Жасмин
Банкетный зал
Shayakhmet _
Банкет прошел отлично, обслуживания и кухня хорошо выполняют свою работу
Алиман Мырзатай
Жасмин тойханасын таңдағанымызға еш өкінбейміз. Тамақтары өте дәмді болды. Официант қыздар молодцы. Бешбармақ сочный, мощный болды. Дайын меню таңдаған едік. Бәрі керемет. Ештеңеге алаңдамай, дайынға келдік. Администраторлар Гүлнар,Бақытгүл апайларға рахмет!
manalovaaa. n
Обслуживание — ноль, и администратор, и официанты грубые ужас.
ZA
Zhanna A
Отличная кухня, бешбармак понравился! Очень вежливый администратор, идеально для компактных мероприятий
БМ
Ботагоз Мустафина
Sabina Mendykulova
Недавно провели мероприятие, нам все понравилось! обслуживание, еда, приветливый персонал. Все чисто, красиво! Спасибо вам!
ainaz k.
17 сентября справляла юбилей 50летие, кафе очень хорошое, кухня все было вкусно, официанты хорошо работают,администратору отдельное спасибо за такой той👍☺️
Светлана Тулебаева
Провели сегодня банкет Все было так вкусно и уютно И чисто Персоналы вежливые знают свою работу очень приятно проводить здесь банкет придем ещё Особенное благодарность Бахыт тате очень заботливая переживала за наш банкет и все прошло супер Благодарю коллектив тойхана Жасмин
RT
Roza Tynykina
Сәлеметсіздер ме! Біз тойхана Жасминде ҚАТЫМ откіздык, Гульнар БИляшевна тойхананы басқаратын адам , оте жақсы атқарып берды , дастархандары мол, су, шай, май бары менюға кіреды екен, бағалары өте арзан! Админ Бақыт, аспаз Махаббат және официантарға рахмет! Тамақтары өте дәмді, етті жақсы пісіріп берды! Тойхана Жасминға тағы келемыз!Жұмыстарын жемысты болсын! Евразияның жанында тойхананың тұрған жеры, парковкада бар екен! Локациясы өте жақсы! Бары ұнады! 14 қырқүйек2025ж
A.
Aldik .
Августын 28і “Жасмин” тойханасында өз мерекемізді тойладық, бәрі жақсы өтті администратор Бахыт татеге көп рахмет тойымызды жоғары деңгейде өткізіп берді. Дайын меню алдық,дастархан мол болды, первое,второе,салаттары бәрі дәмді. Выпечка бәрі свежий болды. Тойхананын іші әдемі және таза,тойханаға кіре салып мерекелік көңіл күй пайда болды. Келген қонақтарымызға бәрі ұнады. Жасмин тойханасынын ұжымына көп рахмет,айтатын сөздеріне тұрып бәрін жоғары денгейде өткізді. Осы тойханада тойларыңызды өткізсеңіздер еш өкінбейсіздер
ЛИ
Луиза Ибраева
ресторан маленький, с детьми не удобно посещать мероприятия в данном заведений, больше подходит для не больших мероприятий. официантов мало, пришлось самой убирать салфетки и наливать напитки. из плюсов есть зона для подготовки подарков и закусок. вкусное меню, еда не разнообразная, но вкусная.
Асхат Ногайбаев
Жасмин ресторанда той откиздик,керемет өтті. Ырысжан карындасымызга коп коп рахмет. Бизге жаксы қызмет көрсететі,Бақытты бол.
D
Жақында Жасмин тойханасында ата-әжемізге әруағына бағыштап құран оқып,ас бердік.Сырттан басқа қаладан келген қонақтарды абыроймен атқаруға "Жасмин" ұжымы көп көмектесті. "Дайын меню" таңдағанымызға қатты қуандым. Еті өті дәмді,жұмсақ👍 булочки,пирог,бауырсақ бәрі свежий ещё дәмді. Бәрі молынан, берекелі болды. Гүлнар апай мен Бахыт апай бастаған ұжымға үлкет алғыс білдіремін. Біз жолдасым екеумміз бірінші рет ұйымдастырған соң қатты уайымдадық. Сіздер көптің ризашылығын алуға себепші болдыңыздар 🤲🏻 Тойханаларыңыз қуаныштың үлкен шаңырағы болсын! Ішінен шаттық,қуаныш,той үзілмесін!🙌🏻
NB
Nurgul Beisenbaeva
Осы Жасмин тойханасына өте ризамын басшысы Гүлнар ханымғада әкімшілігі Бақыт апайғада көп-көп рақмет қай кездеде той немесе жақсы жиындарымызды өткізуге барғанда үнемі ақжарқын жайдары міңездерімен күлімдеп қарсалып адамға сондай тиімді дайын менюды ұсынады маған ол жердін дайын меню ұнайды еш уайымдамай тек дайын дастарханға қонақтарыммен бірдей уақытта барып тойлап кете берем аспазшылары даяршялары бәрі тамаша жандар аспазшылардын қолынан шыққан дәмді тағамдары салаттар бауырсақтар тағы басқа дәмдері тіл үйіреді,қазақтын ұлтық тағамы еттамақты өте ерекше дайыдайды дәмділігі сонша быраз уақытқа дейін дәмі кетпейді таңдайдан маған ұнайтыны тазалығы жылы шыраймен қарсы алып шығарып салатындары және керемет дастарқаны сонымен қатар тойхананың атмосферасы аурасы өте тамаша.Маған Астана қаласында тойды қай жерде өткізсем болады деп сұраған кісілерге мен Жасмин тойханасын ұсынар едім еш өкінбейсіздер тек қуанып риза болып бар отбасылық үлкен жиын тойларды солжердеғана өткізуге белбуасыздар,маған өзіме ерекше ұнайды сондай керемет тойхана😘👍
ФИ
Фариза Искакова
Жасмин мейрамханада той өткіздік. Маған барлығы ұнады. Админдары ды,поварлары да,официанттары да. Үлкен рахмет,көңілімнен шықты. Бастысы все в включено,и вкусно.
BAKHYTZAN IBRAYEVA
Мы провели в Жасмине поминки 40 дней нашему родному брату и отцу. Всё прошла отлично: начиная от сервиса и обслуживания. Большое спасибо администратору Бакыт и всему обслуживающему персоналу.
AB
Aliya Batyrbolatkyzy
Тойхана унады, конак болып бардым. Обслуживание, меню все на высшем уровне. Улкен Рамет!
ББ
Ботагоз Ботагоз
Жасмин Мейрамханасына үлкен алғыс айтамын, тағамдары өте дәмді, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде той керемет өтті👍👍👍👏👏👏❤️❤️❤️
ДБ
Джамила Бекбаева
Тойым өте жақсы өтті, бәрі әдеми болды. Жасмин тойханасында бәрі под ключ: дайын меню, бешбармақта ішінде, бізге өте ыңғайлы болды, ештеңе іздеп әлек болған жоқпын. Өте ризамын❤️❤️❤️🌟🌟🌟
ЖБ
Жадра Байкенова
Тойхана керемет, бірнеше тойда болдык, қызметкерлері де жақсы, тамағы өте керемет🌹🌹🌹
МШ
Меруерт Шымыр
Өте керемет мейрамхана, жаныңа жайлы отырыс, мереке силай білетін адамдар жұмыс істейді. Дастарқанға мін жоқ, бәрі дәмді
Жадыра Жаркынбеккызы
Іші кең , жарық . Жақында той өткіздік , бәрі ұнады , жоғары денгейде жасалды . Мәзірлері түрлі тағамдарға толы , өте дәмді !!!!
ГЯ
Гульнара Яруллина
Нормально
Даурхан Аният
Вчера отмечали юбилей нашего папу, все прошло на ура. Отличный банкетный зал! Просторный, красиво оформлен, кухня вкусная, персонал вежливый. Всё прошло на высшем уровне — рекомендую!
Акнур .
Все очень классно
AI
Aynaaa Imaaan
Тамағы өте дәмді, әсіресе еті, үйдің асындай, дастархандағы тағамдар әдемі, аппетитно. Екі рет ас бердік, бағасы да ұнады. Орналасқан жері де орталықта, ыңғайлы. Гүлнар ханымға мың алғыс! Той өткізуді бұйырсын, осы мейрамханаларда🙌
tlz.n 🎱
7 мая 2025 года мы отмечали в ТойХана Жасмин юбилей — 60 лет. Праздник получился просто великолепным! Зал просторный, красиво оформленный, с приятной атмосферой. Обслуживание на высоте: персонал вежливый, внимательный, всё подавалось вовремя и с улыбкой. Отдельная благодарность за тёплое отношение к гостям. Еда была вкусная, сытная и красиво оформленная — особенно понравились горячие блюда и закуски. Музыкальное сопровождение и звук также на хорошем уровне. Большое спасибо ТойХана Жасмин за отличный приём! Обязательно вернёмся снова и будем рекомендовать всем.
КK
Касымова Kasymova
12.04.2021 Тусау кесер жасмин тойханасында жасадык. Той жаксы отти. Жасмин тойханасынын ужымына Жане Бакыт апайга улкен алгыс.Аспаздар оте дамди жасайды. Бешбармак оте дамди, бари молынан. Конактарым риза болып кетти. Салаттар👍🏻барин жеп койыпты. Желинсе ол салаттардын дамди болганы.Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер. Фотозона от aisana.decor 8 (778) 146-96-69
ТА
Турсунай Адина
Отличная тойхана! Вкусная еда, богатый дастархан, красивое оформление, хорошее обслуживание! Спасибо за праздник!
Ai Ai
Бүгінгі тұсаукесер той өте ұнады, аспаздар тамақты күшті дайындады, етті өте дәмді пісіріпті, салаттар да ұнады, ресторан админстраторы өте сыпайы және жағымды кісі екен, бәрі ұнады, рахмет😇
Нургул Каки
Обслуживание ужасно антисанитария
Акмарал Базарбеккызы
Провели Узату , кухня вкусная . Но администратор и официанты очень подвели . Со столов мусор убирали сами , чай и напитки наливали сами . Форма у официантов грязная , разная . Санузел страшный .
GZ
Gulbakhram Zhandaulet
Жасмин тойханасының ұжымына алғысымыз шексіз.Тойымыз керемет өтті, тағамдары өте дәмді, мол. Дайын меню өте ыңғайлы
ZK
Zhanat Kenzhetaev
Жасмин тойханасының администраторына, поварлары мен персоналдарына Рахмет үлкен! Суббота күні той күшті өтті, Тойхананың іші жақсы, әдемі, тамақтарыда дәмді. “Бәрі бізден” менюді алдық, стол мол болды, қонақтарымызға ұнады, Рахмет!
АЕ
Асем Еншибаевна
24.11.24ж. Анамыздың мерейтойын өткіздік. Той өте жоғары дәрежеде өтті. Тойхананың администраторына, официанттарға әсіресе повар мен тамадаға ризашылығымызды білдіреміз. Тамақтары өте дәмді болды. Той көңілді өтті. Қонақтарымыз өте риза болды. Еңбектерініз жана берсін. Үлкен Рахмет 🙏.
Сабина Кенжетаева
Хотим выразить искреннюю благодарность ресторану за понимание и за прекрасно организованное мероприятие! Всё прошло на высшем уровне: атмосфера, обслуживание и, конечно, кухня — всё было безупречно. Гости остались в восторге, а администрация и персонал проявили высокий профессионализм. Особенно хочется отметить вкусные блюда, которые стали настоящим украшением нашего события. Мы без сомнений будем проводить будущие мероприятия здесь и обязательно порекомендуем вас нашим друзьям и коллегам. Спасибо за прекрасный опыт!
Аzi Zh
Все очень понравилось, особенно администрация. Спасибо🫶
ЗС
Зарина Сарсенбаева
На днях отметили у вас мероприятие, хочу сказать спасибо большое! Все было чисто, вкусно, красиво и обслуживание хорошое.
S
Sweet
Осыдан 2 апта бурын осы тойханада тойымызды откиздик, дайын менюга заказ бердик, барлыгы тамаша отти 😊тойхананын ужымына коп ракмет 😘
SM
Saltanat Mautova
Праздник был испорчен! Делали кудалык, администратор не пришла, Все было грязно, про туалет вообще молчу, вытянул только тамада и повар. Хозяйка вообще проигнорировала обращение, оплатили все заранее как положено,». Не советую проводить там мероприятия и не советую платить 100% оплату до проведения праздника ! До сих пор осадок
RV
Raisa Vakhitova
Заказали банкет , администратор не пришла , не подготовила зал как положенно , везде грязно было туалет стулья шторы на окне грязно , так как не было администратора весь персонал работал слабо на отвали , звонили хозяйке она не предприняла ничего , не понравилось не советую . Не ухаживают за помещением совсем запустили хотя место хорошее. Испортили нам праздник к сожалению. Когда смотрели админ сказал перед банкетом конечно все постираем помоем. Спасибо только повару.
КЖ
Кайрат Жакипбеков
Лагман супер. Все вкусно. Но чуток дороговато
ЗМ
З М
Кухня вкусная,но нет администрации ,официанты слабые ,туалет страшный
AB
Aiym Bekbolatova
Әкеміздің жылдық асын өткіздік. Бәрі абыроймен өтті. Дастарханда бәрі берекелі, еті жұмсақ болды. Алыстан жақындарымыз келгенде осындай жауапкершілік сәттерінде Гүлнәр апай мен командасына сеніп тапсырамыз. 100% сеніміміз ақталады. Аллах разы болсын.
Ilyas mussin
Бүгін Жасмин Тойханасында Құдалық тойын өткіздік Тойымыз жоғары денгейде өтті Осы тойхананын администраторына , повор апайларына , оффицантарга ризашылығымызды білдіреміз! Қонақтарымыз өте риза болды! Бешбармақ 👍 Бәрі жылы жүзбен қарсалды!!! Енбектерініз жана берсін! Көп көп рахмет ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Красивая Девушка
👎🏻………..)))))))
ГТ
Гульжан Тулежанова
Кеше Нуржамал Курбымыздын 50 жас тойы отти өте керемет жоғары денгейде Жасмин ужымына рахмет алғыс айтамыз
Алимансұр Сүйінбек
Ұлымның тұсау кесер тойын өткіздік. Дайын меню алғанмын тамақтары өте дәмді болды. Қонақтардың көңілі толып кетті. Жасмин тойханасының ұжымына рақмет айтам.
БТ
Ботагоз Турлыбекова
Хотела написать отзыв О Кафе Жасмин, 26 мая у нашего папы Был Юбилей 50 лет как закончили Школу, Всё Понравилось, Салаты Вкусные, Спасибо Администратору и Всем Кто помогал🙏🙏🙏🙏
AD
Aliya Daniyar
Қалжа тойды жақсы өткіздік, бір салат қана тұзды боп кетті, қалғаны ұнады.