Мұрагер-Астана
Детский сад
Алибек Аульбеков
Өте керемет балабақша! Осы жерге ұлым мен қызымды беремін, көп жылдан бері барып жүрміз. Өте ризамыз. Балалар балабақшаға қуанып барады. Ең ұнайтыны – біздің дәстүрлерге мән береді, балаларды елін сүюге, патриот болуға үйретеді. Тәрбиешілер мен басшылыққа үлкен рақмет!
Мммммм Ммммм
Керемет садик! Лаура апайды жақсы көреміз
ОС
Оразбек Сансызбай
Керемет балабақша, тәрбиешілер сыпайы, ойындары жақсы, бәрі қазақша. Апайлар балаларға мұқият қарайды, өте мейірімді. Және де түрлі сабақтар, мысалы логика, дене шындықтыру, финанс сауаттылығы өте жақсы. Осы балабақшаға рахмет!
each .
Очень хороший детский садик.Красивые и милые площадки.Воспитатели все добрые и понимающие.Рекомендую всем детский садик
NM
Nadezhda Mochalova
Мы русскоязычная семья, отдали дочку в этот садик, чтобы выучить казахский язык. Ходили в садик почти 3 года. Теперь она говорит на казахском. Будем отдавать в казахский класс. Садик нравился. Очень много дополнительных мероприятий для детей, пикники, арбузные дни, водные дни, все праздники всегда активно проводятся, всегда подготовка костюмов, потом много впечатлений, воспоминаний, фото. Апайки хорошие, находят общий язык с детьми и с родителями. Благодарим за эти прекрасные 3 года! Здоровья и процветания вам!
rauza0013 🫶🏻
Этот садик очень хороший,там добрые и милые,красивые учителя Там всё уютно,атмосферно,красивое Я туда ходила с самого детства,учителям смело можно довериться❤️ Щас туда ходит моя сестрёнка она начила туда ходит с октября 2024года) Её учительница была Маржан а сейчас её учительница Лаура
ЖС
Жанна С
Отличный садик, воспитатели профессионалы, питание отличное
Ulbike Kalybekova
Өте нашар садик!Балаңызды апармауға кеңес беремін!4күн жұмыс жасаған ақшамды бермей,сен түк бітірген жоқсын дейді?Еще сынақ мерзімі 3 күн деп.Ұят жоқ екен басшысында.Тиын тебенге сөз айтып!!!Санитарлық талаптарға мүлдем сай емес!Балалардың ойын бөлмесі тым кіші.Сол кіші бөлмеде 15шақты бала жүреді.Кіші топқа жоғарыдан кабинет жасаған.Негізі кіші топ астында баспалдақсыз,балаларға қауіпсіз болуы керек!Кухнясын айта алмаймын.Өте лас!Балалардың тамақ ішетін үстелдері қап-қара кір.Балалардың тамақ ішетін орындарына күн түспейді,қараңғы іші.Бұл суммаға бұдан жақсы балабақшаға барыңыз деп кеңес беремін!🙌🏻🥰
Диана Оразбекова
Мұрагер-Астана балабақшасыңың барлық ұжымына рахмееееет айтқым келеді🤲🙏💞❤️ Біздің баламызға махаббат пен жылулық, білім, дұрыс тәлім-тәрбие бергеніңіз үшін мың алғыс! Сіздің үлесіңіз оның дамуына, тұлға ретінде қалыптасуына өте маңызды және де керемет екенін сөзсіз...🩷🩷🩷🤲🤲🤲 🩷💞🙏🌸 Естен кетпес ұмытылмас сүйікті балабақшамыз - Мұрагер-Астана 🩷🩷🩷
RS
Riza Serikzhankyzy
Саулет апай , салеметсиз бе. Хотела бы оставить отзыв . Благодарю Ваш садик и Улдану Апай за высокий профессионализм , за теплоту и заботу о наших детках. Мы начали ходить с 05.05.2025 Улдана Апай сумела с особым трепетом приучить нашу Каусар к садику. С первого дня к ней был индивидуальный подход . Благодаря Улдана апай я спокойно работаю , не тревожась за своего ребенка. Благодарю Вас🙌🏻 У Вас отличный садик
МТ
М Т
Ужастный садик , хватило одного дня.
Салтанат Сейткул
Мурагер-Астана садигине 2 жыл болды барганымызга балама унайды апайларга мын алгыс асиресе Динара апайымызга коп рахмет енбегиниздин жемисин кориниз🌹❤️
МЖ
Меруерт Жумасилова
Жақсы бала бақша! 2 ұлым осы бала бақшаға барады. Кіші топта Ұлдана апайға, ортанғы топта Динара апайға. Жалпы жақсы. Басында әрине үйренісе алмай жылап жүрді. Кейін апайлары подход тауып , уйренисип кетти. Пол суык деп жазган алдынгы отзывтарда, жалпы ондайын байкамадык. Балалар сменка мен журеди иште. Иши ыстык. Отопление бермеген кезде директор Саулет апай газбен жылытып иши ыстык болады аркашан. Бирнеше турли кружоктары бар. Каратэ, би, робототехника, зерттеуши . Заведующая да оте жаксы педагог. Баска садиктерде заведующаялар ата аналармен керисип журсе, Динара апай оте адамгершилиги мол адам. Балдарынызды уайымдамай берсениздер болады. Кери байланыста жаксы. Апайларынан отинсен миндетти турде жауап берип, жандары калмайды.
БА
Багдат Абитаева
Отличный детский-развивающий центр,грамотный коллектив, ребенок многому учиться,Апайки все носители казахского языка и поэтому дети разговаривают на казахском языке,садик чистый,ребенку нравиться питание,кстати 5-разовое,есть своя мульт студия,робототехника,логопед, хореографии,пение и самое интересное, преподаватель своей авторской методикой,учит детей финансовой грамотности.Наша Каламкас Апай,это вторая Мама,мой ребенок очень её любит, благодарю её за заботу о моём ребенке,рекомендую именно этот садик,сама я и мои родственники очень довольны.❤️❤️❤️
ГР
Гулфайруз Рашидовна
Мұрагер -Астана өте керемет балабақша!Барлық жағдай жасалған.Бастысы ұжым мен тәрбиешілері өте білікті ,баламен қарым-қатынас жасай алатын жандар!Балапандарым осы балабақшаға барады .1 күннен ақ тез үйренісіп кетті,с удовольствием барады!Лаура апайымызға,Ұлдана апайымызға және Маржан апайымызға көп-көп рақмет айтамын♥️
НБ
Н Б
Мы там деткам ставили представление (сказку) там заведующяя собрала с родителей по 1200 тенге, с нами расчиталась по 400 , ушли не стали перед детьми с ней спорить, вообщем безсовестная, и детский сад не очень внутри темно, полы холодные, испарение, воздуха нет детей жалко
🦚🦚🦚🦚🦚🦚 Гульнара
Мурагер Астана оте керемет бала бакша ,уш баламда осы бакшадан мектепке айяк бастык.Тарбиешилери оте керемет жандар ,балларга барлык жагдай жасалган ,Апайлары мейримди ,оз басым бакша сураган ата анага осы Мурагер Астана бакшасын усынам.Уютно комфорт Всё для детей!!Так держать МОЛОДЦЫ!
Босия Босик
Неше жастан кабылдайды??
АK
Айнура K
Отличный садик, 2 детей ходят сюда, им самое главное очень нравится! Воспитатели очень добрые, умеют находить общий язык с детьми
Нурлан Мырзабаев
Оте керемет балабакша менин 2 балам осы балабакшага барады тарбиешилери оте жаксы рахмет сиздерге Алла разы болсын
afro moska
нам ОЧЕНЬ нравится данный детский сад. Рекомендую. Особенно робототехника, домбра, мультстудия, научные проекты интересные. Воспитатели добрые и открытые. цены хорошие. В общем лучший садик
GK
Gulnur KGK
Садик просто отличный. Ребёноку с первх дней все понравилось, ходил с удовольствием. Персонал садика очень хорошо подобран, все отзывчивые, приветливые.
Нурлан Карымсак
Очень отличный садик
Алия Кенесова
Ужасный детский Сад ! Я в шоке как вот де родители все ещё туда ведут своих детей! Мне очень жалко детей которые туда ходят ! Столовая , меню все ужасно не по санпин! Игрушек нет ! Прохладно ! Сплошной минус !!!!
AI
Aimira Issatayeva
Өте керемет балабақша! Бізге қатты ұнады!Топ жетекшісі Зульфия апайды балам өте қатты жақсы көреді. Балаларды әр түрлі білімге баулып, күнде бір жаңалық үйренәп келеді. Тамақтары да дәмді , әрі тойымды!
Diana TV
Очень хороший садик, рекомендую! Дочка ходит с удовольствием, замечательный двор, столько зелени
Shokan
Отличный детсад. Хорошо кормя, но самое главное с детьми занимаются в отличие от других детсадов
Арайлым Ахмадиева
Вообще ужасный садик
Айгерим Курмашев
отличный садик! очень нравится!