GBG.kz
Строительная компания
Мы не убеждаем, что мы лучшие, но настаиваем, что мы профессионалы
Выбрать квартиру
UA
Ulzhan Aubakirova
Выбран компанией
Өте жақсы компания👍 Бірінші үйлері “View Park” тан алдық. Документті кіргеннен берді. 1 ай шығар кешіккені. Арзан бағада алды тұрғындар , бірақ Чатта адамдар жамандай береді. Әп-әдемі берген үйді бір айда қырып, жырып қабырғаларды. Ремонтшыларына ескертіп 3-4 адамына ие бола алмайды. Жамандау десе бірінші орын алады. Астана қаласынан бірнеше компаниядан үй алып көрдік, жылдап үйлер тұрып қалып жатқан үйлер қаншама. Үйге кірген соң да 1,5 жылға документті кешіктіріп жатады. BI дың өзі 3-4 айға кешіктіріп береді кейде кілтті. Жамандағаным емес, үй салу оңай емес, болуы мүмкін түрлі жағдайларға байланысты. Қай үймен салыстырып жамандап жатырсыздар, сол үйдің бағасын да салыстыруға ұмытпаңыздар! Рахмет GBG тек алға!!!!✊ Жамандап жазатындарды тыңдамаңыздар. Үй алар алдында салынған үйлерін барып қарап шығыңыздар. Басқа да үйлерді қарап шығып салыстырып көру керек.
19 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе Улжан! Ізгі лебіздеріңізге көп рақмет, сізді қайтадан көргенімізге қуанышты боламыз…
ЗА
Зәуре Аринова
Сәлеметсізбе GBG құрылыс компаниясы сапалы үйлер салады. Ерлан деген менеджері өте жақсы түсіндіреді. Барсаң өте жақсы қарсы алады. Адамдар коп барады. Бәрі де өз ойларымен үй таңдап алып жатыр, бәрі де жақсы, нәтижелі үйлер болғасын барып жатыр деп ойлаймын. Басшысыда қарапайым. Мен осы компания ұжымына жаңа жылда жаңа жетістіктерге жетуіне, қазақ халқын жаңа үйлермен қуанта беруін тілеп қаламыз. Алматы, Актобе, Талдықорған тб қалалардан ашса деп тілеп отырмыз.
Айнур Наурызбаева
Компанияның “Байлық” тұрғын үй кешенінен 4-комнаталы пәтерін алдық. Барлығы ұнады. Менеджер Алия ханымға үлкен рақмет ! Өз ісінің нағыз маманы!
Менеджер Гүлжан ханымға алғысымды білдіргім келеді, барлық қалауларымды ескеріп, үй таңдауға көмектесті, қашан жазсам да өте сыпайы сөйлеседі. 2тілде де еркін жауап бере алады. Үйді рәсімдегенде, жеңілдікті хабарлап, тиімді бағада алуымызға көмектесті.
Самал Серікбаева
GBG компаниясына көп рахмет ,мененджер Ерлан мырзаға алғысым шексіз 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 , бізге барлығын түсіндіріп берді ,өз ісінің мықты маманы ,істеріңіз алға жүре берсін
ЖТ
Жанар Темирханова
Хочу выразить огромную благодарность менеджеру Ерлану. Выслушал все наши потребности и подобрал нам лучший вариант! Успехов, процветания вашей компании и достижения больших высот👍🏻👍🏻👍🏻
Акнур Турсыналиева🌸
GBG компаниясына улкен рахмет, уидин сапасы, орналаскан жери кушти екен. Ерлан агага да улкен рахмет! Бизге жаксылап барин куштилеп тусиндирип берди👍 Жумыстарынызга табыс тилеймиз😊
ZHAKSYLYK ZHAKSYLYK
🐅🐅🐅
МП
Мадина Пернехан
👍
РМ
Риза Мамыраймова
Я жительница Білім1 возмущена на охрану этого жк по имени Гулжан очень грубая позволяет себе переходить на личность говорю ей не разговаривайте сомной так она говорит буду.Приходя с работы уставшая в собственный дом уже с подъезда тебя ожидает негативная обстановка. Я не ради этого выбирала жк в бизнес классе.Их менеджер без действует берите на работу пожалуйста по компетентнее работников. РЕКЛАМАГА САЙ БОЛСАНЫЗДАР!!!Разберитесь!!!
GG
Gumi Gumi
Была сегодня в отделе продаж, Все понравилось, начиная от интерьера офиса. Менеджер Ерлан грамотный специалист, вежливый, при подборе квартиры советует как будет лучше , подписали договор, скоро будет новоселье 🎊🎊🎊 . Желаю компании процветания!
Касым Гусманов
Үй алу ісінде көмектескендеріңізге мың да бір рақмет! Жауапкершілікпен қарап, барлық сұрақтарға толық жауап беріп, жақсы бағыт бағдар бергендеріңізге және сапалы қызмет көрсеткендеріңізге ризамын.»
Алма Салмурзаева
Өте керемет компания барлық салынып жатқан уйлері 💯процент тамаша өте керемет деңгейде салынып жатыр маған қызмет көрсеткен менеджер мырза Ерлан Ағайға мың алғыс сату бөліміне барсан құшақ жая қарсы алып барлық сұрақтарына 💯процент көңілімнен шығады бугин 2бөлмелі уй алып катты куанып отырмын Аллаға шүкір 🫶🙏🎖
Ж
Жадыра
Понравилось. Так хочется купить квартиру в бизнес классе
Акмарал Сейш
Отличная строительная компания! Покупала у них квартиры и осталась очень довольна качеством. Отдельное спасибо менеджеру Ерлану — грамотно проконсультировал, все подробно объяснил и помог подобрать уже другую квартиру на действительно выгодных условиях. Ерлан действительно профессионал своего дела, имеет подход каждому клиенту. Сделка прошла быстро и без лишних хлопот. Буду всегда выбирать Вас !GbG - создана для народа
S. Zh.
ЖК Bilim, живу здесь 2-ой месяц, претензия по окнам, сэкономили, тонкие стеклопакеты, ужасная слышимость, окна на внутреннюю улицу (не Байтурсынова) выезжает газель, бульдозер, или мусоровозка по утрам, все слышно, всё. Даже слышно как на улице гуляющий ребенок плачет, а у меня 5 этаж вообще то🤯 В выходные не поспишь. В будни тоже мусоровозка приезжает всегда по расписанию. Рядом ещё стройка их же комплексов, постоянно ездит какая-нибудь спецтехника. Слышно даже как что-то металическое выкидывают в этот мусорный строительный (временный) чан. И соседи, конечно слышно как бегает ребенок (в 2 ночи кстати😣) и не поймешь какие именно соседи это, надо мной, или по диагонали, никто там не открывают дверь, вроде ещё не заехали. Бегай за ними. В общем 3 метра потолки, единственное, что из бизнеса, на окнах сэкономили, а межэтажные плиты не отделали как следует.
Зарина Жайлаубекова
Хотим выразить искреннюю благодарность менеджеру Ерлану за помощь в покупке квартиры. Он проявил себя как внимательный, компетентный и очень доброжелательный специалист. Ерлан подробно объяснил все нюансы, оперативно отвечал на наши вопросы и сопровождал процесс от первого просмотра до подписания документов. Благодаря его профессионализму покупка прошла быстро, удобно и без лишнего стресса. Спасибо за отличную работу и высокий уровень сервиса! Рекомендуем Ерлана как надёжного и отзывчивого менеджера.GBG лучшие👍🏻
DК
Diana К
Менеджер по продажам Гульжан ханым профессионал своего дела, очень понятно, и быстро оформила документы. Спасибо за такую возможность приобретения покупки, компании GBG!
ГБ
Гульнур Бектаева
Сату бөлімінің менеджері Сәуле ханымға рақмет, кез келген сұрағымызға жауап алып, жақсы орналасқан пәтерлерге кеңесін беріп, пәтер тандауымызға көмегін берді, GBG компаниясынан алып жатқанымыз 4-ші пәтер, өте сенімді, жауапкершілігі бар компания!
NK
Nurzhan Karymbayev
Были на консультации у Сауле. Все разъяснила, показала все варианты, что оставила впечатление только на покупку квартиры 👍
КM
Кен MM
Сату менеджері Гульжан ханымға үлкен рақмет айтқым келеді. Сіздерден 3 бөлмелі пәтер алып жатырмыз. Барлық сұрақтарымды түсіністікпен қарап, әрдайым көмектесіп жүрсіз. Ізгі ниетіңіз бен жауапкершілігіңіз үшін алғыс білдіремін. Жұмысыңызға табыс, өміріңізге береке тілеймін!
Арда Наурызбаева
Мен Балхаш қаласының тұрғыны осы GBG компаниясынан пәтер алдым! Шаоттары өте тиімді,әсіресе оформления онлайн! Ерлан мырзаға алғысымыз шексіз!
Самат Кудайберген
Про Компанию GBG хочу ответить, что очень доверенная компания, по документации проблем вообще не было, сроки выдачи документов говорят и соотвественно в срок все выдавали, я сам тоже покупал квартиру тоже проблем не было. А сотрудники очень компетентные, а именно хочу отметить менеджера Гульжан, она все показывает объясняет, ей большой рахмет.
Индира Рамазановна
Огромная благодарность менеджеру Тулегенову Галымжану за помощь в оформлении квартиры, за внимательное отношение и компетентную консультацию. Всё прошло быстро, чётко и без лишних сложностей. Спасибо!
АЖ
Асылбек Жолдасбеков
Недавно приобрёл квартиру в жилом комплексе ЖК “БАКЫТ” от компании GBG — остался очень доволен! 🏡 Строительство выполнено качественно, планировки продуманные, территория удобная и современная. Особенно хочу отметить работу менеджера Ерлана — он был всегда на связи, подробно объяснял все детали, помог с выбором квартиры и оформлением документов. Благодаря его профессионализму весь процесс покупки прошёл легко и без стрессов. Большое спасибо компании GBG за отличное обслуживание и надёжное жильё! Смело рекомендую тем, кто ищет современную и качественную недвижимость.
DD
Dilnaz Darmenova
Впечатление от застройщика очень положительное: видны качество, комфорт и продуманный дизайн. Особое спасибо менеджеру Ерлану! Очень отзывчивый и внимательный менеджер! Всегда на связи, быстро помогает решить любые вопросы по ипотеке и документам. Работает качественно и с душой!
КР
Кайрат Рашбеков
АЛИЯ ханымға үлкен алғыс білдіремін. Өз жұмысын өте жоғары деңгейде жасайды. GBG құрылыс компаниясына барлық сервистік қызметтері үшін рақмет. BAILYQ тұрғын үй кешенін 2 ай уақытынан ерте жоғары деңгейді тапсырды. Тек сәттілік сіздерге
Ярослав Королев
В начале года стал обладателем жилья в данной строительной компании! Менеджер Сауле всё объяснила и даже помогла с документами ! За что ей большое спасибо!!
22 октября 2025, официальный ответ
Ярослав, добрый день, спасибо вам за такой приятный отзыв 🙏 Были рады помочь!
NK
Nazerke Kuanishbaeva
Зелёный ипотекамен үй алатын кезімізде менеджер Сәуле өте көп көмектесті. Сабырлы, ісіне тиянақты екен. Соңына дейін көмектесуге дайын болды. Рахмет сіздерге.
Пікіріңізге рақмет! 👍
Ерке 🤍
Купила квартиру от GBG всё сделали качественно, без задержек. Сейчас уже делаю ремонт и жду документы. Спасибо менеджеру Алия, очень внимательная и профессиональная, всё подробно объяснила!❤️
22 октября 2025, официальный ответ
Спасибо вам, что выбираете нас 🤗 Ждём вас вновь!
AI
Assiya Ibrayeva
Саламатсыздарма! Мен жк бакыттан алдым уйды. Ол уйды алуга комектескен Сауле ханымга рахмееет, онлайн документтерды кадагалап, барлык тусинбеген сурактарыма жауабын алып отырдым. Сауле ханым жумысыныздын берекетин берсин. Аллахым разы болсын!
Пікір қалдырғаныңызға қуаныштымыз 😊
НГ
Нурлыбек Газизов
Добрый день. Купили квартиру в ЖК Байлык по программе Наурыз у компании GBG. Нам во всем этом помогала менеджер Сауле Исраилова. Очень доброжелательная,добрая,где то какие вопросы непонятно подскажет, от А до Я объяснить. Знает свою работу. Если решили оформляться в ипотеку компании GBG то сразу идите к ней. 👏👏👏🫶🫶🫶
22 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за добрые слова о нашей работе 🙏 Ждём вас в гости снова!
MB
Murat Bekenuly
Менеджер Сауле! Спасибо Вам большое, Вы проф своего дела , и человек с большим сердцем. Спасибо.
22 октября 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе! Мы работаем для вас 🙏🏼
Нартай Жолдасов
Менеджер Сәуле ханымға көп рахмет, уақытында хабарлама жіберіп, жақсы түсіндіреді👍👌🏽GBG 🔥🔥🔥🧿🔥🔥🔥
Пікіріңізге алғыс білдіреміз! 💡
ЖР
Жулдыз Ренбай
Осы компаняданың менеджері, Сауле ханымға үлкен алғысымды айтқым келеді! Өте білікті маман! Барлық сұрақтарыма қарапайым тілде жақсы түсіндіреді! Рахмет сізге!
Уақытыңызды бөліп жазғаныңызға рақмет! 🕒✨
AN
Ainagul Nugumanova
Я купила квартиру своей мечты!высокии уровень сервиса обслуживания и приветливые приятные весьма отдел продаж!огромное спасибо менеджеру Сауле!
Добрый день! Спасибо вам за отзыв 🤗 Мы стараемся ❤
Dinara 🥰
Гүлжан ханым – GBG компаниясының нағыз жұлдызы! 🌟 Сіздің энергияңыз, кәсібилігіңіз және клиентке деген шынайы қамқорлығыңыз – шабыт береді! Үлкен рахмет сізге, керемет маман! 💐
Рақмет! Мұндай жылы сөздерге риза болдық 💖
БЖ
Бекзат Жакенов
Гулжан менеджер спасибо большое оформили быстро, четко!!!!
22 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо большое за отзыв и высокую оценку, рады работать для вас 🌸
Астана Номер
Апенова Гульжан өте сауатты ақпарат берді рақмет үлкееен 🙏🏻👍
ЕТ
Ернар Тасыбеков
Хочу выразить благодарность компании GBG и специалисту по продажам Гульжан за ее профессионализм 👍👍👍
22 октября 2025, официальный ответ
Ернар, здравствуйте. Благодарим за ваш отзыв и оценку! Будем стараться и дальше 🌸
РА
Раиса Абылкасымова
Менеджер Бейсенова Алия, очень хороший спец. своего дела, отношение к клиентам профессиональное, грамотное.
Здравствуйте. Благодарим вас 💛 Всегда рады вам 🤝
Акмарал Нурланкызы
Менеджер Сәулеге көп рахмет! Өте білікті қызметкер , бізге барлығын түсіндіріп , жұмысын керемет атқарды . Үйіміз көңілімізден шықты , жап-жарық кең 🙏🏻 GBG компаниясына рахмет , әрдайым осылай көркейіп жұмыстарыңыз алға баса берсін!
Айдос Исраилов
Отличная компания, цены доступные, качество хорошее, менеджеры молодцы, особенно Сауле, отзывчивая и вежливая
Большое спасибо за отзыв ❤ Рады стараться 🌸
Birzhan Zhanabai
Өте жақсы компания! Менеджер Ерлан керемет түсіндіріп, жақсы қызмет көрсетті! ЖК Бірліктен үй алдық, бұйырса жақсы шығады деген үміттемін
Жылы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз! 🥰 Біз үшін бұл өте маңызды 🙏
Дана Султанхановна
GBG компанияға үлкен рахмет. Үйлерін әрқашанда айтқан уақытында тапсырады. Бағасыда қол жетімді, үй алу бойынша Отбасы бағдарламалармен жұмыс жасайды. Осы компаниядағы менеджер Алия ханымға алғысым ерекше. Алия ханым өз ісінің маманы, өте сыпайы, кеңесті өте жақсы береді, кез келген сұрағыңызға түсінікті жауап аласыз, құжаттардыда тез рәсімдеуге көмектеседі. Өз жұмысына өте жауапты қарайды.Алия ханымның еңбегіне мол табыстар мен жұмысында мансаптық өсуді тілеймін. Барлық үй алушыларға GBG компанияны және Алия ханымға баруға кеңес беремін.
А.
Айя .
Хочу поблагодарить компанию GBG, и лично менеджера Сауле . Очень грамотный специалист, профессионал своего дела. Работать с ней одно удовольствие . Терпеливая и отзывчивая. Очень довольна вашей работой. Спасибо вам большое.
16 октября 2025, официальный ответ
Айя, добрый день. Спасибо большое за приятный отзыв ❤ Будем ждать вас снова.
АО
Аяла Оразова
Астанадам мен үй сатып алған компания ішіндегі ең жақсы компания деп айта алам мұндағы менеджер Сәулеге алғысым шексіз білімді,мәдениетті әр бір сұраққа ұқыпты жауап берім түсінбесең мейрімен жауап береді жұмыстан тыс уақытта да сұрақтарға жауап беріп үлгереді бұл компания дағы ең үздік мейрімді менеджер деп сенімді түрде айта алам❤️
Рақмет! Біз сіздер үшін тырысып жүрміз 💪✨
РУ
Раушан Уатбаева
Осы компаниядан екі пәтер алып жатырмын. Құрылыс жақсы жүріп жатыр. Осы маңда тұрғандықтан, күнде қарап өтеміз. Пәтерлерді рәсімдеуге Алия көмектесті. Өте білімді және дұрыс кеңесінің арқасында, жеңілдіктерді пайдаландым. Сіздерге де осы компанияны таңдайды деген үміттемін.
16 октября 2025, официальный ответ
Кері байланысыңыз үшін алғыс айтамыз! 💬
AO
Aika Omar
ЖК Білімнен үй алған едім ұнады, енді қазір екіншісін алуға әрекет жасап жатырмын. Менеджер Гүлжан ханымға рақмет. Өте жақсы түсіндіреді.
Уақытыңызды бөліп жазғаныңызға рақмет! 🕒✨
Саян Салыков
Остановили свой выбор в покупки жилья в ЖК“Dauletti Qalashyq” GBG так как увидели перспективу в этом районе и в самом городке, Выделаем большую благодарность менеджеру Ерлану за свой профессионализм и в помощи выборе квартиры. Развивайте и расширяйте дальше компанию мы только поддержим Вас.
Саян. Спасибо большое за такой приятный отзыв 💛 Будем рады вам всегда 🤝