5000 мелочей
JJ
Jazira Joldasova
Керегіңнің бәрін табасың 👍👍👍
tolig_o1 ❤️
Сураган товарды тауып беруге тырысады, стушылар оте керемет😍
MK
Madina Kaiyrbek
Кешке дейін істейді👍🏻
Daniyal Rakh
Вежливый и оперативный продавец. Пару раз необходим был срочно переходник с китайской розетки, оплатил через выставление счета, заказал курьера и без лишних запар
2 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Daniyal! Спасибо за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Нам очень приятно 💛
Erzhan Ertuganov
Сержан деген жыгыт жаксы жумысын атқарды коп коп рахмет выбор коп екен
2 февраля 2026, официальный ответ
Салеметсизбе!Жылы лебізіңізге рахмет😉 Сізді тағы күтеміз🤗
Борис Морозов
Никакой клиентоориентированности
Lily Mars
Отличный магазин! Все что нужно нашла тут, еще дешевле чем в других местах. Спасибо консультантам по телефону, заказала онлайн, все быстро приготовили муж забрал
18 января 2026, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв 😌 Очень приятно.
ᅠ ᅠ
ыздегеннын бары барго крч кушти
18 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн Рахмет😌 сізге ұнағанымызға қуаныштымыз😃
ET
Erjan Tanirbergenov
Өте керемет Дүкен,Доставкамен зат алдық тез жауап беріп тез салып жіберді 👍
18 января 2026, официальный ответ
Erjan, добрый день! Спасибо вам, что выбрали нас 🙏👌 Приходите, будем рады вас видеть!
ES
Ernur Sadikyli
Жаксы магазин.Издеген заттар пока тауып журмиз..И хорошие отношения клиентам
18 января 2026, официальный ответ
Ernur, здравствуйте, большое спасибо за отзыв и оценку 🔥 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов!
Pako N
Хороший магазин по доступной цене
18 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за добрые слова 🙏 Нам очень приятно.
ST
Saule Tazhibaykyzy
Өте жақсы магазин.Іздегенінің барин сол жерден табамын,сатушыларда өте сыпайы,керемет жандар
Жазира Serikbai
обсуждают продавцы анау самса жеп отырған қатын аузына келгенін оттады бармаңдар ужасный магазин арттан жамандап тұр
Nursultan .
Алла істеріңе береке берсін жігіттер👍🏻
18 января 2026, официальный ответ
Nursultan, здравствуйте. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе!!! Мы стараемся!
ГТ
Гульбахар Тогузбаева
Хорошие сотрудники и найду то что хочу..Арайка на кассе молодец))))
UB
Ulzhan Bizhanova
Керемет дүкен! 5000 мелочей-ден әрқашан керек дүниелерді тез табамын. Бағалары қолайлы, сапасы жақсы. Қызметкерлері көмектескіш, күлімдеп қарсы алады. Үйге, балаларға, тұрмысқа қажетті барлық зат бар — осы дүкенге жиі келемін.
Aida Sadykovna
Мне нравится женщина на кассе.Вежливо относится и цена ниже чем других)))
СЕ
Серж Е
Кушті магазин керек затымның бәрін табамын.Концелярский товар арзан тиімді бағада.
KA
Kazakh Astana
Өте нашар магазин, сатушыларыда нашар адамдар
DS
Dariga Sakabay
Магазин продовеці де, иесі де өте дөрекі!!! Товарлары не оригинал. Кеше 20.11.25 күні алған зубная паста қолдануға мүлдем жарамайды!!! Іріп кеткен сағыз сияқты🤦🏽♀️ Соны оригиналына ауыстырып берсін либо ақшасын қайтарыңыз десем өзіңе кінә тағады ғой, кеше жұмыстан кеш қайтып смоллға кірмей жол жөнекей ала салған едім, бір жағынан до этого осы магазиннен 1 рет 2 штук зубная паста алғанымда оригинал жақсы болған соған сеніп алғаным ғой🤦🏽♀️ Енді барып айтып отырсам, айтқан сөздері: Енді не деп тұрсыз, ауыстырмаймыз, ақшасын да бермейміз деп не кешірім сұрап сәл адам халыққа қызмет етіп отырғаннан кейін өз ісіне жауапкершілікпен қарап сыпайы жауап берсе болады ғой! Үп үлкен екі ер адам әйел адамға өте грубо жауап беріп заявление жазамын десеңіз жаза бер деп 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Екінші аяғымды аттап баспаппын!! Әрине ешкім 1330 тгге байып кетпес, дегенмен сыпайы мәдениетті түрде халыққа қызмет етіп отырғаннан кейін жауап беруі керек қой..! Осыған дейін бірінші рет Фермаг магазинінен фарш алып ол иістеніп кеткен екен деп бар дәлелмен чегімен көрсеткенімде кешірім сұрап, ақшамды бірден қайтарған! Осындай қарым қатынасты күткен едім! Өте өкінішті!!!
Айсель Темирханова
Күшті магазин
L•
Loftia •
Грубое отношение со стороны продавцов и самой хозяйки. Столько лет закупались у них, никогда не просили скидку, даже несмотря на то, что цены у них всегда выше, чем в других магазинах. Например, бижутерия, которая стоит 400–600 тг, у них по 2500 тг — даже в ТРЦ Евразия, где аренда намного дороже, цена не превышает 1800 тг. Подарочные коробки — вообще по бешеным ценам, да и ассортимент постоянно отсутствует. Вместо нормального диалога услышали «идите покупайте в другом месте». После такого отношения — больше ни ногой в этот магазин.
PT
Pizhama TSE
Уйге не керек барлық заттар бар, выбор керемет, базарға бармай бәрін қолжетімді бағамен алуға болады, онлайн заказ беруге болады 👍 өте жауапты
⠀ данияр
канцелярияны осы жерден алып жүреміз әрдайым, өте күшті
КА
Куаныш Адилхан
Жаксы магазин багасы кол жетімді 👌
Kurmash Serzhan
Арендаға Костюм бар екен Өте керемет дүкен,Бағасы да тиімді үлкен рахмет!
Arman 1
Хороший выбор и умеренные цены
Рахат Нурсапанов
нашел все необходимое, вежливый сотрудник
Астана Тұрғыны
Отл маг
Aknazar Saparbek
👍👍👍, бағалары жақсы, кассир и консультанттары да жаксы түсіндіреді
Меруерт Сагындыкова
В 22:30 отправили мне курьером нужную вещь! Отвечают на ватсап сразу, всё оперативно , всё классно🥰🥰🥰 За посудой тоже заходила, в общем, 5 звезд заслуженно 😍😍😍❤️❤️❤️
Сабира Жуматаева
купила что хотела мне нравился магазин спасибо
E
Erlan
Много товаров по хороший цене
Акбар 🐈⬛
Сразу нашли что искал👍🏻
Aknazik Erkebulanovna
Арзан баға качество жоқ алған қастың гелі әшейін су,тушьтарыда солай.Люкс качестванын ози ондай емес шығар …
JM
Jadyra Mukasheva
Дүкеніңіздің қызмет көрсетуі өте жақсы. Ұнады. Заттарымды тез жеткізіп берді. Керек нәрселерімнің бәрін таптым. Рақмет! Табысқа жете беріңіздер. Респект вам😍
ЖБ
Жанат Б
Супер . Все есть. И цены классные 🔥
РГ
Родион Гречнев
Күшті магазин іздеген затыңның бәрін табасын арзан қол жетімді бағада кассир қызда сүйкімді жылы жүзді 👍👍👍
РЮ
Рахметжан Юнусов
Хороший магазин. Можно купить сразу все, что необходимо. Цены очень радуют 👍 Продавец очень вежливая.
NP
NPR PPN
Продавец өзінше адам жақтырмайды . Көмекші қыздарда адамға жаман көзбен қарайды . Менсінбеушілік көп. Сұраған нәрсе бар болсада жок дейді . Киімге карап адам таңдайды . Ужас . Қызмет көрсету.
ФВ
Федор В
Арзан бағада ыңғайлы 👍👍👍
РЛ
Рома Лагунен
Отличный магазин, наконец-то нашёл вафельницу👍🏼
ВВ
Валентина Васильевна
Быстро, недорого, с приятной беседой) Рекомендую ^_^
ИП
Иван Процкив
Отличный магазин! Нашел здесь все необходимое. Цены приятные, персонал отзывчивый. Очень доволен покупками, буду заходить еще!
ЖО
ЖАЗИРА ОМАРОВА
өте жақсы қызмет көрсетті рахмет үлкен❤️🫶🏻
Д)
Даниял )))
Прекрасный магазин с полезными мелочами! Нашел здесь столько нужных мелочей для дома — от мелкой электроники до канцелярии. Цены приятно удивляют, а выбор просто огромный. Отличный вариант для покупки всего, что может понадобиться в быту!
Бахтияр Жалтыров
Хороший магазин с большим выбором и цены адекватные. Вежливые и приветливые люди работают👍🏾. Спасибо
Махамбет жалгельдин
Өте жақсы,арзан бағада,бәрі бар.🔥🔥
АЖ
АйБат Жумабаев
Магазин өте керемет іште бәрі бар бағалары да қолжетімді іштегі персонал жігіттерге сөз жоқ
ЖА
Жанат Айтманов
Люблю этот магазин за его разнообразие. Можно найти и кухонные мелочи, и аксессуары для ванной, и много полезного для дома. Всегда покупаю здесь нужные мелочи для ремонта и уборки. Отличное место, куда стоит заглядывать регулярно!