Binom School им. Қадыр Мырза Әлі
тяс
Шахматы на 3 разряд проходил
Ayaulym .D🤍
Школа классная, учусь там уже как 3года
На вахте женщина с короткой стрижкой нервная, не умеет разговаривать с людьми.
NK
Nazym Kadykenova
Прекрасно видеть, как в новогодних рисунках детей отражаются не только зимняя сказка, но и элементы нашей национальной культуры. Это помогает воспитывать уважение к традициям и формирует эстетическое мышление у подрастающего поколения.
A5
Adilet 505KA
Если тут будет 50 лайков я сбегаю
Dikosh
👍
А А
Все продумано и гармонично: ощущается уют, дух Нового года и тонкое отражение казахских традиций. Композиция сдержанная и стильная — ничего лишнего. Особая благодарность учителям, которые создали эту красоту и подарили нам вдохновение!
Ердаулет Шакенов
Лучшая школа в Астане
satti ospanovaa
школа имба
Aruzhan KM
Бином заманауи мектеп-лицей. Мұнда білім сапасына мән беріледі, оқушыларға терең білім беріле қоймай және шығармашылық жағынан үлкен мүмкіндіктер бар.
GK
Gulzhanat Kenzhegalieva
Құрметті бином әкімшілгі және Гульзат Жанабаевна! 16 Желтоқсан – Тәуелсіздік күніне арналған ауқымды мюзикл үшін сіздерге шынайы алғысымды білдіргім келеді! Балалардың осындай мазмұны терең, әсері зор қойылымға қатысуы – біз, ата-аналар үшін үлкен қуаныш әрі мақтаныш. Қойылымның әрбір көрінісі ойланып, үлкен жауапкершілікпен дайындалғаны бірден байқалды. Сахна көркемдігі, музыка мен бидің үйлесімі, балалардың ынтымақтаса жұмыс істеуі көрерменнің жүрегіне жол тапты. Өз баламды сахнадан көру ерекше сезім сыйлады. Ол бұл мюзиклге үлкен ықыласпен қатысып, өзіне деген сенімділігі артқанын байқадық. Мұндай шығармашылық жұмыс балалардың рухани дамуына, өнерге деген сүйіспеншілігінің қалыптасуына зор үлес қосатыны сөзсіз. Балаларға уақыт бөліп, үлкен еңбек сіңіріп, жүрек қалауымен жұмыс істеп жүргеніңіз үшін сізге мың алғыс! Еңбегіңіздің жемісін көріп жүре беріңіз! 🌸✨
na
nurai altynbekova
Құрметті Гүлзат Жанабаевна. 16 Желтоқсан мерекесіне арналған мюзикл үшін сізге шын жүректен алғыс айтқым келеді. Өз баламның сахнада еркін, сенімді өнер көрсеткенін көріп, жүрегім елжіреп, көзіме жас келді. Ол бұл қойылымға ерекше ықыласпен қатысып, өзіне деген сенімі арта түсті. Мұндай мүмкіндік әр балаға бұйыра бермейді. Балаларға анадай қамқорлық танытып, әрқайсысының жүрегіне жол таба білгеніңіз үшін сізге алғысымыз шексіз. Еңбегіңіз ешқашан елеусіз қалмасын, шығармашылық табыстарыңыз мол болсын!
A♥
Aika ♥️
Қайырлы кеш, Гүлзат ұстаз! Тарихи мюзикл өте жоғары деңгейде өтті, әсері керемет болды. Балаларды біріктіріп, осындай күрделі де мазмұнды қойылым жасаған еңбегіңіз үшін үлкен рахмет! 💐
D
Dilyara
Любимая школа очень классно! сразу пришла и привыкла🤍
Дарын Бекзат
Жаксы мектеп
Astana Astana2025
С нашего 2 класса ребенку девочке на уроке физкультуры на голову деревянная штучка со стены упала и у нее сразу шишка на голове учитель её не повел мед кабинет, ребенок сама пошла медики ничего не сделали оказывается в журнале написали что шишка и гематома и отпустили её одну, скорую даже не вызвали, УЖАС ПРОСТО!!! Администрация очень слабая в школе!!
Айтолкын Тулебайкызы
Ресепшндегі Нұргүл ханымға үлкен алғыс айтқым келеді! Ресепшнде жұмысты өте кәсіби деңгейде атқарады. Әр келген адамды жылы жүзбен қарсы алып, барлық сұрақтарға сыпайы, әрі нақты жауап береді. Жұмысындағы ұқыптылығы, тез әрекет етуі және мейірімді қарым-қатынасы ерекше қуантады. Осындай жауапкершілігі жоғары қызметкердің болғаны — мекеме үшін үлкен артықшылық. Рахмет, Нұргүл ханым!
Алих
Классный рук мой, бьёт нас. А так школа четкая, но в туалетах капец по старше пацаны снюс кидают курят парят. Капец полный
Сус Сеч
Пупупу
Asyl 🤍
Yerkenay Kulbayeva
Біз көшіп келіп осы мектепке баламызды бердік. Осыған дейін 4-5 Бином мектебіне барып көрдік тек осы мектепте бізді жылы жүзбен қарсы алды. Ең алдымен бізді күтіп алған Нұргүл деген ресепшенде отырған апайымыз барынша бар сұрағыма жауап беріп барынша көмектесуге тырысты. Үлкен рақмет айтқым келеді.
Ансар
Админасиратор на входе плюнул в меня
БЖ
Бауыржан Жакиянов
Школа лучшая
НМ
Назым Мансузова
Спасибо большое охране и в целом сотрудникам вежливые , потерявшие вещи сына помогли найти, отзывчивые 👏👏👏
ЕА
Ерлан Альтаир
Школа 👍🏼👍🏼👍🏼
Aslan Alken
Школа где я учусь
Ahan Kuanysh
Классно
M M
Хотела сообщить о поведении сотрудников охраны. Сегодня, когда я попыталась выйти со второго выхода из-за того, что спешила, одна из вахтёрш начала толкать меня и удерживать за руки. Такое поведение я считаю недопустимым и прошу принять меры.
T T
В школе нету интернета, и не ловит сеть. Но при этом учителя задают задание в которых нужно использовать интернет ( онлайн мектеп и тд). Либо пусть в школе включают интернет либо учителя не задают такие задание🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Куаныш Айтимбетов
Крутая школа
.A/S.
Хорошая школа
Oljas Taken
Асел ұстаз — өз ісіне жауапты, білімді және талапшыл маман. Сабақты түсінікті, жүйелі түрде өткізеді. Әр оқушыға жеке көңіл бөліп, оқу үлгерімін бақылауда ұстайды. Ата-аналармен байланысы жоғары деңгейде, жұмысына мұқият әрі тиянақты қарайды.
Айдос Калиев
Біздің баламыздың ұстазы Асел Бекболқызы сабырлылығы мен мейірімі — ең үлкен қасиеті. Балаларға білім беріп қана қоймай, оларды тәрбиелейді, әдепке, жауапкершілікке үйретеді. Ұстазымыздың арқасында сыныптағы балалардың оқу үлгерімі жақсарып, мінез-құлқында да оң өзгерістер байқалады. Осындай жанашыр, білімді, талапшыл әрі жүрегі мейірімге толы ұстаздың жолы әрқашан ашық болып, еңбегі бағалана берсін деп тілейміз. Біз Асел ұстазымызға шын жүректен ризамыз! 1,,г “сыныбы алға!!!
ІА
Іңкәр Амангелді
Біздің Асель ұстаз-өте ақылды, сабырлы әрі әр сабақты өте қызықты етіп өткізеді.Оқушыларға эан-жақты қолдау көрсетеді,әр балаға ерекше,қызық көңіл көрсетеді.Жұмысына тиянақты,жауап кершілігі жоғары,үлгі боларлық ұстаз❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Сая Умбетова
Ұстазымыз Бахытнұр Икейқызына мың алғыс! 🤍✨💐 Үлкен ұлымнан бастап, кіші ұлыма дейін — екеуінің де жүрегіне жол тауып, мейіріміңізді, қамқорлығыңызды аямай келе жатқан нағыз жүректі ұстазсыз. Әр баланың мінезін түсініп, әрқайсысына бөлек көңіл бөліп, жылы сөзбен жігер беріп жүргеніңіз үшін шын жүректен рахмет айтамын. Балаларымыздың әр қадамына қуанып, табысына бірге шаттанып, қиын сәттерінде демеу бола білетін ерекше жансыз. 🤍🌿 Еңбегіңізге, сабырыңызға, әрбір жұмсақ сөздеріңізге мың да бір тағзым! Қазір 2 “Д” сыныбын сүйіспеншілікпен жетелеп жүргеніңізге рахмет.🙏🏽 Жүрегіңіз әрдайым қуанышқа толсын, еңбегіңіз еселеніп, әр күніңіз жақсылыққа толы болсын! ❤️ ✨💛
GN
Gulzipa Nurkhashym
Асел Бекболқызы – қызымның ұстазы. Сабырлы, білімді әрі тиянақты ұстаз. Балаларды бөлмей жармай жақсы қарайды. Еңбегіне үлкен рақмет!
tw
thrtn wts
Нету контактов администраторов школы. Не работают с родителями. Сейчас эпидемия гриппа идет, почему младшие классы не идут на удаленку?
AT
Ayaulym Tynyshbay
Школа отстойная 👎🏻
Алишер 👻
Очень хорошоя школа хорошие учители и т.д.
карина экстази .
ненавиду всем сердцем эту щколу
Хочу выразить искреннюю благодарность школе Binom им.Қадыр Мырза Әлі за высокий уровень организации учебного процесса и за твёрдые знания, которые получают мои дети. Отдельную благодарность хочу выразить директору школы Омарову Сәтжан Кәрібайұлы. Благодаря его современному взгляду, открытости новым идеям и внедрению инноваций, школа развивается в ногу со временем. Он создаёт атмосферу, в которой дети не просто учатся, а растут, интересуются, стремятся к большему. Как родитель, я особенно рада появлению новой системы обратной связи NPS, которая значительно упростила коммуникацию между родителями и школой. Теперь есть возможность получать быстрый отклик и быть услышанными. Такие решения внедряются только в школах БИНОМ, и это вызывает гордость и уважение. Также хочу выразить глубокую благодарность классным руководителям моих детей Дилляре Ереркинжановне и Эльмире Женисовне за заботу, внимание и профессионализм. Благодаря вам дети идут в школу с радостью, а я чувствую уверенность и спокойствие за их обучение. Отдельная признательность нашей службе охраны Шынар Туленбековне и Ромбаевой Карлыгаш за обеспечение безопасности. Я спокойна за детей в стенах школы. Спасибо всей команде школы БИНОМ имени Қадыр Мырза Әлі за ваш труд, энергию и искреннее участие в жизни детей. С уважением мама Алуа и Аяна - Унгарова Асель.
Алан
Огромная благодарность нашему классному руководителю Дюсембаевой Ботагоз Ериковне. Профессионал с большой буквы, чуткий педагог и настоящий друг детям. Благодаря ее вниманию, заботе и умению сплотить детей, класс очень дружный. Всегда на связи, всегда с пониманием и добротой. Спасибо за ваш труд и душу, которую вы вкладываете в наших детей🙏
TT:@Dust.spt🎭 •
Учительница по Казахстан тарих Хамитова очень очень злая. От одного кашля тебе ставят 2 балла.
Nabi
Очень классная школа и не менее классная библиотека 🙌
Жанна ch
Учимся здесь уже 4 года. Очень нравится начальный блок: тёплая атмосфера, замечательные учителя и интересные занятия.
Ali К
Бекзат деген бала менім баламды даулетті ұрып ақшасын жұлып алды, руководство школы все ровно
Ясмин
Хочу сказать что Анастасия Соколова по естествознанию и учитель Гаухар по математике объясняют очень хорошо и дают интересные задания)
Дания Миндогалиева
Сегодня было родительское собрание у младшего сына,было очень интересно и ве село.Обсудили важные моменты в образовательном процессе, родители выскзали свои пожелания и предложения.Наш кл.рук.Аида Алмазов на так здорово все организовала , попили кофе с вкусняшками казалось бы в такой официальной,но такой непринуждённой обстановке.Спасибо Аиде устаз за такой необычный формат родительского собрания!🌹🌹🌹
G 💓
Жын₽ды жер зоопарк вопще фу
АS
Айгуль S
Большое спасибоНуржамал Балташевной за профессионализм , внимание и доброту !Очень приятно учиться у человека , который любит свое дело и вдохновляет своих учеников .