Sheber
Магазин национальных изделий из дерева
Ержан Канафин
ТАПСЫРЫС КЕРЕМЕТ БОЛДЫ.АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫҢ ЖІГІТТЕР
СТ
Салават Таштемиров
Заказал полуюрту в детский сад сыну. Сделали качественно и быстро, организовали доставку. Всё пришло целое и так как ожидали. Спасибо большое магазин Sheber. Однозначно буду рекомендовать.
31 октября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо, Салават, за отзыв 🔥 Будем ждать вас снова!
G
Galym
Жеті атасын танымаған жетесіз деген бар қазақта біз блсекте үмытып қаламыз жеті атамызды. Мына жігітке рахмет жақсы жасайды торіме іліп қойдым рахмет. Кімде жоқ жасатып алыңдар, Өзіңде балаларыңда көріп жатап журеді
20 октября 2025, официальный ответ
Ұрпағыңызбен мың жасаңыз!!! Сеніміңізге үлкен рахмет!!!
ЖД
Жансая Даваа
Тез жылдам заттарымды жасап берді. Істеріңіз алға бассын
20 октября 2025, официальный ответ
Сіздің жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🌸 Біздің өнімдеріміз сізге ұнағанына қуаныштымыз. Тағы да келіңіз, қонақ болыңыз!
ЖН
Жанна Нуралина
Заказала Шежіре Жеті Ата очень понравилось . Буду ещё заказывать у вас.
20 октября 2025, официальный ответ
Жылы сөздеріңіз үшін алғыс айтамыз! 🌿 Біз үшін ең үлкен марапат — сіздің риза болғаныңыз!
why so serious
Недавно покупала астау с чехлом для подруги. Быстро и качественно сделали чехол, доставили во время 👍 Буду всем рекомендовать данный магазин, спасибо Вам 😍
3 октября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! 🌸 Біз үшін Сіздің қолдауыңыз өте қымбат. Ұлттық нақыштағы бұйымдарымыз Сізг…
Adilet Sabit
Астау заказ бергенбіз, Ақтау қаласына 5 күнде почтамен жеткізді. Сапасы керемет!🔥
3 октября 2025, официальный ответ
Жақсы пікіріңізге алғыс айтамыз! Біз үшін ең үлкен марапат – Сіз сияқты қонақтардың ризашылығы.
AB
Asylzat Batyrbekova
Мы заказывали полуюрту для школы, для первоклассников в национальном стиле. Всё было сделано очень качественно, красиво и аккуратно, полностью соответствовало ожиданиям. Изготовление и доставка были выполнены вовремя. Дети и родители остались в восторге! Я благодарна за такую работу и с удовольствием рекомендую!
3 октября 2025, официальный ответ
Сенімдеріңізге үлкен рахмет! Әрқашан сіздер үшін қуаныштымыз!!!
AM
Asem Madanova
Спасибо большое за медальницу. Качество отличное. Ребята выполнили заказ в срок и доставили бесплатно. Теперь буду заказывать сыну.
3 октября 2025, официальный ответ
Жақсы пікіріңізге алғыс айтамыз! Маликаға үлкен жеңістер тілейміз!!!!
СЗ
Сонька Засонька
Долго выбирала у кого заказать астау в подарок на юбилей, выбрала именно Вас и очень этому рада! Начиная с консультации по вацап и заканчивая курьером. Заказ выполнен с любовью, все аккуратно, красиво! Теперь я точно знаю где буду заказывать деревянную посуду. Рахмет Вам, процветания Вашему бизнесу и много-много постоянных клиентов! Отдельный рахмет менеджеру, которая консультирует и работает с клиентами! Она у Вас умничка🫶
3 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв! Для нас очень важно, что вам понравились наши изделия в национальном с…
DS
Diana Seytkali
Жасауға астау,қымызға сорпаға кесе алдым,сапасы керемет!Үлкен рақмет,бәрін ойдағыдай істепсіздер!🙏🏻😍
Жылы пікіріңізге мың алғыс! Сізді тағы да күтеміз 🌸
Меруерт Усюрова
Приобрела астау на подарок. Очень понравилось, цены приемлемые, качество супер. Буду рекомендовать вас всем свои близким и сама еще приду к вам уже для приобретения для себя. Спасибо вам огромное❤️
Меруерт! Огромное спасибо, что выбрали нас ❤
MD
Moldir Dzhabaeva
Медальница заказ бергенбіз Қарағанды қаласына 1 күнің ішінде істеп берді. Сапасы 🔥 екен. Бізге ұнады😍 Үлкен рахмет ойымыздағыдай етіп жасап берді. Жұмыстарыңызға береке берсін🙏
3 октября 2025, официальный ответ
Сіздерге үлкен жеңістер тілейміз!!!
СЕ
Салтанат Елубаева
Сиздерге коп Рахмет сапасы жаксы бауырымв катты унады
ГН
Гульнар Нысановна
Көптен іздеп жүрген қазақи оюлармен әсемделген астау наборын қызыма сыйға тарттым,өте әдемі,бай көрінеді екен дастарқанның үстінде,алғыс айтамын
СА
Сауле Аблатова
Астау сатып алдым,сапасы ақысына сай қолжетімді бағада,сыйлыққа беругеде,өзіміз үйде ұстауға да керемет екен,кеңес беремін, үлкен рахмет Ринат сізге
바호림 리
Тапсырысты кабылдап, адеми ари сапалы етип жасап берди, конилимнен шыкты, улкен Рахмет сизге.
Айгуль Айгуль
Керемет дүкен екен, товарлары әдемі және сапалы, қазақи стильдегі керемет заттар,риза болдым
Сайран Куйшубаева
Сапалы сервис,сапалы тауар,всем советую 🔥🔥🔥👍👍👍
Х
Хадиша
Өте керемет астау, нағыз ет житін дей астау. Саудаларыныз бола берсін.
БК
Баян Каримова
Атына заты сай нағыз Шебер орталығы екен,премиум наборын сатып алдым,сапасына мін жоқ,әр қазақтың үйінде қазақи нақыштағы заттардың болуына септіктеріңіз тие берсін,табыстарыңыз көбейе берсін,сый-құрметіңізге Алла разы болсын 👍👍👍👍👍
Айгуль Бактаева
Өте сапалы әрі тез дайындап берді. Істеріңізге сәттілік!
AD
A D
Заказывал медальницу по своему дизайну. Обещал сделать на следующий день, а завершил тем же вечером! Ринат профи, интересная у него продукция из дерева! Успехов✊🏻 P.S: заказывал во второй раз. Вернусь еще
АЗ
Айдана Забынбекова
Медальница заказ бергем, жарты күннің ішінде сапалы етіп жасап берді. Маған өте ұнады керемет👍
MN
Meruert Nurbekova
Заказала медальницу сыну в подарок очень понравилось👍 быстро сделали, за один день))) в живую прям супер смотрится😍 советую от души👌👌👌
dd
damir damir
Очень суперские изделия, взяли на подарок астау и шачу с пиалками для кымыза, такое классное качество😍😍 Процветания вам
Актолкын Исекеева
Жумысынызга улкен Рахмет, берекесин берсин. Медальница заказ берген едик, сапалы, жаксы жасалган🙏👍
💎💎💎 💎💎💎
Ребята знают свою работу ! Сделали все четко ! Рахмет !
Strawberry Kzt Клубника в шоколаде
Шебер десе шебер екен, ризамыз, шежирены мощный кылып жасап берди рахмет👍
Алия Сейт
Большое спасибо за отличный астау! Очень красивая, добротно сделанная работа. Дерево качественное, хорошо обработано, приятно держать в руках. Продавец вежливый и внимательный, сразу ответил на все вопросы. Рекомендую!
GN
Gulzhan N
Сделали заказ Шежире здесь, Ринат сделал нам быстро и качественно, а как красиво😍 нам понравилось, Рекомендую👍 даже пошел на встречу 👍
Альфия Бейсембекова
Ассалаумағалайкум халкым !хочу выразить огромную благодарность мастеру Ринату .за быструю работу ,отзывчивость помог ,подсказал какой для подарка выбрать подарок ,смастерил вырезал сдела лет мастер на все руки. Советую все из натурального дерево все что пожелаете сделает своими золотыми руками за короткий срок и по цене не дорого !!!Подарок мой понравился моему коллеге ,подарила на новоселье Ключницу!!!!
Aisara Adilkhan
Үлке рахмет, ойымдағыны бірден түсінді. Сұрақтарымның бәріне жауап алдым. Ісіңізге береке берсін. Осымен 2 мәрте келіп отырмын рыйзамын. Алла берекесін берсін. Қыздарым мәз.
Mereihan Erik
Тапсырысымызды ойдағыдай қылып жасап берді. Индивидуальный дизайнмен. Рахмет үлкен. Істеріңізге береке берсін.
Maksat Zhuzbaiuly
Астау алдық. Сапасы өте керемет. Рахмет сатушыларға. Қазақша стильдегі әдемі дүкен екен.
Гала .
Добрый день! Заказали номерки для гардероба. Изготовили за 1 день и очень качественно. Спасибо большое!!! Больших успехов!
3 октября 2025, официальный ответ
И вам желаем большого успеха в жизни!!! Спасибо за честный отзыв!!!
JA
Jadyra Ahmetova
Все супер, девочки молодцы, все быстро приняли заказ и оперативно отправили доставку. И хочу отметить что у них доставка бесплатная, что приятно делать заказ у вас. Желаю процветать и получать много благодарных покупателей 😘😘😘
АО
Алия Отарбаева
Астау және12 персонға арналған кеселерін заказ бердім. Сапасы өте жақсы маған ұнады👍
3 октября 2025, официальный ответ
Қолдауыңызға мың алғыс! Ұлттық дәстүрімізді құрметтегеніңіз бізге шабыт береді.
AD
Ainur D
Астаулар заказ бергенамін,уакытымен алдым,сапасы отееее керемет,ак кайын ағашынан жасалган,Қазакстандык өнім,конілімнен шыкты 10/10,корықпай,ойланбай заказ берсеніздер болады,менеджер кыздар да жұмыстарын жогары денгейде аткарады екен,әлі талай заказ беремін деп ойлаймын,Семей каласына жылдам жетті🥰🥰🥰
Г🌸
Гүлнұр 🌸🌸🌸
Әріптесіміздің үйіне ауызашарға барғанбыз. Жаңа қонысына алғаш баруымыз. Сондықтан естелікке сыйлық алуды жөн көрдік. Оның үстіне, Наурыз мерекесінің демалыс күні. Сөйтіп осы дүкеннен ыдыс жиынтығына тапсырыс бердік. Жиынтықта 2 астау, 1 бас тартатын табақ бар. Әдемі ағаш қорапта тұрады. Қораптың сыртына жазу жаздырдық. Қызыл бантик тағып, айтылған уақытта жеткізіп берді. Сыйлық супер! Оны алушы ашқанша асықты. Өте риза болды. Дүкен шеберлеріне рахмет айтамыз!
Айбек Берекеш
Заказали таблички для двери. Разработали индивидуальный дизайн быстро и очень красиво. Изготовили за один день. Молодцы ребята! Удачи!!!
FY
F Yeshbekov
Тапсырысымызды алдық. Үлкен рахмет! Ақтөбе қаласына 2 күнде жеткізіп берді. Бәрі оймыздан шықты.
БА
Бауржан Ануарбеков
Заказ уакытында дайын болды үлкен рахмет.Өлшемдеріде келді рахмет
Nursik 🥷🏻
Керемет дүкен. Мұғалімімізге мерекеге сағат тапсырыс бердік. Сыйлығымыз қатты ұнады😍😍😍. Рахмет! Істеріңізге береке берсін!!!
BA
Bahytzhan Arystanbekova
Керемет😍👍
Сеніміңізге үлкен рахмет!!!
Мольдир Алиакпарова
Заказала маме Астау😍 Ей очень понравилось + доставка беспл классно, рахмет 🌷
AZ
Assel Zhubayeva
Благодарю за невероятно красивую работу! Оперативно в сжатые сроки сделали и доставили! Желаю благодарных клиентов, жумыстарыныз жемисти болсын!
ГА
Гульжанат Абдрахманова
8 наурызга сыйлыкка астау қорапшасымен тапсырыс бердік. Бәрі керемет ұнады. Классный магазин в казахском национальном стиле с отличным ассортиментом. Улкен рахмет сатушыларға. Барлығын айтқан уақытында дайындап берді.
Gulmira Rahimova
Астаудың наборына тапсырыс бергенмін. Өте әдемі, сапалы жасалған. Иіс жоқ. Жақсылап орап жіберіпті. Курьер да көп ұзамай сол күні әкеліп берді.Соңынан сатушы астауды қалай күтіп ұстау керек екені туралы ақпарат жіберді. Көп жасаңыздар, рахмет!
Айнур Серкебаева
Астаулар өте әдемі сапалы екен Сатушы қызда сондай сыпайы барлық сұраққа жауап беріп , уақытылы доставка жасалды Рахмет