Арзан luxe
Многопрофильный магазин
Кассир Назерке Аяжан тиянақты, сыпайы, жылдам. Қызметтері Мықты
Алма Шадикулова
Өте керемет магазин! Конскльтантары тез тез тауып береді! Жаннұр , Мақсат, хиджапғы кызға Кассадағы Назерке деген Және Бота деген адамдарға рахмет!
ЖК
Жаннур Канатбай
Arzan luxe магазины оте унады. Сатушылары жылдам ары тусыныгы мол, айткан затты бырден тауып береды екен❤️
Molyash Mm
Arzan luxe магазинындегы сатушылар оте жаксы кызымет аткарады, ышынде ыздеген нарсены табуга болады жане оте колайлы багада, кассиршы кыздары оте сыпайы жане жаркын жузды Кыз екен,Рахмет барыне😊👍🏼✨
Балнуур
Маган осы магазин унаиды администраторы🧕🧕🧕 спаиы минези оте керемет тусиниги моолл продавецтер жаксы кызмет жасаиды унеми кулип журеди Рахмет администратор🧕продавец . Аружан Осы магазмннен зат алуга кеңес беремин
KT
Kamila Tastanbek
Сегодня была в этом магазине, всё очень понравилось! Особенно хочу отметить кассира Аяжан — большое спасибо за вежливость, быстроту и приятное обслуживание.✨
ГБ
Гульжан Бейсенбаева
Доброжелательная атмосфера всегда. Хочу отметить кассира Назерке. Всегда при посещении приобретаю что необходимо мне.
Айсулу Алашбаева
Супер магазин, в магазине можно найти все что надо .... Хоть теплые вещи , хоть бытовые товары. .. Встречают с улыбкой кассиры и консультанты ... Особенно мне понравилась кассир консультант Мадина !!!!-супер кассир, благодаря ей я нашла теплую, зимнюю куртку для своей племянницы . Спасибо от чистого сердца , за терпение, доброту . Что с улыбкой встречаете покупателей!!!! Прошу руководство магазина поощрять позитивных и приветливых -кассиров, консультантов!!!
. ..
Тамаша қызмет! Консультант жігіт өте сыпайы, көмектесіп бәрін түсіндірді. Қызмет көрсету жоғары деңгейде! Консультант жігіт өте сыпайы, сәлемдесіп, барлық сұраққа нақты жауап берді. Тауар таңдауға жақсы көмектесті. Рахмет Мақсат консультантқа❤️
SM
Saule Moldagaliyeva
Очень хороший магазин.Всё очень понравились, огромное благодарность консультантом особенно Жаннур,Арайлым,Балнур. Очень доброжелательные и приветливые. Знают весь осортимент,готовы ответить на все вопросы покупателей)
Batyr 💸
Хорошие магазин рахмет Нұрайым деген сатушыға
МЕ
Маншук Ерназарова
Огромная благодарность руководитсву и коллективу магазина! Девочкам консультантам в частности Жаннур, кассиру Назерке, за оперативность, профессиональный подход, очень приятно приходить в этот магазин, работают от души. Процветания и лояльных клиентов 🙏🏿❣️
Arujan Tashmaxan
Телефонга жауап бермиди
НҚ
Назым Қанатқызы
Мен осы магазиннен әрдайым зат аламын.алдын іші оте тар .2адам болып журуге оте ыңғайсыз еди ал қазір іші кең заттары орынды консультант шақырмаи өзім алып кете беремин өте ыңғайлы етіп қойыпты керемет администратор 🧕🏻 👍🏻👍🏻👍🏻
Диана Исламова
Девочки не доброжелательны, не отзываются не привет не до свидание, грубые✓
Нилуфар Кидиралиева
Ұлыма тениска алуға бардым, скидка 50%, 30% деп қойған, тениска алдым ішіндегі көмекші қыз кассадан барып сурап келді 30%скидка болады деді, кассаға төлеуге барсам скидка жоқ, сонда қалай??? Скидкаларыныз өтірік пен???
Рамазан Жарылкасын
Поражняк Телефон хабарлассаң үндеми тұрады
ГН
Гульжанар Ниязова
Асылжан деген продавец оте керемет қыземет көрсетті алғысым шексіз
N
Nargiza
Арзан дүкеніне алғысым шексіз, керек затының бәрін таба аласың, енді постояяно клиенті боламын, Кассир Гүлдана күліп, өз жұмысына адал екен, және детский отдельдегі сатушы Бакытгул татеге алғысым шексіз! Көмектесіп іздеген затымды тауып берді. Келуге кеңес беремін!!
Медет
Арзан магазинындегы кассирша кыз молодец, продавецтерыде ыздеген затынды жылдам ары тез тауап береды келуге кенес беремын
Нуржик .
………..
AZ
Assel Zhussupova
Керемер магазин башыларына рахмет кассадағы Мадина Гүлдана есімді қыздардың жұмысын өте жоғары денгеиде бағалаймын клиентермен өте сыпайы сөилеседі рахмет жұмыстарыңыз алға басаберсін😊😊
Kmenovaa
-бескончность Консультанты а именно кассиршы просто ужасныйе не соблюдают по правилам кричат на детей за очередь не могут просто обиеснять Нашар!
Бакытбек Дәулетов
Арзан люкс магазиніндегі Аяжан есімді қыз өте жақсы қызмет көрсетеді сұраған затты өте тез әрі жылдам тауып береді, басқада консультанттары жақсы қызмет көрсетеді . Осы магазин маған өте ұнады келіп сауда жасасаңыздар болады!!👍👍👍
ГН
Гулмира Нагатова
Арзан люкс семеиныи магазин өте керемет обслуживание тамаша.Админстратор🧕🏻🧕🏻🧕🏻өте сыпайы үнемі күліп жүреді.Тобарлардында бағалары өте қол жетімді енді әрқашан осы магазиннен зат аламын.Өте керемет магазин👍🏻👍🏻👍🏻
Moldir Tursynbek
Очень неприятный опыт в этом магазине. Зашла просто посмотреть товар — обычный ручной веер. Веер был без упаковки, просто лежал на полке. Я аккуратно его посмотрела, не повредила, но продавец начал настаивать, что я обязана купить его, якобы раз уже взяла в руки. Это абсурд! Меня пытались вынудить купить товар, который я даже не выбрала. Такое поведение — давление на покупателя и полное неуважение к клиентам. Больше никогда не приду в этот магазин и никому не советую.
Мika Togumbetova
Оте нашар бари сол баска дукен багасымен бирдей. Сатушылары оздери уйыктап журеди. Оте НАШАР БАРМАНЫЗДАР.
ШЖ
Шарапат Жылкыбаева
Арзан магазиніндегі Аяжан есімді қыз өте жақсы қызмет етеді ,іздеген затыңды ойдағыдай тауып береді көңілмнен шықты Арзан қызмет көрсетіп жатқан қыздарына алғысым шексіз👍👍👍
Baglan Absen
Мен осы магазинде болдым!өте күшті мужскойда тұратын Асылжан мен Хадиша деген қыздар өте күшті обслуживание жасады👍
РБ
Роза Бикешова
27.03 Аспан базар жанындағы арзан люкс магазинде болдым Қайнар есімді ұл мен Толғанай деген продовец қыз прям молодец мықты жұмыс жасайды екен. Әрі кассир қыздары күліп мықты жұмыс жасайды. Молодец өте жақсы. Мен қайта қайта келдім ренжімей күліп қызмет жасады. Қайнар молодец🌹
bakdaulet bako
Хадйша продавец өз жұмысын керемет атқарды😊жарайсың👍 Кассадағы қызға да рахмет күшті ☺️ 26.03.2025
Орынбасар Атабаева
По больше бы пространства а так все 👍🏻👍🏻👍🏻
Ауелбай Курунбаев
Аспан базар жанындағы Арзан керемет магазин.Отбасы болып киініп кетуге болад,іздеген заттың бәрі табылады.Продевец,кассирлары мықты жұмыс жасайды іздеген заттарды тезде тауып береді .Жұмыс алға баса берсін .Мужскойдағы Зарина есімді продавец қызға алғысым шексіз іздеген заттар бәрін тауып берді💕
DZ
Dinara Zhumadilova
Не умеют общаться с клиентами. Если делают возврата товара, значит на то есть причины. Вместо чтобы принять товар и сделать возврат суммы, в ответ - ругаются. Что за отношение с клиентами? При возврате у товара имеется чек, товар не поврежден.. Знаем есть определенные товары , которые не подлежат к возврату, данный товар подлежит к возврату. К Администрация претензий нет, есть претензии к персоналу, а именно кассиру данного магазина. Прощу администрация принят данный комментарий к сведению.
Майра
Мен осы магазиннин кунделикти клиентимин. Сатушы кыздарыда жаксы. Ардайым комектесип журеди. Заттары оригинал. Барлык затты тек ос ы жактан аламын. Колжетимди багада! Уйге керекти заттын бари бар. Осы жактан келип зат алуга кенес беремин!!
СИ
Света Исмагулова
Улмекен Гулдана Акбота Продавцы өте жоғары дәрежеде жумыс истеиди мен осы жердің клентімін всегда керек заттарды химия электро товарларды осы жерден аламын товар качествосы өте жақсы маған ұнайды .Қыздар кіргенде жүгіртіп іздеген затыңды тез тауып береді.Алғысым шексіз магазиннің бастығына тек Алға шаршамаңдар!!
Жанаргул Амангелди
Кассадағы кыз таза м… өте дөрекі Заттары бағасына сай емес Продавец тер тоже дөрекі 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Аксауле Ибадулла
Бүгін болдым магазинде Бракованный зат сатып тұр!!!тарақ қолыма алғаным сол ед айнасы қорабына түсіп қалған естественно қорапта зат бар деп ойламайсң,тарақты қарап тұрп қораптың ішінен айна түсіп кетті жанымда тұр бәрін көріп тұрып товарға төлеңіз деді сөзім жоқ!!!!! Еще про стыда что то говорила,тогда у меня не было времени ругаться она стояла на кассе в🧕 Сіздерге тілерім тек сапалы тауар,миы бар жұмысшылар🤲🏼
. .
Орет на всех вообще нету нормальных
Aidana Abdrahmanova
Кошкарбаева аспан базардан касындагы магазин оте нашар. Абай болыныздар. Алмаған товарды косып кояды екен. Вентилятор детская двойка деп косып койды чекке. Чек караган адамдар кайтып келди. Чек кормейтіе адамдар бар каншама , лақтырып алмай кететін адамдар қаншама. Алдап адамдары маскара. Кассадагы кыздар оте дөрекі . Наглые. Айқайлап клиентке . Көңіліміз қалды.
МН
Меруерт Нургалиева
Очень доступные цены, особенно когда в семье 3 и более детей, выгодно очень одеть всех в этом магазине. Есть вещи для всей семьи и обувь и сумки и даже техника - фены, машинки для оконтовки, утюжки, посуда. Отличный семейный магазин 👍👍👍
Aaaa Ssss
Консультант-продовец кыз дөрекілеу. Клиентпен калай сөйлесуді білмейді. Кассадағы турған тате кайта кайта шақырды типа маған таңдауға көмектесші дегендей, ал ол кыз туй анау мынау деп күбірлеп сөйлеп келды, ну хотя ішінен сөйлесе ештене демеймін гой, естілді арине, сосын уялыдм, ещё келген бойда : не керек деп мінденисінбей қабағы катулы дөрекі тонмен айтып тур, лично мне было не приятно. Обслуживание нөль.
Алишер Мухаметкали
Мерей есымды Сатушы кыз га алгысым шексыз.Кызметынызге коп рахмет. Жумыста табысты болыныз😘
ЕЖ
Елизавета Жукова
Написано до 10 в итоге потратили время приехали а они до 9 Не впустили Продавцы крайне не приятные девочки
ОТ
Олеся Толстунова
Выражаю огромную благодарность магазину Арзан люкс, все оперативно и пунктуально! Отличные цены, хороший ассортимент. По больше вам клиентов
Мереке Машарап
Күшті магазин, кассада туратын кыз өте тамаша, клентермен керемет жумыс жасайды, үнемы күліп қарсы алады
Аббас Садуов
Кассадагы сатушыларга адаммен сөйлесе білу керек,скидканыда дұрыс санаса жаксы.Кызмет көрсету өте төмен.Продовцам стоило бы научится вежливо разговаривать с покупателема не огрызатся.и скидку посчитать правильно.Сфера обслуживание очень низкое
DS
Dina Shaikhina
Товары дешевле, конечно, но... есть несколько НО: 1. Очень тесно, всё свалено в кучу, трудно найти размер 2. Нет терминала, принимают только перевод или наличные. 3. Очень грубый кассир. В какой бы день или время суток ни зашёл, она ВСЕГДА надутая и злая на весь мир. Так и хочется сказать: Что ты здесь стоишь? Ты рабстве? Иди тогда и ищи другую работу. Отвечает сквозь зубы. Делает вид, что не слышит, когда спрашиваешь, можно ли расплатиться картой. 4. По полу бегают тараканы. Я понимаю, что еду тут не продают, но всё равно неприятно
Д Саим
1) кассир сказала нет терминала , хотела расплатиться карточкой. Где терминал? 2) брала муж носки с ценником , они везде на магнитиках прикреплены ж цены. Кассир позвала продавца попросив принести ценник, принесли - пикнули . Я расплатилась ушла. Дома смотрю мне носки пробили подставкой для бумажных полотенец 🤷🏻♀️ . И через продавца, и через кассира прошло это. Чек положили в пакет, дома ради интереса посмотрела . Приходила также еще 5.01 на зим обувь началась скидка 30% , кассир говорит нет , продавец пришел подтвердил наличие скидки. Плюс там написано наличными скидка 5 % . Я спросила у кассира сделали мне еще скидку т к расплатилась наличными сказала Да , по факту нет. Чека я уже не сохранила. Разве кассира не предупреждают о наличии действующих скидках Понимаю все человеческий фактор - невнимательность , но думаю надо быть чуть внимательнее
KK
Karakojalak Karakojalak
Хороший магазин, всё что нужно мне было для дома нашёл по доступной цене, в наше время когда всё кругом дорожает это немаловажно. Плюс по соседству сразу базар, что тоже очень удобно.