Мико
Кафе
«Бешбармак-комбо» — 2990 тенге! Детский игровой зал во всех филиалах
*1.06.25–30.07.26, подробности на «Мико».
Заказать доставку
GA
Gulbakhyt Ashirova
Выбран компанией
Өте керемет қызметкерлері, өте сыпайы, көңілді, бәрі дәмді, арзан, музыка, би бәрі бар, таза, ойнайтын алаңы бар балаларға, қысқасы отлично және осы официант жігіт өте тәрбиелі екен, ата—анасына рақмет тәрбиелеген!
Мико, кафе
7 июля 2024, официальный ответ
«Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңыз үшін алғысымызды білдіреміз! Сізді қайта күтеміз! 😊💛»
Дулат Наби
Заказал плов а тут внутри лежит непонятно что , позвал официанта он мне говорит что это карта, а это какая то пленка короче ужас, я так понял они остатки собирают и потом подают гостям, и не смотрят что ложат в тарелку ужасно !
Дияр Какенов
Все класно было мне понравилось 👍🏻
РБ
Руслан Бабабеков
Доставкамен сэт Колектив 21000 алып уш сагат куттик тел котермейт оператор алдайды берипжибердик деп оте нашар персонал, онын алдына заказ берип журдик норм болды енды бузылган Мико
GТ
GuМи ТТ
Іші салқын 2 этаж vip 1 кабина отырып тамақ жеу мүмкін емес Жылу жок жәй сәндік үшін тұр
AD
Abil Dosmuratov
Не вкусные шашлыки
Куаныш Рахимов
Доставка очень долго! Еда уже остыла! Больше тут не буду заказывать!
Ardana E
Адамдар қалай болады кафеде солай әсер етеді,егерде официанттар ұнамаса сіздерде оларға ұнамағандарын ал егер көңілді өтсе демек сіздер өздеріңіз көңілді жансыздар бәрі өз қабылдауында
Диана Македонская
Тазалык жагы ужас суши сасык болып келди
Махаббат Ерболова
Официантка Ақсезим очень приятная,общителная,дружелюбная.Прекрастное обслуживание.
Аягөз Дүйсенбай
Там вапше ужс таракан жүреді ещё пицца асты вапше нан сияқты қаттып қалған жеу мүмкін емес шашлык вапше шикі дұрыс істемиді.ну все норм но таракан это вапше хуже
Гулбакира ❤️
12.12.25 осы күні питца фри суши заказ бергенмін ұнамады дәмі суши нашар фри да тұзы дәмі мүлдем жоқ питцасыда бұрынғыдай емес
Dariya Almaskyzy👋🏼
вип комнаты какие та страшные там было жарко,шторы сломанные, кондиционер стоял но не работал и еще пиццасы майлы. И ещё лас барлык жер.
Назерке Куандыкова
Тамақтары дәмсіз екен. Пловы свежий емес сияқты суып қалған. Игравойына ғана барып едік балалар ойнасын деп суық және бір сасық иіс шығады игравойдан қалай байқамайды өздері. Екінші бармаспыз.
ШИ
Шынар Ибрагимова
Балқантау 48 ге барғанбыз балыл,шашликтері шикі піскен жемедік тамақтары нашар қыздары тез тез келіп тұрды қыздарға рахмет
Нурдаулет Сахибзада
Слишком долгая доставка ждали 2 часа
ХХ
Хусния Халмуратова
Слишком тесно внутри, но еда ваусные
Дариин Шахинкая
Кеше отырып кайттык кушти екен.Аксезим молодец,супер кыз.админ жигитке рахмет 20 мин косып берди.Жигиттерге,кыздарга рахмет от души кызмет етти.Шашлык и крылышки дамди.Бари свежи 👍10 деген жулдыз болса коюшы едик.Шамшнин андерин караокеге косаныздар вообще тема болушы еди.
НН
Ноян Назарбаев
Никогда не берите куырдак тут слишком много лука, мясо отсутствует только кости и жила. Я не стал это есть а товарищ по пытался видно на фото.
Alsuuu Baktiarkyzy
Доставка заняла 2,5 часа. Больше я не буду у вас заказывать, Даже одну звёздочку ставить жалко😡😡😡
ЭК
Эльвира Каюмова
Хочу выразить огромную благодарность официанту Еламану за внимательное обслуживание, вежливость и искреннюю заботу. Всё было на высшем уровне, спасибо за тёплую атмосферу и отличное настроение 👍
ЖС
Жазира Сарсенбаева
Керемет күшті отырдық таза көңілді
Era Era
Ассаламаликум Бугин после 00:00 кызыммен тамактануга бардык адрес балкантау 48 менин ойымша фотодагы шапкасыз отырган жигит администратор болып истейди Сол жигитттин аузынан ак Ит кирип кок Ит шыгып отырды груба айтканда еки созинин бири шешенден боктап отырды биринши залда отырдык бизге Ол боктыкты естип отырган Оте ынгайсыз болып отырдыкта шыгып кеттик груба айтканда сотрудникти Кайдан жинап аласыздар 😡😡😡😡😡
Құдайберген Пердебеков
Плов акция деп жазып қойған сыртына 1390 деп собойға алып кеткен едім 1790тг екен ужыс
ЖБ
Жибек Бердишева
Өте нашар баға сұндық қымбат ( не рекомендую )
DN
Мади Ералы
Кола литр 1190 тг келмеңдер
MZ
Makpal Zulxainarova
Өтеее нашар Балкантау 48 тамактары бағасына сай емес оны ёщоо арзан деп реклама калай жасайсыздар дәміі өте нашар сорпасын кесесі микровалновкаға сырты ысыған ішіндегі сорпа жылымык суу татып тұрр салаттарыы мулде өтірік цезарь ең қымбаттауы сол быракта ол жәй арзан пекински капустадан дайындалған айзберг қайда сонда??? Коласығана норм😁🤭
🔕👨💻Айнурterhabedddddd!1!!‽ ( ´,_ゝ`)
Площадка скучная, да и тут холодно и везде ремонт.Некоторые игрульки разрисованы фломастером, про потолок вообще молчу..Шарики дорогие и сразу раздуваються.Заказ слишком долгий, а ещё бесит то что офицанты заходят в Вип комнаты без стука.Еда 50/50 в целом хорошо но ждать ОЧЕНЬ.ДОЛГО.А ещё батуты приводят к сомнению. они будто опасные.Площадка не плохая, но все же становиться сразу скучно и тут нету нечего особенного например как расскраски, не большие игрушки..А ЕЩЁ ОХРАНЫ ИНОГДА НЕТ В ДЕТСТКОЙ ЗОНЕ.А ещё тут есть маленький дверь который выводит в их задний двор, туда однажды зашёл какой-то маленький мальчик.Они могли бы запереть, или хотябы поставить знак чтобы туда не ходили.И ТУТ ОЧЕНЬ ВОНЯЕТ.ИГРОВОЙ ЗАЛ ПАХНЕТ ЧЕМ ТО СТРАННЫМ, ЭТО..Просто ужасно.Так что детскую зону я бы оценила на 1/10, она старая и скучная.2 звезды скорее всего потому что тут неплохая еда.
S
Samat
ЗДРАВСТВУЙТЕ ВСЕГДА ХОДИЛИ К НИМ БЫЛО ВСЕ хорошо А СЕГОДНЯ ПОДСУНУЛИ ПОСЛЕ ВЧЕРАШНИЙ ПЛОВ И ВЗЯЛИ ДЕНЬГИ ТАК ЖЕ ДАЖЕ НИ ЗДЕЛАЛИ СКИДКУ ПОЖАЛУЙСТА РАЗБЕРЕТИСЬ И ОБРАЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ЕДУ
ДА
Динара Аширбекова
Я не любила суши. Но суши Мико мне очень понравились. Все было очень очень вкусно.
Adil Kabidenov
Холодно
МУ
Мирамбек Укенов
Мико кафесы өте дәмді болды тағамдары керемет және Алпамыс деген керемет обслуживания жасады ризамын
Айдын Кайржанов
Здесь очень холодно, дети замерзли ! Я не знаю в мороз -25 Как здесь будет. Поюсь к этому здесь надо запретит продавать шарики . Каждый раз шарики лопаются и деньги. На ветер!!! Сами в теплох вещах ходят . В других филиалах были . Там все норма . Суда больше не придем !!!
Дина Қабет
Ужасное кафе сеттерын вообще заказ бермеңіздер,шикі ал шикі екен деп қайтарып берсең кешірім сұраған орнына жеген бір штугың үшін ақша төле деп артыңнантқалмайды администратордан бастап бастықтарына дейін адамгершілік емес ақшадан өлген екен 😫 Сеттердің бәрі как попало жасалынған
Мухитбек Керимбеков
1. Иши кора болып жатыр,ремонт, уборной сасып кеткен, унитазда крышка жок. 2. Официанттарга жалынады екенсин заказ алшы деп, и Ол алган заказын Нан жок чай жок салатпен лагман акеп бере салды,артыннша 5 минуттан сон Нан келди пицца келди. 3. Мужски капризы салат сиздерде кордим ботка сиякты.. 4. кой курсын жылы тамак жейн деп 3 шашлык заказ бердим 30-35 минуттай куттим Ол шашлыкти, фотода кушти багасына Сай болып тур...келди деп енди жейн десем Ана шашлык прям салкын ыстып акелдима билмим... Утка каны шыгып тур дурыс писпеген.. люля кебаб катты.. баранина чуть нормально.. билмим менин аузым куймесин дедима салкын шашлык бере салды... 5.иши салкын. Кишкенетай балдар шубырып жур, катты шум .. Жалпы Инстаграмнан карап келип едим оте оте нашар екен... Шынайы отзыв
ГА
Гулзат Абдрасилова
Чисто и комфортно, суши и пицца очень понравились. Так же отмечу вежливое и быстрое обслуживание.
НА
Нелли Амантаева
С семьей советую посетить, заходили. Понравилась и кухня, и детям есть где поиграть.
ГТ
Габит Тусупов
Ужасная доставка Беш холодный пришел полтора часа ждали доставку
K
Kussainov
Самое отстойное место, грязное,ложки даже грязные, заказ час ждал , сказал 20 минут,не вкусная еда.
GK
Gulzhi Khan
19.11.2025ж. Өте нашар жер! 1. Антисанитария. Тазалық атымен жоқ! 2. Балалар ойнайтын жерде жағымсыз иіс бар. Және тазалық жоқ. Суық. Түнге дейін жылуды қоспады. 3. Ыдыстарын дұрыс таза жумайды. Тарелкедегі қатып қалған тамақ қалдықтары мен сатпақ болған бокалдар! 4. Уақытында еденді жумайды. 5. Тамақтары суық, шатасып басқасын әкеле салады. Суық тамақты ыстық қой дейді. 6. Даяшылар келіп болмайды. Адам аз болды. Өте аз болды. Соның өзінде үлгермейді. 7. Фильтрдан су құймайды. Мен қайнатылған судан білдім, кәдімгі құбырдың суы екенін. Яғни краннан алып құйя береді шәйге де бәріне де! Баламен келетін жер емес. Өйткені тамақтары да тазалығы да сай келмейді!!!
Дидар Бектурганов
Дети играют на площадке, родители наслаждаются шашлыком, идеальное кафе.
Аймангуль Насонова
Кафе просто создано для семьи, уютная атмосфера, плюс игровая зона и еда вкусная.
Дамас Махамбетов
Подача блюд быстрая и всегда все теплое, только что сделанное профессионалами. Обожаю здесь кушать
ДТ
Дания Темирханова
Сервис О заказды узак кутиик официант Кыз 4сагат отырдык Бир ретте келмеди шакырсак келеди недовольныи боп ,тамактары суык боп келди,клиентке Деген сыиластык 0 игровои зона 10/3бага беремин ищи суык газон суп суык ещё Су бала шагам носкилер Су болды неприятно болды Рысбек мырза персонал мен ЖД жаксылап жумыс жургузу керек
Айсара Касымбай
0 деген баға беремін. Просто ужас. Тамақтары суып қалған.Дәмі жооқ Игравойы сасып кеткен. Бір шетінен ремонт жасап шаңбасып жатыр. Қызмет көрсетуіде 0. Бармаңыздар өкініп қаласыздар . Бірінші рет бардым енді бармаспын. Тек рекламасы ұшып тұр. Барлық.жерден аша.бергенше сол 2-3 еуінің жағдацын.дұрыстаса санға емес сапаға жұмыс жасаңыздар
АЖ
Айсара Жиенбаева
Приятная музыка и атмосфера. Не только поела но и отдохнула хорошо.
Наргиза Сауранбекова
Суши лучшие, рыба свежая не разваливается. Очень понравилась и вежливое обслуживание.
ДИ
Даниярбек Иманбаев
Уютное место с вкусным кофе и хорошим обслуживанием, персонал приветливый. Отличный выбор для завтрака. Рекомендую!