Ремонт ходовой части автомобиля
Erkegaly Baltabay
Керемет сервис өте жақсы адамдар жұмыс жасайды тиянақты әрі жылдам 👍🏾
16 декабря 2025, официальный ответ
Сіздерге сапалы, көңілдеріңізден шығатын қызмет керсете алғанымызға қуаныштымыз.
DamuQoldau.kz Consulting
Керемет сервис
Nur 🪐
Отличныц сервис
AirSoft Kz
Единственное место где я нашел лампочки со смещенным центром
13 октября 2025, официальный ответ
Мы рады что смогли Вам помочь.
Ербулан Самыков
«Жақсы сервистік қызмет. Жұмысшылар сыпайы, бәрін түсіндіріп береді. Май ауыстырғаннан кейін көлігім жеңіл жүріп кетті. Ұсынамын!»
ДЕ
Дәурен Еңсепов
Май ауыстырғанмын. Тез ауыстырып берді.
РМ
Рустам Мутеев
Хорошее место! Всё сделали быстро и недорого. Рекомендую!
22 августа 2025, официальный ответ
Ассалаумағалейкүм Рустам. СПАСИБО за отзыв. Наша команда всегда рады обслуживать.
Almat Amanzholov
Приора га май ауыстырган едим. Бари унады. Рекомендую 👍🏻👍🏻👍🏻. Саттилик истерине.
28 декабря 2024, официальный ответ
Аллаһ сапарыңызды сәтті етсін. Жолыңыз болсын. Есігіміз әрқашанда сіздерге ашық.
Азамат Оспанов
Жаксы сервис всем советую все как по маслу)
Шерхан Нуралиев
Өте жақсы!!! Ұнады
20 декабря 2024, официальный ответ
Рахмет. Көңіл аударып алғыс білдіргеніңізге. Әрқашанда жолыңыз болсын Шерхан мырза.
Саид Саид
Оте керемет жигиттер Заттыбек маладес
ДБ
Динара Байгонысова
Арафат авто жигиттери өте риза болдым.Алдамайды,жумыстары тиянақты .Астанадағы ең мықты мастерлер.
Ansar AA
“Отличный автосервис! Работают профессионалы своего дела: всё сделали быстро, качественно и по разумной цене. Мастера подробно объяснили, какие работы были проведены, и дали рекомендации на будущее. Атмосфера в сервисе доброжелательная, видно, что клиент здесь на первом месте. Спасибо Сейтжану, Аманжану, Адилу и Бегалы! Обязательно вернусь и буду рекомендовать друзьям!”
Б
Бауыржан
Бұл Арафаттың жігіттері нағыз азаматтар ғой👍🏻 Әділ,Аманжан,Бека өз істеріне адал жігіттер.Инстаграмдарын бақылап отырамын,басқаларға да пайдалы болсын @arafat_auto
MB
Magzhan Beisen
Арафаттың жігіттері молодцы.Өз істеріне адал,четко жасайды.Әділ,Аманжан Астанадағы ең мықты мастерлер деп айта аламын.Самое главное алдамайды,как есть айтады👍🏻
Ербол Сарсенбаев
Бүгін май ауыстырдым , жігіттер ойнап күліп ойдағыдай ауыстырып берді, баға качество жағынан қанағаттандым, нағыз қазақы кісілер, жумыс коліктерімді осы жерде ауыстырам деп шештім, так что жақында тағы барамын
9 марта 2024, официальный ответ
Рахмет сеніміңізге. Сапалы тауармен жақсы сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Жорытқанда жолыңыз болсы…
Азиз Шалбаев
Сейтжан ,Адил , Аманжан осы жигиттер ✊ Аллах берекесын берсын🤲🏻
Асылзат Аймаханова
Аманжан ініме көп рақмет! Өте адал, жұмысын таза тиянақты жасайды👍🙏🫶
15 августа 2023, официальный ответ
Асылзат, добрый день, спасибо большое за доверие 🙏👌 Рады были вам помочь.
ББ
Балауса Байгонусова
Самые добросовестные ребята,большой ассортимент в магазине.👍👍👍
СБ
Сейтжан Бейсенов