Авиабилеты
3.9
3.9
Akniyet Komargali1 отзыв
12 июля 2025, официальный ответ
Рақмет за отзыв! Хабарласыңыздар, қызмет көрсетуге, қызмет сапасын жақсартуға тырысамыз! Жолдарыңыз болсын!
БС
Бауыржан С9 отзывов
6 июля 2025, официальный ответ
Қайрлы күн! Біз маселені реттеу үшін,жеке номеріңізді қалдырыңыуыңызды өтінеміз! Рақмет,за отзыв!
СБ
Сабрина Байбакушева4 отзыва
25 апреля 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв! Когда пришли, мы всегда открыто! Можеть чай пью, мы тоже человек!
ЖС
Жулдуз Сураганова2 отзыва