The dom
Тамақ өте керемет
Naila S
вообще бомба 😍😍😍
ИсКо **
The Dom ұжымына рахмет көп көп. Бүгін коллектив болып отырдық бәрі тамаша болды ,бәрі біз ойлағаннан жақсы өтті .Асем администратор өз жұмысының жақсы маманы...Тамақтары дәмді әрі уақытында дайындайды!Басшылықтарына аиткым келеди Администратордың жұмысын бағалаңыздар👍..
Ym
Yelina miyatbek
Өте нашар кытайларғана тамак шығарып бізді 2сағатт куттык артында сурасак тамак жасамаған
Администратор әсем есымды қыз жақсы жұмыс атқарды .тамақ өте дамды .дәмхана өте таза ретты .өте ұнады
Ттттт
Әсем администратор өте кұшты жұмысын істеді,тамақ дәмдіі тез шықтыы👍🏻
N
Nazira
Тамағы дәмді,Айбол аспаз бен админ Асемге рахмет.келуге кеңес беремін.Бар жағдай жасалған
AD
Aisulu Dauletbai
Очень вкусно!
БК
Бар Кас
Очень вкусная еда
ФА
Фарзада Адилбек
Тармақтары өте дәмді ойымдағымыздан да жаксы шықты барлығы сіздерге кеңес беремін келіп тамақтанып туыстарыңызды достарымыз даже кудаларыңызды әкелсеңіздерде болады.Кызмет корсеткен кыздаргада ракмет айтамын онын ішінде администратор Асемге кызмет көрсеткен Каусарга улкен ракметтт
sb
sali bakitjan
Тамақтары өте дәмді,орын жайлы, қызмет көрсетуы жоғары деңгейде, көп рахмет. Істеріңіз алға баса берсін.
Самға Батабекқызы
Тамақтары 😋
PS
Parasat Serik
Повор Мерей деген жігіт керемет Тамақтарды дәмді жасайды
Есіл Е
👍👍👍
Saniya B
Если кушать 大盘鸡 то только здесь. Заведение старое. Требует ремонта. Мы летом сидим на летнике. Тоже стоило бы сделать ремонт там. Но еда вкусная.
ПМ
Пынар Ма
Халқым! Осындайда болады 8000 тг осындай көлемле шашльк алазысдар! Кім қалай бағалайды??😄😄 Дәміне келсем жақсы, пісіруі де жақсы, тек өте аз
M.
Mar .
Тағам дәмді өте кушті
Мерей Мәдениет
Тамақтары өте дәмді маған унады 👍
Акерке Сарсенбай
Кафе The Dom — одно из наших любимых мест! 😍 Здесь очень вкусный дапанджи — сочный, ароматный, просто пальчики оближешь! 🍗🔥 Салаты тоже всегда свежие и аппетитные 🥗 Были тут уже не раз — и каждый раз остаёмся довольны! Отдельно хочется отметить персонал — все очень вежливые, внимательные и всегда с улыбкой 😊 Создают такое приятное настроение, что хочется возвращаться снова и снова 💫 Рекомендуем всем посетить The Dom! ❤️
Гүлдерай Құрбан
Жалпы кафе өте жайлы, тағамдары дәмді, аспаздарға рахмет! Тек администратор АСЕМ қызмет көрсету мәдениетіне көңіл бөлу керек сияқты, біз тамақ ішіп отрған жерге келіп орын босату туралы дөрекі ескерту жасады , біз бұл жерге тегін келіп тамақ ішіп отрған жоқпыз,бұндай мәдениетсіздік көрсетуы ыңғайсыз әсер қалдырды !!!
SA
Sultan Agybayev
Лучший Дапанджи в городе
Kasen1985 muratkan
Тамақтары дамді, шеф повер Айдынға рахмет,дапанжилары керемет!
аб
айгүл байқұрман
жұмс корсетұ ытамаша тамақтары дамді, келіп женыздер, лағман жеп қаиттық, коп коп рақмет 👍👍🌹🌹
KA
Kamila Alimukazy
тамақтары өте дәмді, керемет, келіп дәм татуларыңзға татиды, кызмет көрсетулеріде шынаиы, тамаша 🫰🫰👍👍
Qairat Qaldybayev
Өте керемет дәмді лагмандар Көп көп рақмет сіздерге
Nurshuak
Все очень вкусно, нам понравилось, теперь постоянно будем посещать данное место 🙌🏼
denim s
Очень уютное заведение,вкусная еда и вежливое обслуживание. Обязательно приду ещё!
Dl
NA
N A R
тамақтары өте дәмді рақымет
AYDOS SERIKALI
Тамақтары өте дәмді. Ортасы жәйлі қызымет көрсетуі өте жақсы. Ең бастысы тамақтары өте дәмді сүйсініп жейсің 饭店做的每道菜好吃正宗值得来吃,好吃😋
А7
Айдын 770
Оте дамди унады Рахмет
yerke .
😍
Керемет тамактары дамди
ЭП
Эксперт По недвижомости
Самый лучший жаренный лагман здесь
uali 💨
Обслуживание ужасная не знают где кто то забронировал
ee
erjan erko
Улина қызым деген күшті жұмыс атқарады рахмет👍👍
AC
Asay CC
Улина деген кыз жумыс оте жаксы аткарад 👍👍👍👍👍
M
Meirzhan
Тамактары дәмды барлығы унады Улина карындасым жумысы катты унады көп рахмет🔥
АО
Айгуль Омарова
Есбол даяшы,керемет қызмет корсетти.мазири керемет ,оте дамди
Ресторанная обстановка очень хорошая, а блюда вкусные. Особенно У Вулина хорошее отношение к сервису, высокая эффективность и очень энтузиазм.
mx
ma xiaoxing
Я всегда прихожу сюда поесть. Одна молодая девушка каждый раз с улыбкой обслуживает меня, и всё, что мне нужно, она сразу приносит. Позже я узнал её имя — Гульнара. Хочу оставить здесь отзыв и выразить свою благодарность.
ar_u 💋
Слишком долго готовятт
Ос
Очон сачон Очон, сачон
Ракмет, конлимизден шыкты, сервисы мыкты, тамактары дамди, бизге катты унады. Биз жане келемиз, коп ракмет.
Тамақтары өте күшті әрі дәмді
AO
Abdikadir Omarbekov
Кухня прожняк бұрынғы THE DOM емес
Гулбану Батырхан
Мен тамақтарын жей алмадым. Маған ұнамады
КД
Кожан Данияр
Понравилась очень еда. И уютно так по своему. Улина мне помогла с выбором заказа. Умничка. Так же коммуникабельность Асем восхищает. Подошла, уточнила у меня все ли понравилось. В общем доволен
POXA MURZAGALIEV🦈
Отличное заведение