Частные детские сады
ТОО Балжан Нұр
НБ
Нуржамал Бахитова
Балжан-Нур бала бақшамызды қимастықпен қоштастық,үш жылда бақшаға да ,ұжымға да бауыр басып қалыппыз. Баламның өміріндегі есте қаларлық алғашқы әрі соңғы бақшасы. Балжан Нұр ұжымына алғысымызды білдіре отыра,тек сәттілік,жақсылық тілейміз,табыс!🤗🌹
ZY
Zhanna Yesbek
Хочу поблогодорить Розу Тугаевну за прекрасный садик,подход к каждому ребенку.Всегда проводят мероприятие .Мы в этом году выпустились до сех пор скучаем по садику .Очень чисты большой садик .Спасибо всем преподавателям и няням
2 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв! Это работа Всего коллектива , желаем здоровья и успехов нашим деткам.
Айзат Садық
Балжаннұр бал бақшасында баламды бергенмін.Тәрбиешісі балама өтірік бәле жапты.Баламның сөйлемейтінін пайдаланып қырық өтірікті айтты. Әрине баламды бұзық емес дей алмаймын.Бала болғасын бұзық болады.Нянясы да қызыма тіл тигізді. Айтарға сөзім жоқ. Баланы садиктен шығарғысы келсе бәріне де барады екен.
26 августа 2025, официальный ответ
Құрметті Айзат С жайдан жай баланы шығармаймыз, ең алдымен толық баланың аты жөнің жазыніз, қандай т…
Индира Кульмагамбетова
Такой сад я даже не видела в домах бизнес класса)) чистый уютный Даже воспитатели вежливые) надеюсь не только с нами но и с детками😁 Мои любимые племяшки Айсултан и Асылым посещают данный сад) очень любят апаек своих😊
ШС
Шаттык Садыкова
Балжаннұр балабақшасы ашулануға мүмкіндік бермейді, себебі басшысы Роза Тугаевна білікті көшбасшы, тәрбиешіміз Жанира апай кәсіби шебер😊👍. Қызыма қатты ұнайды. Барлық жағдай балалар үшін жасалған. Барлық талапқа сай. Сіздерге кәсіби өрлеу тілеймін🌷🌷🌷шынайы пікір💞
3 июля 2025, официальный ответ
Рахмет! Балалар бақытты болсын, кім мемлекеттік балабақшаға ауысып кеткен бізге өте ауыр болады, бір…
ҚД
Қаршыға Дуйсембаева
БалжанНур бала бакшасы керемет. Басшысы да, тәрбиешілер де өте жаксы. Сонын ішінде Енилик Ерланкызына коп рахмет. Балалардын тілін жаксы тауып, еркелетіп журеди.
Aziza Andakulova
Мен осы балабақшаны таңдағаныма еш өкінбеймін меңгеруші Роза Тугаевна өте жақсы кісі қамқор,барлық баланы жақсы біледі ата- аналармен жақсы жұмыс жасайды балдәурен тобының тәрбиешісі Жанагуль Қосылбекқызы мың алғыс екі қызымды тәрбиелеп білмегенін үйретіп білім беріген. Сізге көп рахмет тек қуаныш күндеріңіз көп болсын.👌👌👌👌
Маржан Пейсенбаева
Балабақшаға алғысым шексіз .Баламды 2 жасқа жетпей бердік.Алғашында қорқыныш болды .Бірақ 1 айға жетпей результаты көрінді .Жанира Балтабайқызы білімділігі мен балалар мен жұмыс жасай алуына өте ризамын .Жұмыстарыңызға сәттілік ❤️
Aliya Abdykarimova
Балабақша просто супер. Қызым 2 ге толмай барғанбыз, биыл қоштасамыз. Ұлым тоже 2 жасынан барады👍 күшті ұнайды осы садик.
ЗТ
Зарина Тасбулотава
Балжан Нұр балабақшасына мың рахмет. Райхан апай кетіп қалса да көп үлесін қосты. Ж. Қосылбекқызы, Ақнұр апай ерекше рахмет Дина апай Енлік апайларға Үш баламдыда жақсы тәрбиеледі деп ойлаймын Баланың балдай тіліненде аңғаруға болады бақшадағы жағдайды.барлығын айтып келеді апай апай деп аузынан түспейді. тамак беретін няня апайларымызда күшті. Асия апай молодец баламен бірге тілін табады. Роза апай жұмысынызға береке берсін. Тамаша бақша.Жасай берсін.
Молдир Кисыкова
Хочу выразить благодарность садику Балжаннур!Роза Тугаевна очень хороший руководитель ,всегда относится с пониманием к родителям .отдельно отметить воспитателя Акнур Батырханкызы ранее мы не ходили в сад ,воспитательница помогла адаптироваться моему ребёнку ,мой ребёнок с удовольствием ходил в сад.По ребенку было видно что с ними занимаются 👍мы не сменили бы сад если не переезд.
Катя Иванова
Очень хороший садик, с 2022 года по сегодняшний день мои дети ходили в этот сад. В садике всегда чисто, уютно, воспитатели с детьми занимаются. Дети мои приходили домой довольные. В связи с переездом покидаем наш любимый садик, будем скучать)
16 февраля 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв, нам тоже не легко расставаться с нашими воспитанниками, желаю чтоб Ваш ребенок быс…
Malika Nuritdin
Садик керемет👍🏻👍🏻👍🏻❤️
НА
Назерке Аманжол
Хотелось бы оставить хороший отзыв про этот садик НО одно есть но. Все было нормально пока мы были у Дина апай как перешли в группу Райхан, все изменилось эта женщина очень грубая и не компетентная трудно верить что она умеет работать с детьми!!! Я так понимаю у них ты как родитель ничего не должна спрашивать, на все твои вопросы отвечает агрессивно!!! Одним словом была в ужасном Шоке!!!!!
Торе Султан
Күшті балабақша 👍
SS
Selena Si
Все было нормально, но как только в группу пришла воспитатель Райхан, сразу появился негатив: воспитатель не доброжелателен, не толерантен, не скрывает свою неприязнь, общается с родителями ребёнка будто это и не воспитатель - профессионализма ноль. Считаю, что человек, который избирателен к людям по каким-то параметрам/национальности, не может работать с детьми и не сможет научить детей хорошему/доброму.
22 августа 2024, официальный ответ
Вы пришли в группу с каз языком обучения, поэтому если воспитатель требует повторить на казахском яз…
Айгерим Ибраимханқызы
Балжан Нұр балабақшасы керемет!!!Роза Тугаевна әркез түсіністікпен қарайды!!!Апайлары да білімді…Екі баламда осы садиктен өсіп жатыр…Алла қаласа 3 шімді де береміз бұл садикке😘😘😘💐💐💐
Art-Fiesta-Astana Касымова
отличный директор Роза Туғанына. Воспитатель Райхан апай. Чисто,вкусно и хорошо воспитывать детей
1 августа 2023, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо, что выбрали нас 😉 Ждём вас в гости снова ❤
ZM
Zhanna Myratovna
Хочу поблагодарить руководство Розу Тугаевну за большой вклад,и Райхан Сайтбекқызы за те знания которая нам дают,за развитие наших детей.Ходим больше 2х лет очень довольный.
Ангелочек Тятых
Самый лучший садик ! Воспитатели знают свое дело !! Кто приходит к нам в первые , остаются очень доволены!! Садик просто класс туда ходят все мои дети . Стораюсь всем его советовать . Воспитали очень клалифицированные , и знают свое дело !!!
МШ
Маржан Шакиртова
Самый лучший садик. Индивидуальный подход к каждому ребенку. Квалифицированные воспитатели, имеющие многолетний опыт работы. Самый лучший директор-Роза Тугаевна. Всем советую!
СА
Сымбат Ахметжанова
"Балжан Нұр "-балабақшасы өте жақсы садик, тамақтары, тазалығы, іші жылы ,тәрбиешілер балаларға жақсы қарайды , оқу-тәрбие жұмыстары жүргізіліп жатыр , балаларыңызды осы балабақшаға берсеңіздер еш өкінбейсіздер.
Мухамеджан Дарменшиев
Балжан нұр балабақшасы өте керемет 👍менің 2ұлым барады тәрбиешілері өте жақсы керемет 👍😘көмекшілеріде өте жақсы 👍😘
ДО
Дони Онгаров
Балжан нур балабакшасы оте керемет, тарбиешылеры де оте Жаксы,балалардын тилин жаксы таба биледы 👍Озым ата-ана ретинде балабакшага конилим толады.
Маржан Кулуш
Жақсы садик. Рекомендую.