Аяла
MT
Mega Tel
Осы садиктен орын алуга комектесемин 87788289845
Балнур Ергешова
Садиктан орын алуға көмектесемін, ваучер алуға, тіркеуге, электрондық договор, тегін үйірмелерге орын аламын 87763253501
AB
Akbayan Balpanova
Кеш жарық! Бүгін ата-аналар жиналысына қатысып, алған әсеріммен бөлісейін деп едім. Біз 2 апта болды бала бақшаға келіп жүргенімізге,Хантөре үйрену кезеңінен өтіп, апайларына біраз үйренісіп қалды🥳 Ұстаздар өте жоғары деңгейді дайындалғанын көрдім,алғашқы танысу( құшақтасу,қол алысу т.б) өте ерекше форматта, кофе брейк, бала бақшаға экскурсия, әр маманның өз жұмысымен тереңінен таныстыру/түсіндіру жұмыстары өте жоғары деңгейде өтті👍👍👍 Логопед,дефектолог,психолог мамандары кабинеттері көз қуантарлық😍тап-таза, әр зат өз орнында өте ұқыпты жиналған,ең қуантарлығы - баланы зеріктіріп алмай, әр түрлі көрнекіліктермен сабақ өту қамтамасыз етілген екен👍 Умное зеркало, құм терапиясы, спорт залдағы арнайы ойын түрінде сабақ өтуге арналған құрылғы бар екен👍😍 Жалпы бала бақша өте жақсы жабдықталған екен👍 Ұйықтау бөлмесі, әжетхана барлығы стандартқа сай👍жылы,жайлы,ыңғайлы. Біздің балаларымызбен бірге үлкен нәтижеге бірге жеткісі келіп,атсалысып жүрген Ұстаздарымызға үлкен алғысымды білдіргім келеді❤️ Бала бақшамен ішінара танысып, Ұстаздармен ата-аналармен өзге форматта кездесіп,әңгімелескеннен кейін көңілім бір жайланып қалды🥰 Алдағы уақытта да тек қуаныш пен жақсы жаңалықтар болсын деп тілеймін💐💐💐
AN
Aidana Nurlankyzy
Баламның “Тұмарым” тобына барғанына 1 ай уақыт болды. Күнделікті жыламай, өзі тұрып қуана барып келіп жүр. Байқағаным балабақша өзіне ұнайды. Жасаған іс-әрекеттерін үйге келіп қайталап істеп жүреді. Барлық нәрсе оған қызық. Ең бастысы Сөздерді қайталай бастады. Баламдағы осындай өзгерістерге тәрбиеші апайлары мен барлық мамандарға шын жүректен рахмет айтамын! Еңбектері жана берсін!
M
Madina.ka96
Осы садиктен орын керек еді, 2022, 2023 жылғы қыздарыма, жазыныздаршы
Toktasynova Aigerim
Осы садиктен орын керек еді. 4 жас, 5 жас балаларыма 87072588598
AZ
Anar Zhusipova
Ғибрат тобының апайы Әлия Октябрьқызына алғысым шексіз.Керемет білікті маман,жүрегі мейірімге толы жан.Балам алғашқы күннен сүйіп ,бауыр басып қалды.Екінші анасындай❤️Жалпы балабақша 👍Меңгерушісіне,ұжымға алғысым шексіз!Осындай ерекше бақлабақшаға баруға мүмкіндік берген Мемлекетімізге ерекше мың алғыс🙏🏻
DS
Жазира Х
Осы садикка орын керек, 87073475668
Б)
Балжан ))))
Бизге осы садиктен 1 орын керек срочно кай топ мангызды емес орысша или казакша кызым 2021 жылгы ватсап 87007001140
АО
Асель Омиртаева
……
AА
Assem Асем
Балабақшаға кезекке тұру, басқа балабақшаға ауысу, жолдама алу, құжаттарды тіркеу, келісімшартқа электронды қол қою жолдарын көрсетемін! Ватсапп: +77028370121
КД
Кульбаршин Джамартова
Алия апайға үлкен рахмет! Наурыз мерекесі өте жоғары дәрежеде болды, менің қуанышымда шек жоқ. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер.
8наурыз мерекесіне орай, 5.03.2025 керемет мерекелік іс-шара ұйымдастырылды. Тәрбиешіміз Айжан Көмекбайқызына мың алғыс айтқым келіп тұр, аналарға арнап әдемі қойылым,концерт қойылды. Жоғары деңгейде бәрі өтті,балаларда өз өнерлерін көрсетті,ата-аналармен де ойын ойнап,билеп те алдық. Өте қуаныштымын. Тәрбиеші ретінде өз ісінің маманы,сұлу апай.Еңбегіңіз жана берсін!Мың алғыс осы Аяла бала-бақшасының ұжымына.
II
Indira Indira
Хочу выразить благодарность нашей воспитательнице Айжан Көмекбайқызы . Грамотная имеет подход каждому ребенку , постоянно проводит разные игры , конкурсы , занятие для развитие речи . Каждый день скидывают в группу видео как проходят занятие . Ежедневно идет большая работа с детьми со стороны воспитательницы , психолога , дефектолога , невропатолога . Благодаря им мой сын заговорил . Мы ходим второй год и слава Аллаху результат есть . А заведующая вообще супер всегда утром встречает детей у дверей вечером провожает до последнего ребенка . Всегда интересуется как наши дела есть ли претензии или предложения . Мой сын очень любит всех воспитательниц и я не жалею что мы пошли именно в этот садик . Благодарю всех воспитательниц 96 садика Аяла . Дай Аллах вам всех благ 🌹🌹🌹🌹
KA
DS
Dinara Satieva
Карнавальние костюмы на прокат +77057712402 наш инстаграм prokat._astana
aukanek .
далековат и воспитатели немного грубые в так садик очень красивый и приятных на вид и большой
JE
Jasmina Erlankyzy
🌸НАПРАВЛЕНИЕ 🌸 •Кез келген садикке ЖОЛДАМА алып беремин •Кезекке тиркеп беремин •Онлайн шарт туземин •Умытып калган парольди калпына келтиремин •ЭЦП ключ ашамын 🔑 •Кунделикти бос орындар корип берип отырамын.📲87768081494👈🌼🏵️
ГС
Гулжан Садуакас
2жас 7айға орын керек срочно ЗПР 87789847299
DD
Danysha Danysha
Нужно место в садике для ребенка 2-х лет 87010310092
Тимур Орынбаев
Кай жаска дейнги балалар кабылданады?
Алмушка Адиетовна
Керемет балабақша. Балам асыға күтіп барады. Тәрбиеші апайларына да рахмет үлкен. Күнде ерекше нәрселер ұйымдастырып, ойнатып, видеомен көрсетеді. Бала ойын арқылы өседі, үйренеді ғой. Мың алғыс.
G Вввв
В садике плохая вентиляция. Садик государственный есть группы ЗРР. Для плохо слышащих. Плохо что ЗРР, Зпр и аутистов смешивают все в одну группу. У меня ребенок нормотипичный, плохо говорит. И когда попали в такую группу, ребенку не понравилось
Жазира Нубин
2 жас және 3 жасқа орын керек. 87028115176
Макпал Мансурова
Сәлеметсіздер ме! Осы садикке келгелі ұлым Әли Ахметтің сөйлеуі, ойын жеткізе алуы жақсарды, ағылшынша-орысша-қазақша сандарды, Алфавитті, жануарлардың аттарын жатқа біледі. Сіздерге көп рахмет, күнде әр түрлі ойындар ойнатып, балаларды дамытып жатқандарыңызға ! 1 жыл частный садикке барғанда тек ішіп-жеп, ұйықтап , машина ойнап қайтатын, Сіздер сияқты жұмысына адал беріліп, әр баланың дамуы үшін Сіздер сияқты ат салысқан жоқ еді. Көп рахмет ! 🙏 Еліміз аман, балаларымыз бақытты болсын ! "Тұмарым " тобының тәрбиеші- мамандарына - Ұлдана Маратқызы, Айжан Көмекбаевна , Меруерт апайға Алғысым зор! Жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер!
II
Indira Iliyas
Здравствуйте! Почему в садик не могут ходить дети проживающие рядом, в этом районе нету гос садика
Мока К
Этот садик мне прорекомендовала сестра. Дочка её соседа ходит в группу для зрения, а мой сын в онр. Лично у меня нет никаких претензий: сын ходит довольный, любит воспитателя. И в садике никогда не было холодно, мы никогда не болели. Мы сами убедились в этом когда собирались сдавать документы. Питание тоже кажется хорошее, ребёнок сытный и чистый всегда. Всегда проводится разные мероприятия, утренники и выставки. В общем я вполне довольна
БС
Бикамал Сырдыбек
Бізге ұнады өте жақсы садик,,,тәрбиешілері де өте білімді қарапайым,,,
ДТ
Диор Твой
Не знаю,что за оды пишут тут про садик!забрали дочку чз мес деградировать стала, реб не занимается апайка, волосы как утром пришла так и ходила никаким навыкам ничему не научилась, чуток логопед занимался капля в море хотя пмпк горы пообещал сюда нас!расческу принесли все вещи как лежали так и лежали апайка не знает чья это расческа! Реб просто бет алды ходит там и все,а воспит лишь бы день прошел на отвали вернулись в преж наш садик дочка снова расцвела! Да и начиналось жестякого здесь намудрило мозги нам с докум стока нервов!садик холодный бетон на полу! Единст плюс это шкафчик с подогревом и то что бесплатно! Но даже так не остались лучше заплатить и спокойно развивалсч ребенок!если бесплатно никаких фото видео отчетов нет и родит лишнего спросить потребовать не могут тк от госуд идет как бедный родственник себя чувствуешь! Бесплатный сыр в мышеловке! Родит не надо себя ущемлять как в чате родит пишут(требовать спрашивать стремно не платим же за садик! На вашего реб выделяются средства -это наши налоги!требуйте и отчет и чем занимались какие сдвиги почему волосы не заплели, почему вещи не переодевает как в сад приходишь в одном и том же весь день с утра до вечера потом домой в грязном, почему обогрев не вкл дополнительно и тд!)все как в обычном садике если б вы платили!
Диас Куралбай
Выражаю огромную благодарность нашему воспитателю Сандугаш Сарсенкызы за огромный труд и любовь к деткам. С/у мама Али🙂
Sayfedenova Raikhan
Средний сын ходит в группу 3-4 года , садик классный и воспитатели просто супер , сын ходит с удовольствием, со спокойным сердцем отправляю ребёнка , сад для детей с нарушением , у нас ЗРР жаль что в этом году надо опять проходить комиссию и мы уже пойдём в общеобразовательный сад 🥺
Aibek Zhanbulov
Подскажите пожалуйста хорошую оптику для деток.
Айгуль Карамсакова
Садик Коррекционный , не давно открылся , чистый , большой., Бесплатный садик, с направлением идете туда . Мы ходим уже пол года , ребенок любит всех , всем спокойно идёт
Альбина Колотовкина
Ходим в данный детский сад. В группу с нарушением зрения. Сын ходит с удовольствием.
B A
Ходим в данный садик в группу для детей с нарушением зрения. Очень нравится. Доча с удовольствием ходит. Воспитатель очень добрая, деток любит. Новый сад, отлично оснащенный. Есть процедурный кабинет с аппаратами для лечения глаз. В общем мы довольны что попали сюда.
Zhanzilya Yakimbek
Не знаю что за сад. Но на телефоне сидит абсолютно незнающий инфо про садик человек
Айдана Тастанбекова
Сколько за месяц цена?
Адиль Тургумбаев
Можно отзыв об этом садике с нарушением речи? Есть инста страница или веб сайт?