Арай-Нұр
Ясли-сад
Нури Султанова
Мы уже второй год ходим Арай нур хороший садик нам нравится сын с удовольствием хочет друг есть у него по пятницам манты кушает говорит
УО
Умит Омирхан
Здравствуйте! В садик ходит сын больше пол года. Садик очень чистый!!! В этом саду идет прекрасная подготовка к школе. Есть занятия с логопедом групповое, хореография, солевая комната, рисование. Недавно приезжал мастер Гончар который делает кувшин из глины. С каждым ребенком занимался индивидуально!!! Сын был в восторге!!! Эти эмоции не передать словами. Проводят много интересных занятий с детьми!!! Хорошая мотивация для детей!!! Спасибо за ваш труд, терпение, внимание, и такую ответственность за наших детей!!! Бесконечную благодарность хочется выразить заведующей Адине и нашей воспитательнице Медет Мадине!!!
ZR
Zhanna Rakh
Второй месяц ходим,очень нравится! Айдана апай, заведующая,басқа апайлар хорошие,добрые,профессионалы. Адаптация за неделю прошла,сейчас ребенок с удовольствием ходит. Есть пару нюансов которые смущают,по питанию,но это мое личное,в остальном все устраивает. Проводятся уроки логопеда,англ яз,лепят,рисуют,танцуют. Есть солевая комната. Есть видеонаблюдение,но не онлайн,только по запросу. По пятницам присылают фото,видео) В группе 8-10 детей вроде,это хорошо. Поэтому не хочу чтобы поступило больше детей,но и заниженный рейтинг тоже не актуально уже,не справедливо)
ББ
Баян Болаткызы
Сегодня мимо этого садика проходила, и так громко слышно было ,как воспитатель истерично кричала на ребенка , а ребенок так громко плакал. Я была в шоке от такого. Мне кажется этому воспитателю нужна психологическая помощь
Zhadyra Imasheva
Барып жүргенімізге 2жыл болды өте жақсы балабақша. Тәрбиешілер Ақмарал апай, Жаудір апай өте мейірімді👍👍👍 қызым үйге барғандай еркін, ойнап-күліп барып келеді. Үйіме жақын жерде осындай балабақшаның болғанына шүкір. РЕКОМЕНДУЮ 💯
ЭМ
Элмира Муллагалиева
Өте әдемі балабақша, Ақмарал апай рахмет сізге👍🏻👍🏻👍🏻
PK
Perizat Kadyrova
Арай-Нұр балабақшасына менің 2балам барады. Апайлары,нянялары өте сыпайы,балаларым апайларын қатты жақсы көреді. Садикте логопед, ағылшын сабағы болады. Тұзды шахтасы да бар. Тамақтары да жақсы. Тазалығыда жақсы. Бізге ең жақсы ұнайтыны апайлары өте жақсы. Ақмарал апай , Нұржамал апай, Айдана апай,Жәудір апай, Адина администратор бәрі жақсы. Асханадағы апайда ерекше алғыс
Калдыкыз Адильханова
Арай-Нұр балабақшасына бастапқы келген кезімізде отзывты оқып күмәнім болғаны рас, бірақ уақыты өте байқағаным ең бірінші қызымның үйге тәтті алсақ болды апайға апарайықшы деп айтатынан және апай люблю дейтін сөзінен көңілім орнына келіп уайымсыз тапсыратын болдым! Ұлымда қызымда апайларын жақсы көреді, утренниктерде белсенді болады! Әрбір жұма манты жейміз деп барады😊 Айдана апай қызымды тез үйретіп алды, қазір Ақмарал апайға көп рақмет! Жаудир апайымызғада алғысымыз шексіз!
Нурай Алжан
Өте жақсы балабақша, тәрбиешілері өте сыпайы, іші де әдемі. Балаларға барлық жағдай жасалған)
AB
Aigerim Berdieva
Бала-бақша керемет және апайлардың ата-анаға деген сыйластығы өте зор қолайлы бала-бақшалардың бірі бізге қатты ұнайды апайларға рахмет алғысым шексіз ❤️❤️❤️🫶🫶👍👍
Айгерим Алжанова
Очень хорошие воспитатели 👍 очень красивый сад🥰
Айгерим Татимбетова
Ең жақсы балабакша апайлары балаларға жақсы карайды , балам көбіне уйренді рахмет алғыс айтам осы балабақшаға 👍👍👍👍👍
Iskander Piskunov
Здесь бьют детей.
Айнура Манапова
Ужасный садик, воспитатели не следят за детьми, плач слышен целый день, ходили 2 недели, умудрились моего ребенка 2 лет на улице забыть, женщина сама в сад привела. Мне о происшествии не сообщили, узнала случайно от соседей. Закрыть садик нужно.
D
DARKHAN
Или этот садик? В тиктоке видео гуляет где ребёнка ударили по голове. Это в вашем садике?
P
Perizat
Осы садик па балаларды ұратын?!
AN
Alevtina Narymbayeva
Бьют малышей ужас
Айкера Тимошкина
Вышло видео где бьют детей, совсем маленьких. Садик называется арай нур
KD
Karina Dzhafarova
Здесь бьют детей говорят
AE
Ainur Eleubek
Садик жаксы.Іші таза жылы .Жаңа жылдық ертеңгілік те өте керемет ұйымдастырылған.
Асемгуль Кульгельдинова
Араи- нур садигги унады, кызым жакында садике бергем. жылдам уиренип кетти. тарбиешилери оте жаксы екен. бищге катты унады👍👍👍.
АЖ
Алкажан Жамылхан
Арай-Нұр садикгі ұнады балам сонда барады. Апайлары жақсы. Балам сол садикке барып ашылып жақсы болып қалды🤗апайларына рахмет😘Садик таза әдемі кіргенде бірден ұнады. Тазалық жағы керемет👍
Prokat_ayim_astana Прокат костюмов астана
Садик өте ұнады, орта топта балам барады! Тазалық жағы керемет, балам қуанып келеді! Администрация жақсы кісі екен, толықтай сеніп тастап кете беретін болдым. Советую осы бала бақшаны✅✅✅ Жаңа жылдық ертеңгіліктен фото салайын. Өте тамаша!
Bibijam Davlyatova
Арай-Нур садиги,осы маңдағы садиктермен салыстырғанда,таза жаңа,кең,аурасы өте тамаша,ыдыстар биркелкі тап таза,тамақтары жақсы!!! Тек кішкене білім деңгейін, басшылық тарапынан көтеру керек!!! Нянкасы Маржан өте еңбекқор,чистоплотғая !!!
Асемгул Сагатова
Педагоги не опытные отправляют фото, видео что все хорошо, говорят другое если желаете для своего ребёнка хорошие условия не стоит ходит Б Момышулы 14 Арай Нур
Айгерим Кармысова
Детский сад новый, но есть очень много но, за 8 месяцев ни разу не смогли добиться проведения собрания, чтобы видеокамеры просмотреть месяц нужно ждать, записи не сохраняются, дети не получают должного знания, со стороны руководства нет обратной связи, воспитатели и няни меняются постоянно! Очень грязные полы!