ДараBoss
Частный детский сад
ГМ
Гульнура Мылтыкбаева
Балам 11 айынан 2 жарым жасына дейн барды осы садикке,гос садикке ауысканша,улкен рахмет апайларына,балама касык устаудан бастап,горшокка баруга дейн уйретти. Еңбектеріңіз жаусын. Рауанның анасы)🥰
GA
Goha Argin
Балаларым осы садикке барған сон еш қандай садикке барғысы келмей кетті.Флешканы қалдыр деді.Қалдырдым.Жоғалтып алды.Флешкамда көп нәрсе сақталған еді.Безответственные.
Мухтарова Асия
Кызым 2 жылдан бері барады,өте керемет садик Апайлары да өте жақсы Тамақтары да күшті,үйге тойып келеді🫶🏼
Жибек Султанмурад
Балабақшамызға қабылдау жүріп жатқанын хабарлаймыз.Балаңызға жақсы орта мен сапалы білім іздесеңіз,біз сіздерді күтеміз.Бес мезгіл ыстық тамақ ,жас ерекшелігіне қарай құрылған топтар мен білімді мамандар сіздерді күтеді.
UM
Umarhon Mirjalalov
Керемет садик маған унайды балаға жахсы қарайды тамақтары барісы жахсы рахмет коп коп
Жазира Маукенова
Очень хороший садик. Ходят 2 детей. Воспитатели нянячки хорошие дети рады ходить туда. Большое вам спасибо за детей.
Tofu GG
Керемет садик , Дарабос ужымына Рахмет !
Ainur Zabit
Бізге садик ұнайды👍 Екі ұлым, кіші және үлкен группаға барады. Апайлары, нянялары қарапайым, жақсы. Әрдайым күлімсіреп қарсалады🙌 Балдарыма жақсы қарайды. Заведующий апайыда керемет адам. Барлығын нақты түсіндіреді👍
ГГ
Гулжайна Гулжайна
Тамаша балабақша, тәрбиешілер мен көмекші апайлардың бәріне үлкен рахметімізді айтамыз! Қызым балабақшаға барып көп нәрсе үйреніп жатыр. Тамақтары да жақсы! Сая апайға көп рахмет❤️ Тәрбиешіміз Армангүл апайға да рахмет❤️ Жібек апай әрқашан керемет күтіп алып, шығарып салып тұрады❤️
ЖБ
Жангул Борибаева
Оте керемет балабакша.Мен балабакшага мын алгыс айтамын.Бурынгы садикте апайына уйрениспей, ашыла алмай, сойлемеди.Бул балабакшага кызым куанып барады, гаршокке уйретти, баламен Тил табысуы оте жогары.Керемет атмосфера сыйлай алады.Мен апайларына ризамын.Калжан апай, Жибек апайы, Сая аапайы ,Армангул апайына Рахмет. Осылай бар ыкыластарымен балага конил болип, билим уйретип жаткан. Балабакшанын гумыры узак ари жемисти болсын!
ЗБ
Зарина Бексеитова
Отдала ребёнка в этот садик и довольна. 4 садика до этого испробовали.дажа в один нянечкой устраивалась чтоб приглядеть за своим ребёнком. К сожалению во всех садиках хоть зима хоть лето вечно сквозняк. Мой ребёнок не выздоравливал. Адаптация тоже конечно есть.ноо они окна проветривали даже в апреле при детях которые в шортиках и футболочках и 2 двери было, что создавало сквозняк.а здесь в Дара босс апайки хорошие. Один вход и выход из садика т.е. нет сквозняка как в других.к ребёнку индивидуальный подход. Развивающие игры. Не дорого. И туда входит и хореография и английский.постоянно отправляют видео отчёт родителям
AМ
Aidana М
Садикке екі баламды апарамын екеуі де довольные. Тамақтары да жаксы. Марина апай, Қалжан апай, Фарида апай, Жібек апай барлықтарыңызға рахмет. Қызым әр келгенде ойнадым, тамак жедім деп келеді. Тамақтарының, оқуларының, ойындарының, үйірмелерінің бәріне видео отчет жіберіп отырады.Камерасы қосулы. өте қуаныштымын.Дарабос ұжымына рахмет♥️
AB
Assel Baibulekova
Нам очень нравится наш детский сад ДараBoss. Воспитателя вежливые, всегда встречают деток с улыбкой. Мой сын очень любит еду этого детского сада 👍👍👍👍 Все на высшем уровне 👍
N.
Nka .
Балабақша ұжымына үлкен рахмет! Күнделікті видеолар келеді, балаларды жақсы қарсы алады!👍 Қызымда жақсы үйреніп кетті🤲🏻 тек дами беріңіздер!!!
Гулсум Аширбекова
“Дарабосс” балабақшасы бізге ұнады. Қызым ясли топқа барып жүр, жыламай, мәз болып қалады. Балабақшада жақсы тамақтандырады, балалармен жұмыс істейді, видеоларын жіберіп отырады. Айгерім апайға рахмет, балалармен өте жақсы қарым-қатынас орнатады👍🙌
Айжанa 1
“Дарабосс” ұжымына алғыс айтамын. Ұлым Али 1 жылдан аса орта топқа барады. Апайларын жақсы көреді, әрбір сабақтарға белсене қатысып, демалыс күндері садикке баруға асығамыз. Тамақтары дәмді. Садикке барғалы сөздік қорымыз көбейіп, ән айтып, би билейді. Көпшілік ортаға үйренді. Осының бәрі “Дарабосс” ұжымының, Фарида апайымыздың және жылы жүзді меңгеруші Жібек апайымыздың арқасы. Рахмет көп көп!!!
Мария Рудина
Здравствуйте Всем! Мне очень понравился садик Дарабосс, один мой ребенок уже ходит 2-ой год, с удовольствием отдала на воспитания 2- го сына. Сейчас у меня подростает ещё один маленький, планирую его тоже отдать в детский сад. Мои дети ходят с удовольствием, я отлично вижу у моих детей идёт большой прогресс по воспитанию со стороны Уважаемых Воспитателей и Нянечек, Детского Сада " Дарабосс". Желаю вам удачи, хорошего Процветания.
СБ
Сабира Баймухамедова
Дарабосс балабақша өте жақсы екен. Біз басқа жақтан келдік. Бізге ұнады. Қызым жақсы, тез үйренісіп кетті. Тәрбиешілерге және Жібек апайға үлкен рахмет.
ML
Marina L
Водим нашего сына с апреля этого года в ясли группу. Всем довольны: хорошо, кормят, занимаются с детьми, отправляют видео с занятиями. Сын с первого дня с удовольствием ходит в садик. Спасибо воспитателям!
GB
Gulshat Bolat
"Daraboss"балабақшасына балаларым қуана барады.Тәрбиешілері де жақсы.Әрқашан жылы жүзбен қарсы алып,шығарып салады.Осы балабақшаға балаларымды сеніп тапсыра аламын.Алла разы болсын. Рахмет сіздерге☺️
Л
Ляззат
Хотела поблагодарить повара этого садика Миру, за то что она всегда кормила дочку вкусняшками и сказать спасибо За ваше тепло и большую работу, За вашу ответственность, ласку, заботу Сегодня примите от нас с дочкой благодарность, Желаем, чтоб жизнь приносила лишь радость.
лб
лакен бокс TNT
Хочу по благодарить сотрудников садика ДараBoss за их терпение и внимание к малышам, они приветливые, вежливые, умеют находить общий язык к малышам. Я сильно переживала, что малышу придется долго привыкать к садику, но на самом деле напрасно переживала. Садик замечательный. Наш малыш стал потихоньку говорить. Огромное Вам спасибо.
AZ
Akerke Zhurqabayeva
Хороший садик,уютно и чисто,везде порядок
Айдана Сулеймен
Салеметсіздерме ата-аналар.Дарабосс садикке үлкен алғыс білдірем,менім үш балапаным да осы садикке барады.Іші таза,тағамдары дәмді ии апайларда өтте керемет улкен алғыс білдірем.💐😘
НН
Назерке Набатова
Салеметсыздер ме аналар!? Дарабосс бала-бакшага барп жургенымызге коп уакыт болды, тарбиешы апайларга жанеде комекшы апайларга оте ризашылыгымды былдыремын. Баламнын озы садике асыгып баргысы кеп турады👍👍👍👍👏👏👏 Менын улымнын апайы оте назык, бала жан Жыбек апайга улкен рахмет 😙😙😙😙
СЕ
Салтанат Ертаскызы
Менин 2 балам барады Садикке. Отте жаксы садик иши таза, адемы, улкен😍. Тамактары дамди👍 Тарбиешилер жаксы карайды 😇
Ainur Eshmurzaeva
Сәлеметсіздер ме? Біз балабакшаға барып жүргенімізге 2 ай болды. Балабакша бізге ұанайды таза жылы тәтбиешілері жаксы ұлымның тәрбиешісі Жібек апайга алғысым шексіз ұлым апайын жаксы. көреді ең бастысы барлық ұжым балаларды жаксы тәрбиелиді.
Кызым барып жургели 2ай болды. Пока бизге унайды. Марина апайга, Алия апайга рахмет, балаларга мейириммен карайды. Мира апайга отдельно улкен рахмет , барин ози колдан писиреди жане адамгершилиги мол киси🙏🏻 Тек баска садиктагылардай утренниктарга ата-аналарды катыстырып, корсетсе деймин!!!
BA
Balnur Abieva
Садик мне нравиться. Сын ходит с 1 года. Не плачет, а наоборот идет с удовольствием. Это самое главное. Питание 👍. Баурсаки печенье сами все пекут.
SA
Sultan Akhmetov
Балабакшаның колемы үлкен, жарык оте жаксы балабакша.Ашылгалы осы балабакшага катнаймыз.Тарбиешылеры жаксы тамағы оте дамиды😋
Назерке А
ДараБосс балабақшасы жақсы маған ұнады.Жибек апайы жақсы қарайды,балама да ұнайды таңертең өзі тұрып апар дейді.Тамақтары да жақсы ,балам кешке тоқ болып келеді.
Baimirza 777
Дарабосс балабақшасы Ерқосай18 көшесінде орналасқан өте таза, кең, әдемі балабақша. Тәрбиешілерге алғысым шексіз! Менің қызым жыл бойына барып жүр. Тамақтары өте дәмді қызым қарны тойып келеді. Тәрбиешілері сыпайы өз ісінің маманы! Сұңқар тобының тәрбиеші Марина апайға алғысымыз шексіз! Тек биіктерден көрініп жүреберіңіз! Еңбегіңіз жана берсін!
Алия Берикболова
Дарабосс балабақшасына алғысым шексіз. Балаларға жаксы карайды. Іші таза, әдемі, тамактары дәмді.
БТ
Балжан Толеген
ОТЕ НАШАР балабакша бала га карай алмайд 1 балаган карай алмаса неге топтат 25 30 бала болады мен тусинбедим сонда Менин балаларым 1 емес 2 рет емес 3рет уйге ози келип тур туски ас уакытынды Марина апай оз жумысына дурс карамады Оздерн актап кана шыгады отирик ти судай айтады коп
Кантарбек Жакия
Оте нашар садик
Айнаш Абилъдина
Мен Жанайдын мамасы Айнаш, биз баламнын Дарабосс бакшасына барганына куаныштымыз,ужымындагы кыздарга асиресе Алия апай мен Гулназ апайга ерекше алгысымды билдиремин, Бунын барлыгы Куанышовна сиздин енбегиниз деп билем, кателеспей оз исине адал жандармен жумыс жасайтын, жалпы енбектеринизге табыс тилеймин,,
27 декабря 2022, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен алғыс білдіреміз ⚘️⚘️⚘️
Анарик Кульм
Здравствуйте я мама Димаша. Меня зовут Анар. В этот садик ходим уже 3ий месяц. Садик просто замечательный. Воспитатели отлично знают свою работу. Наша воспитатель Гульназ апай добрая и спокойная, любящая малышей. Также и остальные воспитатели не могут остаться без хороших отзывов. Такие как Алия апай. Хотела бы сказать спасибо Вам что так хорошо относитесь к деткам . Пусть садик процветает, УСПЕХОВ И БЛАГОПОЛУЧИЯ!!! П.С.В Садике работают и другие хорошие проф воспитатели и добрые нянечки. Я не знаю их имена. Но всем спасибо за их труд!
Астана Нур султан
КУРМЕТТИ ДАРАБОСС БАЛАБАКШАНЫН УЖЫМЫНА УЛКЕН АЛГЫСЫМДЫ БИЛДИРЕМ УЛКЕН РАХМЕТ
26 декабря 2022, официальный ответ
Астана, добрый день, спасибо вам за добрые слова 🔥 Всегда рады вам ❤
Алтыншаш Вагапова
Хочу оставить своё мнение о садике очень хороший воспитатели особенно Алия Хамитовна ей большое спасибо это группе старшей воспитатель очень добрая хорошая мы семьёй ее довольны блогодарю за ее труд 22. 12.22 был у нас утриник очень понравился активный подарки супер как раз сына мечтал о током подарке спасибо всем большое за ваш труд очень хороший садик советую кто ищет садик с хорошими условиями😘😘👍
23 декабря 2022, официальный ответ
Алтыншаш, спасибо, очень приятно получать обратную связь, всегда вам рады 😉
Айжан Аймуханова
ОСЫ БАЛАБАКШАНЫ ТАНДАГАНЫМЫЗ УШИН ОКИНБЕЙМИЗ! ОТЕ ЖАКСЫ ! ТАРБИЕШИЛЕРИ ДЕ ЖАКСЫ , КЫЗЫМ ТЕЗ УЙРЕНИП АЛДЫ!
Юлия Якимова
Один из лучших садиков в городе! Здесь самые лучшие воспитатели, помогающие деткам изучать окружающий мир, дающие полную свободу в обучении и выбора материала, воспитывающие в детях самостоятельность, способность чувствовать и отстаивать свои границы, взаимодействовать со сверстниками.
Александра Султанова
Самый выгодный и лучший садик в Астане! Стоял выбор между Бамбини и Дарабосс. После долгих раздумий отдали предпочтение Дарабосс потому, что за их цену такой перечень услуг есть не в каждом саду. Что касается питания, оно в этом садике полезное. Спасибо, что открыли такую сеть, которая удовлетворяет потребности как детей, так и родителей!
Елена Сергеева
Декрет заканчивается и у меня началась головная боль куда деть ребёнка. Бабушки и дедушки живут в других городах и это неудобно не мне, не им. В поисках частных садиков нашла садик ДАРАБОСС. Ознакомилась с перечнем услуг и была в шоке от того сколько предлагает данный садик. Для своей малютки я хочу все самое лучшее, поэтому приняла решение, что она будет ходить именно в этот садик! Воспитатели очень хорошие и знающие толк в воспитании детей. Рекомендую!
Мухтар Султанмуратов
Күшті садик тамақтары оте дәмді іші таза
НЕ
Нурлан Ерланулы
Кушти садик
Алия Берикболова
Оте керемет бала бакша. Іші бәрі таза тәрбиешилері де жаксы. Мен Дара BOSS балабакшасынын меңгерушісі Гүлнәр Қуанышқызына рахметімді айтқым келеді.
Алия Кабидолдаева
Өте жақсы бала бақша ! Біздің баламыз барады. Тез үйренді 👍👍👍👍