Logomeken
Образовательный центр
ПРЕДОСТАВЛЯЕМ НАБОР КОРРЕКЦИОННЫХ УСЛУГ + ИНД. ЗАНЯТИЯ + РАЗВИВАШКА
Altynay Sapiyeva
Выбран компанией
Гүлмира мұғалімге алғысымыз шексіз! 1 айдың көлемінде қызымды мектепке дайындап берді. Өз ісінің маманы, білімді, білікті ұстаз екен. Жұмысыңыздың жемісін көре беріңіз!!!
AI
Aksholpan Indibay
Логомекен ұжымына алғысым шексіз❤️ Апайлары өте мейрімді ! Баламды еш аландамай сеніп тапсырамын! Сойлей алмай барған ұлым казир тап-тамаша сөйлеп жүр😍
ГШ
Гульмира Шадыханова
Динара Абдугаппаровнаға алғысым шексіз қызымды дыбыстарын қойып берді
Гука @
Динара Абдугаппаровна өз ісінің маманы сізге көп рахмет.
Айгерим Жекенова
Очень благодарно учительнице Гульмире Даулетбековне! За один месяц доча выучила алфавит и начала читать. Учитель профессионал своего дела. Ребенок с удовольствием ходит, а главное желание к учебе появилась. Благодарю центр за таких профессиональных учителей! Процветания Вам💐
СМ
Салтанат Мусина
Самый классный центр! Особое спасибо Гульмире Даулетбековне, отличный преподаватель, сына за месяц научила читать. Логопед Жадыра Базаровна за 4 занятия научила ребенка выговаривать звук «р». Спасибо огромное!
ГС
Г С
Гульмира Даулеибекқызына үлкен рахмет , баламды 4 айда мектепке дайындауына үлкен үлес қосты ❤️ балам жақсы дайындықпен 1 сыныбқа барды !
Маржан Байданова
Логомекен ұжымына үлкен алғыс білдіремін✨❤️еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер✨🫶🏻өз ісінің нағыз мамандары😘😘😘 Ерекше алғыс Жадыра Базарқызы мен Динара Абдығаппарқызына үлкен рахмет❤️❤️😘😘😘
КБ
Камариям Букенова
Очень нам помогли! Спасибо
M Dee
Баламды осы оқу орталығына бергеніме өте ризамын. Сабақтар қызықты, мазмұнды және баланың жасына сай өтеді. Ұстаздар өте мейірімді, өз ісінің шеберлері.Әсіресе Гүлмира апайға ерекше алғыс! Баламен тіл табыса алады, үйреткендері балаға тез сіңіп жатыр. Балам оның сабағына қуанып барады.Сапалы білім мен қамқор қарым-қатынас үшін үлкен рақмет! Апайымызға жұмысы алға баса берсін дейміз, осындай көңілді, позитивті болып жүре берсін! Рахмет
Аягоз Кангибаева
Логопед Динара Абдығапарқызына рахмет айтамын.Баламның ш.С.Р.л дыбыстарын шығарып берді.
Мерейлим Жумабек
Жадыра апайына улкен рахмет 2 айда результат кордик😍😍
Салиха Жанайдарова
Благодарим центр и персонально нашего преподавателя Гульмиру Даулетбековну 🌷 индивидуальный подход к ребенку, уроки в игровой форме, качественная подготовка к школе 👍 за короткий период усвоили большой объем, это говорит о высоком профессионализме и вовлеченности учителя
8 марта 2025, официальный ответ
Рахмет💐
ГА
Гулайна Айтказива
Мен қызымды осы логомекен центр ға апарып Р дыбысын айта алмайды еді, сол дыбысын шығарып берді,негызы шыкпайтын болар дегем но Жадыра мен Динара апайымыз шығарып берді, сол мұғалімдерымызге шын жүректен алғысым ды білдіремыз. Көп көп рахмет айтамын, Тек биіктіктерден көрініп, жұмыстарыныздын жемісін көріп, Отбасыныздармен бақытты болыныздар,🙏🙏💝💝💝
Айгерим Бахтиярова
Логомекен орталыгына улкен рахмет. Кызым 3 жасынан барады. Басында Жадыра апайга келдик кушти результат болды. Казир Назым апайга келип журмиз. Нагыз афк маманы. Оз истерин жетик биледи. Рахмет коп коп осындай орталык барына.
ақбота
Логомекен орталығының мамандарына үлкен рахмет результатын көріп жатырмыз.Әр келгенде Динара апайымыз жылы жүзбен күтіп алады.Үлкен рахмет .
Отличный центр! Сотрудники очень опытные Всем советую!
ЖТ
Жансая Тукенова
Керемет орталық, екі балам барады , нәтижесі өте жақсы . Бұрын басқа орталыққа барған едік , айырмашылық жер мен көктей Барлық логомекен қызметкерлеріне алғысым шексіз , өз ісінің нағыз мамандары 👍👍👍
9 декабря 2024, официальный ответ
Бізге сенім артып келгендеріңізге рахмет.
ДА
Димаш Абай
Кккккккүүүүүүшшшшштттттіііі
Меруерт
Благодарю Назым апай за бесценный труд! Мы очень рады что попали именно к ней.Результаты работы Назым апай можно было увидеть сразу.Мой ребенок начал вести себя хорошо на занятиях,слушаться,а главное пошла речь.Начал называть слова ,понимание.Назым апай желаю успехов и процветания!!!💐
GI
Gulnur Ibrayeva
Хочу поблагодарить Назым апай, за ее труд! Спасибо центру
GB
Gulzhan Bek
Классный центр, нашла по 2гис и не ошиблась, мой старший сын только с нашей Назым апай начал разговаривать 🙏🏻 обожаем наш центр и нашу Назым апай👏
Quralai Bekzhanova
Отличный центр логопедии. Профессиональные специалисты, индивидуальный подход и заметные результаты. Рекомендую! 🙌🏻
Nazym Zhumadilova
Хочу выразить огромную благодарность центру Логомекен, а именно Жадыре апай. Искала центр недалеко от дома, на тот момент у них открывался второй филиал и отзывы были хорошие, долго не думая пошли на консультацию. Жадыра апай за не полных два месяца помогла доче поставить все звуки, с которыми у нас были сложности. Понравился подход к ребенку, с теплотой и заботой, все грамотно объяснила, что результаты будут хорошие при совместной работе☝🏼это очень важно! домашние задания выполняла доча с радостью. Почти после каждого занятия получали видеозаписи уроков, как правильно произносить звуки, потом закрепляли материал уже дома. Мы остались очень довольны результатом совместной работы. Желаю коллективу Логомекен процветания и всего самого хорошего! Көп рахмет! Алла разы болсын! Отзыв қалдырған Эльмираның мамасы. Фото скрин высланного видео😁
Tolganai Kayratovna
Біз барған Жадыра апай мен лфк маманы өте жақсы жұмыс жасайды, күнделікті видеоотчет жіберіп отырды👍
AI
Aiman Ilias
Логомекенге барғанымызға 1 ай ғана болса да, нәтиже бар. Қызымның сөздік қоры көбейіп, үш-төрт сөзден құрап сөйлеп келеді. Бақшадан соң басқа апайға барамыз деп, қуана барады. Жадыра, Динара апайлар балалардың тілін тауып, нәтижелі жұмыс жасайтын өз ісінің мамандары.
КМ
Камила Муратова
Логомекен Астана бойынша ең керемет орталық!Динара Абдугаппаровна өз ісінің маманы екені көрініп тұр.Балалармен жақсы тіл табысады👍🏽
AT
Aisaule Torebek
Астанадағы ең күшті логопедиялық центр деп білемін) Балалармен қалай тіл табысуды,дамытуды жақсы біледі👍🏻 Логопед мамандары өз ісінің шебері екен,әсіресе Динара Абдуғаппарқызына алғысым шексіз,балам да риза,еңбектеріңіз өсіп өне берсін!
Асия Ахметова
Логомекен керемет орталык! Мамандары жаксы. 👍👍👍
Ерсултан Мухтарханов
Логомекен оте жақсы орталық Мулдем қайталамай отыраберетынеды 2айда сөйлеп бастады, улымыз. Балаларға урыспайды, жеке дара коныл болып уйретеды Оз жумысынын мастерлары♥️
Арайлым Мейрханқызы
Логомекен орталығының мамандарын таңдасаңыздар өкінбейсіздер
ДО
Дарига Оспанова
Logomeken орталығы өте жақсы орталық. Қызым көп әріптерді айта алмайтын қазір әріптерді, дыбыстарды айтады және қазақша сөйлеуді үйреніп жүрміз. 3 айдың шамасында көп нәрсеге үйрендік. Жадра Базаровна өз жұмысының маманы, жақсы логопед.
Akerke Kanatkyzy
Logomeken орталыгына барып жургенымызге 2 ай колемы,3,5 жаста балам, натижены уже 1 айдан кейын кордык, бала создерды айта бастарды, екы созды коса сойледы, Жадыра апай Динара апайларымызга Рахмет, ар балага деген подход ерекше, живой честный отзыв💚
БИ
Ботагоз Ибраева
Бул жерге немеремди апарып журмин. Бунда барганымызга еш окинбеймиз.Логопед Жадырага ,рахмет. Аз уакыт тын ишинде жаксы натижеге кол жеткизип жатырмыз. Осындай тажирибели мамандар кызмет ететин орталыкка кез болганымызга куаныштымыз.
NA
Nurdana Abdyker
Логомекен балаларды дамыту орталығы өте жоғары деңгейде жұмыс жасайды . Баланы дамытуға ой өрісін дамытуга баланы жеке қабылдап жеке сабақ жүргізіледі . Жадыра Базарқызы өте білікті маман өз мамандыгын сүйетін жанның бірі. Өсе берініздер!!!!🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Салтанат Каймакова
Логомекен даму орталығы құтты болсын! Жадыра. Базаровна өтте жоғары деңгейлі ұстаз. Балаға деген сүйіспеншілігі мол.Сана сезімін әр баланың деңгейін біледі. Биік шыңдардан көріне беріңіз. Алла сізді қолдасын!
EI
Eleonora Ibrayeva
Өте жақсы даму орталығы. Білікті мамандар қамтылған. Баламның сөйлеу қабілетін дамытуда үлкен серпініс берген мамандар осы орталықтан табылды. Өркендей беріңіздер!
A
Arailym
Кайырлы кун. Биз "Логомекен" дамыту орталыгына 1 ай бардык. Коп орталыкты тандадым. Бирак осы орталыкка шешим кабылдап баламды алып бардым. Аз уакыттын ишинде баламда Жана создер пайда болып, айта бастады. Мамандар оз исинин шебери, Жадыра апай мен Динара апай, афк маманы Назым апайга алгысым шексиз
Madina Kasymova
Кызым Жадыра Базаркызына баргалы Аллага шукир казир оз ойын анык айтатын болган. Любой жерге барса уялмай сойлей береди. Кысылмай ашык журеди. Таза сойлейди Аллага шукир. Рахмет Жадыра апай сизге❤️❤️❤️
ХУ
Хансултан Усербаев
Орталық жұмысы қайта басталыпты керемет қуаныштымын! Істеріңіз оңға бассын. Менің қызым қуанышты өз Нургуль Амангелдиева апайына барады👍✊🏼
Аделина Аделина
Самый лучший сад! Намного лучше смарт! Дети счастливые, с удовольствием ходят.
Aiym Yermek
Бұл центрге балаларым барады апайлары жаксы тамактарында мактап келеди балага унамаса баргысы келмес еди маганда унады
Алия Ишанбаева
Інім барады. Қуанып барады. Көңіл күйі өте керемет. Осында барғалы көп затты үйренді. Апайларын жақсы көреді. Тамақ жағы да керемет. Всем рекомендую
ТМ
Тоты Мунсызбаева
Мой сын ходил туда якобы на развивающую группу на пол дня, а по факту находился с детьми полного дня. С 9.00 приём деток, дети полного дня пока завтракают, мой ребёнок ждёт их. Получается теряет время. Так же при пропуске даже не интересуются и не отмечают детей. Люди отзываются хорошо, так как там не следят за детьми, они сами по себе. Игрушки грязные, порванные и сломианные. Не ответственные, сомневаюсь в законности этого образовательного заведения.
Балжана Аубакирова
Сын ходит с удовольствием заметен интерес
26 октября 2023, официальный ответ
Балжана, благодарим вас, что оценили 🙏👌
Асель Сейтжапарова
Керемет центр! Кенес беремин 🙌🏻
SR
Saltanat Rauanova
Сыну 4 года. Всё нравится, хорошо отзывается,даже по выходным просится)). Чувствуется индивидуальный подход к каждому ребенку. Довольный ребенок-довольные родители! Благодарим команду академии Greenум за ваш вклад в наших детей!
26 октября 2023, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо за ваш отзыв и оценку!!! Приходите в гости ещё 😁
Адиля М
Очень понравился центр, дочка 3 года тяжело адаптировалась в саду, и боялась детей, решили отдать в этот центр и не пожалела, очень понравилось отношение к ребёнку, и всегда идут на встречу, доча начала привыкать к деткам, вначале сидела в центре чтоб ребёнок не плакал, потом спокойно стала оставаться, тут также вкусно кормят и детки с удовольствием кушают. Старшие дети ( подготовка к школе) во время перемены дружно играют и развлекают младших детей. Очень чистая игровая комната, целые и чистые игрушки
Алтынай Кайырхановна
Хороший образовательный детский центр, дочке нравилось туда ходить, замечательные педагоги, воспитатели, всегда вежливые и встречают с улыбкой. Дочка каждый день приходила с восторгом. Желаю вашему центру только процветания👍🏻, всем советуем!
Laura Dzhumabaeva
Хочу поблагодарить воспитателей-педагогов замечательного детского центра. Мой ребёнок с удовольствием начал ходить к вам, педагоги очень хорошие, научили сына делать аппликации, лепить разные фигуры, рисовать аккуратно. Всегда очень интересные и познавательные занятия. У ребёнка за 3 месяца увеличился словарный запас, стал общительным, легко учит стихи, начал подпевать детские песни. Желаю вам процветания и побольше таких развивающих Центров для детей.