Сұңқар
Аika daaa
2жатак балага орын керек варуч бары 87783357061,87089416436
СҒ
Сара Ғалымқызы
Айдана Ержанқызы алғыссымыз шексіз рахмет))))
Анара Бейсен
А где номер? Как связаться то?
Балнур Ергешова
Садика орын алуға, ваучер алуға, тіркеуге, электрондық договор, тегін үйірмелерге орын алуға көмектесемін 87763253501
Sandugash Moldabektegi
Менде 4 гй балам осы садике лист ожидания да тур.Ал екинши 2 баламда ваучер бар осы спдиктен орын керек хабарласыныздаршы.8778 942 25 27
MS
Г
Гулназира
Ваучер бар. Орын керек 2жаска. 8705 728 4989
Эльвира Бауыржан
Мы временно пришли в этот садик из садика «Шагала». Сначала нам всё очень понравилось. Но через месяц начали меняться воспитатели, и, к сожалению, некоторые из них были не слишком ответственными. Позже к нам пришла воспитательница Дауренбек Айбарша — замечательный педагог, настоящий профессионал своего дела! Моя дочка сразу привязалась к ней, очень её любит. Спасибо вам, Айбарша апай, вы — лучшая! ❤️ Хотя мы уже перевелись обратно в свой садик, дочка до сих пор вспоминает вас с теплом. А вот Инкар апай, хореографу, хотелось бы пожелать — попробуйте быть мягче с детьми и находить с ними общий язык, а не пугать их 😉
Азиза Аитбай
Лист ожиданияда тұрмыз. Орын алып беру керек. Хабарласыңыздаршы 87059194435
A Bag’on
Дауренбек Айбарша апайымызга алғысымыз шексіз ♥️ түзету тобының жетекшісі. Балалармен жақсы жұмыс жасайды 🥰 өте керемет жан 💕 Абдуллахтың анасы)
Ulpan Zharkyn
Сәлеметсіз бе. Бұл садикте орыс тобы бар ма?
Лаура Laura
Здравствуйте! Швейный цех принимает заказы на разные костюмы , одежду разных сложности. Звоните, пишите 8 700 519 19 84
Тайный автор
Ваучер бар қазақша топқа орын керек 5 жас 8/776/139/65/10 орын сатып аламын
БК
Бопай Кенесары
Сәлеметсіз бе,6 жастағы балаға орын барма? Мектеп алды даярлық тобынан орын болса 87076096707 хабарласыңызшы. болмаса өзіңіздің телефон номер қалдырыңызшы.
Асемгуль Досымова
Нужно место в этом садике на 2 года , ваучер есть 87085729084
SM
Saltanat Metaeva
Нужно место ваучер есть стоим лист ожидания к вам напишите пож 87782401046 ватцап
ТК
Токтар Кулжанов
Осы садиктен орын керек ,ВАУЧЕР бар!!! Екі балама бар ваучер !!!3-жас және 5 жас!!!8-777-605-07-72
AM
Ayagoz Mamytova
Осы садиктан орын керек, ваучер бар 87025558358
ЖБ
Жаксылык Батей
Осы садиктен орын керек қызыма 2 жас ваучер бар.87083817012
телефон алмайтын болса неге койып койган ? Басшылык не карап отыр сонда?
Мадияр Алимкожа
3 жасар балаға орын керек еді 87786022777
Мадина Камзаева
Садиктен орын алуга комектесемин 8775 347 07 27 Индиго ed24 ваучер алу, кезекке қою, орын алу, док тапсыру, табель толтыру ушин жазамыз
Ainur Almatykyzy
Балабақшаға қалай орналассақ болады? 4 жаста қызым бар.87714416962 номерім. Қазақ группасы
ОН
Қазақ тобы 2жас 6айға орын барма,ваучер барр 87007708253
Айгуля Ержигитова
3 жасқа орын керек. Ваучер бар. 87077191908 ватсп
Динара Абишева
Здравствуйте нужно место в этом садике , 3 года ребенку , и 5 лет , есть ваучер . А мест в этом садике нету, Как можно узнать есть ли места . Я многодетная мама .
НА
Назым Амангельды
1,5 жас бала қабылдайсыздарма???
Динара Ахмет
Осы балабакшадан орын керек еди, 87071030715 2жас Ваучер бар
ZI
Zhansaya Imanbekova
Өте тамаша балабақша! Әсіресе апайымыз Айгерім Нұржанқызы тамаша тәрбиеші! Қызымның сан қырлы өнерін ашып, өлеңге, биге, қара сөзге қабілетін дамытты, түрлі конкурстарға қатыстырып шыңдады. Барлық байқаудың басы-қасында жүріп үнемі қолдау көрсетті. Биыл балабақшамен қимай қоштастық, білімнің алғашқы шамшырағын жағып, өмірлік нұсқау бергені үшін ұжымға үлкен алғыс білдіремін! Айгерім Нұржанқызы, сізге айрықша алғыс!😘
Zhansaya Parpy
Құрметті Айгерім Нұржанқызы! Сізге шын жүректен алғысымызды білдіреміз! Баламыз сіздің арқаңызда көп нәрсені үйреніп, балабақшаға қуанып барды. Балаларға екінші анасындай бола білдіңіз! Сізге ұзақ өмір, мықты денсаулық, отбасыңызға бақыт тілейміз. Әр күніңіз тек қуаныш пен шабытқа толы болсын! Еңбегіңіздің жемісін көріңіз!🌹🌹🌹🫶🫶🫶
Айдана Тулебаева
Қызымды балабақшаға үйретіп, барлық қырынан ашып, жарыстарға қатыстырып жүрген ең мықты тәрбиеші Әйгерім Нұржанқызына алғысым көп, ең мықты садик
SB
Sss Bbb
В мае выпустились с этого садика ❤️ хочу сказать огромное спасибо нашей воспитательнице Сейтжапбар Айгерим Нуржанкызы 🙏🏻 за ее чуткость, внимание, любовь и доброту к каждому ребенку, за ее особый креатив, за воспитание наших деток🫶🏼 От нашей семьи хотим пожелать ей всего самого наилучшего 🥰 а так же благодарим руководство и штатных работников детского сада, каждый вложил свой труд и любовь. Пусть детский сад Сункар процветает, пусть будет всегда наполнен детским смехом и радостью. С Огромной Благодарностью родители Айдос & Сания 😇
МФ
Мольдир Фарзу
Осы садиктан орын керек еді 2 жас. Ваучер бар бірақ бос орын жоқ екен.Орын босағанвн қалай білуге болады
Н А
Помогу получить места, ваучер(Гос. и частный), заключить договор, поставить в очередь. 8 702 609 56 33 . Орын алып комектесемин (ваучер, кезекке Кою,шарт жасау) 8702 609 5633
DK
Dinara Karasheva
Бала-бақша басшылығына, құрамына, "Айгөлек" тобы тәрбиешісі Нұргүл Аханқызына алғысым шексіз. Әр баланы тани біле, қызығушылығын таба, жүрегіне жол таба білді. Еңбегіңіз жемісті, табысты, жеңіл болсын. Алла жар болсын🤲🤲🤲
Aigul Seidakhmet
СТ
Самал Тохтарова
Сәлеметсізбе. Бізге 3 жас пен 5 жасқа осы садиктен орын керек. 87018528453
Асель Алиева
Выпустились с этого сада, очень любим и ценим нашего воспитателя Нургуль Ахановну, и хотим поблагодарить за профессионализм и умение находить подход к ребенку
ШҚ
ЛС
Лаура Саулетовна Крыкбаева
Орын керек. 4 жас. Қазақ тобы
Dikoshka
Номально, мой братик ходит но обрашение сотрудников плохое (некотрые)
AN
Assel Nabiyeva
Садик хороший 💫территория большая , новый , порядок всегда рахмет заведующей , медсестрам ♥️, у нас самая лучшая апай -Айдана Ержановна , педагог самый лучший который я встречала 💫, который действительно любит свою работу и любит детей , энергетика мощная у нее , любовь и уют и трепное отрошение ко всему порядок в группе , дети послушные аккуратные, воспитаные , научила многому наших маленьких деток , казакша пели танцевали ,научились складывать вещи , давать Бата , а какие конкурсы она умеет ставить , очень шикарно относится к подготовке , у нас самая лучшая постановка , костюмы , оформление , танцы , желаю здоровья , и благополучия Ей 🤲 , будем скучать 🥹, выпуск у нас в этом году уже Алла жазса , дочу свою если будет место хочу отдать в этот сад к этой же апай , ♥️🫶🫶🫶🌸🌸🌸отдельный рахмет Асель девушка с приемной , всегда подскажет , поможет , объяснит 🫶🫶🫶садик наш был как второй дом , апайка с улыбкой и по имени встречает и провожает каждого ребёнка и родителя 🩷благодарю Вас 💫🙏🏽🫂мама Марат Тамирлана , байтерек тобы ♥️
БА
Беко Абдуллаев
30.11.2021 жылгы балама орын керек госка 87773892672
AB
Arai Bekethankyzy
1 жас 7 ай балаға топ бар ма?