Гаухартас
Банкетный зал
Праздничное меню — 17 000 ₸. Бешбармак и чайный стол в подарок!*
*20.11.25–30.12.25, подробности на www.instagram.com/restaurant.gaukhartas.
Позвонить
Айдана Аубакирова
Выбран компанией
Несмотря на разные отзывы, мы провели свой Той 7-го числа в ресторане Гаухартас. Остались очень довольны! 🎉 Всё прошло на высшем уровне: еда вкусная, салаты свежие, порции достаточные. В подарок нам преподнесли торт он оказался очень вкусным. Отдельная благодарность администратору Айнуре за внимательность и заботу, а также официантам быстро реагировали на все просьбы. Желаем вам побольше довольных клиентов!!! Спасибо!!!
OZ
Olzhas Zhumabayev
Обучаем банкетных официантов и предоставляем вызывной персонал для банкетов🍽️ Если вам интересно обращайтесь 87066321010📩
Жасулан Сартаев
Жақсы өте жақсы
SS
Saule Sabyrova
Жаңа жылда ойында тамада приз береміз деп дым бермегені болмаса былай жақсы мейрамхана
ДБ
Дамиля Байжанова
Всегда помогает в благотворительности🔥 отличный персонал, роскошный зал, админ просто супер)))
Fariza Kudaibergenova
7 февраля провели в данном банкетном зале Кыз узату сестрёнки, обслуживание, еда и атмосфера на высшем уровне. Управляющий Айнур и менеджер Гани максимально постарались организовать все так как мы запланировали, мероприятие прошло отлично, все гости и семья остались довольны, спасибо вам большое
Izmagambetova Araika
Хочу выразить огромную благодарность ресторану «Гаухартас» за прекрасно проведённый кудалык! Всё прошло на высшем уровне — уютная атмосфера, красивое оформление зала, вкусная и разнообразная кухня. Гостям очень понравились блюда, всё было свежее, подача аккуратная и своевременная. Отдельное спасибо администратору Айнур за профессионализм, внимательность и поддержку на всех этапах подготовки. Айнур помогла с организацией, всегда была на связи, учла все наши пожелания и сделала так, чтобы наш праздник прошёл спокойно и без лишних переживаний. Мы остались очень довольны и с радостью будем рекомендовать ресторан «Гаухартас» всем, кто планирует важное семейное торжество!
ЖА
ЖАНЫЛ АХМЕТОВА
7 ші февральда кіші залда қыз ұзату тойында болдық ,6 столда Аяулым деген даяшы жақсы қызмет көрсетті ,өте ұқыпты ,биязы ,керемет ,қасымызда үнемі сұрап ,керегімізді салып беріп жүрді ,Аяулымға алғысымыз шексіз ,осындай даяшылар көбейе берсін ,Гаухартас ұжымына көп рахмет
ДО
Даурен Оспанов
В жизни не встречал такого неуважения.
Светлана Каменева
Очень грязное отношение к людям
Анита Анита
Очень грязное отношение к людям.Это не сервис, а позор.
ИР
Индира Ракишева
В итоге оказались в тёмном подвальном помещении вместо нормального зала. Разочарование
АЕ
Арайлым Ермекқызы
Отличное место для проведения мероприятий! Вкусная кухня, приятная атмосфера и очень внимательный персонал. Отдельное спасибо Айнуре и Атабеку за профессионализм и заботу.
Назар Асанов
Акемыздын жылдык асын осы жерде жаксы откыздык✊
S_
Sashok _
Отличный ресторан Организовали все заранее, обслуживание на высшем уровне прошло. Бешбармак очень вкусный приготовили. Гостей встречали два раза в этом ресторане, не подвели. Рахмет большой управлющей Айнур и администратору Атабеку.
Aseke Serik_na
Хочу выразить благодарность администратору Атабеку и управлюющему Айнуру и всему коллективу ресторана «Гаухартас» за высокий уровень обслуживания. Очень понравилась атмосфера, вежливое отношение персонала и вкусные блюда. Всё было организовано на достойном уровне. Спасибо за тёплый приём, обязательно придём ещё
ЯТ
Я Такая
Ужасное заведение бешпармак ужасный, мясо холодное, второе блюдо вообще не о чем картошка острая перца наложили от души 🤦🏻♀️ официанты тормозят на ровном месте не могут залить воду. Если не хотите испортит настроение и испортить праздник не делайте там той.
Бугын калжа той болды° тамактары маскара жей алмадык той жасамайтын жер екен
М:
Муха :
RK
Rasul Kaiyrzhanov
Корпорат, спасибо что испортили вечер
Маулен Алимбаев
Добрый день. Классное заведение, 24 января был той. Все было отлично, от стола до театральных мероприятий праздника. Отличный коллектив ресторана. Благодарность всему коллективу , молодцы. Все довольны, все организованно. Рекомендую, советую этот ресторан. Удачи во всем.
Чингис Хан
2 раза мои знакомые, 2 раза проводили мероприятие, у меня от вашей еды или приготовления, рвота и понос после мероприятия было, первый раз когда сидел, думал у меня самочувствие плохое понос понес, но после второго раза от унитаза всю ночь не отходил, но хочу сказать заранее я не бухал и не бухаю
Даулетбек Кабдулдинрм.гллЫ
Рахмет
A.
Addelya🎀 .
✨ Сырға салуға арналған бонбоньерки ✨ Маңызды рәсімге арналған шағын, сәнді бонбоньерки 💍87057244506
Мухтар Ахметов
Супер
e
erasyl
Ужасный ресторан
Асылмурат Калдыбек
12.12.25 провели кыз узату в большем зале. Администратором был Атабек, очень профессионально себя показал. Был точен и четко всем руководил. Отдельный Рахмет официантом, вовремя и грамотно обслуживали гостей. Горячее и стол был на высшем уровне, все было очень вкусно и вовремя подавалось. Все было отлично как и задумывалось, спасибо менеджеру Атабеку в реализации и проведения нашего праздника. Семья Жанибековых.
Arstan Abildinov
Қаңағат болу керек. Бәріміз пендеміз, Алладан қорқу керек, өте өкінішті, адамдарды подвалға отырғызып, ақша үшін басқа нашар залға ауыстырғандарын, өмірде бәріде алдына келе жатыр
Светлана Курманова
Отзывтарды ерінбей оқып шықтым. Бәрімізде бір ән екен.😒 28.12 корпоратив жасаған едім,әріптестеріме. Көңілімнен шықпады. Меню бойынша екінші ыстық тағамға рыбный сет болу керек еді орнына колбаса,окорочка,бешпармақтан қалған еттерді қосып құрап алып келді. Сөз жоқ. Он екі болмай шығып кеттік. Админстратор Әкімжан мырзаға ештеңе ұнамағанын айттым,комплимент ретінде торт жеберетінін айтқан, таки жоқ.🙃
ДЕ
Дана Есжанова
28.12.2025 жылы жаңа жылдық кешті өткізу үшін 3 стол адамға бронь жасалған болатын,бізге барлық жағдайды түсіндірмей,мәмілеге келмей,келісім бойынша айтылған үлкен залға отырғызбай,отырған столымызды жинап тастап,абыройымызға нұқсан келтіріп,ар-намысымызға тиетін сөздер айтты.Сол жерде басқарып жүрген Аязбаев Әкімжан Жақсылықұлы бізге өте ауыр сөздер,мерекелік көңіл күйді бұзып қаншама адамның алдында ұятқа қалдырды.Жұмыскерлеріне столдағы заттарды жинап,қуып шығыңыздар деді.Сіздерде де сондай жағдай болған болса хабарласыңыздар.Біз коллективно арыз жазамыз осы ресторанға және Әкімжан мырзаға.Байланыс нөмерім 87051150701.
НB
Нурик Bratan
О чень хороший банкетный зал всё на высшем уровне рекомендую👍и Пригласительное сделали очень красиво спасибо большое брал у них: INST: @TOY SHAQYRTU TIKTOK: TOY_ SHAQYRTUS5
MK
Maira Kozhakhmetova
Ресторан Гаухартаска рахмет, юбилей кушти отти. Администратор Нурсултанга жане барлык балаларга коп Рахмет . Осе бериндер
Jansulu Anuar
28.12.25 жылы банкет өткізу үшін үлкен залды 50% бронь төлеп, 3 столға келісім жасағанбыз. Алайда корпоратив болатын күні бізге алдын ала ескертпестен кіші залға ауыстырып тастады. Оған да «отырсаңдар отырыңдар, болмаса қайтыңдар» деген сөздерден кейін амалсыздан келістік. Бірақ 1-стол бойынша мүлде келісе алмадық, себебі меню келісілгендей болмады: ет те, нан да мүлдем жоқ, басқа столдардан қалған тағамдарды құйып әкеліп жүрді. Афицанттар қызмет көрсетуге үлгермеді. Оның үстіне Әкімжан есімді қызметкердің әрекеті өте сорақы болды. Кешірім сұраудың орнына «сендер кімсіңдер, ақшаларың көп болса басқа жерге барыңдар» деп қыздарымды қорлап, балағат сөздер айтты. Сонымен қатар «қайда барсаңдар да арыздарың қабылданбайды, бұл ресторанның адамы бар» деп, әйел адамдармен ұрысып, столдарды жинатып, қыстың күні қуып шықты. Ал келген қыздардың макияжы, көйлектері, арнайы мобилограф шақырғанымыз, столға кеткен шығындар – ең бастысы сол күнгі көңіл күйімізді тас-талқан етті. Қорлау, балағат сөздер және ер адам болып әйел адамдармен ұрысуы – мүлде жол берілмейтін жағдай. Сонымен қатар уәде етілген сыйлықтар мен шоу бағдарламалардың ешқайсысы орындалған жоқ.
Улжан Улжан
28.12.2025 күні Сіздердің мейрамханаларыңызда жыңа-жылды атап отуге бардық. Бізді адам санамай бронь қойған столымызды ауыстырып,бізге тура барғанда айтты зал ауысқанын. Үлкен щалдан кіші залға. Администрация бізді алдын ала ескертпеді. Екіншіден ыстық тағам бешбармақ тесто өте аз. Бір астауға бір кішкентай гана тестомен алып келді 12адамға. Келісілген суммаға сәйкес меню болмады. Администратор кімге қалай сөйлейтінін білмейді. Барлығымызды төмен дәрежеге түсірді. Өкінішті осындай керемет көңіл күймен барған едік. Жан жақтан бізнестегі қыздар ұшып келген еді сол кеш үшін. Білмейм неге соншалықты төмен дәрежеге түскенін.Бізді кіші залга жіберіп и бұрышқа тығып тастады. Ештене көрінбейд жүретін жер жоқ. Қызмен нашар. Бізнес жасау керек бірақ бұлай жасауға болмайдығой. Алдын ала ескерту айту керек. Сендер кімсіңдер аннан мыннан жиналғансыңдар деп біздің беделімізді төмендетті. Бәрі бизнес ұстап отқан интеллигентный адамдар спиртной ишпеймиз, бізді төмендететіндей барып откан столдағы қонақпыз тек.
ТА
Тазагул Ахметжан
Бүгін Гаухартас мейрамханасында болдық. Поварларга көп көп рахмет тамақтары дәмді екен. Аружан мен Нұрсая қалағанымызды алып келіп аяқтарында тік тұрып бізге қызмет етті Оларға мын алғыс.
Diksn Sadikov
Мне все понравился Официантты хорошо работают Аружан и Нурсая и благодарю администратора атабека
Батырхан Байхадам
Нурсая Аружанга коп рахмет Администратор Атабеке Оте улкен рахмет Бари Жаксы отти 20.12 кун Оте керемет
ИТ
Иманжусуп Токбергенов
Аружан Нурсая молодцы🤝👍👍👍👍
Нұрсұлтан Төлебай
Аружан ерекше рахмет айткым келеди
BT
Bibigul Tokbergenova
Бүгін Гаухартас мейрамханасында болдық Бәрі ойдағыдай өтті Админ Атабекке көп рахмет!!! Аружан Нурсая лучшие!!❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Акзат Уразгулова
Нурсая аур Жан супер соз жок Рахмет басымызды иіп рахмет айтамыз✅👍🏻🙏
S
Shah
Аружан нұрсая ең жақсы қызмет көрсетті өте ұнады жақсы ресторан жұмысына адал екен
АЖ
Азамат Жарылкасынулы
Нұрсая Аружан
Акмарал Мырзатаева
Корпоратив жасадык бари унады, дастархан молынан болды, рахмет ужымына , тамактары дамди, оз жумыстарына жаксы жасайды екен,рахмет гаухартас ресторан ❤️😍
Ерасыл Құдайберген
Күшті
ИД
Ирина Даулетовна
Вчера отмечали новый год в данном заведении коллективом,обслуживание ноль,почему-то за другими столами были официанты именно за нашим столом никто не смотрел,официанты грубые,недовольные,как будто их туда насильно поставили,если идут работать в такое заведение будьте добры обслуживайте как положено,к чаю сразу ничего не подали ,только через полчаса принесли пирожное и всё на этом,чай налили по одной чашке и больше даже не подошли короче не стоит это всё 17000,я даже за 10000 не пошла бы зная это ))даже одной звёзды жалко
Zhauhar Kulkaraeva
Здравствуйте всем! Хотелось бы оставить честный отзыв о ресторане Гаухартас. Провели корпоратив просто пушка, стол деген это вообще ураган столько вкусностей, как и было обещано администратором, столько звезд было, шоу программа, не увидела не одного минуса
ЖМ
Жанар М
Бүгін осы мейрамханада болдым. Администраторы мен гардеробтағы адамдарға мүлдем көңілім толмады. Шубамды шатасып басқа адамға беріп жіберген(хотя қолымда номерок тұр). Шубаңыз жоқ деп тұр гой… қаншама уақыт, қаншама нервім кетті…((((
Мирас Кыдырбай
* Осы мейрамханада жаңа жылдық кешті тойладық. Барлығы керемет, әсіресе Іңгарім деген қыздың еңбегін жоғары бағалаймын. Қызметіңізге алғыс білдіремін!! ^-*
Айнур Ерланкызы
Гаухартас мейрамханасында 26.12 күні керемет жаңа жылдық кеш болды🧑🎄Әдемі күй, би мен әннің ортасындағы атмосфералық көңіл күй ерекше болды🎉.Админ-Акимжан және Ғани, тамада Айболатқа алғыс білдреміз🫶🏻