Рефлексотерапевт
саранча саранчановна
Зейнур — настоящий профессионал своего дела! Давно хожу к ней на массаж с прогреванием спины, и могу сказать — это не просто приятная процедура, а мощная забота о здоровье. После каждого сеанса ощущаю, как уходит зажатость, восстанавливается кровообращение, расслабляются глубокие мышцы, а спина словно выпрямляется сама собой. Проходит тяжесть, утомление, массаж помогает мне поддерживать осанку и гибкость
6 ноября 2025, официальный ответ
Рахмет сіздерге әрқашан қуана қызмет көрсетеміз!
MS
Mira Smail
7 жылдан бері осы центрден массаж аламын. Остеохондроздан ауырсынуды бірінші сеанстан -ақ басып береді. Массаж, ине, тоқ салып, отпен жылытып та береді. Бағалары да тиімді. Бастысы емі жақсы. Таза жер, пайдалы ем.
6 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что оценили 🤗 Приходите, будем рады вас видеть!
КИ
Клара Искалиева
Народ, я хожу всего второй день и я просто очень и очень довольна, эмоции переполняют меня думала просто игголки но там такой комплексный подход у меня в силу возраста коленки артроз так вот, а там и массаж ног и банки и токи, иглы, прогревание огнем , настроение прям зашкаливает надеюсь на результат который в любом случан будет ррахметЗейнур
Маржан Болат
Зейнұрға алғысым шексіз. Босанғаныма 15 күн болды. 5 -ші балам болғансын және бала үлкен болғансын осы жолғы босануым ауыр болды. Жамбас, шап сүйектерім ашылып кетіп босанғаннан кейінде отырып тұруым қыйын болды. Аяқтарымның арасын ашқанда шап сүйегімнен сықыр сықыр деп дауыс шығатын. Сол жақпен ұйқтай алмайтынмын аяғым ұйып қалатын. Кеше бірінші рет массаж жасады. Түнімен сол жақпен жатып ұйқтап шықтым, аяғым ұйммады, аяқтарымды қозғап төсектен түскенде отырғанда шап сүйегімнің сықырыда басылып қалыпты. Қонағымда келмей тоқтап қалып еді кешегі массаждан кейін түннен бастап ұйып ұйып қайта қонағым келіп жатыр. Өзімді сондай жайлы, жеңіл сезіндім бүгін. Көп рақмет Зейнұрға. Алла разы болсын! Қолына дерт бермесін!
SS
Shynar Septegenova
“Zeinur Med”-адам жанына шұғыл көмек беретін жер дер едім. Неге олай айтып отырмын себебі,мен сол орталыққа 2018 жылдан бері барамын. Кішкене суық тиседе,хандроз ұстап қалады, салқын кездерде, той тойлап кондердан ұстап қаладыда,қолымды көтере алмай қалған сәттерде осы ақ халатты абзал жанның Зейнұр ханымның қолы алтынғой шіркін. Қай жерім ауырсада осы ханымға барамын. Көзім шайдай ашылып ауырған жерлерім түк болмағаедай емделіп шығамын. Қолыңыз дерт көрмесін. Адал еңбегіңіздін жемісін көре беріңіз. Абыройыңыз асқақтап, елден бата алып, жылы сөзер естіп аман жүріңіз🤲😘 Астанада қанша массажистерге барып көрдім. Осы ханымды жолықтырғаныма аллаға сансыз шүкір❤️😘 командасына үлкен рахмеет өте кішіпейіл жандар🙏😘
SM
Saira Mukhanova
Зейнур татеге алғыс айтамын. Емделгеннен кейін жақсы болып қалдым. Массаж керемет жасайды. Сіздерге істеріңде табыс тілеймін!
Ләззат Тәте,Зейнұр Тәте Рахмет сіздерге.Жұмысыңызға мол табыс әкелсін.Емдерiнiз тамаша!!
Зейнур мед центрине алгысым шексиз!!! Отбасынызбен ем алдык, емдери керемет!!! Зейнур, Лаззат, Арыстанбек сиздерге улкен рахмет!!! Енбектериниздин жемисин кориниздер!!! Сиздерге зор денсаулык, кажымас кайрат, Мол Бакыт, Жумыста Мол табыс тилеймин!!!
Nargiza Kurmanalieva
У меня шейный остеохондроз,благодар Зейнур ханым все прошло. У нее золотые руки
Майра Сарсекенова
Сәлеметсіздер ме?Керемет мед.орталық!Өте жақсы көмектесті маған.Қолым қарысып,саусақтарым ісіп ештеме қолыма ұстай алмай қалып едім.Содан осы орталықты естіп барып ем алдым,ине алып,массаж алып,отпен лаулап,система,уколдарын алып керемет болып қалдым!Алғысым шексіз!Зейнұр ханым мен жанындағы көмекшілеріне мың алғыс айтамын!
12 августа 2025, официальный ответ
Рахмет
Анара Шарабаева
Хочу выразить благодарность Зейнур, я к ней пришла сильно головной болю, а она по венам определила что у меня острехондроз. Лечилась у неё 10 дней. На много получше стало, Зейнур сказало что нужно время, всё проидет. АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН!
12 августа 2025, официальный ответ
Рахмет
Алия Ибраева
На протяжении уже 5 лет я привожу сына на лечение к Зейнур. Недавно сама заболела, пришла к ней без сил и с болями, получила лечение. Сейчас чувствую себя отлично, прошла боль, как будто заново родилась. Хочу выразить свою огромную благодарность Зейнур за колоссальную помощь, за отзывчивость, за качественное лечение и за профессионализм в своем деле. Спасибо Вам за Вашу бесконечную доброту и теплое отношение. Спасибо Аллаху🙏🏼, что вы у нас есть, наш самый любимый доктор. ❤️🥰😍 Желаю Вам всего самого наилучшего и только благодарных пациентов.🌸 Мен 5 жылдан бері ұлымды Зейнүрға апарып емдетіп жүрмін. Жақында мен өзім ауырып, әлсіз болып Зейнүрге келдім, емделдім. Қазір мен өзімді керемет сезінемін, қайтадан туылғандай болдым. Зейнүрға үлкен көмегі үшін, ұқыптылығы үшін, жоғары сапалы емі және өз саласында кәсіби шеберлігі үшін үлкен алғысымды білдіргім келеді. Сіздің шексіз мейірімділігіңіз бен жылы көзқарасыңыз үшін рахмет. Аллаға мың да бір шүкір🙏🏼 сіз біздің ең сүйікті дәрігеріміз барыңыз үшін. ❤️🥰😍 Сізге барлық жақсылықты тілеймін және тек алғыс білдіретін пациенттер көп болсын.🌸
MD
Margulan Dau
Арыстанбек, массажды жақсы жасайды екен, арқам ауырып келіп едім 2 жасағанда жеңілдеп қалдым. Мықты!
8 июля 2025, официальный ответ
Рахмет орталығымызда күтеміз
НН
Нариман Нокушев
так получилось что очень сильно прихватило спину, и лежать и спать было больно, ходил в больницу.. как всегда невозможно попасть ни к невропатологу ни к терапевту. Вот натыкаюсь на массаж(иглотерапию) проходя мимо данного салона, хочу сказать большое спасибо zeinurmed. Сделали массаж, поставили банки, иглотерапию, электрофорез, прогрели спину, боль как рукой сняло, и совсем недорого. Очень рад что попал именно к Вам! Всем советую!!!
АО
Акерке Омарова
Жыл сайын бала туып, дұрыс күтінбедім. Денсаулығым қатты сыр беріп, ашушаң болып кеттім. Инстаграмнан Гүлзира Айдарбековнаның сторизінен осы орталықтан ем алып жатқанын көріп, “Алладан дұға етіп, емделуге шын ниеттініп жүрдім, содан ақша да табылды. Жұлдыздарға ғана емес, қарапайым өзім сияқты әйелдерге де шын ықыласымен ем жасайды екен. Иглотерапия, массаж, система тағысын тағы ем түрлерінен соң денсаулығым жақсарды. Сонымен қатар, қатты ұнағаны, атмосфера, жылы жүзді емдеушілер, жайлылық. Шай десең шай бар, су десеңіз су бар дегендей ғой))) Шынайы алғысымды білдіремін)) Баршаңызға кеңес берер едім.
AZ
AIZHAN ZINAT
Мены жақсы емдеды. Даргерлердың қызмет көрсетуы жақсы Кушты
SS
Satjan Sadikov
Благодарю, Зейнур за лечение. После лечения чувствую себя отлично, Очень замечательно прошло лечение, всё входит в комплекс лечения и даже больше чем ожидала!!! Желаю удачи и процветания Зейнур в её нелегкой работе!!!
ЖК
Жулдыз Кабулова
Казир ине салатындар Оте коп, бирак осы Зейнур Ине салуы ерекше барин комплексно жасайды , багасыда кол жетимди. Барсаныздар окинбейсиздер! Результат болады, барыныздар. Озим 2024 жылдын март айында 10 кун ем алдым , натижесин кордим . Ине алгандар жылы журип, озин кутсе 6 айда оздеринизди кушти сезинип кетесиздер !
Гүлнәр Гүлнәр
Супер молодец
Э
Эльмира
Зейнурға алғысымды айтамын. Өте білімді дәрігер, мейрімді адам. Қанша барсан да , көңілді болып жүреді. Көмекшілері де молодцы. Системалары жақсы көмектеседі. Вирустан кейін, әлсіз болып тұрғанда, үш күн витамин алған соң жақсы болып қаламын. Массаж бен банка да керемет! Бізге ұнайды! Zeinur med өсе берсің, клиентеріңіз көп болсын!
ZB
Z B
Я не первый год хожу к Зейнур. Мне посоветовали родители. Они 2 раза в год приезжают к нам и сразу принимают лечение у Зейнур. Я особо по врачам не ходила, пока совсем не согнулась. Пришла к Зейнур, я даже не сказала что у меня болит. но она по венам определила мне все мои болезни, сразу сделала мне массаж, поставила иглы, затем банки и в конце огнём выводила холод, делала укол и ставила системы. На протяжении 10 дней вылечила мне артроз тазобедренного и коленного сустава, остеохондроз. По ходу, пока принимала лечение, я решила принять иглотерапию и на лицо. В общем, Зейнур, дипломированный и профессиональный врач. Всегда радушно привет каждого пациента. ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ ЗЕЙНУР👍👍👍
5 жыл болды осы орталыққа барамын. Өзім де , анам да барады. Курспен массаж аламыз. Ине, от салады. Өзіме бірден бір ем осы массаж. Остеохондроз басқанда, қиналып ауырғанда бірінші сеанстан кейін ақ, көзім ашылып, жеңілденіп қаламын. Зейнур өте жақсы маман. Орындарын ауыстырса да, іздеп осы жерге келеміз. Рахмет
Кымбат Балтабаева
Всем привет, чистосердечный отзыв застудила лицо (лицевой неврит) ровно месяц назад. Прокололи врачи укольчики болючие но от этого никак лучше не стала. Нашла в 2 гисе этот адрес и пришли с мамой и никак не пожалела. Спасибо большое Зейнур апай у меня за 10 дней с помощью иглы огня стало намного лучше.
ГО
Гулим Оспанова
не могла дозвониться по телефону, а кто ставит иголки ? диплом, сертификат есть надеюсь? На отзыв даже не отвечают, так и пишите что нет бумажки.
Марат Жамбыл
Оте Жаксы ем Алуга болады 3 жылдан астам ем алып журмин оте жогары білімді мамандар Здравствуйте всем советую приехать вылечиться!
Кайнар Токан
Принимал курс массажа и иглотерапии у специалиста Зейнур.Всё понравилось,боль в спине ушла,Зейнур очень грамотный специалист,у неё золотые руки!Благодарю вас,всем рекомендую!5 из 5!
18 августа 2023, официальный ответ
Рахмет сізды орталығымызда жане күтеміз!
СМ
Саяхат Маулен
Инемен емдеу Zeinur Med орталығына алғысымды білдіремін. Қызмет көрсету сапасы өте жақсы. Толық ем қабылдап жүрмін. Нәтижесі жақсы. Халықтың алғысына бөлене беріңіздер,
Айгерим Масалимова
Мама проживает в г. Экибастуз, приехав обратилась к Зейнур ханым где полностью провели диагностику. Мама после инсульта, и прошла лечение в данном центре, где она получила массажи, иглотерапии, хиджамы, системы и т.д. Хотим поблагодарить Зейнур, наша мама начала себя чувствовать хорошо!
Шугыла Кайнарбек
Қол жетімді бағалар 👍👍
Жане келуіңізді күтеміз!
Yerennur Yerzhan
Массаж өте жақсы , инемен емдеуде жақсы ем алсаңыздар ,массаж релакс бооды прям ,всем советую ❤️ өкінбейсіздер бағасыда лайықты 👏👏
16 августа 2023, официальный ответ
Рахмет .Сізді орталығымызда жане күтеміз. Ем болсын!
Гулиза Дауылбек
Емдік массаж, инемен емдеу, банка жасау, отпен массаж, бұршақ массаж бәрі - бәрі өте керемет. Қызмет сапасы жақсы, бағасы қол жетімді. Остеохондроз, грижа, протрузия, бет невриті қатарлы барлық ауруға ем жасайды. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер!!!
Амин рахмет . Ем болсын!
Амина Казбекова
Пришла по совету коллеги и не пожалела! Месяц страдала от острых болей и стянутости мышц в грудном отделе. МРТ показало грыжу почти 6 мл. Уже готовилась к операции, т к врачи (была у 3 разных специалистов) рисовали страшную картину, грыжа (на уровне С5-С-6) опасна тем, что давит на спиной мозг. При этом месяц медикоментозного лечения и уколов коктейлей из обезбол средств облегчение не принесли. После курса из 10 дней (в одно посещение входили: массаж, токи, иглы, банки, огонь и вытяжка) в этой клинике у Зинур наконец почувствовала облегчение😅 Через месяц повторила курс. Далее каждый месяц либо через месяц, по возможности, посещала по 5-7 дней. Сейчас забыла о постоянных болях в шейном и грудном отделе и всех сопутсв-х шейному хондрозу симптомах. Повторное МРТ показало положительную динамику на 2 мл ☝🏼 (Заключение: Заднецентральная экструзия диска уровне С5-С6 позвонков. В динамике с исследованием от 24.08.2022 г. отмечается уменьшение размеров с 5,8 до 3,8 мм.)
16 августа 2023, официальный ответ
Ем болсын! рахмет бізді талдап келгеніңізге.
Arystan Adilbek
Супер массаж
Gumi Gumi
Мне все понравилось. Обслуживание супер! Цена тоже адекватная
Бауыржан Алиакбаров
Дозвонился сразу)))))) Карма нормальная)))) Нашли по рекомендации подруги жены. Я сорвал спину. Неделю финалгон мазал. Не помогло. Пришёл с женой. За 5000 тенге сделали 5 процедур; Массаж, иглоукалывание с электрофорезом, банки и интересная такая процедура, с огнём. Всё понравилось. Молодцы. Знают свое дело! И коллектив дружный! Хочу ещё на растяжку к ним сходить, на специальное устройство.
Динара Сарсенбаева
Телефон указанный тут , отключён !
Айнур Исакова
Хороший центр и цены адекватные. Сервис и персонал приятный. Жаль что закрылись на карантин((