Sayamed
Центр здоровья
Айдана Ибрагимова
Жақсы шертпе жасап берді Көке ме. Хиджамада жасайды екен.
Мадина Еркынова
Не советую ходить только из за девушки которая сидит при входе. Вывески ни какой нет, Ей задаёешь вопрос Хиджама здесь? Она отвечает нет, звонишь по телефону - оказывается здесь. Задавая ей вопрос почему вы так отвечаете- она говорит потому что они (хиджама)ко мне не относятся . Вот и делайте выводы. Для информации, хиджама находится внутри Диамеда
23 января 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Просим извинения за предоставленные неудобства 💐,мы там арендуем кабинеты На этом ном…
ГУ
Гульмира Увалиеап
Кайырлы Кун! Осы клиниканын даригери ДинМухамед Бактиярулы мен медбике Жансаяга алгысымыз шексиз, Балаларымыз егиз Айторе мен Жанторени сундетттедик. Даригерлер балалармен оте жылы сойлесип профессионально таза жаксы аткарды жумыстарын. Ешбир жылаган жок, ойнап билмей де калды. Колдары шебер мейиримди жандар. Болме балалар ойнайтындай жабдыкталган. Багасы да тиимди. Осы клиниканы танданыздар ДинМухамед Бактиярулы Сизге коп Рахмет
ФК
Фариза Курмангалиева
Баламды сүндентке отырғызған Дінмұхамед Бақтиярұлына рақмет айтқымыз келеді. Қолы жеңіл болып 5-6 күн ішінде тез жазылып кетті. Дінмұхамедтай білімді тәжірибелі дәрігерлеріміз көп болсын! Рақмет!👍
ЖР
Жансулу Райхан
Динмухаммед Бахтиярулы колыныз оте женил екен! Сундеттелгесин балам бирден жугрип кетти, бир кун гана кушпен постельный режимда болдык😂 жане комекши кызга да коп рахмет 😂баланы коркытпай, конилин аулап, психологиялык комек корсете отырып сундеттеу деген улкен енбек! Оте катты риза болдык сизге барганымыз ушин! 🙏
Анар Курманова
Сүндетке отырғызуға сіздерге келдік, бір ай өтті, барлығ толығымен жазылды. Диамед врачтары әрдайым кез келген сұраққа, түнде болсада жауап беріп, кеңестерін беріп отырды! Мұсылман болуына септігін тигізіп жатқандарыңызға рахмет! ❤️❤️❤️
AT
Aziza Tapaeva
Хотела выразить свою благодарность Жансае ❤️ за ее золотые ручки, всегда все процедуры делает с душою,качественно и безболезненно! Делала плазмотерапию для постакне ( сглаживание рубцов и шрамов) результат на лицо 👍 даж близкие все заметили что мое лицо стало на много лучше благодаря Жансае ,рубцы стали менее рельефными уменьшились в размере, делала Чистки лица , Пилинги , Липолитики от второго подбородка результат 🔥🔥🔥 Рахмет с Вами я помолодела на 18) Рекомендую! Теперь всегда буду ходить только к Вам!!!
СА
Сундет Аскарбек
жоғары деңгейдегі қызмет. Жансая қыз өте білікті👍👍👍
Нурбек Нурбек
Всем рекомендую Я тут делал Хиджаму у меня был гипертония сейчас почти нет за один раз спасибо Большое Димаш и Жансая успехов вам
MT
Maksat Tulegenov
Пришли сегодня в 16:40, сказали ушли. Хотя везде написали до 21:00. Звоним телефон не поднимают. Печально
2 января 2023, официальный ответ
Здравствуйте мы еще работаем на выезд, и принимаем по записи
Aisyly Asimbaeva
Вызов на дом был систему стависть.Парень молодец спасибо 👍 вену нашёл быстро🔥🙌🏻 тфу тфу тфу.... колы женил екен. Кажется Динмухамед завут))) на каспий так 😇
21 декабря 2022, официальный ответ
Aisyly, добрый день! Благодарим за отзыв и оценку!!! Будьте здоровы 🤗
НН
Нурсултан Нагашыбай
Делали здесь сыну обрезание. Сын даже не плакал. Все быстро зажило, не было никаких проблем. Хирурги очень опытные, профессионалы своего дела. Сервис на высшем уровне👍👍👍
ГЗ
Гаухар Зарманбетова
Мамама хиджама жасатқанмын, қолдары жеңіл, әрі тез әрі таза жасайды екен. Орны да жара болмай тез кетіп қалды. Бұрын жасатқандар орны қалып тыртық боп тұрушы еді. Дінмұхаммед врач өте жеңіл жасайды екен👍🏻 Рекомендую👍🏻
РЖ
Райхан Жиенкул
Дінмұхаммед Жусанбай врачқа баламды сүндетке отырғызғанмын. Қолы жеңіл екен ауыртпай сүндеттеп берді! Қолыңыз дерт көрмесін! Ұзақ жасаңыз! Алла істеріңізге берекесін берсін!
Аяулы Мухаметкажинова
Осы жердин косметолог врачы Жансая Бегалыкызына алгас айткым келеди. Сол кисиге бетиме чистка пиллинг жасаттым, бетимнин териси жумсарып, агарып, дем алып калды. Рахмеет сиздерге🥰 Аркашан сиздерге келетин боламын🙏🏻
SA
Samrat Alin
Делал шертпе в данном центре очень сильно помогло. После этого голова перестала болеть. Всем рекомендую и советую! Все стерильно и чисто.
Димаш Жусанбай
Жоғары деңгейдегі қызмет👍
М🦕
Мерейлім 🦕
Өте керемет😍 Чистка жасатып едім, эффект өте күшті😍Жансаяға рақмет😘