Erkejan
Детский сад
Венера
Садик отте керемет күнделікті фото видео отчет уамдамай Карап отырамыз ерекше алғыс Балғайша Талаповна өз жумысынын шебері
Amirkhan Khaidarov
тамаша балабақша! жоғары деңгей
ХЕ
Ханзада Ерболат
Өте керемет балабақша
Куанбай Кудайберген
Балаларды жақсы тәрбиелейді! Үйдегі баламның тәртібі жақсы садикке барғалы💐💐💐
Shadiyar Sartbaev
жақсы,респект 😍😍
Nurs .
Қарындасым таңертең өзімді оятады садикке апаршы деп, условиясы жақсы, жұмыстарыңыз алға баса берсін!
АN
Аkmaral N
Өте керемет балабақша! Ұнады!
Gabit Malikov
Керемет балабақша, балдарымның бәрі күнде мәз болып келеді 🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Айым Талгатовна
Мықты балабақшалардың бірі!👏
Azamat Mt
Керемет балабақша, тазалық,тамақ, тәрбиешілер, жаңа меңгеруші, бәрі бәрі керемет👍🏻
almasmm 8
Астананын жогаргы денгейдегы балабакшасы! Тарибешылеры жане Менгерушыс оте жауапкершылыкты жане оз ыстерынын шеберы. Баламыз балабакшадан уйге кайткысы келмейды) Барлыгы жогаргы денгейде, Жана менгерушысыне коп рахмет! ❤️🔥
Мейір Сейілхан
Өте күшті садик, балаларым әбден үйреніп алған😍❤️
Нурдаулет Максутов
Өте керемет садик👍🏽 Маған қатты ұнады. Тәрбиешілері тамаша🔥
Ga1zhanovv !
Красивый садик
СА
Сейлбек Аутаев
Өте нашар баламды қызымды бергенмін неге екенін білмим күнде қызым ұрды деп келеді тексертсем қарамайды тәрбиешілер амал жоқ шығарып алдым
Арука ❤️
Там тараканы ходит ещё когда вас нету словами ругается и угрожает , дети вам ни че не говорить потому что со слов Апай они привыкли так что осторожно
ГТ
Гульсана Тунгышпбекова
Жаксы садик
ES
Elena Sannikova
Мы совсем недавно ходим в детский сад. Доче нравится, наша Замира апай просто замечательная, доча говорит что она очень добрая и хорошая. Заведующая Жанна Сериковна профессионал своего дела. Строгая но понимающая. В саду всегда порядок и чистота. Доча говорит что кормят вкусно. Спасибо за уют, заботу и теплоту для наших деток.
Akerke Kadirova
Еркежан балабақшасы біз үшін өте керемет! Қызым бірінші күннен жыламай күнде өзі барамын деп дайындалып келеді, тәрбиеші Замира Талғатқызы өте керемет апай. Меңгеруші Жанна Сериковна да өте жақсы ашық жарқын барлығы үнемі сұрақтарымызға күліп жауап береді. Біз 1 жарым жасымыздан барамыз жақында 5 ке толамыз басқа садик іздеген жоқпыз мүлде🤗❤️❤️
YY
Yestore YUNUSSOV
Еркежан балабақшасы бізге өте ұнады.Жанна Серікқызы және Балқия апайына үлкен рахмет.Біз балабақшаға барғанымызға енді екінші ай болды Балам режимге үйренді ерте тұрады ерте ұйықтайды.Балабақшада тек ойнап ұйықтап қана келмейді,күнделекті біз үйретпеген бала қабылетін дамытатын сабақтар үйретеді . Еркежан балабақшасы ұжымына үлкен рахмет еңбектеріңіз жаңа берсін шаршамаңыздар . Үйдегілер сенбі жексенбі демалыс күндері әзілдеп айтады балабақша демалыс күндері де жұмыс жасаса ғой деп))) Нағыз еңбек сіздердікі Рахмет Алла Тағала разы болсын Әумин
Жайна Болатбек
Тамаша бала-бақша,апайларыда жақсы. Қыздарыма қатты ұнайды😘😘
ZR
Zhadyra Rustem
Қызымның барып жүргеніне 1 жылдай болып қалды. Өте жақсы садик, Ақерке апай, Жанна Серікқызына үлкен рахмет🌺🌺🌺 Еркежан балабақшасы топ👍 Жұмыстарыңыз алға бассын!
Аида Жанатбекқызы
Балапаным Аланның алғашқы балабақшасы, меңгеруші Жанна Сериковна, тәрбиеши Гулдана Сапаржанқызына, Назерке апайларымызға үлкен рахмет😘. 5 айда көп заттарды таныды, горшокка отыру, развивающие ойындарды ойнауды, соның аркасында тустерді ажыратуды уйрендік. Жұмыстарыңызға табыс, сәттілік тілеймін, сіздерді таңдағанымызға өкінбейміз. Аналардың алғысына бөлене беріңіздер. Еркежан-А ұжымына табыс тілеймін🥰.
ДЖ
Динара Жамантаева
Год ходим в данный садик,и не разу не пожалела с выбором садика!не буду много писать, спасибо большое заведующей садика,всему коллективу! Отдельное спасибо Гульдана Сапаржанкызы и Назерке апай, Рахмет вам большой за ваш труд и вклад!
О
Оксана
Доброе утро! Очень уютный , теплый садик!Мы ходим в садик с сентября месяца, в группу Улыбка, сыну очень нравится, в выходные говорит пойдем в садик, воспитатели хорошие, понимающие. Повар готовит очень вкусно, всегда разнообразная еда! Заведующая Жанна Сериковна строгая, но в тоже время понимающая! Знает каждому ребенку подход! Мой сыночек гиперактивный, но воспитатели и Жанна Сериковна нашли к нему подход! Спасибо Приогромнейшее Жанне Сериковне за организацию такого садика!!! Воспитателям Замире Талгатовне! Айнуре Апай, Анаре Апай! Повару! Желаем Вам Крепкого Здоровья! Счастья! Благополучия! Достатка! РАХМЕТ!!!
ЖА
Жусупбек Акылбекович
Отличный Детский садик! Отличные воспитатели дружный коллектив 🤗
А. К.
Отличный садик. Ходим уже второй год. Все нравится. Хорошие воспитатели. Особая благодарность заведующей Жанне Сериковне. Это профессионал своего дела. Очень рада, что выбрали именно этот детский сад
GE
Gulzira Edenova
Қайырлы күн! Менің қызым тамыз айынан бастап осы Еркежан балабақшасына барады. Қызым 2-3аптада балабақшаға толық үйреніп кетті оның себебі тәрбиешімен тәрбиеші күтушісінің зор еңбегі деп ойлаймын! Оқу-іс әрекетін баланың жасына және жоспарға сай өткізеді. Әр ұжымның жақсы болуы басшына байланысты деп ойлаймын! Балабақша меңгерушісі Жанна Серікқызына және тәрбиешілерге алғыс айтамын! Балабақшаға танертең келісімен жақсы көңіл күй сезіледі, балаларға берілетін тамақ мәзірі де көңілімнен шығады. Аспаз апайғада рахмет айтамын! Жалпы Еркежан балабақшасына қызымды бергеніме өкінбеймін! Және балаларыңызға балабақша іздесеңіздер Еркежан балабақшасын ұсынамын!
АЖ
Асылбек Жусупов
Хочу выразить огромную благодарность детскому саду за заботу и внимание к детям! Особая благодарность заведующей Жанне Сериковне за прекрасную организацию работы и теплую атмосферу, а также воспитательнице Гульмарал Қайратқызы за чуткость, профессионализм и заботу о наших детях. Ваш труд делает детство наших малышей ярким, интересным и счастливым! Спасибо за всё!
КБ
Кулпаш Базархан
Еркежан балабақшасындағы Ақерке апайға алғысым шексіз ! Осы уақытта дейін көптеген балабақшалар қарастырған болатынмын ,баламды сеніп тапсыра алмадым. Осы балабақшаға міне 2 айдан асты барып жүргенімізге ,бәрі керемет!
Айжан Садуакасова
Біздің сүйікті балабақшамыз! Кішкентай қызым керемет көңіл күймен барып, әп әдемі болып үйге кешке қайтады. Ол ненің белгісі? Тәрбиешіміз бен көмекшісі өте жақсы қарайтынынын дәлелі! Апайымызға үлкен рахмет 🥹 Гүлдана Сапаржанқызы апайымызға мен Назерке апайымызға үлкен рахмет! Өз баласындай қарайтындарына ризамын, күнделікті жаңа нәрселерді біліп, көрсетіп, әндетіп келеді қызым 🥹❤️❤️❤️ жақсы көреміз! Үлкен рахмет ❤️❤️❤️
Гүлмарал Бекқали
Ең керемет балабақша💡әр күні мереке, әр балаға индивидуальный подход🫶🏻
ЭЖ
Эльдар Женисов
Тәрбиешілері екі жүзді түлкі!!!
… …
Биздин ен биринши балабакшамыз, окинбеймин сиздерди тандаганыма , Жанна Сериковна мен апайымыз Акерке Мухитдинкызына алгысым шексиз 💐💐💐
Айганым Сыздык
Биздин ен биринши садигымыз, иши таза, жана, ауласы кен, апайларымыз кунде фотоотчет пен видеоотчет жиберип отырады, кунде нешетурли кызыкты ойындар, жума сайын театр, аниматорлар, заведующая Жанна Сериковнага Рахмет, Кунде танертен 8:00ден бастап кулимдеп карсы алып, 19:00де кулимдеп шыгарып салып турады, каждый баланын аты-жонин биледи, журеги кен, оз маманынын иеси 👍🏻, Коп Рахмет Еркежан ужымына
НА
Наз Амир
В садик моя доча ходит с 2 лет. Нам скоро в августе будет 4 года. Доче с каждым разом все интереснее ходить в садик. Садик обновился сделали ремонт,новая мебель, новый дизайн. Детям новые игрушки, практически каждую неделю театр, аниматоры приезжают. Проводят разные конкурсы, игры, открытые уроки. Очень нравятся воспитатели, каждого знаю, ведь наша доча была практически у каждого воспитателя, ребёнок растёт быстро развивается, поэтому переводили в старшие группы. Очень любим нашу воспитательцу Ақерке апай, очень добрая, нежная, внимательная ко всем детям, не видела со стороны чтобы делила детей любит на не любит. Каждому ребёнку одинаковое тёплое отношения. Заведующая садика Жанна Сериковна отличный руководитель. Дети её очень сильно любят. В садике работают видно профессионалы, люди с большим сердцем. Есть порядок и контроль. Все зависит от руководителя. Какой руководитель, такой и сотрудник. Я рада, что доча моя ходит в садик Еркежан и я спокойна оставляю ребёнка. Знаю, что она подприсмотром и в безопасности!
DK
Danelya Katkenova
В августе нам будет год как мои дети ходят в садик Еркежан ! В первую очередь я очень благодарна заведующей Жанне Сериковне за ее труд и ответственность 😘 Мои дети с большим удовольствием идут в сад , сын очень любит свою апайку Замиру Т . Каждый день говорит про нее и как ее любит ❤️ Очень благодарна всем воспитателям так же няням и поварам за вкусную еду . Каждый день нам отправляют видео отчет и фото их еды 😘 В плане развития сын начал хорошо разговаривать , с детьми играется , считает хорошо так же участвует в конкурсах и занимаем призовые места! Ему очень сильно нравится сад прям с большим удовольствием ходим . Ни капельки не жалею что перевела сына в сад Еркежан ! Здесь мастера, и любители своего дела !😘Очень благодарна всем 😘😘😘😘😘 Алланын нуры жаусын апайларымызга 🤲🤲😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️
MD
Mary D
Еркежан А балабақшасына алғысым шексіз, бір барғаннан ұнады, меңгерушісі Жанна Сериковна толық консультация беріп бірден құжаттарды жинап бастағанбыз. Жалпы балабақшаның ұжымы мықты, өз істерінің маманы, әр балаға өз баласындай қарап, көңілін таба алады! Әсіресе Замира Талғатовна мен Ақерке Мұхиденқызына алғыс айтамын! Жұмыстарыңыз жемісті, шәкірттеріңіз тек биіктен көрініп жүрсін 🤲🏼
Aidana Kutpanova
Первый сад, который выбрала для дочери и осталась довольна с первого же просмотра и первой беседы с заведующей Жанной Сериковной 💐 Ходим с осени, всей семьей в восторге, сперва были в группе Замиры Талгатовны, прекрасный человек 💐 навсегда останется любимой первой воспитательницей для дочки! После дочку перевели в группу постарше и тогда мы узнали Акерке Мухиденкызы 🩷 просто лучшая, сама нежность и забота, всегда встречает нас с улыбкой и утешит если вдруг пришла дочка без настроения. Дочка же всегда спешит показать все игрушки новые своей любимой апайке)) Каждый раз приглашают разные театры и аниматоров, утренники каждый праздник и обязательно открытые уроки. Это здорово! Безмерно благодарна всему составу детского сада 💐💐💐 желаю крепкого здоровья, процветания и всех благ вашим близким🤲🏼
Яна Тупицына
Отличный садик,успехов вам в вашем нелегком труде!!!
YB
Yulia Buinitskaya
Лучший садик для двух моих детей!!!!
ФИ
Фируза Искакова
Рады что выбрали именно этот детский сад!!!Мягкая адаптация,с легкостью оставили своего ребенка у вас в саду!!!
Алмас Койшибаев
Хороший детский сад в нашем районе!!Методист очень приятная,все рассказала показала!!Прошла мягкая адаптация ребенка!!!Спасибо вам за ваш труд!!
Артем Топалов
Хороший садик,просторная площадка игровая детская!!!Ходим в группу Улыбка))Замира апай лучшая))
Мадияр Курманбаев
Лучший садик в нашем районе,отличные воспитатели!!!
Anuar Basenov
Отличный садик,хорошие воспитатели!!Замира апай спасибо вам!!!
NS
Nazar Saidasanov
Отличный садик всем советуем,постоянное видеозапись!!Доча ходит с удовольствием!!Жанна Сериковна и Замира Апай огромная благодарность!
Жандаулет Жунусов
Отличный Садик, ребенку все нравится, и находится близко прям как нам надо, советую 👍
AI
Asel Ibraeva
Еки рет келдик осы садикке🥱Бириншисинде Якобы бизди алмады,но екиншисинде Заведующий Жаннанын номери болган сон ват саптан корип журдим.Сомен осы садикке келгимиз келд.Коршимнин кызы кеп журген сон.Не айтайын.Баламда ЗПРР деген диагноз бар,но нормотипичный балалар арасында оскен сон, катты Артык кылыгы жок🥱Мен 3000 тг берём 1 майда костюмге 😅баламнын устинде жаман улкен костюм кигизген,общий суретте жок,Сол куни ещё баламнын аягын жырылган,ещё ол жылаган баланы койдырту ушин ис кимыл жасамай бирден костюм кигизген.Барлык баланы актывый залына жинап 90 баланы 15 минутка фото отчёт ушин суретке тусирген.Не жеген статус Ват сапка коятын апай, Сол кундери дым коймады.Балам Аш келед,ещё воспитатель Ханым особа ештеме жасамайд.Прикол 3 баласы бар🥱Ондай Ана Оз баласын карасыншы,биреудин баласын емес.Ешкандай Дипломы жок маман кайдан алады тусинбеймин.Анырап жаткан балалар,2 этаж балалар озимен ози жур.еще дым компетенции жок мамандарында Ерекше бала деп🥱Улкен топ балаларымен араласып кеткен.Просто Ужас
А Аi
Честный отзыв! По первому ощущению и виду, было очень уютно и прихожая была чистая, ковры тоже были ухоженные, кухня чистая, пока не зашли в группы. В группах очень душно, двери закрыты, туалеты грязные, тряпки которые весели там, вообще желают чтобы их выбросили в мусорку, видимо им моют унитазы и дети туда садятся 🤦🏻♀️ На второй этаж поднимаешься по крутой лестнице, очень опасно. Мало пространства, группа старших очень маленькая а детей очень много, там туалет вообще грязный на ужас 🤦🏻♀️ и воспитательница грубая. Но так по энергетике садик понравился, думаю эти моменты можно исправить, чистота и хороший персонал залог любого место!