Гулзира
Салон красоты
Камила Бакытбек
Мастер просто классная маникюр держится долго, делает очень аккуратно и красиво. Всем рекомендую!!
A Nurbolkyzy
Мастер ресниц Мерей Мастер маникюр 💅 Назгүл Жаңа жылдық көңіл күйдің жақсы болуына атсалысқан жандар 🫶🏻
Мажит Сандибек
Гүлзира салоны өте керемет! Мерей мен Назгүл өз жұмыстарын тиянақты жасайды,өте сапасы жоғары. Жылы жүзбен қарсы алады,екі қызды Вестадан көріп танып,соңдарынан қалмай жүрмін😇Кәсіптері өрге домалай берсін! Әр жасаған жұмыстарының жауапкершілігіне мұқият қарайтын,сұлу қыздар.😘
ЖМ
Жулдыз Мусатаева
Мерей ханымға улкен рахмет!реснички и шугаринг оте сапалы адеми жасайды,озим постоянный клиентимин,сизге Алла жумысынызга табыс береке берсин,куш куатыныз елп болсын!!!
КА
Камила Аширхан
Гулзира салонына рахмет😍😍😍😍 Назгул мастер супер 🔥🔥🔥🔥 рахмет көп көп 🙌 Жұмысыңыз жемісті болсын ❤️
ЕИ
Ерке Ибраева
Я делала маникюр и педикюр у мастера Назгуль! Спасибо огромное мастеру, мне все понравилось
Перизат Даулетовна
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Назгуль за потрясающий маникюр!. Работу выполнила максимально аккуратно, покрытие идеально ровное, держится уже 3 недели без сколов, что для меня редкость.. Было очень комфортно: инструменты стерильны, в кабинете чисто и уютно.. Назгуль — настоящий профессионал, сразу поняла, что я хочу, и дала отличные советы по уходу.. Однозначно рекомендую и обязательно вернусь снова, чтобы сделать педикюр!
Nazgul Ualkhan
Гульзира — парикмахер и визажист со стажем более 15 лет. Мерей — молодая, очень приятная, универсальная мастер: наращивание ресниц, шугаринг, ПМ бровей и губ. Мастер Жазира — наращивание и ламинирование ресниц, а также маникюрный мастер с опытом. Есть ещё одна Жазира — косметолог, настоящий мастер своего дела. Салон полностью укомплектован. Приходишь утром уставшая — выходишь преобразившаяся красавица ✨ Это не салон — это чудо ❤️❤️❤️
Айгүл Ахметқызы
Мен жиі маникюрге барамын Назгүл тәтеге.Жұмысын ұқыпты жасайды.8-9ай болып қалды ау тек сол кісіге жасатамын.Әдемі маникюрлерімнің фотолары өшіп кетіпті
Айя Утеева
Мерей деген по ресницам мастердын постоянницасымын. тандап сенгениме еш окинбеймын. всегда лед наращивание жасатам, 2 ай спокойно журемын. колы женил, жузы жылы мастер казир аз, Мерейды жолыктырганыма алгысым шексиз♥️
Мөлдир Мұхамедияр
Лед наращивание ресницы өте күшті әрі тиімді бағада арзан, 1,5 2 ай тұрады өте күшті советую Мерей мастер топ жане қолы алтын 😍
MT
Moldir Tazhibaeva
Осы салон мастерлери өте жылы жүзді әсіресе Назгүл маникюр педикюрды өте ұқыпты ,таза жасайды.Инструменттерінің стерилищациясына мән беретіні құантады.Шаш мастери Гульзира ханым да өте ұнады тәжірибелі маман екені көрініп тұр.Шугаринг жасайтын қыз өте мықты жеңіл әрі жылдам жасайды.Тұрақты клиенттер көп болсын👍👍
Бактыгул Зарипова
Білікті білімді мастер шашымды жасаткам жаксы шықты бағасыда ойға қонымды жұмсынызга саттилик Жаңа жыл кутты болсын 🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝
Аида Каршыга
Гулзира салонының қыздарына сөз жоқ .Бір кіргенде бәрін жасатып шығасың шашта бояп маникюрда жасап ламинирование де жасап үлгердім .Бастысы бәрі бір уақытта 👍уақытыңды тиімді пайдаланасың 🤭Рахмеи қыздар 😍🌺
Ассоль Нур
Была сегодня у Назгуль nailmaster красотка, очень аккуратная работа, креативные идеи для маникюра и работает на скорость👍🏻 советую девчонки не пожалеете 💅🏻😍
Ок Ок💻
Назгуль прекрасная мастерица!!! 💅🏼 Хожу к мастеру уже год и каждый раз в восторге 🥹 Качество, аккуратность и приятная атмосфера. Она просто лучшая 🩷🩷
𝒕𝒐𝒎𝒊𝒌𝒐𝒔𝒉 🤍
Алгаш рет осындай идеальный перманент истеттым. Мерей – оз исынын шеберы, оте тиымды багада😍🔥
GZ
Gulzara Zhanturayeva
Мастер своего дела😍Шашымды тек Гульзираға сенемін,Рахмет сізге. Шашымды күшті,әдемі қиып бергеніңізге☺️😘
Ажар Қабылбек
Гулзира татеге шашымды кидырып бояттым сложное окрашивание🥰100% ұнады. Алла колынызға дерт бермесін. Клиентіңіз коп болсын
Aruzhan Kim
Сама постригла и испортила волосы🤣 тут все поправили, сделали красивый каскад и укладку. Большое спасибо, мастер своего дела😍 еще вернусь!
А-
Айка ----
Көп рахмет шашымды күшті қиып, мелирование жасап берді Гулзира! Рекомендую
ЯЖ
Ясмин Жораева
Хочу выразить огромную благодарность хейрстилисту Гулзире за профессионализм 👍🔥🔥🔥
Гулнора Баибосунова
Мастер Гүлзира очень хороший, мне понравилось, всегда улыюается, когда показваешь ему руку, не дает ему заболеть. Пусть ваша работа процвеьает будет благословенна Желаю вам успехов🌷🌷
Өте керемет салон, мастерлері сыпайы, профессионал. Гульзира мастер, қолыңыз дерт көрмесін😘 всегда күліп қарсы алады, бағалары да доступный.
Гульмарал Жакупова
Өте керемет болды Рахмет😘
ГК
Гаухар Керимбек
Гүлзира ханым топ мастер өте қатты ұнады 😘😘
Gulzhas
Өте керемет Гүлзира ханым бірінші рет келіп тұрмын қатты ұнады жылдам әрі тез көңілімнен шықты рахмет ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Макпал Алдаберген
Гулзира мықты маман, екі қызымның шаштарын сеніп тапсырам унемі тез әрі сапалы қызмет көрсетеді, постоянный клиентпін🙂😍
Erbol Rustemov
Қолың дерт көрмесін ақ құрдас! Биік белестерді бағындыр. Кәсіби маман ретінде еңбегің жұртшылықпен бағалана берсін!
ПТ
Перизат Табылдиева
Гулзира мықты мастер 👍🏻
ГЖ
Гулжайна Жуманова
Гүлзира ханым сізге көп-көп рахмет. Әттең Алматыда тұрамын. Астанаға барғанда екі рет салонға бардым, шыққанда күйеуім мені танымай қалды. Биіктей беріңіз.
Алмас Дюсекеев
Хороший салон, быстро обслуживание и цены приемлимые
ZO
Zhanbolat Okhan
Оте жаксы! Оз исинин маманы! Коп Рахмет👍
ЛК
ЛК К
Хочу выразить благодарность первокласному хейрстилисту Гульзире за профессионализм и золотые руки. Уже 10 лет только ей доверяю свои волосы потому что после её процедур волосы выглядят живыми и ухоженными. А также сама атмосфера салона очень уютная, время проведённое в этом раю пробегает незаметно! Женщины которые себя ценят и доверяют ТОПОВЫМ МАСТЕРАМ- неизменно являются клиентами ГУЛЬЗИРЫ. Очень ценю Вас! Лаура
Дилназ Кайбулла
Шашымды идеальный қылып істеп бергені үшін Гүлзира мастерге рахмет! Тура мен қалағандай етіп жасады. ❤️😍 өз ісінің маманы👍
Abzal Abdimalikuly
Керемет салон керемет ұжым Гулзира ханымға үлкен рахмет өз жұмысының нағыз маманы! Келуге барлықтарыңызға кеңес беремін.
Үміт Мамүтқызы
маған қызымет көрсету сапасы үнады керемет
Абдулрайан Мұсахан
Өте керемет! Жылдам әрі өте күшті қонақжайлы салон екен.Сіздерге барады ұсынамын
zg
zere go Absadyk
Өте керемет маған қаттты ұнады шашты енді аиталмадым👍🏻😘😘
ЕИ
Ермахан Исмаилов
Жақсы салое екен. Барлығы бар ішінде. Ұнады
. Ibrashka🎭
Жақсы салон екен. Енді тек осында келем. Рахмет Гулзира тате
KT
Kuralai Tulaganova
Мастер Гульзирага алгысым шексиз. Оз исинин нагыз маманя👍Биктерден корине бериниз
Айсулу Нурмагамбетова
Бурыннан Келе жаткан мастером Гулзира Рахмет. Баринизге кенес берём. Окинбейсиздер
Аружан Туремуратова
Кушты мастер Сабина очень комфортная😊
MK
MSH K~AI
Хочу поблагодарить моего постоянного мастера Гульзиру! Каждый раз выхожу от неё с отличным настроением и идеальной укладкой. Она не только профессионал своего дела, но и очень чуткий, внимательный человек. Всегда чувствует, чего хочется, и делает даже лучше, чем ожидала! Спасибо за красоту, комфорт и стабильное качество! 💇♀️🌟
A K
Мастер Гулзираға рахмет!!!! Ең керемет масте🥰🥰🥰 салонында бәрі бар парикмахер косметолог маникюр бәрі бір жерде 😍 өте керемет жұмысыңыз алға баса берсын❤️❤️❤️❤️
AB
Aizhan Berkinbayeva