,массаж жасаган Назигулге алгысым шексиз!Жандарыныз жамандык кормесин.Тамаша клиника,келиниздер,кориниздер.
12 сентября 2024, официальный ответ
Сізге зор денсаулық тілеиміз!
Диана Агланбекова
Обратилась в клику восточной медицины в феврале 2024 года с жалобами на боли в позвоночнике. Прошла курс иглоукалывания и массаж. Лечение помогла, боли прошли. Хочется поблагодарить врача Нуршаш Нурмукан за лечение.
12 сентября 2024, официальный ответ
Диана, здравствуйте! Спасибо большое, что оценили 🤗 Всегда рады помочь!
anelyaa 💕
Здравствуйте! Я была у массажистки Назигуль. И я рада что выбрала именно эту клинику, меня консультировали и помогали мне на высшем уровне. Буду советовать эту клинику своим близким и буду обращаться только вам,спасибо💞
4 мая 2024, официальный ответ
Сізге көп рахмет,ем болсын🙏😊💐💐
bak_daulet _
Клиника работает на высшем уровне. У меня был артроз коленного сустава, я сразу же обратился в эту клинику и получил лечению, через 2 дня стали проявляться результаты. Спасибо Вам за ваш труд!
DH
Daulet Huanyshuly
Нұрмед орталығына алғысымды білдірем, Нұршәш дәрігерге рахмет, ем қабылдадым, өте жақсы болды. Осылай қалықтың алғысына бөленіп жүре беріңіздер.
ГС
Г С
бұл орталықтағы мамандар бәрі өз кәсібінің маманы 👍
Olzhasik 🍃
Нұршаш ханымға алғысым шексіз ,иглотерепядан кейін белім ауырғаны қойып кетті👍