Mary Kay
Центр заказа по каталогу
Салтанат Молдабаевна
Профессиональ своего дела,помогла мне с выборам аромата. Жанар,вам огромная спасибо, буду еще обращаться и рекомендовать знакомым
19 февраля 2025, официальный ответ
Спасибо огромное за отзыв!!! Приходите ещё,буду рада помочь!!!
Н
Надира
Улкен Рахмет, Жанар впай жаксы тандау жасайды, жане жаксы кенес бередi кандай колдану керек крем, маскалар!?Рахмет
27 сентября 2024, официальный ответ
Коп рахмет! Сеним билдиргенинзге! Комегим тигенине куаныштымын
Айгерим Б
Бүгін осы кісінің офисында болдым , өз ісінің маманы Mary Kay продукциясын өте жақсы меңгерген екендігі көрініп тұр , кожа типіне қарай керемет уход таңдап берді , ең қатты ұнағаны сатып алмкс бұрын бәрін жағып көрсетіп түсіндіріп бергені Алла разы болсын , тұрақты клиенттерініз көп болсын 😘+1довольный клиент ✅✅✅
28 января 2024, официальный ответ
Коп рахмет! Алла разы болсын
АУ
Айсулу Усибалиева
Уходовая косметиканы жаксы тусиндирип берди. Тип кожи аныктап,керекты уходты кожама сәйкес таңдап алуға көмектесті.Оз исин жаксы биледи, Астана қаласы бойынша,уйиме тегин жеткизип берди
15 января 2024, официальный ответ
Коп рахмет! Комегим тигенине оте куаныштымын!
КД
Камшат Джумагалиева
Өз ісінің маманы екен, бәрін көрсетіп, түсіндіріп, толықтай уходтың бәрін айтып береді. Қала бойынша жеткізу бар, еще тегін пробниктерін берді. Сатып алмас бұрын алдымен көріңіз деп тегін мини пробниктер берді
13 января 2024, официальный ответ
Пикиринизге коп рахмет, уход жонинде кенес керек болса,айтыныз,комектесем. Ар сенби,жексенби куни те…
ДА
Дархан Акиштаев
Отличный сервис, много продукции на выбор! 917 офис Жанар вы супер бьюти эксперт МэриКей!
8 января 2024, официальный ответ
Спасибо огромное! Всегда рада буду помочь вам,у нас отличный сервис,обращайтесь.
Жанар Халыкова
Отличный бизнес центр,есть все удобства!
Айгерим Акиштаева
Маган ухододвый наборды жаксы тандап берді. Өз ісінің маманы. Тегін жеткізу бар. Өте жақсы кісі.
6 декабря 2021, официальный ответ
Коп рахмет 🌺🌺🌺
Очень удобно,отличный бизнес центр
Жанар Халыкова
Очень удобно,все что необходимо для работы имеется
Жанар Халыкова
Я работаю в этом бизнес центре здесь очень удобно.