7Я
В здании
Службы
ГД
Гульназ Дуйсебаева
Қыздар рахмет.Өркендерің өссін.Жұмыстарыыз жемісті болсын 🥰
Азамат Халмухан
Арзан
Ерасыл Смайыл
Дым жоқ ішінде
Gulim Kabi
Өте тиімді бағадағы магазин.
Kaisar Irgebaiuly
Өте нашар продавцы тер груба сөйлеседі айтқан заттарды тауып бермиды 3 этаж жұмыс жасамайды продавецтар жоқ болып кетеді өте нашар Арзан деген өтірік бағалары өте қымбат кеңес бермимин барманыздар
Айдана
Кассадагы қыздар грубый дұрыс жауап бермейді. Издеген затты таба алмайсын сапасыз киімдері,кир шан боп жатады магазин полы кир кир конултантар оз балаларымен жүреді жылап баласы размер тауып бер десен баласын касында отырады. Ветеринария да тұрғандар гана деп. Магазин унамады
Ayan Beisembaev
Тетради отдельно не продают
Айгерим Жакупова
Здравствуйте. Хотела бы оставить отзыв. Вчера вечером я с 3мя детьми пришла купить им обувь и себе. Младший 1.5 сын сидел в коляске. Продавец сказала что с коляской нельзя заходить, мы и ушли. Ничего не купив. На улице нет слякоти, грязи, коляска чистая.
Акнур Турарбекова
Керек затты қолайлы бағада таба аласың
Tomi.Tendikovna 🎰 🎰
🦍 🦍
Бүкілі өтірік баға
BI
Bota I
Не умеют разговаривать с людьми, персонал как и хозяева невоспитанные, общение такое будто недоучка
JMT service
хороший магазин, можно найти, вещи по карману.
МД
Мира Джолдасова
Все норм там
IB
Inkar Berikkali
Екінші этаждын қыздары өте сыпайы екен үлкен рақмет көмектесіп іздегенімді оңай табуыма ат салысып өздері де сізге мынау жақсы деп көмектесті киімдердің сапалары жақсы бағасы да қол жетімді қыздары өте сұлу екен 😍 табыстарыңыз арта берсін қыздардын еңбектері елене берсін
ЕА
Еламан Аманжол
бугин балдарыма киым алуга баргам 2 этажда бир жас кыз оте сыпайы адеми кыз екен сураган киымдеримнин размерин тауып жаксы кенес берди
МН
Мадина Назарбекова
Магазин тамаша, заттары қол жетімді. Кассирлар веселые. Одна в хиджабе она все знает,😘😘
Томикося ;-;
очень классно я считаю, кайф
JS
Jaina Sagindikova
Шнурок для зарядки нету
M
Mako
Киімдері сапалы гүлмира дитін қыз вапше зор обслуж етет базар жоқ
Александр Шиллер
Полный отстой... Написано с 09:00, уже 09:30 до сих пор закрыто
Ш
Шынар
В АРЗАН магазине Жазира сотрудница отзывчивая .очень вежлива и оперативна помогла выбрать электрочайник.ростом низкая но большим добрым сердцем,с бардовым маникюром.ушла довольная приятная.ей 5 звездочек.не жалко
Бакуся Софина
Много чего интересное есть.
Аман Тулепов
Здесь открыли цветочный и магазин одежды
Алуа Айкынбаева
цветочный магазин . хороший бутик но дороговато