Макс
Салон красоты
CS
Candi010694 Sssss
Макстын ішіндегі 3 әйел кісі тұратын салонға енді кірмеспін, ужас екі кішкентай қызымнын шашынын ұшын ғана кесіп берді 4000тг деп тұр болған соң, салоннын іші өте тар, лас, жерінің бәрі су болып жатыр сүртіп жатқан адам жоқ, сондай қызмет көрсетуге татымайды бағасы, қызмет көрсетуі жақсы болса түсінер едім
A🩷
Aru 🩷
Макс шаштаразда кішкентай бутиктегі жігіт өте нашар алады шаштың малын шығарып көркін құртты өте нашар не советую келменіздер бұл жерге
Aisha Aisha
Шаштараз Мөлдір жақсы,ұқыпты қырқып берді,ұнады! Бағасы да қол жетімді,сыпайы екен клиентке сыйластық таныта біледі енді барып тұратын боламын жиі! 🙌🏻
НА
Нурбек Алтынбеков
Таншолпан оз маман иеси Оте кушти мастер Соган гана жасатам укладка 👍👍
ШЖ
Шынар Жанбекова
Шаштараз Айсұлу мен Таңшолпан жұмыстары керемет👍бағалары да қол жетімді.Өзіме Айсұлу укладка жасайды ұнайды жұмысы👌
ЖС
Жадыра Сарсембаева
Таңшолпан! Өз ісінің маманы!! Шағымды бояп, қиып береді! Тыйянақты жұмысына! Әр кезде көңілімнен шығады! Таңшолпан мастерге баруға кеңес беремін!!!! 🫶🫶🫶🫶
Bakbergen Kudaybergenov
Барлығы өз ісінің маманы менің мастерім Таншолпан постоянно осы кісіге алдырамын ойымдағыдай алып береді шашымды
СА
Сания Абильдинова
Постоянно стригусь у Таншолпан — всегда отличный результат! Очень внимательная и аккуратная, точно понимает, чего я хочу. Профессионал своего дела, рекомендую!
ЖА
Жанагул Акназарова
Очень хорошие девочки мастеры своего дела давно хожу к Таншолпан всегда найдут время и не дорого и качество очень довольна и благодарна
Асия Нурмаханова
Шаштараз Таңшолпан шашты жақсы қияды керемет бояйды осы шаштаразға баруға кеңес беремін.👍👍👍👍
Екатерина Бреннер
Читаю комментарии как там все идеально , скажу от себя что это полный ужас 🤦♀️ нужно было покрасить волосы срочно , ближайший попался этот салон . Цвет получился🔥 то что покрасили лоб это было неприятно , а самое главное я была в полной шоке что там ползают тараканы и никто из сотрудников это не видет . Так же сушили волосы на расчески были остатки чужих волос и на этой же тумбочки тоже бегали тараканы . Не советую туда идти .
Андрей Армбристер
Хочу поблагодарить мастера Молдир.На днях подстригла моего сынишку.Аккуратно,тщательно не торопясь.Очень хорошо делает свою работу.Огромное спасибо,Молдир.👏👏👏
ЛИ
Лаззат Ибрагимова
Салон көңілімнен шықты, шашымды керемет етіп жасап берді
Серик Кудайбергенов
Өз ісінің мамандары
И1
Ислам 122
Больше никогда туда не пойду постригаться
MM
Moldir Mamaserikova
Мастерлері жақсы оиыңдағыдаи жасап береді
Ақсұңқар Панасов
Салонға келіп кірпік шаш тырнақ жұлдырсаңыздар болады денеңіздегі артық өсіп тұрғандардың барлығын жұлады😂 барлығы өз ісінің мамандары👍🫰🏻
Самал Тулебекова
Ужасно, «шаштаразка» натуральная, повелась на хороший отзыв про мастера ресниц, и жалею!!!!! Прошло дней 5-6 все выпало!!! Налепила мне какие то опахала, я глаза еле открыла, глаза 3 дня были красные от клея! Это вообще жесть , берегите себя и свои деньги
Ас
Ара с Павлодара
Мастер своего дело быстро окуратно как надо вообщем
Бахтияр Олжубаев
Мастер своего дела, быстро и лучше!
SX
Sanjar Xayitboev
Просто супер
Иван Иванов
Парвиз, а вот почему не советуете? Почему не пишете конкретно? Вот бесит, может вам нос мастера не понравился или еще что то? А люди ищут мастера не по вашим вдруг критериям! Вот я рядом живу и ищу салон и тут какой то парвиз найдется с неадекватными коментами и нах…я?если ты не советуешь то пиши почему! Зб такие комментаторы!
P
Parviz