Автостарт
4.4
Службы
4.3
Досымжан Мейрбеков
Электрик нагар акша ойы диагностика жасай алмайды екирет бардым нашар
И
Илья
Автоэлектрик супер мастер свой дела быстро сотка спасибо за мастера Нуржану
Нуржан Акимкулович
Хорошо мастера не мог найти такое мастера неполадки быстро и четко сделать. Бауржан Нуржан Баха спасибо вам большое. Советую всем.
Ж
Жайынбай
Автостарт сот га улкен рахмет. Бауыржан керемет мастер. Онай тез ари качестага. Жумысын тианакты гарнтямен истеп береди. Коби таппай журген проблеманы опонай тауып берди. Рахмет жигиттерге
Олжабай Ержигит
Очен хороший электрик советую
Nurdaulet Nagashybai
Оте жаксы 👍🏻👍🏻
ДД
Дулат Дархан
Бауыржан аға отличный электрик !
P
PINGKAZPONG
Электриктін ойында - ақша, адамға көмектесу деген ниеті жоқ.
DT
Daulet Taldyqorgan
Ассаламу алейкум жігіттер, бұл электрик машинам дайын деп, 20 мың теңгемді алды. Енді шығып, жүріп көрсем, ешбір өзгеріс жоқ. Диагностика жасады, жарайды. Бірақ проблема шешілмеді десем. Бір сайманды алып кел, оны ауыстырып береміз, кейін қосымша 20 мың төлейсін дейді. Ол істелмесе, жайдан жай 40 мың суырып алмақшы. Ұяттары жоқ, диагностика мен жай шұқылаған үшін 20 мың алды. Ең болмаса 5 мыңды қайтар десем, жоқ деп қояды. Оңбаған, бармандар.
Мейрамхан Тиллаев
Ештеңке білмейді и еще ақша сұрайды ғой
ЖА
Жанболат Апагазы
Добрый день! Был у Автоэлектрика Бауыржан, лучший в своем деле, любая сложность, любые вопросы, решает быстро и делает свою работу честно и четко! Советую всем 👍🏼
Куаныш Кабыкенов
Оте керемет, сапалы жумыс жасайды👍
МН
Мухамеджан Нуралыул
Оте жаксы былыкты мамандар ыстиды
ББ
Бахыт Б
Повезло что попал сюда. До этого был 3 местах. Не смогли завести машину. Тут быстро разобрались и сделали. Спасибо ребята!
ЕТ
Ерболат Тусынбаев
Ходовку отлично быстро сделали.
Ertok Muratov
Молодцы все хорошо быстро сделали ходовку.
talgat bekenov
Ерунда не СТО. Простые самоучки.
Самуратов Куаныш
Ребята молодцы свое работу знают рекамендую причину сразу нашли 2 месяца ходил не мог найти причину мастера профисиянал