Ayajan Toktassyn
Меховой салон
Akbota Saktapbergen
Адамдарды бөліп жарып қарайды , шуба алғандарға ерекше курметпен именной пакетке салып береді , 55 мың курткасын алғандарға простой 25тг пакетіне 🤣 сервис нашар элементарный су ішетін ыдыста , суда жоқ
АЖ
Айжан Жетыбаева
Инстаграм да басқаша айтады бағаларын, барған кезде басқа баға! Маған ешқандай сырт киімдері ұнамады! Шубалары нашар мех
ЖК
Ж К
Рекламада басқа баға барсаң басқа
Сезім Сергазиева
Қызмет көрсетіу сапасы нол ішінде ремонт жоқ шаңы деген бетіне шығып тұр кіре беріс жері қар еріп лайы шығып жаттыр сал қараса боладығо сатыушылары солеуге ерніп тұр басқа жерге барсан алдыңнан шығып күтіп алып чай көфе ұсынадығо бұлар деген жүдә нашар екен. Іші тас қаранғы
ЗК
Зауре Картанбаева
Жанель кушти консультация береді .Жұмыстарыңыз алға бассын 😘
oM
olzhas Manaikhan
Акциялары жақсы Әйелім жақсы скидкамен 2 шуба алдық Қыздарға Рахмет
Тан-шолпан Турсынбек
Қайырлы күн ! Магазин бағалары тамаша жақсы жеңілдікпен шуба алдым 🔥 Консультант қыздар молодец Жанель !!!
Жулдыз Кабылбек
Сапалы шубалар, жақсы сервис 👍 Кеңес берген Жанель апкеге рақмет🥰🥰🥰🥰
𝐀𝐤𝐬𝐞𝐳𝐢𝐦 𝐙𝐡𝐨𝐥𝐝𝐚𝐬𝐚𝐥𝐲💕
Хочу выразить огромную благодарность Ayajan Toktassyn дүкеніне! Шуба – өте жоғары сапалы, жұмсақ және жылы. Жанельге алғысымды білдіремін: менің қалағанымды түсініп, тура маған сай шубаны таңдауға көмектесті.
Anel Shaimyrza
Жанель, Дина, Гүлдана деген жақсы қыздар жұмыс істейді. Бәрі 100 пайыз оригинал. Өз басым ырзамын, бәрің осы жерден ғана шубаны алыңдар.
Balaussa Alibayeva
Қымбат
ГУ
Гулсиной Утембаева
Магазинге алғысымыз шексіз уже үшінші рет алып жатырмыз, күшті жеңілдіктер болып жатыр, бүгін екі куртка алдық, сапасына сөз жоқ, рахмет, кассир қыз өте сыпайы 🥰🥰🥰
МР
Майдана Рахметова
Керемет шуба алдым керемет бағаға қыздарға рахмет 😘
Aigerim Bekmahanova
Хорошие скидки😍
KI
Karlygash Ismailova
Шуба алдым 1*1 скидка рас,кызмет корсету сапасы жаксы,бага арзан барындар.
АЕ
Армангуль Еркин
Спасибо девочкам,очень большой выбор.
Айдос Алимжанов
Не очень
Астана ААА
Жанель молодец, рахмет большой , все подобрала быстро, спасибо большое!
Айгуль Масакбаева
Ужасное обслуживание, грубые консультанты, больше ни ногой
ZK
Zhupar Kossay
Керемет скидкалар болып жатыр👍🏻 Біз өзіміз біреуін аламыз деп барғанбыз, бірақ қызығып екеуін алдық😀 Үлгеріп қалыңыздар👍🏻 Кірсеңіздер шығу қиын екен🤭
A. A.
Отличный магазин, с широким выбором. Отдельная благодарность, Інкар за помощь в выборе! 🌸🌸🌸
7 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо большое за отзыв. Приходите к нам почаще ❤
GB
Gulzat Bekuzhanova
Ужасное обслуживание , на вотс ап не отвечают , приехала в конец города , в итоге консультанты сами по себе , смотрите сами , одна куртка понравилась , у нее клепки были слабые , альтернативу не предложили !
MМ
M М
Масқара!Бір Астананы тіреп тұрғандай жұмыс істегендері масқара.Бір ватсаптан жазған сұраққа келесі күні жауап береді,оған тағы сұрақ қойылса тағы келесі күні жауап береді.Тіпті төлеп қоямын,құр алып қойындаршы дедім ,кейің өзім немесе курьер алып кетеді деп жоқ әдейі ерегесіп тұрып алды,өзің келіп алып кет деп. Акцияны несіңе ұйымдастырасындар онда адамға жоғарыдан қарасандар?!акционный киімдерді алғандарды менсіңбейді тек қымбат шуба сатсақ деп ойлайды.Бір жұлдызда аз бұларға!
ЖН
Жаннур Наурызбайкызы
Спасибо хорошие шубы размеры разные виды не пожалеете покупая у них шубу всех благ вам процветания
30 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо, Жаннур, за такой приятный отзыв 💛 Мы рады, что вам всё понравилось 🙏🏼
БТ
Баглан Темиртановна
Аяжан Тоқтасын Саула үйінен жеңілдікпен 3 куртки алдық. Қыздардың қызмет көрсетуі, өте жоғары. Жеңілдіктер болып жатыр. Бір куртки аламыз деп үш куртки алдық. Сауда ларымыз бола берсін. Рахмет қыздарға
30 ноября 2025, официальный ответ
Баглан, добрый день, спасибо, что уделили время и написали отзыв 🙏 Мы работаем для вас!
AR
A R
Жанель консультантка үлкен рахмет әрі жылдам,шапшаң тез шуба тауып берді көп жүрмей 20минутта 950мыңның шубасын таңдап алып кеттік
30 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за приятный отзыв 💛 Приходите к нам ещё, всегда рады!
Азамат Дауылбек
Приятные цены, отличный сервис и большой выбор моделей
30 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам большое за отзыв. Рады были вам помочь.
Anara Tolemisova
Сіздерге келіп, шуба алдым. Выбор өте көп екен. Сапалары да керемет. Сатушы қыздар, тоже жақсы түсіндіріп, іздегенімізді таптық. Бағалары да жақсы екен, қол жетімді. Еңбектеріңіз жанып, көркейе беріңіздер.
Anara, добрый день, большое спасибо, что выбрали нас ❤ Приходите в гости ещё 😉
GG
G G
Қыздары жақсы қызмет көрсетті. Сәттілік тілеймін🤩🤩🤩
30 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, G! Благодарим за добрые слова о нашей работе!!! Рады видеть вас снова 🤗
ТМ
Таншолпан Мамырбекова
Ввбор много
30 ноября 2025, официальный ответ
Таншолпан, добрый день! Большое спасибо, что оценили! Будем стараться и дальше!
ГТ
Гульсара Табыкбаева
Очень хороший магазин не первый раз сюда прихожу. Хороший ассортимент, вкусные цены приятные скидки, приветливый персонал
Aigerim Mergalymkyzy
Ұнамады консультанттардың жұмысы, көмектесіп размер тауып, жарасатын варианттар ұсыну деген мүлдем жоқ. Базарда жүрген сияқты сезім.
БК
Бибигуль Каримова
Сегодня я посетила ваш магазин и очень благодарна консультанту Инкаре. Очень активная, отзывчивая с прекрасным вкусом. Благодаря такой девушке, уверена ваш бизнес будет процветать
9 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за добрые слова о нашей работе 🤗 И, конечно же, ждем вас снова.
A
Aльфия
салеметсизбе куртка тегин бере аласызба инвалид кисиге
AB
Ayana Bekkozhina
Спасибо большое девочка в этом магазине Гульдане , Инкар , Дина , Толганай работают оперативно дружно быстро , а самое главное находят отличный подход к клиентам 😍 девочки вы супер 👍😍😘
Gulzat Karzhauova
кушти прям продавец Инкар сизге копп рахмеет😍😍🥰🥰🥰скидкалар баро
7 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку 🙏👌 Будем рады вам всегда 💛
Эльмира Ахметова
Уш кун подрят пишу и званию вообще не кто не отвечает 🤣🤣🤣 сразу напишет что не писать не звонить 😎😎😎
6 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромный наплыв клиентов, девочки не успевают, если есть возможность, то лучше сразу приехать!
Городская Легенда
Не ведитесь на рекламу, продавцы даже не смотрят в твою сторону
Шынар Ш
Шубалардың сапасы керемет, сатушы қыздарға да көп рахмет
МШ
Маржан Шакиртова
Жақсы, керемет сырт киім дүкені! Киімдері арщан әрі сапалы!
Нурлан Адилов
Не понравился выбор , реклама хорошая
Бота Ботагоз
Продавцы не хотят работать. Грубо отвечают, мол бедняки ходят. Отталкивают. Ничего покупать не хочется. Надо наоборот учить продавать и быть клиентоориентированными. Если бы продавали как в империя меха, то никто с пустыми руками не ушел бы. А тут как проходной двор, все зашли-вышли. Плохо, не понравилось!
Ааа Ааа
Огромное спасибо консультантам! Благодаря им я нашла свою идеальную шубу 💕 Девушки всё подробно рассказали, помогли с выбором размера и цвета. От покупки только положительные эмоции, сервис на высоте!
Больше спасибо персоналу и магазину за хорошое качество и отличное обслуживание, хороший персонал и отличный ассортимент. Спасибо большое 🙏 всем советую
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо вам за приятный отклик. Приходите в гости ещё!
Айсулу .
Очень довольна покупкой. Шуба из настоящей норки, качество отличное. Все понравилось. И подарок имеется
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Айсулу. Благодарим вас за отзыв и высокую оценку 💛 Приходите ещё 🤗
Айгуль Сыздыкова
Нам не показали что надо ,сказали что нету размера а рекламу делают пришлось самим искать и сами примеров нашли и купили
A Abu
Купили маме экошубу за 15.000тг ,очень красивая шубка,выбора много, ассортимент хороший,нам понравился магазин будем постояными клиентами.
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам большое за такой приятный отзыв 💛 Приходите в гости ещё 😁
РЖ
Рустем Жусупбеков
Все отлично скидки идут . Обслуживание на высшем классе . Был подарок шапан
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Рустем. Спасибо вам большое за теплые слова 🤗 Будем стараться и дальше.
Muhan Muh
Кызмет сапасы Оте нашар! Чек бермейди. Тиктоктан кушти реклама жасайсыздар бирак, на самом деле все ужасно! Киимдер как папало жатыр, продавецтен бирдене сурасан жауап берулери миндет. Больше вообще бармаспын
LD KL
Покупательмен қалай сөйлесу керек екенін білмиді обслуживание 0.