Общежитие
4.9
141 оценка
РГУ Республиканская специализированная школа-интернат-колледж олимпийского резерва им. К.Мунайтпасова
4.9
141 оценка
𝒜 ❤︎3 отзыва
Аида Таукенова5 отзывов
Korganvvaa B1 отзыв
Assem Калыбекова17 отзывов
Мен осы интернаттың жас түлегімін. 2013 жылы осы оқу орнына түсіп, 2020 жылы оқуымды аяқтадым. Кейін тағы үш жыл спорт колледжінде білім алып, 2023 жылы колледжді сәтті аяқтадым. Осы алған білімім мен тәжірибемнің арқасында өзім бітірген мектебіме интернатқа жаттықтырушы болып жұмысқа қабылдандым. Қазіргі таңда таеквондо бөлімінің жаттықтырушысымын. Бұл мен үшін үлкен мақтаныш әрі жауапкершілік. Кеше ғана осы жерде шәкірт болсам, бүгін сол жолмен келе жатқан балаларға бағыт-бағдар беріп жүргенім осы оқу орны берген тәрбиенің, білімнің нақты нәтижесі деп білемін. Спорт колледжі маған өте қатты ұнады. Мұнда спорт пен білім қатар дамыған. Білімді, тәжірибелі апайларымыз әр оқушыға шын ниетпен қарап, үлкен қолдау көрсетті. Тұрмыстық жағдайы, тамағы, тәртібі барлығы оқушының дамуына бағытталған. Әсіресе Калиова Ардақ Кастайевнаға алғысым шексіз. Ол кісі бізді ешқашан бөліп-жармай, өз қыздарындай көріп, барлығына бірдей әділ әрі мейірімді болды. Әр оқушыға, әр тәрбиеленушіге көзқарасы тең, нағыз ұстаз деп айтуға болады. Осы оқу орнында оқи жүріп, мен нәтижелі болып, көптеген жетістіктерге жеттім. Көп армандарым орындалды. Бүгінде спортпен қатар білім алып, сол білімімді туған мектебімде шәкірт тәрбиелеуге жұмсап жүргенім осы спорт мектебі мен колледждің үлкен еңбегі. Бұл оқу орнына шын жүректен алғысымды білдіремін және болашақ спортшыларға сенімді түрде ұсына аламын.
Читать целиком
Нурали Даниярович2 отзыва