Qazan mangal
4.4
4.4
РИ
Рустем Исаев
Полная лажа купил бас баранины да же не не возможно кушать
СҚ
Салтанат Қаман
Тамақтарыр өте дәмдімекее👍👍
Кудабай
Тағамдардың дәмі жақсы и ең бастысы тойымды, Баспен сирақ прям күшті ,Обслуживание керемет💟
AM
Ali Myrzabek
Очень оличный сервис и вкусные блюда
ZK
Zere Kulimbetova
Вкусная кухня👍
Botakoz Erzhanova
Очень уютное место, вкусная еда и приятная атмосфера. Обслуживание вежливое, всё подают быстро!
MK
Mady Kopzhas
Хорошое приятное заведение, вкусный лагман ,советую посетить,Приятная музыка, офф молодцы
МЭ
Мукум Эргашев
Бастын дамы оте керемет. Ата анамды алып баргам, бармызге унады асиресе грилде пыскен, шашлыктары да керемет, кызмет корсетулеры жаксы, жаксы кутып алды, рахмет
Kaisar Shopanbayuly
Өте керемет маған ұнады
201028 201028
Келген клиент қалай сөйлесуді білмейді, тамақтары жақсы, қызмет көрсету сапасы өте нашар
Маркетмаркет Маркетмаркет
Бастың дәмі керемет екен Сыпайы даяшылар Қарсы алуы өте жақсы
JA
Jandos Amanbayuly
Оте нашр звондасан баска барсан баска нарсе айтады Бастары онша емес мактай бермендерш отрик шын отзыв
Айнаш Касымова
Қойдың басы дәмдіііі
GU
Gaziza Umirbayeva
Тамактары дамсиз
SL
SG L
Вкусно и уютно мне понравилось все
슬이
슬빈 이
Өте дәмді тамақтары әрі жайлы маған ұнады😋
Z
Zhake
Полный отстой!Дорого еще не вкусно!Заказал бас принесли холодный еще не свежий🤢Больше не приду и Вам не советую.
ЗБ
Зейнел Бактыбай
Өте жақсы жер, тамақтары дәмді және бағасы да қымбат емес. Бәрі таза, ұнады Тағы да келеміз
ЕД
Еркебулан Дуйсен
Арнайы қойдың басын жеуге бардық дәмді екен қызмет көрсету сапасы өте жоғары маған ұнады 😍🥰
ЖА
Жанар Алькеева
Хорошее обслуживание, очень вкусно всё!
NT
Nyrtas Toleygazy
Бас тамаша болды әсіресе грилде піскен, басқа да тағамдары дәмді үнемі заказ береміз😍
ГО
Гулзада Омарова
Оте керемет чайхана! Кухнясы оте дамди.
АФ
Аль Фия
Нашар обслуживание вообще нашар, клиентпен акылдаспай не болса соны берип ещё грубить етеди
Анель
Не такой сочный ,соус и маринад слабоват, вкусно но слабовато. Пицца толстая и с колбасы пленку не убрали
AD
Azamat Dzhumabaev
Ужасно
Айдар Галимов
Шашлык ондай дәмді болмады, гриль бас, жілік май барлығы жақсы, Бірінші рет бардым, тағы барып көру керек, бес қоюға болушы еді, бір барғаннан айта алмайсың, так нормально
Qanat !
Қойдын басы өте дәмді👍Бүгін келіп отырдык! Тамактары да өтте дәмді, Балнур деген официант күшті кызмет көрсеті, үлкен РАҚМЕТ, тағы келеміз!
ГС
Гульнур Сауганбаева
Бас өте дәмді болды , лағмандары вообще супер 🌹🌹🌹🌹Балнұрға ерекше алғыс
Алма Алма
Тамақтпры өте дәмді!Қойдың басы вообше супер,қызмет көрсету сапасы жоғары!
A💫
Alina 💫
1.Заказывали баранью голову - не понравилось: вкус слабый, соуса сверху нет. На фото в меню блюдо выглядит сочным, с огурцами, помидорами и хорошей подачей, а по факту совсем другое. 2.Лагман тоже оказался невкусным: ощущение, что ешь просто лапшу с овощами. Не хватило остроты, приправ и аромата. 3.В зале неприятный запах, ощущение общей неухоженности складывается впечатление грязно. 4.Ни одно блюдо до конца не доели. 5.Из плюсов-только обслуживание. Всего один филиал на весь город можно же работать добросовестно и держать качество.
Мухит Башаров
Голова
Аскар Аскар
От души, вкусно, всё чётко!
GB
Gabit Birkenov
Тамақтары өте дәмді болды, отыратын жерлері таза екен, маған ұнады, рахмет көп көп
AM
Куандык Худайбердиев
Очень вкусно и приятно!
ЖЖ
Жанэля Жексеналы
Шашлык прям дәмді дайындайды екен
АЖ
Айсултан Жексеналы
Қойдың басы дәмі тіл үйреді,обслуживание керемет
ГЖ
Гулден Жакупбеова
Тамақтары өте дәмді уйдегідей порциясы тойымды даяшылар мен администраторға улкен рахмет випзалды ұсынғанына керемет кеш сыйлағанына барша ұжымға алғыс айтамыз👍👍👍👍👍
Жасулан Жалбинов
😋🤤
Үйдің жанында болғасын үжинға барғанбыз, отбасымен барғанға жақсы 👍👍👍 тамақтары дәмді әсіресе қойдың Басы керемет дядя Бахадан дәмдірек😍😍😍
Нуршат Сабыржан
Тамақтары сочныйше!🔥🔥
Таир Муканов
Было очень вкусно,все понравилось,обслуживание на высшем уровне,всем советую
N
Nxxs
Приехали с друзьями купили шашлык,бешбармак ,койдын басы ,было прям вкусно спасибо вам шашлык был сочный ну и бас 😋😋
Айгуль Имангалиева
5/10, хотела выпить горячего кофе, но принесли уже тёплое кофе.
АЦ
Алёна Цымбалюк
Очень вкусно, уютное не большое заведение. Из блюд особо можно отметить голову барана. Персонал вежливый, приветливый.
ШС
Шавкат Саидов
Нам очень понравилась еда и обслуживание👍Еще раз будем приходить с семьей уютно и красиво внутри и вкусно😋
Жаслан Ахметов
Ассалаумағалайкум. Үлкен рахмет, өтте дәмді. Осы жерге достарымен, қонақ тарымен келіп тұрамын. Рахмет!!!
ЖК
Жазира Куандыкова
Мы ходим только из-за жаренной рыбы , она здесь вкусная. Она здесь на 5. Но ! Почему нету скидки или комплимента для именинников ???? За это снимаю одну звезду! Пришли праздновать день рождения дочки и даже торт не могли нормально вынести. И ещё очень дымом и запахом жира несёт из кухни , видимо вытяжка не очень работает. Немного добавьте клиентоориентированности и будет замечательно!
Серик Куандыков
Нагетсы не дожаренные, салат оливье майонеза много, даже чай что не вкусный.