Кызылгул
4.3
4.3
АЕ
Айсауле Елтизарова
Кызылгуль апайга Рахмет! Оте шебер, жауапкершиликти адам екен! Алла разы болсын! Рахмет , разымын сизге, Аллах еки дуние де разы болсын сизге! Кушти етип тигип берди, айткан созинде турады екен!
ЗР
Зарина Рыскулова
🤦
АО
Акмарал Оспанова
Қызылгүл тәтеге көп көп рақмет!!!!Көңілімнен шықты,өте әдемі етіп тігіп берді.Екі көйлек тіктіріп жатырмын.Бір көйлегімді бір рет ғана примерка алды,ертесіне тігіп дайындап қойды.Нағыз мықты тігінші💐💐💐
Arxyn Zharlhasyn
апай керемет тігінші ,шебер ,дамй берсін .
Алтынай Сүлеймен
керемет апайдың қолы сімер, сапасы жақсы
КО
Каркын Онерхан
Керемет тігін хана,өте жақсы,мықты жобалаиды,өте керемет!
ГУ
K S
Еле живые
AM
Alimzhan M
Хотел пойти туда позвонил им ответили что то промычали и сбросили
h
hanat
керемет, тамаша тігіп берді, тағыда келемін 👍👍👍
hpjygo .
Өте жақсы 🌹🌹🌹
穆m
穆妮拉 munira
баламның киімін жақсы жөндеп алдым 😍
Yesel Hanat
Өте керемет,киімімді тамаша қысқартып берді,тағыда келемін,рахмет сіздерге👍👍
JA
J Ai Na Zhu
өте керемет екен ! тағы келем 👍🏻👍🏻👍🏻👍
NuRa $$$
Өте тамаша әрі тез уақытта заказымды орындап берді
JB
Jukesh Baigali
қызылғұл меның заказ берғен шалбарымды оте адемы сатқан шалбардайғып адемы шығарыпсың қолыңа дерыт бермесын
Айгуль Бекмаганбетова
Өте керемет ателье!!! Сапасы мен бағасы үйлесімді!!!
Өте жақсы ателье , әдемі тігіп берді Қызылгүл , қолыңа күш қуат берсін , 25-26жыл стажы бар ,өте шебер екен🙏🙏👍👍
ЖЗ
Жайнагуль Запранова
Тез дәл сол жерде киімімді қысқартып берді қалағанымдай, рахмет сізге апай, жұмысыныз жемісті болсын, тағы да келемін
PM
Parasat Magzat
Апай оте жаксы тігеді маған катты унады , ардайым сізге барамын
NS
N Swalla
Недавно переделала свою юбку здесь. Очень довольна результатом и другим тоже советую👍
АЕ
Ахат Елнур
Қызылгұл сіз нағыз киім тігін шеберісіз,әрі тігін бағалары салыстырмалы түрде көп жерден арзан!!!еңбегіңізге Алла берекесін берсін,рахмет..
j
janar
қолыңызға дерыт бермесын кыйымдерымды оте жақсы ыстеп бердыңыз коңылымнен шықтыңыз ұлкен рақымет
Абай Кунанбай
Керемет тігінші 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЕТ
Ержан Ташимов
Не знаю что вам здесь не понравилось, но сейчас мастер совсем другой человек Очень вежливая, не перегибает по цене, и ответственно выполняет свою работу Подкоротил брюки, приду еще👍🏻👍🏻👍🏻
Алия Амренова
Считаю так если ты сомневаешься или не можешь, лучше скажи сразу, я в шоке с работы, так еще и пытается доказать, что все отлично, просто мы не под тем углом смотрим
Анна Садвакасова
Вообще просто ужас, отдали дорогую куртку просто маленький порез 5 см, сказала подумает что сделать, итог прихожу она зашила, как попало руками🤦♀️ и говорит 4000 тг(мне не жалко я и 5000 если надо отдам, если будет за что и сделано качественно) Я сказал исправляй, итог куртка лежит и она не шевелится, привез ей накладку, она не прочитав инструкцию как пользоваться и ее запорола. Вообщем если Вам важны ваши вещи и хотите, чтоб было аккуратно и красиво то обходите ее 10 дорогой.
МЕ
Майра Емелбаевна
ҚЫЗЫЛГҮЛ СІЗГЕ РАХМЕТ КӨЙЛЕГІМДІ ӨТЕ ТАМАША ТІГІП БЕРДІҢІЗ ХАНЫМҒА СЕНІП ТІКІЗУГЕ БОЛАДЫ ЕҢБЕГІ КЕРЕМЕТ
Өте жақсы жасады жұмысын маған ұнады және сапалы арзан 😍👍🏻
Акан Бакытгул
өте жақсы 20 жыл жумыс істеген сапалы тігеді
Гульнара Капезова
Мен постаянно осы кисиге келемин. Жумысы унайды Сол ушин баскага баргым келмейди. Постоянный клиентке скидка жасап береди. Конилди кулип турады всегда барган кезимде. Рахмет .жумысыныз орлей берсин.
Aigerim Kanatova
Каждый раз разная цена
ЭС
Эльмира Самуратова
Ужасная грубая женщина, не умеет мужские брюки ушивать, и деньги не возвращает, не ходите к ней , зачем сидеть и врать что умеет шить?! Испортила штаны , вечно найдёт отмазки , петли не догадалась перешить , тяп ляп , не выгладила стрелки , зато взяла деньги и сидит вылупив глаза 👀 фото прилагается
ДЖ
Данияр Жумагулов
Ужас, а не качество. Дырку в обычных синих джинсах зашили какой-то непонятной очень плотной тканью, пришив её СЕРЫМИ нитками. Серыми, Карл! Вразнобой хаотичным рисунком!