Tax and Law
Консалтинговая компания
3.4
3.4
Akmaral Shaimerdenova
Этой организаций на этом адресе нет
OC
Olya Chub
Офис по указанному адресу не работает. Жаль потраченного времени на дорогу по пробкам
Avel Page
Осы мекемеге жүгіне отырып білікті мамандарға тап болғаныма қуаныштымын. Өз атыма тіркелген “ИП” жылдап жауып бере отырып есеп-қыйсапты да тапсырып берді. Ал заңгеріне келер болсақ ол да өз ісінің маманы екен, бір жерде осындай өз ісінің мамандары шоғырлана қалғандарыңызға Рахмет! Істеріңіз алға баса берсін, жәрәйсіңдар!
Just Youser
Быстро решили мою проблему. Профессионалы!
Абылай Ергазы
Налоговый орган заблокировал наш банковский счёт, мой бухгалтер неправильно сдавал отчёты. Обратился в эту аудиторскую компанию, проблему решили за 1 день и на следующий день нам с утра уже открыли счёт. Спасибо им за профессионализм! Рекомендую👍