Сервис по ремонту автоэлектрики
Ремонт стартеров и генераторов
АЗ
Азамат Заидов
Жанибек агамызга размет!не раз обращался Всегда находит причину и устраняет быстро и качественно!и самое главное приемлемые цены
Бауыржан Сериков
В течении 3 лет обслуживаюсь у Жанибека. Всегда работу выполняет на совесть! Цена адекватная! Рекомендую, не пожалеете!
ДД
Дау Дауи
Жаксы жасайды
Жакеңді тапқалы басқа электрикке бармаймын. Өзі ісінің маманы бағасы да жұмысыда сенімді. Нексия мазда гранта аксент бәрін осы кісіге істеткем. Екінші рет мазаламайды ғой істеген жері.
Марат Куандиков
Мыхты мастер екен Жаныбек тез жасап берды өзы жумсын мастеры екен барине аитамын жахсы жасайтын екен маладес барине совет беремын жахсы жасайды
КУ
Канат Умургалиев
Ассалаумағалейкум жігіттер көп жазбаймын Жәнібек деген Автоэлектрикті он жылдан астам таныймын номер бір Автоэлектрик Астанада. Өз ісінің маманы жұмысын тиянақты ұқыпты жасайды.
Kazakh songs
Жәнібек деген автоэлектрик бауырыма алғыс білдіргім келеді. 10 жылдан аса тәжірибесі бар білікті маман ретінде таныдым ол жігітті. Адамгершілігі мол, ерекше жан. Оның жақсы маман екендігін бара қалсаңыздар, үзілмейтін клиенттер тізбегінен байкайсыздар. - деп ойлаймын. Алла Рысдаулет деген інің екеуіңнің істеріңе берекесін үйіп-төгіп бере берсін. - демекпін. Бастарыңа амандық, дендеріңе саулық тіледім.
Асет Исаков
Жанібек жақса электрик екен причинасын тауып тез арада жасап берды біраз жерге барып ауре болған едім текке ақша құрттым
КС
Кайрат Сегизбаев
Ремонт быстро не дорого. Ещё и с гарантией. Буду теперь ездить только к Жанибеку. Человек знает свое дело
ГБ
Гульшат Бекмуратова
очень быстро нашли и устранили все проблемы по машине, очень вежливый и аккуратный электрик Жанибек!
BN
Bayansulu Nazarova
Жанибек рахмет сызге, сенымды, ары багасыда кол жетымды
Досымхан Кенесканов
Жәнібек братан жақсы автоэлектрик. Ақауды қарап, дұрыстап жөндеп берді. Бағасы да қалыпты.
ОМИРАЛИ Аманов
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aleksandr Viskov
Классный Автоэлектрик. На самом деле разбирается. И аккуратно работает. Помог. Советую
Tim Buk
Очень хороший мастер. Все сделал аккуратно и не дорого. Рекомендую!
Samat Zhalel
Обратился с проблемой. Электрик все устранил. Хороший спец
ХМ
Хамит Мирзабеков
обратился этому автоэлектрику остался очень доволен сервисом и качеством обслуживания. рекомендую всем
BN
Bayansulu Nazarova