Flamingo
өте мықты
Рамазан Калдар
Өте жақсы бокс клубы Нұрлан Ағай мен Азамат Ағай жақсы дайындайды
Али Каракабаков
Біздің бокс залы – нағыз чемпиондар шыңдалатын орын. Мұнда тәртіп, еңбекқорлық және жеңіске деген жігер бірінші орында. Заманауи құрал-жабдықтармен жабдықталған залда әр спортшы өз шеберлігін шыңдап, физикалық әрі рухани тұрғыда дамиды. Тәжірибелі жаттықтырушылар әрқайсысына жеке көңіл бөліп, дұрыс бағыт береді. Бұл зал – күш, мінез және жеңіске деген сенім қалыптасатын мекен.
СТ
Сунгат Тукешов
Оте Жаксы зал бапкерлери де керемет
SJ
Sixnzk Jdjxxsxnx
Otabek
T
Thoru
Просто имба! Советаю записатся в этот клуб да тут просто очень классно учит драться,а тренера я вообще молчу они хорошо проводят тренеровки особенно бокс.
Gulbik T
Очень шумное место, все хаха хихи все разговоры слышны жителям этого жк, иногда разговоры и оры не прекращаются до 2 часов ночи 😤😤😤😤🤬🤬🤬🤬🤬 Постоянно хлопают дверьми, каждый раз как гром слышно, уже заколебали если честно 😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬
ZK
Zhantore_rb Khamit_rystemulyyy
Тренера хорошие
Даниял Аскерболат
топ
Сания
Канша жастан кабылдайды айтып жіберіңіздерші?
Aruzzhanaa .
хотели братишку сюда отправить,но получилось так что тренер начинающих не учит и говорить им больше не приходить на след занятие,якобы они не умеют драться, портит ребенку желание.Я так и не поняла чем тогда тренер занимается,почему разделяете? почему вообще сразу не сказали что начинающие не интересны?!!!
Chai
Сколько стоит абонемент?
Dimash Koishgulov
Клуб мықты, тренер лер өтте жақсы тренировка өткізет🔥🔥
РВ
Рина Воеводина
Хороший зал, грамотные тренера, профессионалы своего дела с большим опытом в тренерстве
ДР
Данияр Рахман
Тренер жақсы👍
Асель Куанышбаева
Здравствуйте, можно контакты, я не млгу дозвониться, хотела проконсультироваться
УЖ
Умар Жунис
Бапкерлері ең мықты💪💪💪
Reid 09
Тренер Азамат лучший из лучших, опытный боец и тренер, знаток своего дела. У него не просто тренировка, он прививает каждому ребенку боевой дух, патриотизм. Удобное время для тренировок, хорошие условия, всем советую 👍
Север 0001
Отличные тренера!
ZD
Zhanbolat Dosmaganbetov
Нағыз батырлар клубы! Азамат, өз ісінің ең білікті мамандарының бірі! Чемпиондар көп болсын!!! Аллаһ тіл көзден сақтасын!
Анара Каримова
Хочу выразить благодарность этому клубу, а самое главное нашему Азамат агай. Ребенок полюбил бокс и ходит с удовольствием!
Тукенов Бахтияр
Өте жақсы спорт комплекс, ең мықты тренерлар жұмыс атқарады
Айнур Айнур
Жаксы клуб,мыкты тренерлар 👍👍🔥
Azamat Jakupov
❤️❤️❤️ 👍 мықты
НН
Нурсултан Нуркеш
Өте керемет зал заманауй! Бапкер білікті адам!
АЖ
Айнур Жасузакова
Балам боксқа барады,тренер ағайлары тәжірибелі,білікті.
НН
Нұржан Ниетбеков
Ассаламуағалейкум Бапкер нағыз өз шебері Кудай каласа чемпиондар шығады тек алға
AB
Azel Bereke
АсСаламуағалейкум, бапкер өз маманының шебері, қазіргі уақытта ер балалар тәрбиелеу қиын. Осындай бапкерлер нағыз жүректі, жігерлі азамат болуына бірден-бір себеп. Жетістіктерге жетулеріңізге тілектеспін. Биіктерден көріне беріңіздер. Өздеріңіз сияқты Азия, Алем чемпионы болсын!
БТ
Берик Туямашев
Бокс залы өте керемет, бапкерлері де профисионал 💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Мустафа Мустафа
Ассаламағалейкум баршанызға ! Фламинго керемет нагыз былғары қол шеберлері осы жерде екен. Өркендерин өсе берсің жігіттер.✊👍🇰🇿 Қазақстан алға!
Карагоз Карагоз
Ходим в этот зал около года, большой просторный зал, все чисто. А тренер мастер своего дело, тренер с большой буквой, рекомендую нашего тренера Туямашева Азамата. 👍👍👍
Классны спортзал ,хороший тренир !!!👍👍👍👍
SA
Sayat A
Алла береке берсін! Чемпиондар шыға берсін!
AB
A B
Мои дети ходят к тренеру Азамат Болатовичу. Если вы решили отдать ребенка в бокс- то рекомендую Азамат Болатовича как высококвалифицированного специалиста в этой области. Отличный психолог, умеет находить подход к каждому ребенку. Выращивает достойных спортсменов, а главное много времени уделяет на воспитание.
MI
Maks Ivanov
Самый класный клуб.и тренера профи💪💪💪
GI
Gaziz Idrisov
Азамат ағайға үлкен рахмет балаларымызды тәрбиелеп жатыр! Нағыз батырлар нағыз чемпиондар шығатын жер! Өте ризамын Ата- ана ретінде
ES
Erlan Shagban
Өте жақсы бапкер бокстан Туямашев Азамат , Сембин Сұнғат … Інілерім барлығы барады осы залға … Өз істерінің мамандары ✊🇰🇿Нағыз чемпиондар, намысты жігіттер шығаратын орта✊🇰🇿
Женя Астана
Хорошие условия, отличный зал для бокса, тренера грамотные найдут подход для каждого ребенка.Всем советую!
МТ
Мухтар Тулепбергенов
Чемпиондарыныз көп болсын!
Алик Какенов
Тренеры күшті
AZ
Aigerim Zhaksylykova
Тренерлер өте мықты, бокс залы таза, балалар жаттығулары керемет деңгейде өтеді🔥