muni_beauty_studio
Студия
Качественное наращивание за 1,5 часа + коррекция бровей в подарок!
Alfiya Asylan
Выбран компанией
Добрый день, делала у вас ресницы, блиин они очень классные, получились круче, чем я себе представляла🤭❤️ Очень красивые, и никакого дискомфорта нет, отлично держатся. Спасибо большое мастеру Бота🫶🏻
Сая Қайсар
Мастер Ботаға алғысым шексіз 🫶🏻 Қолдары алтын 😘😘😘😘
MD
Makhabbat Doshmanova
Спасибо большое за прекрасные ресницы, Мастеру Бота😘
ЖЖ
Жасик Жас
Шикарное место отдохнули от души . Чистота идеальная, обслуживание шикарное, атмосфера домашнего уюта...кухня вкусная, особенно чебуреки ) ходили и будем ходить . Процветания вам
Толкын Абишева
Только что со студии пришла.сходила на шугаринг к Боте.все проделала так мягко и безболезненно.супер просто
muni_beauty_studio, студия
4 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет ❤️❤️❤️❤️
Алёна Котик
Сделала ресницы в этом салоне, мне сделали плохо со склейками,на глазах был дискомфорт,сделали объем больше чем просила
Aiaru Serikbaeva
Очень рада, что попала к Сае! Легко, быстро, без лишней суеты и результат просто вау. Реснички смотрятся натурально и красиво. Спасибо!☺️👏
БК
Бинура Кадырова
Мастер Бота шикарно сделала ресницы😍😍😍 очень довольна
ZR
Zhanar Rakhimova
Была на общем массаже. До того понравилось, что уснула от расслабления.
madinina 🤍
куштыыыы
Айжан Тулеубаева
В студию я приходила по рекомендации знакомой и осталось очень довольна работой мастера Мунзиры по перманентному макияжу. Очень внимательно выслушает клиента и вместе решает что именно подходит клиенту. Работа точечная, у мастера золотые руки. В Астане только её нашла, которая делает стрелки - френч. Я порекомендовала своим знакомым и они тоже остались довольны её работой. Рекомендую.
Д
Дилара
Второй год делаю наращивание ресниц в этом салоне. Мастер Мунзия делает хорошо,то что нужно клиенту.
АЕ
Акбопе Елеусизова
Керемет мастерди осы жерден табасыздар😍
ТГ
Тулеуова Гульмаржан
Мунзия, рахмет! Процедуралар ұнады, тиянақты жасайды, қыздары да жақсы, атмосфера салонда 👍 Бұндай мастер сирек кездеседі, ҰСЫНАМЫН!
Динара Сасанова
Қыздар жұмыстарына өте ұқыпты, әрі тез жасайды! Саттілік қыздар!💐💐💐
НА
Нургуль Ажібек
Мен қанша жылдан бері барам осы салонға.Жұмыстарына ұқыпты ,сыпайы жандар. Алла разы болсын🌸
Г
Гульнур
Менин алгысым шексиз , 8 жыл осы салонга тек барамын, оте керемет жумыстары. Жумыстарыныз алга баса берсин , биик шындарды багындырып журе бериниздер. Ризамын рахмет
СН
Сарсембенова Нарзангуль
Уже 4 год хожу к мастеру Мунзие, работой довольна , профессионал своего дела , лучший мастер 🌷 🔥
Q
Qwert1234
Мен Мунзия ханымның жұмысын 100%ке сеніммен ұсынар едім.Өз ісінің шебері деуге болады.Сондай кішіпейіл,сыпайы қыз!Алыста тұрсам да,ерінбей,іздеп барып жүргеніме 3 жылдан асты.Еңбектеріңізге жеміс тілеймін!Алғысымды білдіремін!
Aisha Beby
Маған қатты ұнады рахмет көп мастерге и бір жарым айдай жұрды . Өзіме қатты ұнады. Жұмыстарыңыз алға бассын
Amangul Sharakhmetova
Самые топовые мастера в городе!!!
UK
Ulpan Kossynkyzy
Күшті мастер
Айгуль Айтжанова
Я уже 5 лет хожу к Мунзие, очень хорошо работает, все чистенько, используют качественные материалы, девочки молодцы, всем советую, не пожалеете!
Indira Shorken
Очень нравится здесь делать реснички Мастер Бота самая лучшая 🥰 Реснички очень долго держатся Качество 🔥
JJ
Janel’ J
Кірпігімді тек осы салонға жасатам Айбота мастерге)Прям күшті жасайды.Жасаған жұмыстары ұзааққа шыдайды😍Салон іші таза,жылы,ыңғайлы.Мастерлер комфортный адамдар😍
РЖ
Рыскул Жамигат
жумыс жасауы өте жақсы
Айша Нурахмет
Сая топ ооп самый лучший мастер ❤️🥰
Zhansaule .
Бұл салонға алғаш рет барғанымда, өте жақсы әсер алдым. Қызмет көрсету сапасы жоғары, қызметкерлері сыпайы әрі өз ісінің нағыз шеберлері екені көрініп тұр. Атмосферасы өте жайлы, өзіңді еркін сезінесің.Бағасы сапасына сай деп айта аламын. Баршаңызға ұсынамын! Сая мастер топ🫶🏻❤️❤️
РУ
Рахат Урятбек
Өте керемет салон, маған жұмыстары ұнады! Әсіресе мастер Саяны белгілегім келеді, жұмысына өте ұқыпты және жауапкершілігі мол. Өркендей берсін!
Altin Kairzhanova
Хожу в салон много лет,а именно к Сае. Реснички наращивает отлично!👍 Очень приятная,аккуратная девушка😍,всем советую 🤗🤗🤗
Elina Kaisar
Маған жұмыстары ұнады 😍😍 Мастер Сая молодец.😘
Kairat Serikov
Все аккуратно и чисто🔥🫶
Акбота Акимжанова
Качество, стерильно, быстро🥰 я в восторге 🎉
Амина АМИНА
Хожу в эту студию уже год! Делают свою работу хорошо. Всё аккуратно, и естественно! Учитывают пожелания!👍🔥❤️
Зарина Аллаярова
Спасибо большое за ресницы!Муни профи своего дела 👍
SC
Samat Chuzhebayev
Очень хороший салон 👍🏻 Бота мастер своего дело реальный специалист 👍🏻
Айгерим Бекова
Мастер Бота топ 👍🏻👍🏻👍🏻
Аружан Ахметова
Өте сапалы жұмыс жасайды.Сая🥹өз ісінің маманы👍
Nurly Akhanova
Біраз уақыт болды осы салонда кірпік жасатып жүргеніме, Сая ,Мунзира ханым рақмет, каждый раз, как первый раз жасатқандай тамсанып кетемін 😊
ИС
Индира Смагулова
Бет-әлпетінің күтімін, кірпігін сенімді әрі сапалы шеберге тапсырғысы келетін қыздарға Мундия бастаған қыздарды ұсынар едім. Өз басым Мундияда 10 жылдан астам кірпік жалғатам. Өте керемет, сапалы, өз қалауыңнан артық жасайды. Бұдан бөлек, қыздардың ауралары керемет. Барған сайын жаның демалып қайтады. Қыздарға тек табыс, жұмыстарыңызға сәттілік, мен сияқты тұрақты тұтынушыларың көп болсын деймін
Асемгуль Абдрахманова
Мунзия өз ісінің нағыз маманы!😍👍 Мен осы салонға 7-8 жылдай болды барып жүргеніме. Өте керемет, маған ұнайды. Мунзия, рахмет!😍 Командасындағы Бота мен Сая үшеуі өте тату, бауырмал қыздар.😘😍👍
Камшат Маухаева
Мунирага Рахмет жумысы керемет Адеми жасайды наращивания ресница мен уже неше жыл осы кисиге барамын
ТА
Танагуль Ахметжанова
Делала у девочек наращивание ресничек и ламинирование ресничек,все очень понравилось,девочки работают отлично,дружелюбные.Желаем им процветания и успехов!!!
РЕ
Рабига Ермекбаева
Мунзия, Сая огромное благодарность за 🔥🔥🔥🔥профессионализм и чуткое отношение! Процедура наращивания ресниц прошла максимально комфортно, а результат просто потрясающий. Реснички смотрятся очень естественно и держатся отлично. Рекомендую всем, кто ценит качество и профессионализм.
Дамеля Байрузова
Ең керемет мастер-Мунзира тәтеге үлкен рақмет. У неё золотые ручки честное слово😍 Советую всем
SU
Sulpak User
Жүмыстары қатты үнайды жылдам әрі сапалы, керемет қыздар
GT
Gulsezim Toleuova
5 жылдан бері барамын Мұнзира мастеріне жұмысына ризамын клиентеріңіз көп болсвн😘😘💐💐
Arulilim Li
Я очень благодарна этой команде: всегда делают качественно и быстро. Ресницы держатся у меня примерно месяц, и я очень довольна🥰💕
ХА
Халиева Айгерим
Кирпиктеримди сенип тапсырдым жане окинбеймин неше жылдан бери тек осы салон да жасатамын Рахмет сиздерге
Айгүл Шокубаева
Мунзираға көп жылдан бері кірпік жасатамын,өте жақсы ,жылдам,сапалы жасайды,бағасы да тиімді,Бота ,Сая деген қыздар да өз істерінің шеберлері. Рахмет қыздарға,барсаң жылы қарсы алады,сыпайы,тәрбиелі қыздар! Барсаңыздар өкінбейсіздер🌹🌹🌹👏